Groot-Brittannië was slechts één van de landen in West-Europa waar massale protesten plaatsvonden, waarbij ook België, Zweden en Frankrijk allemaal te maken kregen met aanzienlijk geweld van de demonstranten van Black Lives Matter.

In contrast, is daarentegen in de landen van Midden-Europa, met name in Polen, Hongarije, Slowakije en de Tsjechische Republiek, vrijwel geen protest gerezen, en in de gevallen die zich in kleine aantallen hadden verzameld, zijn ze zonder incidenten beëindigd.

Zoals Remix News meldt, was er een Black Lives Matter Facebook-evenement gepland voor Boedapest in Hongarije, met slechts drie blanke vrouwelijke expats uit de VS die hun interesse in het bijwonen van het evenement kenbaar maakten voordat ze het van Facebook haalden. Uiteindelijk werd er op zondag een vreedzame demonstratie gehouden in de hoofdstad.

Het Visegard24 Twitter-account, dat de Visegard-alliantie van Hongarije, Polen, de Tsjechische Republiek en Slowakije belicht, merkte ook het verschil op in de manier waarop nationalisten in Polen demonstreren versus linkse demonstranten in landen als de Verenigde Staten en Groot-Brittannië.

István Kovács, strategisch directeur van de Boedapest denktank Center for Fundamental Human Rights, zegt dat in het geval dat westerlingen in hun eigen land op de vlucht slaan voor de ineenstorting, hij voorstelt dat ze een aanvraag indienen om via legale kanalen naar Hongarije te migreren. Beter nog, ze moeten blijven en het probleem zelf oplossen.

De conservatieve politici die leiding geven aan Midden-Europa, met name in Polen, Hongarije, Slowakije en Tsjechië, hebben de condities die tot de ineenstorting in andere westerse landen hebben geleid, met kracht van de hand gewezen. De Hongaarse premier Viktor Orban heeft vaak opgemerkt dat het Westen achteruitgaat onder de politieke correctheid, de identiteitspolitiek en de veranderende demografie.

Als Europa in de toekomst niet door Europeanen zal worden bevolkt en we dit als een gegeven beschouwen, dan spreken we over een uitwisseling van bevolkingsgroepen, om de bevolking van Europeanen te vervangen door anderen. Er zijn politieke krachten in Europa die de bevolking om ideologische of andere redenen willen vervangen, zei Orbán op een demografische top in 2019.

Orbán merkt opt dat politieke correctheid mensen niet zal beschermen en dat in steeds meer gemengde culturen conflicten en spanningen voorkomen die in Hongarije niet aanwezig zijn. De Hongaarse leider zei dat er in vergelijking met andere Europese landen in Hongarije weinig “mensen met een andere culturele achtergrond dan de onze” zijn. Hij zei ook dat de weinige migranten in het land de wetten van het land respecteren, zelfstandig werken en hun plaats in de Hongaarse samenleving willen vinden. Hij vervolgde dat er geen problemen zijn met de minderheden die momenteel in Hongarije wonen en dat hun aantal niet toeneemt in een tempo dat ons “hoofdpijn zou bezorgen”.

We hebben het gezinsmodel gebaseerd op het huwelijk van één vrouw en één man opgegeven en zijn in de armen van de genderideologie gevallen. In plaats van de geboorte van kinderen te steunen, zien we massale migratie als de oplossing voor ons demografische probleem, schreef Orbán.

Orbán zei dat de partij zich gelieerd met de conservatieven tegen de mediakrachten moet verzetten. Hij stelt ook dat het niet alleen demografische veranderingen en botsende culturen zijn die een stoornis voorspellen, maar ook een gebrek aan respect voor de politie in combinatie met een toenemende aanval van de media op conservatieve waarden.

Wij komen niet op voor onszelf als oude en grote Europeanen, en gaan niet de strijd aan met de links-liberale intellectuele krachten en de media die zij beïnvloeden en controleren, schreef Orbán in een open brief aan de EVP.

Terwijl de politie knielt met demonstranten in de VS en andere landen, heeft Orbán zijn volledige steun uitgesproken voor de politie van het land en benadrukt dat ze zich staande moeten houden wanneer ze geconfronteerd worden met wanorde. Orbán zei het volgende in een toespraak voor politieagenten om het honderdjarige bestaan van de politie in Hongarije te vieren:

De Hongaarse taal kan een treffend en krachtig beeld scheppen. De Hongaar gebruikt een enkel woord om zich staande te houden [helytállás]. Dit is wanneer iemand volledig levert wat er van hem of haar verwacht wordt in zijn of haar situatie. Ja, de voormalige en huidige leden van het Hongaarse politiekorps zijn met elkaar verbonden door hun vermogen om zich staande te houden bij het vervullen van hun taken.

Orbán zegt dat de politie zowel noodzakelijk is als de veiligheid van de Hongaren waarborgt, en benadrukt dat:

Onze grondwettelijke regels, de grondwettelijke orde en het regeringsstelsel, het bestaan en het werk van de politie als noodzakelijk beschouwen, in het belang van de gemeenschap – om de soms dominante ergste kant van ons innerlijk, onze gewelddadige uitbarstingen en onze roofzuchtige hebzucht te beteugelen, en zelfs te disciplineren. Niet alleen zorgt het voor terughoudendheid en discipline, maar – in de hoop op een eerlijk proces en een eerlijk oordeel – levert het de rechtbanken wat en wie dan ook die de regels verwerpt die zijn ontworpen om onze gemeenschap te beschermen.

Hoe George Soros probeerde en faalde om Hongarije te straffen tijdens de Coronavirus crisis

  Hond wordt gemarteld door woedende Black Lives Matter zwarten in live-televisie uitzending
Vorig artikelInstagram censureert FBI-criminaliteitsstatistiek als ‘haatspraak’
Volgend artikelHet toekomstige Europa
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. In alle westerse landen met veel nieuwe import van mensen en culturen wordt door de nieuwkomers verlangd zelfs met dwang en medewerking van de Gutmensch en linkse oppositiepartijen, dat onze culturen worden aangepast aan deze nieuwkomers. Op gewelddadigheden en bedreigingen af.
    Er wordt de autochtoon gevoelsmatig een enorm schuldcomplex aangepraat. Hier is het NPO en media ook zeer schuldig aan.
    In oost Europese landen met verminderde of helemaal geen import uit donker Afrika of midden oosten, is weinig tot geen rumoer en er dan ook weinig te eisen omdat men daar de cultuur beschermd. Zoals dat hier ook in feite moet, maar waar men dit op grote schaal verzaakt. Men luistert en laat de kop hangen naar deze onbeschaafde en ongegeneerde volken. Iets wat enorm goed uitkomt omdat alle tegenspraak op racisme wordt afgedaan.
    Erg, ook omdat iedereen zich erbij neerlegde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in