© Freepik

De COVID Blog™ heeft al op 4 april duidelijk gemaakt dat de onwetendheidskaart niet langer een geldig excuus is voor ouders die hun kinderen vergiftigen met experimentele mRNA gentherapie-injecties. Er zullen geen vrijbrieven meer gegeven worden aan nalatige ouders, bericht Thecovidblog.com.

Gwen Casten.

Het gemiddelde Amerikaanse kind dat na het jaar 2000 geboren is, heeft meer dan 50 injecties gekregen tegen de tijd dat het 18 jaar oud is. Het autismecijfer onder Amerikaanse kinderen is sinds die tijd meer dan verdrievoudigd. Maar dit is allemaal puur toeval; en het één heeft niets met het ander te maken, volgens de mainstream media, de CDC, de FDA, enz. Nu doden de mRNA-injecties kinderen in een verontrustend hoog tempo, als gevolg van roekeloos, door de overheid georkestreerd ouderschap.

Deze blogger herinnert zich nog elke keer dat zijn moeder op de rem trapte in de auto, nam zij altijd één hand van het stuur en zette met haar arm mij schrap op de passagiersstoel. Deze blogger herinnert zich dat zijn vader de trap op sprintte naar zijn slaapkamer na het horen van een luide gil tijdens een nachtmerrie. Dit zijn elementaire ouderlijke instincten – uw kinderen ten koste van alles beschermen. Het is in het hele dierenrijk natuurlijk.

Deze domme baby-buffel maakt allerlei lawaai, als een etensbel voor de leeuwen. Toch schiet de moeder hem te hulp, wetende dat zij zelf gedood en opgegeten zou kunnen worden.

De westerse mens heeft het grootste deel van zijn natuurlijke instincten verloren, vooral in de laatste 20 jaar. De meeste Amerikanen zouden niet weten waar ze schoon water kunnen krijgen of hoe ze een vis moeten vangen, schoonmaken en koken, als de maatschappij helemaal instortte. Maar u zou denken dat de ouderlijke beschermingsinstincten onfeilbaar zijn. Dat is niet het geval, vooral in het licht van de machtigste menselijke psychologische operatie in de geschiedenis.

Wie is Sean Casten?

Vertegenwoordiger Sean Casten

De heer Sean Casten, D-Downers Grove, werd in 2018 voor het eerst verkozen in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden.

  Alles wat je moet weten over het falen van het Covid-vaccin in één grafiek

Hij vertegenwoordigt het 6e Congresdistrict van Illinois, dat de westelijke voorsteden van Chicago bestrijkt. De heer Casten won in 2020 gemakkelijk een herverkiezing. Het 6e Congresdistrict is eind 2021 hertekend, waardoor er een rommelige situatie is ontstaan tussen de heer Casten en de zittende Marie Newman van het 3e Congresdistrict, D-La Grange. De twee zullen het op 28 juni in een voorverkiezing tegen elkaar opnemen voor één zetel.

De heer Casten heeft naam gemaakt in de politiek van de Democraten met het gebruikelijke homo-, klimaat- en wapenbezit. Maar vanaf 2021 moeten de Democraten ook die-hard vaccinpushers zijn om verkozen en herkozen te worden. De heer Casten heeft in dat opzicht niet teleurgesteld.

Hij is al in april 2021 begonnen met zijn “veilige en effectieve” herkauwingen.

De heer Casten heeft het omhelzen van uw familieleden lange tijd gelijkgesteld met geïnjecteerd worden.

De heer Casten schepte op dat 100% van de Democraten in het Congres op 14 mei 2021 gevaccineerd was.

Drie dagen later, op 17 mei 2021, schepte hij op over het feit dat iedereen in zijn gezin gevaccineerd was, ook zijn toen 14-jarige dochter Audrey en 16-jarige dochter Gwen.

Wij konden geen echte vaccinfoto’s vinden met de pleisters en wat al niet meer. Maar de heer Casten heeft nogmaals geverifieerd dat hij op 23 september 2021 volledig gevaccineerd was, omdat hij “op de wetenschap vertrouwt.”

De heer Casten heeft ook de gewoonte om neonazi’s en blanke supremacisten te verwarren met kritische denkers als het gaat om de experimentele mRNA en virale vector DNA injecties.

