De Italiaanse regering heeft een decreet uitgevaardigd dat zowel op de particuliere als op de overheidssector van toepassing is en waarin bedrijven wordt opgedragen loon in te houden van werknemers die weigeren het COVID-19 vaccin te nemen, bericht Summit.news.

De Italiaanse regering heeft een decreet uitgevaardigd, dat zowel op de particuliere als op de overheidssector van toepassing is en waarin bedrijven wordt bevolen het loon in te houden van werknemers die weigeren zich tegen COVID-19 te laten vaccineren.

Het decreet schrijft voor dat alle werknemers de “groene kaart” voor vaccinatie moeten behalen, wat tot vragen leidt over wat er gebeurt met de miljoenen Italianen die ongevaccineerd blijven.

De regering probeert mogelijke gerechtelijke stappen te vermijden door bedrijven de opdracht te geven de ongevaccineerden niet te ontslaan, maar hen gewoon niet te betalen, en tegelijkertijd werknemers te vertellen niet op het werk te verschijnen onder dreiging met een boete als ze dat toch doen.

“In plaats daarvan moeten ze worden beschouwd als ten onrechte afwezig en moet hun loon worden ingehouden,” schrijft Ken Macon.

“Wie zonder vaccinatiekaart werkt, kan een boete krijgen die kan oplopen tot 1.500 euro. Bovendien heeft de regering verklaard dat zij de kosten van de tests niet zal dekken voor degenen die ervoor kiezen zich niet te laten vaccineren.”

Zelfs degenen die het virus hebben gehad, zijn hersteld en antilichamen hebben ontwikkeld, moeten nog steeds ten minste één dosis van het vaccin krijgen, waarschijnlijk alleen als een vertoning van gehoorzaamheid.

Italië heeft op 1 september zijn vaccinatiepaspoortprogramma uitgebreid tot scholen en universiteiten.

  Engeland: Overheidsstatistieken bewijzen: 92% van de covid-sterfgevallen in 2022 drievoudig "gevaccineerd"

Leerkrachten kregen te horen dat zij zouden worden ontslagen als zij zich niet lieten vaccineren, en van leerlingen werd geëist dat zij zich lieten vaccineren om lessen te kunnen volgen.

De ongevaccineerden mogen ook geen gebruik meer maken van het openbaar vervoer over lange afstand, wat betekent dat vakanties, werkreizen en bezoeken aan familie voor velen onmogelijk zijn geworden.

Een vaccinatiekaart is verplicht in musea, stadions, theaters, sporthallen en in cafés en restaurants, en bedrijven die zich niet aan de regels houden, riskeren boetes van enkele duizenden euro’s.

De “groene pas” in Italië traceert ook de locatie van een persoon, wat nogmaals benadrukt hoe het een digitale ID-kaart op steroïden is.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wereld Economisch Forum dringt er bij bedrijven op aan om ongevaccineerde werknemers te ontslaan als onderdeel van ‘Great Jobs Reset’Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPresident van Kroatië hekelt Covid-19 vaccinatiehysterie: 50% gevaccineerden in het land is genoeg
Volgend artikelDystopische vooruitzichten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Makkelijke beslissing voor de Italiaanse regering. Als de economie verder afbrokkelt omdat bedrijven omvallen betalen wij wel. Zoals gewoonlijk.

 2. Nou ik ga vanavond een keer naar het nieuws kijken want dat zal wel tot ongekende protesten leiden. O wacht.. 70% volgt braafjes dus dat zal wel loslopen

 3. Het wordt hoog tijd, dat de hoofd verantwoordelijken (de architecten van deze scam) opgeruimd worden.
  Pas dan stopt dit. Later kunnen we de regeringsleiders aanpakken.

 4. Premier Mario Draghi ………….
  Even doorgeklikt: https://www.ilgiornale.it/news/cronache/green-pass-obbligatorio-salta-sospensione-lavoro-1977029.html

  Zum KOTZEN !!!

  Kunnen deze mensen nu hun hand gaan ophouden bij de Italiaanse Sociale Dienst?
  Vast niet.
  Dan wat?
  Wie gaat de huur betalen? De vaste lasten? De verplichte ziektekostenverzekering?
  Waar gaan deze mensen met hun gezinnen en kinderen wonen, leven, sterven?
  ‘NOOIT WEER.’ ????? WALGELIJKE ONTWIKKELINGEN, maar …. voorzien!

  • Wees er maar zeker van dat deze mensen met grof geweld terug Vechten…..zij hebben nl niets meer te verliezen en dan worden mensen het gevaarlijkst.

 5. Ik vraag me af welk potentieel zich ontwikkelt als miljoenen mensen geen uitweg meer hebben.

  Passiviteit met miljoenen daklozen? Of agressie met als gevolg 1000den dode ambtenaren, bedrijfsbranden, gegijzelde ondernemers, liquidaties etc.

  Wat ga jij doen?

 6. Wat Draghi hiermee flikt maakt deel uit van de wereldwijde Grote Reset … dus dit zal VerNEEderigNSBland niet bespaart gaan blijven en dat is onze Davos Roverheid met WEF puppets Rutte, de Jonge en Kaag wel toevertrouwd maar het zal hier wel achterbakser gebeuren terwijl zo’n Macron en Draghi er gelijk met de botte bijl ingaan.

 7. De satanische elite weet, zonder geld kun je niet overleven.
  Dus worden wereldburgers onder druk gezet met geld.
  Geen gifspuit, dan geen werk of uitkering in welke vorm dan ook.
  Voorspelbaar is dat de gifspuit daardoor wereldwijd wordt opgedrongen aan alle doorsnee burgers.

 8. VECHTEN moeten ze nu! Anders wordt het Australië 2.0.
  Zet alle regeringsgebouwen in de hens, moeten we hier ook doen trouwens, met die groene kutpas van ze. Gewoon alles in de hens, want met die beveiliging kan je niet bij ze komen, maar je kunt ze wel uitroken. Hoppa.

 9. Wake up
  Your life is ending, wake up
  Heartbeat’s too quick ‘cause you’re anxious, aww
  No one gives a fuck if you’re anxious
  Anxiety got me on a mad one.

 10. Overigens is precies dat wat de mafia indertijd groot maakte.
  Een overheid die zijn burgers laat vallen, terwijl er een organisatie is die hier en daar behulpzaam is naar de bevolking. De ene mafia omruilen voor een andere, nou dan neem je de mafia die jou het meeste te bieden heeft lijkt me.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in