De etnische zuivering van Europeanen

2

Weinig Europeanen zijn zich bewust van de vastberadenheid van de Europese Unie om de restanten van de Europese volkeren etnisch te zuiveren. Is dit een losgeslagen verhaal? Feit: Het niet-blanke bolsjewisme (1917-1990) heeft 20 tot 60 miljoen christelijke Europeanen etnisch gezuiverd. Rekening houdend met de natuurlijke demografische groei van de bevolking van Rusland, zou de huidige bevolking van Rusland ongeveer 350 miljoen mensen moeten bedragen. Rusland herstelt zich, maar de bevolking (2019) is nog steeds slechts 144,5 miljoen.

Winston Churchill aan de Poolse premier Stanislaw Mikolakczyk:

Let niet op de vijf of meer miljoen Duitsers. Stalin zal voor hen zorgen. U zult geen problemen met hen hebben; zij zullen ophouden te bestaan”. – Senator Homerus Capehart; Amerikaanse Senaat, 5 februari 1946.

Naar schatting zijn na het einde van de Tweede Wereldoorlog 1 tot 2 miljoen etnische Duitsers uitgeroeid. Honderdduizenden Duitsers werden aan Stalin geschonken voor gebruik in de Goelag; weinigen keerden terug. Zoals velen uitgehongerd werden, buiten de grenzen gevlucht, stierven zij door ontberingen. Dit was geen toeval; de planning is goed gedocumenteerd.

Bent u nog steeds sceptisch?

Het doel van de Verenigde Naties is om de bevolking selectief te verminderen door abortus, gedwongen sterilisatie en de menselijke voortplanting te reduceren, en beschouwt twee derde van de menselijke bevolking als overtollige bagage, met 350 mensen die per dag moeten worden geëlimineerd. ~ Jacque Yves Cousteau.

De Europese Unie is een addernest van wetgevende organen met één doel: het vergroten van de niet-Europese immigratie en degenen die kritiek hebben op immigratie vervolgen als criminelen, schrijft Europeansworldwide. Bij het lezen van het onderstaande moet u in gedachten houden dat de voortdurend gebruikte term “haatdragende taal” een codewoord is voor elke uiting van wrok tegen immigratie en het decreet uitsluitend is gericht op etnische Europeanen.

  De Islamitische Staat in het Victoriaanse tijdperk

Het draaiboek zet zijn agenda uiteen:

Elke dag worden veel mensen in heel Europa verbaal of fysiek geïntimideerd, bedreigd of mishandeld, of zijn slachtoffer van een misdrijf op grond van hun etnische afkomst, religie, seksuele geaardheid, genderidentiteit. Haatzaaiende uitlatingen en aanzetten tot haat en intolerantie tegen etnische, religieuze en andere minderheden zijn wijdverspreid in het publieke debat, ook op online platforms, sociale media en chats.

De High Level Group (Groep op Hoog Niveau] is bedoeld als platform ter ondersteuning van de inspanningen van de EU en de lidstaten om te zorgen voor een doeltreffende uitvoering van de desbetreffende regels en om doeltreffend beleid op te stellen ter voorkoming en bestrijding van haatdragende criminaliteit en haatdragende taal”.

REGISTREER DE BOODSCHAP OP HET BEELDSCHERM OP DE ACHTERGROND.

Uit deze werkzaamheden zijn al een aantal praktische hulpmiddelen voortgekomen, zoals haatdelicten herkennen, toegang tot de rechter, ondersteuning en bescherming van slachtoffers van haatdelicten en registratie van haatdelicten en haatdragende uitlatingen.

Opmerking: er is geen ondersteuning van inspanningen beschikbaar tegen niet-Europeanen, dus in wezen is deze proclamatie anti-blank racistisch.

Het doel is de nationale autoriteiten bij te staan bij de toepassing van deze regels en te zorgen voor een doeltreffend onderzoek, vervolging en veroordeling van haatdelicten en haatdragende uitlatingen. Een van de prioriteiten van de Groep op Hoog Niveau is het bestrijden van haatdragende taal op het internet, onder meer door de invoering van een gedragscode ter bestrijding van illegale haatdragende taal op het internet, die in mei 2016 door Facebook, Twitter, Microsoft en YouTube met de Europese Commissie is overeengekomen.

Onder leiding van de Orwelliaanse nachtmerrieachtige Europese Commissie, een ongekozen orgaan, komt de Groep op Hoog Niveau regelmatig bijeen in Brussel, waarin deskundigen uit de lidstaten, maatschappelijke en gemeentelijke organisaties, EU-agentschappen en met name het EU’s Bureau voor grondrechten, alsook internationale organisaties zoals de VN, de OVSE en de Raad van Europa bijeenkomen.

  Duwde een houten zwaard in haar vagina en zei: “Je hebt een net zo’n grote penis als deze nodig” – ontloopt deportatie

Als deskundigengroep van de Europese Commissie is de Groep op Hoog Niveau voor de bestrijding van racisme, vreemdelingenhaat en andere vormen van onverdraagzaamheid opgenomen in het register van deskundigengroepen van de Commissie en andere soortgelijke entiteiten, waar gedetailleerde informatie over haar activiteiten kan worden geraadpleegd. Zegt u niet dat u niet gewaarschuwd bent.

De geplande Afrikanisering van de EU – Er wordt een nieuwe samenleving opgebouwd

Vorig artikelHet toekomstige Europa
Volgend artikelNelson Mandela – heilige of massamoordenaar?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Integendeel , het is tegelijkertijd een opening naar , het nieuwe bankwezen , glass steagall act . Eerlijk voor elk geboren kind , met mindering van onachtzame gebruikers , wij wonen op een bal , groei is gelimiteerd , dom om blanken eruit te neuken , meer kinderen te maken , dan heeft u democratisch de overhand , en dan , STUPIDO , niet over nagedacht . overnemen is de enigste gedachte gang , waarvan , wat anderen opgebouwd hebben , gewone mensen . Deurne

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in