Hij drong er op 13 oktober 2021 bij iedereen op aan om blindelings naar de artsen te luisteren en de injecties te nemen.

De heer Casten testte op 8 januari 2022 positief op het zogenaamde COVID-19, ondanks het feit dat hij drievoudig gevaccineerd was. En natuurlijk herhaalde hij, zoals alle vaccinzeloten, de slogan “het zou veel erger geweest zijn als ik niet gevaccineerd was.”

  DOODENG! Een arts in Amerika waarschuwt voor de mogelijke overdracht van het spike-eiwit van gevaccineerden op ongevaccineerden!

De dood van Gwen

Gwen Casten ging op zondagavond 12 juni uit met vrienden. Zij kwam thuis, zei haar ouders goedenacht, en ging naar bed. Gwen is nooit meer wakker geworden. Zij stierf die nacht in haar slaap. Haar ouders vonden haar dood op de ochtend van 13 juni.

De heer Casten bevestigde op 15 juni dat Gwen “vredig” in haar slaap gestorven was.

 

Natuurlijk hebben wij sinds 2021 verhaal na verhaal geschreven over jongeren die op precies dezelfde manier gestorven zijn. Maar de enige boodschap van de heer Casten is voor anderen om “uw leven te leven zoals Gwen het hare geleefd heeft.” Met andere woorden, gehoorzaam experimentele injecties te nemen, en alle beschikbare boosters, en er het beste van te hopen.

De sekte is te machtig

De Canadese popster Justin Bieber heeft nog een gouden kans om zijn miljoenen fans te waarschuwen voor de experimentele mRNA-injecties. Zowel hij als zijn vrouw hebben nadelige bijwerkingen van de injecties ondervonden. Toch zijn beiden volkomen onwetend en/of veel te loyaal aan hun meesters om hun platforms ten goede te gebruiken. Toegegeven, er is niet veel wat men kan doen als men eenmaal geïnjecteerd is. Maar Bieber kan tenminste zijn fout toegeven en het onvermijdelijke lot verzachten van al die fans die hij tot de injecties heeft gedwongen.

Wij maken allemaal fouten en begaan al dan niet Bijbelse zonden. Niemand is volmaakt. Het enige wat wij kunnen doen is onze fouten toegeven aan degenen die wij liefhebben, en ons best doen om ze recht te zetten. Maar de dood is onomkeerbaar, net als de injecties zelf. En uw kinderen dwingen om de injecties te nemen is indirecte moord, op grond van alle feiten en wetenschap die wij over de injecties kennen.

De FDA heeft de mRNA-injecties vrijdag officieel toegelaten bij kinderen van 6 maanden tot 5 jaar. Zo zullen nog meer plotselinge kindersterftegevallen de schuld krijgen van de klimaatverandering. Er zijn ook elke dag meer kinderen die proberen te “detransitioneren” nadat ze online door radicale liberalen tot lichaamsverminking zijn aangezet. En hun ouders laten het gebeuren. Het is gewoon een verschrikkelijke tijd om nu kind te zijn.

  Hier bespotten Klaus Schwab en Pfizer's CEO de "fanatieke anti-vaxxers"

Als je eenmaal de trekker overhaalt, met het mes steekt, of iemand onder dwang de injecties laat krijgen, is het gebeurd. Ouders hebben de ultieme natuurlijke verplichting om zich op te offeren voor het welzijn van hun kinderen. Vandaag de dag laten helaas miljoenen ouders hun kinderen regelrecht naar het slachthuis lopen in plaats van hen te beschermen.

De Koran vergeeft alle zonde, behalve shirk (afgoderij en polytheïsme). Moslims mogen bij hun dood een poging tot berouw doen en om Allah’s vergiffenis bidden. Het christendom vergeeft alle zonde, ironisch genoeg, behalve godslastering. De sekte van COVID heeft een soortgelijke code. Spreek of handel niet negatief tegen het Heilig Sacrament (“vaccins”), de Schriften (mainstream media, CDC-verhalen) en de goden (Fauci, Gates, enz.).

