Volgens miljardair-eugeneticus Bill Gates hebben de dieren die mensen eten een ontoereikende genetica. En de enige manier om die genetica te “repareren” is die dieren te “vaccineren” met nieuwe mRNA (boodschapper-RNA) “vaccins”, bericht Naturalnews.com.

Bekijk hieronder hoe Gates zijn wensen voor het dierenrijk uitlegt:

Tenzij alle dieren, inclusief voedseldieren, worden geprikt met de nieuwste gifstoffen van Big Pharma, zal de voedselvoorziening volgens Gates “vuil” blijven. Alleen hij en zijn globalistische volgelingen kunnen het “zuiveren” met nieuwe chemicaliën en DNA-modificatietechnieken – wat ze ook met mensen proberen te doen.

“De Gates Foundation werkt samen met DFID aan een groot aantal zaken, waaronder het werk dat we samen doen op het gebied van vee”, aldus Gates, verwijzend naar het in het Verenigd Koninkrijk gevestigde Department for International Development.

“Dieren helpen overleven, hetzij door vaccins of betere genetica, hen helpen productiever te zijn – het maakt een groot verschil.”

Covid-geprikt dierlijk voedsel komt dit jaar op de markt, met dank aan Bill Gates

Zoals hij meestal doet, begon Gates dit alles door te experimenteren op de derde wereld. Omdat Gates vindt dat arme mensen minder waard zijn dan hijzelf, mogen zij de proefkonijnen zijn voor al zijn nieuwerwetse pogingen om de hele wereld naar zijn beeld te veranderen.

“Ik was in Ethiopië om te zien hoe kippen daar meer eieren leggen, meer voeding krijgen en zelfs wat kleine besparingen in het huishouden,” schepte Gates op.

  De situatie in Israël toont aan hoe riskant de Covid-vaccinaties zijn

De vraag blijft echter: zijn die eieren wel veilig? Of bevatten ze dezelfde mRNA-modificaties die bij mensen optreden na een injectie voor “covid”?

Het blijkt dat het plan is om in het komende jaar covid-injecties te geven aan vee, met de complimenten van Gates en zijn trawanten. Wat zullen deze injecties doen met het voedsel dat wordt geproduceerd en verkocht aan de massa?

“We zullen binnenkort DNA veranderde, ziek geworden dieren eten van dezelfde mRNA prikken die bijdragen aan de ‘Died Suddenly’ pandemie,” waarschuwde een Twitteraccount genaamd “DJ Freedom Rocket.” “Wat zou er mogelijk mis kunnen gaan …”

Een ander account reageerde hierop dat we blijkbaar al “volledig gevaccineerde” dierlijke producten eten, om nog maar te zwijgen van alle genetisch gemodificeerde (GMO) plantaardige producten die al tientallen jaren op de markt en in de voedselvoorziening zijn.

“Bent u op de hoogte van berichten dat Pharma nu mRNA in voedsel wil injecteren?” vroeg ditzelfde account. “In fruit en groenten? In veevoer? Nep-vaccins voor boerderijdieren. Malthusians willen onze voedselvoorziening vergiftigen.”

Dit alles is al vele jaren in de maak. Dertien jaar geleden kwam Gates bijeen met andere globalisten zoals Warren Buffett, George Soros, Michael Bloomberg, Ted Turner en Oprah Winfrey, om een gecoördineerd antwoord te formuleren op het “probleem” van de bevolkingsgroei, die al deze figuren zien als een bedreiging voor het “menselijk ras” – waarmee zij zichzelf bedoelen, en hun onrechtmatig verkregen rijkdom en weelderige levensstijl, die is opgebouwd over de ruggen van dezelfde mensen die zij nu proberen uit te roeien.

  Vaccindoorbraak? - Totale vaccinmislukking!

“In de ogen van de miljardairs van de wereld blijven er religieuze en politieke ‘obstakels’ over die hun massale experimenten in de weg zouden kunnen staan,” legt Jacob Bruns uit, schrijvend voor Headline USA.

In de commentaren voegde iemand eraan toe dat mensen als Gates duidelijk krankzinnig zijn en zich helemaal niet meer schamen om hun ware bedoelingen voor de planeet openlijk te verkondigen.

