De huidige constante drumbeat van COVID en vaccinhysterie door de mainstream media, van angstzaaiende politici, Big Tech oligarchen en bedrijfsbelangen resulteert allemaal in één verstikkende culturele stem… binnen Big Brother’s Matrix, schrijft X22report.com.

Het kan letterlijk aanvoelen alsof de hele wereld gek geworden is… maar dat is niet zo. Want wat je ziet op je elektronische apparaten is niet de echte wereld.

Overal ter wereld zijn massale protesten aan de gang omdat mensen vechten voor hun rechten en vrijheden tegen een oprukkende en steeds openlijker wordende tirannie.

Maar je zult niets van dit alles weten, en je zult er weinig of niets van zien, als je je ogen gericht houdt op Big Brother’s netwerken of Big Brother’s Big Tech social media platforms scant. Omdat Big Brother altijd kijkt, en streng controleert wat mensen mogen zien.

In de echte wereld zijn Neo en Zion aan de winnende hand. Alleen in de MEDIA WERELD gecontroleerd door mensen als Zuckerberg zijn we aan het verliezen. Alleen in de mediawereld ‘werkt’ het vaccinatiemandaat, doet Biden schitterend werk, enz.

Tune it out. Trek de stekker uit de Big Brother Matrix.

Als je te veel tijd besteedt aan het kijken naar de illusies die zorgvuldig en vakkundig worden gecreëerd voor Fake News kanalen en websites, zal dat je perceptie vervormen van wat er werkelijk gebeurt in deze wereld.

Nepnieuws is ontworpen om te proberen je geest uit balans te brengen. En om je in een toestand te brengen waarin je ofwel gemakkelijker door de Staat gecontroleerd kan worden, ofwel ertoe gebracht kan worden iets ondoordachts en doms te doen, dat gebruikt kan worden om de tirannieke doelen van de Staat te bevorderen.

Mijn broer, Duane Cates, noemt dit ‘de oorlog om de ziel’, en ik geloof dat dat heel juist is. Er is een oorlog gaande om de ziel van ieder mens.

Bange, angstige en paranoïde mensen worden verlamd of ze handelen op gewelddadige en irrationele manieren. Dat is hoe de verachtelijke cabal achter al deze waanzin van de afgelopen anderhalf jaar wil dat je nu bent, als je kijkt naar de nieuwsmedia die zij controleren, de Big Tech platforms gebruikt die zij bezitten, de tijdschriften en boeken leest die zij publiceren. Bang, doodsbang, paranoïde en verlamd of plannen makend om iets stoms te doen.

Ze hebben liever dat je gepacificeerd en verlamd raakt, want dan zul je zeer waarschijnlijk doen wat je gezegd wordt te doen, zodat de dingen binnenkort ‘weer normaal’ kunnen worden. Het is zo gemakkelijk. Het enige wat je moet doen is gehoorzamen.

Maar ze liegen tegen je. Hoe meer je gehoorzaamt, hoe meer ze alles veranderen.

Op dit moment zijn ze bezig met het uitrollen van een eindeloos regime van herhalingsinjecties, terwijl ze proberen vaccinatiemandaten op hele bevolkingen toe te passen.

  Pfizer classificeert zijn eigen mRNA-product als "giftig"

Je zult je niet kunnen onttrekken aan deze tirannie. De waanzin eindigt alleen als genoeg mensen opstaan en zeggen: “Nee, dat doe ik niet.”

Veel van de problemen in de samenleving zouden zichzelf oplossen als de meeste mensen gewoon de nepnieuws media zouden negeren en van hun Big Tech platforms af zouden stappen.

Mensen denken misschien dat ze er niet door worden beïnvloed, maar dat doen ze wel.

Als je alleen maar naar het nepnieuws kijkt, weet je niets over de massale protesten die over de hele wereld plaatsvinden. De mainstream media zullen je geen echte blik gunnen op de miljoenen burgers die in opstand zijn gekomen om te protesteren tegen hun lokale tirannen.

