De Amerikaanse arts Carrie Madej onderzocht verschillende COVID-19 vaccins in het lab en zegt dat ze geschokt was door wat ze zag. Ze “barstte in tranen uit”. Zij zegt dat andere Amerikaanse laboratoria ook de inhoud van de vaccins hadden onderzocht, maar dat zij vervolgens werden gesloten.

Zij onderzocht onder meer een Moderna-vaccin in een laboratorium in Georgia en vond allerlei vreemde voorwerpen, waaronder lange draden en een “object of organisme” met “tentakels die er uit komen”. Het leek te “groeien of bewegen”, zegt Dr. Madej in de Stew Peters Show. Ze wendde zich tot verschillende collega’s, maar ook zij hadden geen idee wat het was.

“Het was alsof het zelfbewust was. Het was erg verontrustend,” zegt de dokter.

Dit tentakelachtige voorwerp of organisme werd ook in andere doses van Moderna gevonden. “Ik kon het niet geloven.” Ze vond “grafeenachtige structuren” in alle vaccins, ook in die van Janssen.

“Zoiets heb ik nog nooit gezien. Dit hoort niet in “vaccins”. Wat gebeurt er als je dit aan een kind geeft? Ik begon te huilen toen ik dit zag,” zegt Madej.

Via Stew Peters Show Rumble-account


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Massale vaccinsterfgevallen in het vooruitzicht? Het prestigieuze MIT en veel wetenschappers vrezen talloze vaccinsterfgevallen Volg Frontnieuws op Telegram

  Krankzinnig: Biontech zoekt ernstig zieke kinderen van 2 jaar en ouder voor drievoudige vaccinstudie
Vorig artikelBraziliaanse president Jair Bolsonaro zegt dat COVID-vaccinregime zal leiden tot “bevolkingscontrole”
Volgend artikelPfizer wordt beschuldigd van experimenten op weesbaby’s om hun Covid-19 vaccin te testen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  1. Tsh, bestaat al heel lang: grafeenstructuren laten bewegen onder invloed van electromagnetische velden. Het heet ook wel “black goo”. Onder die naam kun je er heel veel over vinden.

  2. Deze troep zat waarschijnlijk ook in de longen van de “covid zieken”. Mbv frequenties wordt de rommel in beweging gezet en veroorzaakt verwoesting in de longen. Leuren Moret vertelde me jaren geleden hier al over. We dachten aanvankelijk dat ze eigenaardige ideeen had, maar kennelijk niet. Het eea heeft ook met de zgn “morgellons” te maken, soort van draadjes die uit mensen groeien. Zelf dacht ik altijd (en heb dat hier ook herhaaldelijk gepost) dat de verwoestende covid ziekte te maken had met nanoparticles die onder invloed van frequenties in beweging worden gezet en zo de longen verwoesten. Deze ziekte heeft niks te maken met de griep; het is iets heel anders. De zgn “smart meters” kunnen ook allerlei rotzooi in je lichaam in beweging zetten. Nu is er de 5G, maar wat komt er straks? Als het inderdaad “black goo” is, dan is het hele gedoe zeer bizar en sinister. Maar dat konden we al ruiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in