“Het zijn nu net cartoonschurken,” schreef een ander. “Behalve dat ze echt zijn.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER

WHO geeft eindelijk toe dat Bill Gates’ “vaccine” Polio in Afrika verspreidtVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Russen ontruimen de bestuursgebouwen en het stadhuis van Soledar: Hijsen de Russische vlag – Gevechten in de mijnen – Officieel einde van Bakhmutskoye (Video’s)
Volgend artikelShedding onschuld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

62 REACTIES

 1. En dan te zien dat het Picknick gedrocht op accu’s zich als een kankergezwel uitbreidt maakt je wel sceptisch over het wakker worden van de volgzamen.

  • Als ik er achter kom dat hij met ons voedsel knoeit en zo wilt vermoorden dan zal ik mij met alle middelen die ik tot mijn beschikking kan krijgen het tuig waar ik bij kan komen uitschakelen.

   • goed idee dit moordend gespuis moet met twee vleeshaken achter hun achillespezen aan den balk worden gehangen,eten voor de vogels

 2. Ongelooflijk wat deze man / schurk allemaal uit de kast haalt om de mensheid, “ te veranderen “ naar zijn doel.
  Dit lijkt de satan himself wel.
  Dit is het zoveelste duivelse plan om macht over de mensheid te krijgen.
  En als je hun doelstellingen leest moet de wereld bevolkings populatie terug naar 5 miljard mensen.
  Dat het bereiken van deze doelstelling doorgaat is inmiddels wel duidelijk, anders leef je al jaren onder een steen, maar dat het nu zo openlijk besproken wordt en naar alle waarschijnlijkheid uitgevoerd wordt is vreselijk.
  En reken maar deze plannen worden aanstaande week in Davos verder uitgewerkt. ❗️
  Daarin “ ons complotje weer bijeen” Daar moet je “wereld beheersings zaken” doen, je plannen uitvouwen, en steun zien te krijgen.
  Vroeger plande men oorlogen met geweren en kogels, nu pland men menselijk massa vernietinging / genocide met chemische stoffen onder het mom van gezondheidszorg.

  EN HET GEKKE IS: DIT GAAT ONDER ONZE OGEN GEWOON DOOR……ik snap dit niet …..

  Gelukkig weet ik dat Bill Gates, net z’on mens is als ik, een sterfelijk wezen, en dat ook HIJ eenmaal verantwoording zal moeten afleggen van zijn daden.
  Maar dit is een vreselijk moorddadig plan.
  En je zult zien ….. het gaat net als bij covid, iedereen wordt bang gemaakt en de mensheid loopt weer als makke schaapjes achter deze misdadiger(s) aan.
  Deze Satan, is een vernietiger van alles wat mooi en goed is.

  WEEST OP UW HOEDE TRAP ER NIET IN.
  EEN GEWAARSCHUWD MENS TELT VOOR TWEE.

 3. Parallellen samenleving is een mogelijkheid.
  Zelf voedsel en water verzorgen op kleinere schaal.
  Misschien niet dé oplossing, maar een mogelijke richting.

  • Kan als je verschillende mensen in je straat wakker zijn
   de 1 houd bv een geit de andere kippen en ene andere een mini varken als hobby (natuurlijk om op te eten ppssstt.) De andere zet zijn tuin vol met aardappelen en de andere met witte kool en de andere bv rode kool en de andere wortels enz. Samen kan je het redden. Begin altijd met kool planten als je geen ervaring hebt met tuinieren. Wortels zijn wat moeilijkere planten die hebben de eerste 3 weken iedere dag licht gesproeid water nodig en met droog warm weer twee keer per dag en mogen niet te lang droog staan, maar ook niet te nat. Palm kool rode kool en witte kool en spits kool en krul kool zijn heel makkelijk te telen die raad ik dus aan en aardappelen. Aardappelen groeien het beste als er Afrikaantjes er tussen staan en zeker langs de kanten van de aardappel veld. Ook pompoenen zijn vrij makkelijke planten en groeien ook beter met afrikaantjes langs hen. Met deze planten kom je ook makkelijker de winter door. Als je grond niet meer veel oplevert, zet ze dan vol met Afrikaantjes en ploeg ze erin om of op de composthoop doen deze Afrikaantjes en de grond is weer genezen van vele ziekes als deze plantjes er door henen is gedaan. Daarom kan je ze net zo goed her en der deze plantjes tussen je groentes zetten. Zodat het grond vruchtbaar blijft en ook tussen de wortels zijn deze planten welkkom. Geef je de Afrikaantjes aan je kip bv in die eieren zitten dan een stof in die je als mens niet aankunt maar als je de eieren dan eet van de kip die Afrikaantjes heeft gegeten dan zijn die eieren goed voor je als je last hebt van nachtblindheid. Zo kan je je kip heel gezond eten geven en in de dooier zit dan de geneeskrachtige stoffen. Zo ook met de melk van de geit die je hebt, alleen bij de kip werkt dit ietsjes beter. Weet dat je alleen op geiten melk kan leven!

