De regering van IJsland heeft beslissende actie ondernomen en Covid mRNA vaccinaties op het eiland verboden nu het aantal sterfgevallen, beroertes, bloedstolsels, plotselinge hartstilstanden en andere “onverklaarbare” gezondheidsproblemen wereldwijd blijft stijgen, schrijft Frank Bergman.

In de IJslandse hoofdstad Reykjavik werd begin oktober een conferentie gehouden met de titel “Let the Science Speak”.

Het belangrijkste onderwerp van discussie tijdens het evenement was de negatieve impact die de mRNA-injecties van Covid hebben op de volksgezondheid.

Sprekers op de conferentie waarschuwden ook voor de machtsgreep van de ongekozen Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) van de Verenigde Naties.

Onderzoeksjournalist Sasha Latypova was een van de zes sprekers op het evenement.

Kijk:

Een paar weken na de conferentie lieten de organisatoren van “Let the Science Speak” Latypova weten dat de IJslandse regering haar reactie op de stijgende sterfgevallen en plotselinge hartstilstanden onder de bevolking had aangekondigd.

Vanaf deze week zijn COVID-19 injecties niet langer verkrijgbaar in IJsland, nadat ze door de regering zijn verboden.

“Er waren meer dan 200 mensen in een volle conferentiezaal [in IJsland], en meer dan 300 mensen op livestream,” zei Latypova toen ze over het evenement schreef.

“Zelfs de staatsmedia kwamen even opdagen (waarschijnlijk om iedereen die aanwezig was te filmen voor toekomstig toezicht). Maakt niet uit.

Iedereen kent iedereen in een klein land, en we kregen te horen dat de topambtenaren nu extreem nerveus zijn.

Het lijkt erop dat de organisatoren, als direct resultaat van deze publieke gebeurtenis, nu een vervolgbijeenkomst hebben gepland met het IJslandse Ministerie van Volksgezondheid,” voegde ze eraan toe.

De regering informeerde de bevolking van IJsland over het verbod in een aankondiging die vorige week verscheen in het IJslandse dagblad Morgunbladid.

  We naderen het Covid-19 "Kritische Massa Kantelmoment": Is Neurenberg 2 het volgende?

Het artikel eindigt met: “Volgende week kan het publiek een griepvaccinatie krijgen in het gezondheidscentrum, maar op dit moment geen Covid-vaccinatie.”

Hieronder volgt een vertaling van het Morgunbladid artikel met commentaar toegevoegd door Latypova.

Vertaling van het Morgunbladid artikel met [toegevoegd commentaar]:

“We hebben gemerkt dat er een aanzienlijke opkomst is voor counseling,” [mensen die zich ziek melden] zegt ze.

Het is duidelijk dat covid-19 samen met andere plagen wijdverspreid is in de samenleving.

“Nu is covid net als elke andere griep, maar net als bij andere griepgevallen willen we mensen vragen om een pauze in te lassen zolang de symptomen ernstig zijn en aan infectiepreventie te doen.”

[In de vorige zin is het een plaag, hier is het gewoon een griep en we willen dat je gewoon thuis blijft, zodat we niet geconfronteerd worden met het resultaat van massale vergiftiging die we hebben veroorzaakt door “veilige en effectieve” elixers].

Sinds 18 oktober zijn er vaccinaties tegen covid en griep beschikbaar voor mensen van 60 jaar en ouder en mensen met onderliggende ziekten, maar Ragnheiður zegt dat de opkomst matig is.

Volgende week kan het publiek in het gezondheidscentrum een griepvaccinatie krijgen, maar op dit moment geen vaccinatie tegen covid. [Nadruk toegevoegd].

Het nieuws komt nadat IJsland, net als veel andere landen, te kampen heeft gehad met stijgende sterftecijfers door onverwachte plotselinge sterfgevallen.

De volgende grafiek laat zien dat alle sterfte in IJsland plaatsvond nadat de Covid-injecties aan het publiek werden gegeven en niet tijdens de pandemie:

IJsland is tot nu toe het eerste land dat het probleem van plotselinge sterfte erkent en actie onderneemt.

  Dr. Mike Yeadon: "De COVID-19 vaccin spike-eiwitten beschadigen placenta-eiwitten in gevaccineerde vrouwen"

Deskundigen in landen over de hele wereld, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Australië, Japan, Duitsland en de Verenigde Staten, slaan al enige tijd alarm over dit probleem.

Er wordt echter weinig gedaan om het probleem aan te pakken.