Als u uw kinderen doodt in het proces van vroom COVID geloof, dan zij het zo. U bent gewoon een gelovige zeloot. Het opofferen van uw leven en dat van uw kinderen is een primair leerstuk van de Kerk van de COVID en haar depopulatiedoelstellingen. Wat het per definitie ook moge zijn, u gaat naar de hel. En dat is blijkbaar het doel van elke vaccinzeloot, vooral van de ouders.

Blijf waakzaam en bescherm uw vrienden en geliefden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Is het onchristelijk om zich te verkneukelen over het ongeluk van afschuwelijke mensen die uw waarschuwingen in de wind hebben geslagen?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEuropa moet zich voorbereiden op een volledige stopzetting van de Russische aardgasleveranties
Volgend artikelWij zijn nu niet allemaal Oekraïners
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Een harde les voor de man,maar goed hij zal wel ontkennen dat het ermee te maken heeft.
  Hij heeft zich als pupet laten gebruiken en dit is de prijs die hij daarvoor moet betalen.

  • Maar hij gelooft de les niet. We moeten ons volgens hem verre houden van ‘speculaties’. Een verder gezond kind gaat zomaar ‘peaceful’ dood. In de Covidreligie is hij de ‘dhimmie’ van het jaar.

  • Het is fijn als iemand die het leven niet belangrijk vinden en het liever doden het zijn boeven al mensen die niet om hun kinderen geven.

 2. Met zulke ouders heb je geen vijanden meer nodig. En je maakt letterlijk geen schijn van kans op een goed, gelukkig en gezond eigen leven naar je eigen keuze, want pa en ma maken je keuzes wel vóór je.
  “Peaceful”. Sja. Was ie erbij of zo, vraag ik me dan af.

 3. In naam van allen die beginnen te beseffen wat er aan de hand is en wat misschien onze enige uitweg is... In naam van allen die beginnen te beseffen wat er aan de hand is en wat misschien onze enige uitweg is...

  Ik voel bizarre vreugde in mijn hart bij dit vreselijke nieuws. Ik kan het niet helpen maar ik denk dat dit de oplossing is die onze politici, wetenschappers, artsen en journalisten die niet in opstand komen tegen gedwongen inenting met experimenteel spul, zal doen ontwaken en zal doen inzien aan welke vreselijke tirannie zij de (westerse) wereld willen onderwerpen: de al dan niet vredevolle of pijnlijke dood van hun kinderen. Nog meer slachtoffers gewenst in de gezinnen van deze zeloten tot de vaccinatie-waanzin eindelijk ophoudt!

  • Ze reageren er net zo op als verstokte zwarte kousen; dat Gods wegen ondoorgrondelijk zijn, totdat de eerste de dominees en vreselijke ‘ouderlingen’, die dat soort prietpraat verkondigden het huis uit mepten.

 4. Tja we hebben 1 geval in de familie. Ik en mijn lief zijn niet-gevaccineerd en we werden meer dan 1 jaar geleden aan de schandpaal genageld door dezelfde familie. En nu kunnen we niet te keer gaan van ‘zie je nu wel?’ We kunnen alleen onze omgeving zeggen wat er is gebeurd en die leeft mee. Om wille van de verstandhouding zeggen we dat ook niet. We hopen dat het ‘klik’ doet. Toch beperk ik de contacten tot de familie want vergeten kan ik niet. Als ik van eventuele pijntjes en ziektes hoor vanuit de familie of dat een oorzaak van de prik kan zijn. Ze zitten in de tredmolen en kunnen er niet meer uit. Misschien moet eerst nog.een kind overlijden. Bij mij op de zaak precies zo. Is er iemand verkouden doen ze een testje. Dan zeg ik altijd dat ze even zo goed ook de plantjes kunnen testen…..het kwartje valt niet. Maar ik ben gezond. 4 collega’s van de afdeling al 1 of 2 keer C ziek. Het zijn verder mensen die met zeer complexe problemen te maken hebben in hun beroep, veel stress en veel creativiteit om onverwachte wendingen baas te worden maar de gevolgen voor henzelf vanwege C vaccinatie kunnen ze niet bolwerken. Ergens klopt er wat niet. Massale ontkenning. Het gaat helaas niet over: ze worden sowieso ziek en ze halen gerust een booster. Ongelooflijk. We leven in een surrealistische wereld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in