   • Mooi verhaal Ster. Ik sluit aan en heb al bio-zaadjes voor het voorjaar in huis voor tomaten, pompoen, etc. Die Africaantjes tip neem ik ter harte.
    We kunnen heel goed zonder Gates, Soros, the WHO en de rest van het tuig. En als het moet kunnen we ook zonder Jumbo Boni en AH.

    • Ik heb ook veel zaden.
     Heb echter pas geleerd het verschil tussen gewoon en F1 zaad.
     Gewoon is reproduceerbaar, dus als je een.plant laat staan en hij schiet door, heb je weer zaad. Van deze zaden is opbrengst matig en klein.
     Van F1 zaad, ook bio, bolster, krijg je mooie grote oogst maar geen zaden. Ik ga zelf voor beide . Wil geen risico.
     De AARDPEREN bloeien..kun je dus in de bloementuin zetten en niemand ziet het. Ze planten zichzelf voort. Het groen verdwijnt dus stokjes er bij zetten.
     Denk, handig om je hier in te verdiepen.

     • F1 zaad is genetisch gemanipuleerd en geven meestal geen zaad, deze zaden zijn gepatenteerd. In geval er toch verder mee kan gekweekt worden krijgt ge rechtzaken met Mondanto, Bayer, Park 💰

    • ECHT , typisch controle oppositie deze waanzin die schapen mak moet houden
     Wordt wakker 90 / 95% is georganiseerd door de overheid
     Gepland , al de Mongolen met hun karma, de hemelse gewesten lariekoek .

   • terug kleine boerenbedrijfjes ,kleine winkeltjes ,waar je jezelf gekweekte producten kwijt kan niet gemakzucht maar stilletjes aan in gang schieten

   • thx! Ben blij met je toelichting.. toch maar weer eens doorgeven ad kinderen die mij niet geloven… wie weet doen ze dit weer wel…

 4. Tuig, schoften, smeerlappen, moordenaars en anders zijn het niet. Inclusief al die marionetten, die oh zo graag hun ego gestreeld zien worden met een schouderklop van Schwabber.

 5. Jammer dat ie destijds alleen een taart in zijn gezicht kreeg en geen sledge hamer om die demon uit zijn hoofd te slaan. Ik verbaas mij elke dag dat deze psychopaat nog leeft.

  • idd, die verdient het niet om te leven, hoop echt dat ze hem, zijn foundation en al gerelateerd van deze aardbodem laten verdwijnen.

   • Dat hele satanistentuig verdient het niet te leven.
    Zelf zijn zij de grootste vervuilers op de globe.
    Maar zíj zullen hun onbespoten Wagyu beef verder onbezorgd kunnen blijven opsmikkelen.
    Want tenslotte zijn zíj de ‘crème de la crème’ (Karin Bloemen).

  • Ja en dat zijn de personen die Pim en Theo op hun geweten hebben het zijn vuile linkse smeerlappen, nu de verkiezingen weer voor de deur staan beginnen die zelfde smeerlappen te roepen hoe verschrikkelijk het wel niet allemaal is, ik heb de PVDA en vandaag SP zien langs komen op mijn PC de onbetrouwbaarheid straalt van hu smoel af, daarom stem zoveel mogelijk rechts zorg dat wij hun meerderheid gaan afnemen en gaan redden wat er nog te redden valt doe je het niet voor zelf doe het dan voor je kinderen .
   Corona is een lichte griep virus zoals wij inmiddels weten wij zijn voor de gek gehouden door deze criminelen van het WEF waar Rutte en Kaag en Maxima deel van uit maken het is een bedreiging ruim het tuig op is mijn advies.