Het valt nog te bezien of andere regeringen het voorbeeld van IJsland volgen en het probleem rechtstreeks aanpakken.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De oversterfte in Europa blijft stijgen, IJsland zit al op plus 55 procent!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet Westen dreef Oekraine tot oorlog en Kiev betaalt nu de slagersrekening
Volgend artikelDit is waarom we de aanval op Ramot uitvoerden – Qassam Brigades
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

20 REACTIES

 1. IJsland neemt, net als toen met de bankencrisis, het voortouw.
  Toen géén miljarden steun aan de banken mbv belastinggeld, nu geen steun aan de criminele organisaties die dit allemaal hebben mogelijk gemaakt.
  Applaus 👏

  • Ijsland nam in ’20 het voortouw met (meerdere) 100% covid vacc. plus opsluiting voor de burgers.
   Gasten vacc. + week gedwongen opsluiting in hotel.

   Iedereen laaiend enthousiast over hun daadkrachtige regering.

   Net als in DK komen er te weinig hun ’23 spuitje halen.
   Uit de toverhoed dan maar een andere benaming aan gegeven.

   Laten zich nog een keer belazeren door te denken dat de griep vacc. anders is dan de covid vacc.

 2. Ja maar in Nedeland kennen we dat niet, hier ligt het allemaal aan het klimaat, hier zijn de wonderspuitjes fantastisch en het beste wat er voor de mensen is. Hup ga je volgende halen!

  • Beste Liberté sur tout,
   Daar is men al druk mee bezig.
   De Covid prikken hebben immers nu het nodige wantrouwen gekregen.
   Je kan er op wachten dat men nu de ‘ vertrouwde ‘ gewone vaccinaties gaat vervuilen met RMNA en andere rommel.

   1 belangrijke regel om te onthouden;

   Een overheid zal jou nooit iets zomaar gratis geven zonder bedoelingen die voor jou niet duidelijk zijn maar andere belangen dienen.

   • Dat maakt niet uit, wat je ook bedoelt met “Kabbalistische Joden”. Ik snap dat je Reuters niet vertrouwt en deze factcheck van hen vereist wat vertrouwen want je moet zelf naar de Ijslandse gezondheidssite gaan om zeker te weten.

    Maar ik bekijk het zo: Dit bericht wordt enkel bericht door enkele grote factcheckers die heel veel factchecken (Reuters, USA Today, The Independent…), maar niet door Nederlandse/Belgische nieuwssites of zelfs grote Amerikaanse kanalen zoals CNN, CNBC of Fox News.
    Terwijl het echt wel wereldnieuws zou zijn als een Europees land met een hoge vaccinatiegraad zou luisteren naar 6 “experts” waarvan er 4 geen dokters zijn en 1 van de 2 dokters lid is van een controversiële organisatie dat Ivermectine probeert voor te schrijven. En dan besluit om een volgens de meesten “veilig” vaccin te verbieden. Al is het maar om te lachen met Ijsland en de experts af te kraken, dit zou echt wel breed uitgesmeerd worden in de media om “hun eigen agenda te pushen”.

 3. Maleisië: ‘Bijna 250.000 zijn gestorven, maar sterfgevallen worden ontkend’. De rechtszaak werd aangespannen tegen de regering, het ministerie van Volksgezondheid, Pfizer, AstraZeneca en Pharmaniaga
  De rechtszaak werd aangespannen tegen de regering, het ministerie van Volksgezondheid, voormalig minister van Volksgezondheid Khairy Jamaluddin, voormalig directeur-generaal van Volksgezondheid en drie producenten van Covid-19-vaccins.

  https://lionessofjudah.substack.com/p/malaysia-almost-250000-have-died?

 4. Two or three hundred years ago, some sicknesses were noticed to be caused by a non transmissible agent, they were caused by an ”influence” and called influenca.
  That name has been changed to influenza. Therefore the influenza vaccine is a scam.
  It’s well known that people can be easily fooled, but it is much more difficult to convince them that they have been fooled.
  Even if it was possible to make a vaccine, as the flu’ is considered to mutate every year, then any vaccine will be obsolete before it can be used.
  About 30 years ago, I was given my first flu ‘jab’ …I was sick for a week with flu symptoms.
  I’ve not had a Jab since, nor have I had flu, in spite of living in a congested London city for ten of those years.
  Big Pharma has been making billions out of fakes for decades. Covid is just the latest.

 5. Buenas ,da igual si prohiben la del COVID ,

  La de la Grippe también lleva óxido de gráfeno y todos lo inyectables.

  Más Info en la quinta columna

  Un saludo

 6. Buenas, da igual si han prohibido la vacuna de la COVID.

  La de la Grippe también lleva óxido de grafeno y todos los inyectables.

  Más información en la quinta columna

  un saludo

  • The FLU vax is a scam!
   2-3 hundred years ago, it was known that some sicknesses were NOT caused by a transmissible agent, and were caused by an influence.
   So, they were designated and referred to as ”INFLUENCA”!
   That spelling was changed to Influenza.
   In any case, ‘Influenza’ is said to mutate every year, so by the time a vaccine is produced, it must be already obsolete.
   I had just one flu vax, and I was sick for a week afterwards.
   That was over thirty years ago.
   I’ve not had a vax since, nor have I had the flu!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in