Leopard 2 tank uitgeschakeld in Oekraïne

Het nieuws dat president Joe Biden het licht op groen heeft gezet voor het afvuren van langeafstandsraketten op Rusland zou om een aantal redenen zorgwekkend moeten zijn. Het gevaarlijke escalatiespel dat het Westen speelt, zal binnen niet al te lange tijd een breekpunt bereiken. De vraag is of het Westen echt begrijpt hoe Poetin denkt, aangezien het er momenteel op gokt dat Rusland niet zal terugslaan, wat niet alleen onjuist is, maar ook heel erg gevaarlijk. Recente raketaanvallen op Russisch grondgebied hebben twee radarinstallaties vernietigd waarover de westerse pers weigert te berichten. Het belang van deze aanval is groot, want hoe meer Oekraïne verliest op het slagveld, hoe wanhopiger de tactiek wordt, aangemoedigd door westerse leiders die nog steeds denken dat hun aandeel in de oorlog minimaal is. Hoewel de Duitse leider Scholz onlangs een ommezwaai maakte op een conferentie in Berlijn met de Franse president Macron – door het plan voor raketaanvallen op Rusland te steunen – is de waarheid dat de NAVO het plan officieel niet steunt, wat de reden is dat het VK het onafhankelijk uitvoert met Storm Shadows, bestuurd door SAS-soldaten, schrijft Martin Jay.

Dit is al maanden aan de gang en daarom kan het nieuws dat de VS toestemming heeft gegeven voor deze praktijk in veel opzichten lichtvaardig worden opgevat. Wat is er nieuw? Of, meer ter zake, gaat Oekraïne Amerikaanse raketten met een groter bereik gebruiken om dergelijke aanvallen zoals de radarstations te kunnen uitvoeren? Of het genoeg raketten op voorraad heeft, is ook een belangrijke vraag.

  Zelensky's Wunderwaffe Wapens

Met deze strategie in het spel kijken we in alle scenario’s naar de langzame ondergang van de NAVO, want hoe vaker dergelijke aanvallen plaatsvinden, hoe duidelijker het wordt dat de NAVO een ter ziele gegane organisatie is en op zijn best een praatclub. NAVO-leden zijn verdeeld over een algemene strategie met Oekraïne en dus doen lidstaten hun eigen ding. Als we meer van dit soort aanvallen zien, zal de druk op Poetin om te reageren overweldigend zijn, maar als het zover is, zal hij een oog-voor-oog strategie toepassen en de equivalente militaire installaties in Europa aanvallen of op zijn minst de verkenningsdrones die over de Zwarte Zee opereren. Dit zal een schok zijn voor het Westen. Het zal enkele dagen duren voordat zo’n aanval wordt gezien voor wat het is: een waarschuwing. De boodschap zal zijn dat het escalatiespel zijn grenzen heeft en dat jullie een grens hebben overschreden.

Maar zijn de recente berichten over een nieuw offensief in de planning van de NAVO echt? Waarschijnlijk niet. Net als de berichten dat Poetin nu over een vredesakkoord wil onderhandelen. Beide nepnieuws zijn onderdeel van een paniekstrategie van de regering Biden, die echt een soort overwinning in Oekraïne nodig heeft om aan het Amerikaanse volk te presenteren. Toch heeft Poetin alle troeven in handen en hij lijkt geen tekenen te vertonen dat hij in deze valstrikken trapt. Poetin is behoorlijk consequent geweest in zijn visie op een vredesakkoord. Denazificatie, demilitarisatie en geen akkoord over NAVO-lidmaatschap. De reden waarom vredesbesprekingen slechts een hersenspinsel zijn van westerse journalisten die naar een nieuw dieptepunt zinken, is dat het Westen geen van deze verzoeken in overweging kan nemen en de media zozeer onder controle heeft dat haar leiders hun eigen BS beginnen te geloven. De vierde eis van Poetin is dat hij niet kan onderhandelen over vrede met een leider in Oekraïne die niet langer legitiem is als president. Je vraagt je af hoe lang het Westen hierover nog ophef kan maken.

  Biden's glorie-uurtje en mislukkingen in Warschau (Video's)

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Orban over het Westen, sterven op vier verschillende manierenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZircons op bezoek…
Volgend artikelNYT geeft toe dat VS langeafstandswapens Rusland al aanvallen, Poetin zweert reactie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Het is NIET Oekraïne die de raketten op Rusland afvuurt.
  Ukraïne heeft daar het personeel, de kennis en de techniek niet voor.
  De Yanks bereiden alles voor en stellen de doelen vast,
  De Yanks richten het wapen,
  De Yanks maken de satelietverbinding
  De Yanks voeren de geheime codes in voor de lancering.
  Als alles is voorbereid mogen de Ukraïners “op het knopje drukken”.
  Dan hebben de Ukraïners “het” gedaan.
  Maar het zijn wel degelijk de Yanks die de raketten op Rusland afvuren.
  Putin WEET dat.
  De Yanks zijn dus defacto in oorlog met Rusland.
  En verder zullen we zien wat er gaat gebeuren………

  • Nixx,
   Ik beaam wat je schrijft, Rusland heeft problemen om hoe te reageren dit hoorde ik via Escobar, de Russen proberen goed te blijven nadenken om een complete catastrofe te voorkomen, bizar die fucking Amerikanen en zijn vazallen!

 2. Als ze op de knoppen drukken dan gaat heel westen ten onder, maar niemand van de elite kan 50 jaar in een schuilkelder leven. Ze denken van wel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in