  • Dat kan ons behoud nog zijn. Dat de dieren doodgaan……
   Het vaccin de smerige stof die ze zo noemen bevat het mRNA dus het vaccin, bevat een stof Nucleïne zuur.
   Dit is de drager van ONZE ERFELIJKE EIGENSCHAPPEN .
   Dit RNA zit in iedere lichaam cel en kan veranderen met het toevoegen van “ met spike eiwitten bewerkt “ nucleïne zuur. Dan raakt het van slag , produceert foute stoffen ( kanker verwekkers of bloed stolsels enz ) maar het produceert ook anti stoffen en op grond daarvan werd het een vaccin genoemd, maar het is het niet.. het is een EXPIRIMENT. Op mensen….. maar ja iemand bang maken kan grote gevolgen hebben…. Collectieve angst….. zonder enige JUISTE VOORLICHTING❗️

   Eerst werd ons verteld dat deze stof WEL in de CELVLOEISTOF ZOU KOMEN MAAR NIET IN DE CELKERN
   En dat is nu juist FOUT gebleken. En dat de ribosomen in de celvloeistof anti stoffen zouden maken. Dit gebeurde ook wel maar deze spike eiwitten die in dit nucleïne zuur zitten dringen ook de celkern binnen en veroorzaken daar genetische veranderingen die niet met het leven verenigbaar zijn…… mijn bron hiervoor was al in het begin van de pandemie dr Mike Yeadon hij was voor zijn pensioen vaccin ontwerper bij Pfizer. ( zelf ben ik ook medisch geschoold dus het had mijn interressse. ) Yaedon zegt dat binnen 3 tot 5 mogelijk. 8 jaar alle mensen flinke ( dodelijke) schade zullen hebben van dit “ vaccin”

   Nucleïne zuur uit de prik komt dus wel in de lichaam celkern en doet daar zijn verwoestende werk.( foutje!) niet voldoende onderzocht en getest.
   De mens wil hier voor God spelen, door het lichaam nieuwe bouwstoffen aan te reiken maar het lichaam reageert hierop vaak met de dood! ( OVERSTERFTE)
   Voor de Bijbel kenners : in de tijd van Noach gebeurde dit ook, toen ontstonden er reuzen!
   En God vernietigde hen met de zondvloed.!
   Het nucleïne zuur ; spike eiwitten veranderd, de lichaams cellen op verlerlei manier, zodat er niet één specifieke complicatie van het vaccin is aan te wijzen. Vooral bloedstolsels, hartspier problemen, verlammingen hersen afwijkingen. Enz enz enz . Komen voor.
   Veel voorkomend is kanker wat in een zeer snel tempo verloopt. ( turbo kanker) Vaak al voordat de therapie wordt ingezet is er al een complicatie of deze persoon is al overleden.
   Wat ook gevaarlijk is dat het “ Spuitje” ook een EXPIRIMENT is.
   Niet alle flacons bevatten dezelfde vloeistoffen.
   Er zijn flacons bij met een Hoge giftigheid waarvan je zeer snel overlijd en flacons waarbij je bijna geen complicaties hebt.. …..
   ( voor meer informatie zie hiervoor de website van Craihg Paardenkooper die heeft dit in kaart gebracht en het klopt.! )
   Dus ik begrijp dat koeien en andere dieren zeker ook aan nucleïne zuur dood zullen gaan, maar dit complot van “ bedenkers” is zo venijnig slecht dat ze wel een oplossing zullen vinden, om hun vernietigende plan door te voeren.
   Hou je ogen en oren open. Ga niet schelden maar zoek naar oplossingen, en die las ik hier ook.
   Kleine kernen van vrienden en familie waarin je de anderen volkomen kunt vertrouwen…..
   Dat zal nodig worden❗️

 6. Hier heb ik vorig kaar bij de vet al affiches zien hangen met de oproep voor de boeren om hun koeien te laten “vaccineren” voor verhoogde melkproduktie!!!!

 7. Velen die leven verdienen zekere dood en sommigen die stierven verdienen om weer te leven. Het ene kwaad met het andere kwaad vergelden is de enige optie die ons burgers rest naar mijn mening, ga ik nu te ver?

 8. Die Spike-eiwitten zullen ze hoe dan ook bij iedereen in zijn of haar systeem willen krijgen. Bill Gates is de belichaming van het pure kwaad.

  • Om deze lijst aan te vullen moet er nog bij staan Rutte en Maxima maar ook nog een aantal PVDA leden die al jaren bij het WEF betrokken zijn, maar de rij is nog veel langer van onze vuile landverraders helaas.
   Bedenk goed deze club heeft feitelijk geen bestaansrecht zijn niet gekozen maar vormen voor onze vrijheid en de ondermijning van onze democratie en vrijheid, verder plegen zij een coup het is een misdadige bende die allang verboden had moeten zijn als het een motorclub was geweest was er al lang een einde aangemaakt kijk maar wat ze met Willem Engel en zijn vader hebben gedaan mensen die geen vlieg kwaad hebben gedaan op allerlei manieren zijn kapot gemaakt nee het volk kiest liever voor een zekere dood en stemmen op Kaag en Rutte en Hoekstra en roepen langleven Maxima en onze koning, ter ver duidelijkheid het is niet mijn koning en laat staan de rest van dat crimineel volk.

 9. OPROEP aan ieder;

  Als je iets ongeoorloofd ziet naar jouw idee.
  Mail, of reageer bij desbetreffende bedrijf . Bijvoorbeeld Lotte het robotchat van T mobile ; maakt niet uit wie wat , scheld ze verrot .
  Bv ; telekom Duits – valt T mobile bij
  Deze heeft de buit binnengehaald voor implementatie QR paspoort ,

  Alles wat je ziet , op reageren
  Ook naar de schapen die er werken en het nog niet doorhebben dat ze vervangen gaan worden, zelf de klos worden door hun bedrijf.

  • Deel deze tip , aub
   Kloothommels, die alleen aan hun eigen portemonnee denken over de RUG van anderen

   Laten we niet vergeten alle immorele hoeren trollen / misgeboortes van snollen die hier en overal actief zijn.

   • Doe ik soms en bij de schaliegas heb ik de gemeente huizen gebeld en burgemeesters aan de telefoon gehad en bij ene man in Breda die armen te eten gaf die een brief binnen kreeg van de gemeente dat ie direct moest stoppen ermee dus bam bellen deze gemeente en als men dit altijd massaal zouden doen dan worden ze wakker. Maar dan ook massaal doen. Deel deze telefoon nummer ook meteen bv op je facebook of Twitter.
    Dit wat jij nu benoemt is zeker de moeite waard om deze bedrijven eventjes te benaderen en dat kan gewoon op een vriendelijke manier en dan ook vragen stellen hierover en dieper erop ingaan. Wie weet worden ze wijzer door jouw en jij door hen.
    Bij de gemeentehuis in Breda bv kreeg ik ene lieve dame aan de telefoon die bleek zijn buurvrouw te zijn en ze had ook te doen met hem dat hij de armen niet meer te eten mocht geven dat was een deel van zijn leven geworden. Ik zei wil je nog werken bij deze gemeente die niks op heeft met zijn bevolking en dat zette haar aan het nadenken. We hebben denk ik wel 15 minuten met elkaar gepraat en het was een goed gesprek en had het ook te doen met haar. Dus bellen naar deze mensen kan heel intressant zijn en veel terweeg brengen.

 10. Ach, uiteraard hoop ik elke dag te lezen dat Gates of één van zijn trawanten (of allemaal) is/(zijn) overleden aan het sudden death syndroom, zoals ‘normale slachtoffers’.
  Maar natuurlijk weet ik dat Gates nooit zelf zijn va … sorry biowapen zal inspuiten. Die kans is dus klein, maar toch ziet Gates er zeer ongezond uit. Als hij mijn dokter was zou ik nooit naar hem luisteren, of beter, ik zou hem meteen afwijzen als mijn dokter.
  Welke dokter kan je nog wèl vertrouwen tegenwoordig? In elk geval niet degenen die bij een normale controle een gesloten muilkorf dragen.
  Van een geneesheer verwacht ik sowieso een redelijk gezonde uitstraling. De ogen van een arts moeten autoriteit uitstralen, kennis, en geen angst. Als ik angstige ogen boven een (pure domheid uitstralende) smoeldoek zie, weet ik dat ik niet met een geneesheer te maken kan hebben, maar waarschijnlijk met een niet (meer) goed functionerende, omgekochte angstige marionet van de satanische sekte.
  We leven in een tijd dat we op onze hoede moeten zijn.

  • Leonid,
   Mee eens, T’ is zo gesteld dat 99% schaap/ slaaf is van hun portemonnee
   Over de rug van mensen/ patiënten.
   Heeft C. Laten zien. Was altijd al

   • Vervolg, een Raar soort,
    Met nieuwe lichtingen mi verder als een olievlek verspreid.
    Verdien model, is de gezondheidszorg, een aanfluiting voor elk ‘ gezond verstand’

    • Harari wil van ‘iedereen’ af ,
     Dat scheelt . Zie artikelen verder op.
     Wellicht ook van al geldgraaiende nsb misgeboorten, klein meevallertje.
     😊

 11. Ik denk dat ik maar ga emigreren naar het amazone regenwoud, en tussen de inboorlingen ga wonen.
  Dan is de kans groot dat ik nog onbewerkt voedsel te eten krijg……. Oh neee, regenwoud wordt ook
  om zeep geholpen…… Doet me denken aan het oude bekende liedje “Vluchten kan niet meer”…..

 12. Gelooft u dit kul verhaal ? Ik niet. Beesten die worden ingespoten leveren Bill Gates niets op, dit in tegenstelling bij mensen waar de overheden betalen. Ziet u de overheden al massa’s geld uitgeven om beesten in te spuiten ? Bovendien zullen die beesten snel doodgaan, wat al gebeurde bij het testen van die giftige vaccins. Dit verhaal is het zoveelste verhaal om mensen bang te maken, net als bij dat rare verhaal van shedding. En u weet; een ieder die ingespoten is sterft binnen 10 jaar. Wat hebben die klojo’s aan een aardbol zonder bewoners, zij die als slaaf voor hen moeten gaan werken ?

 13. Pak alleen nog biologisch gecertificeerd of wild en wild gevangen… De gangbare voeding, het gangbare aanbod is al decennialang inferieur en verpest, gebreksziektes veroorzakend… En sowieso 1 of 2 keer per week vlees en wat ei o.i.d. tussendoor is ook meer dan genoeg…Zie ook gewoon–afgezien van alle theorieën–waar ons gebit voor gemaakt is, geschikt voor is.. Is duidelijk genoeg !

 14. Kijk uit wat voor vlees je eet, dus.
  Ik weet uit de bio- melkgeitenbranche dat overheid daar wil, (of al doet) inenten tegen Q koorts.

 15. Een vreemde situatie: Gates is tussen zijn oren volkomen verrot en ziek; maar derest van de wereld lijdt eronder.
  Zou het geen zaligheid voor de mensheid zijn, als deze gek eens op een landmijn zou trappen?

 16. Wat word het nu,een derde wereld oorlog,hunger games,chinese taferelen,dodelijke prikken,gemanipuleerde eetwaren,dood door chemtrials

 17. Ik heb ook veel zaden.
  Heb echter pas geleerd het verschil tussen gewoon en F1 zaad.
  Gewoon is reproduceerbaar, dus als je een.plant laat staan en hij schiet door, heb je weer zaad. Van deze zaden is opbrengst matig en klein.
  Van F1 zaad, ook bio, bolster, krijg je mooie grote oogst maar geen zaden. Ik ga zelf voor beide . Wil geen risico.
  De AARDPEREN bloeien..kun je dus in de bloementuin zetten en niemand ziet het. Ze planten zichzelf voort. Het groen verdwijnt dus stokjes er bij zetten.
  Denk, handig om je hier in te verdiepen.

 18. Don’t believe the Lies…
  A spiritual crisis is underway and it’s being played out on the cultural and societal level for those who can’t or WON’T transform inwardly. It’s touch and go whether it even works and we may not make it out the other side. https://jessicadavidson.co.uk/2021/05/24/forthcoming-astrological-cycles-transits-2022-2032/

  Alles is gepland met Agenda2030. We zitten nog tot 2024 in revealing the darkness van de darkside of the souls MAW We could invite a room full of little devils with pitchforks or a room full of angels. https://www.quora.com/Is-the-earth-about-to-enter-the-Photon-Belt-causing-the-end-of-life-as-we-know-it

  Hoe meer we onthullen hoe lastiger het voor hun wordt en open een YT kanaal en doe je verhaal. Wij zijn niet gek maar zij zijn gek en verzinnen de meest fragmentarische onzin die niets bijdraagt aan ons leven. Het is allemaal eenzijdig gedrag met opgelegd gedrag met macht en controle houden……

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in