Er wordt opzettelijk de indruk gewekt dat de booswichten niet alleen aan de winnende hand zijn, maar dat ze ook gemakkelijk winnen in hun lange ononderbroken mars om van een groot deel van de westerse wereld totalitaire staten te maken.

Wat een volslagen onzin.

Stop met kijken naar de illusie. Kom terug naar de werkelijkheid.

We leven in een voorbijgaande tijd

Sommige mensen geloven niet we ooit zullen opstaan uit de staat waarin we nu verkeren.

Ik ben niet een van die mensen.

De taak van de media op dit moment is om de dingen tien keer erger te laten lijken dan ze in werkelijkheid zijn, om je te vullen met angst, een gevoel van geïsoleerd, afhankelijk en hulpeloos te zijn.

Onderdeel van je verzet tegen de nepnieuws media, de Big Tech oligarchen en de corporatistische monopolisten is om ze uit je leven buiten te sluiten.

Zolang je naar hun nieuws kijkt of hun platforms of diensten gebruikt, geef je hen de macht om te proberen je te controleren, je gedrag te beïnvloeden, je woorden te beperken en te controleren.

De reden waarom ze vaak gebruik maken van de meest zichtbare mensen, zoals filmsterren, atleten en andere beroemdheden, om hun huidige narratief door te drukken, is om het idee te verkopen dat ze de controle over onze cultuur in handen hebben.

Maar dat is niet zo.

Er is een illusoire ‘Vanity Fair’ cultuur die zij controleren, en dan is er de echte westerse cultuur die buiten de media-zeepbel van de cabal bestaat.

Veel mensen zijn het afgelopen jaar geschokt wakker geworden en hebben zich gerealiseerd dat ze zich hebben ondergedompeld in deze valse “Vanity Fair” versie van de wereld, gecreëerd door deze elitaire sofisten op nieuws netwerken, in hun boeken en tijdschriften, hun films, tv-shows, muziek, en nog veel meer.

Zij trekken zich los van die valse versie van de wereld, en er zal geen weg meer terug zijn voor hen.

  "Ze zouden stickers kunnen dragen": Zwitserse Groenen eisen etikettering van ongevaccineerden

Houd voet bij stuk, de vijand is aan het barsten

De Schaduw Cabal kan niet veel langer bluffen. Ze hebben nooit gerekend op het niveau van massale niet-naleving dat ze zien bij hun draconische machtsgrepen.

Als noodoplossing op korte termijn zetten sommige Amerikaanse gouverneurs de Nationale Garde van hun staat in om ziekenhuizen en scholen te bemannen waar werknemers zijn ontslagen omdat ze de vaccinatiemandaten niet naleefden. Misschien kunnen ze, wanneer duizenden piloten hun baan opzeggen, de Nationale Garde ook de vliegtuigen laten vliegen.

Maar er zijn gewoon niet genoeg Nationale Gardisten om zowel de ziekenhuizen als de openbare scholen te bemannen. Of de vliegtuigen te laten vliegen of de treinen te laten rijden of de bussen te laten rijden.

Deze scrupuleuze politici kunnen zoveel vaccinatie-mandaten uitvaardigen als ze willen. Ze hebben geen wettelijke manier om ze af te dwingen en hoe sneller iedereen dat inziet, hoe beter af we allemaal zullen zijn.

Bedrijven die illegale bevelen van politici opvolgen, zullen alleen achterblijven wanneer ze worden aangeklaagd door de werknemers die ze hebben ontslagen omdat ze vaccinaties hebben geweigerd.

Regeringsleiders zullen nergens te bekennen zijn wanneer deze bedrijfseigenaren miljoenen dollars tegen zich in het krijt zullen zien staan.

Iets meer dan drie maanden geleden vertelde Joe Biden de grootste flater uit zijn 50-jarige politieke carrière toen hij op de vraag of hij vaccinaties kon opleggen en mensen kon laten ontslaan omdat ze weigerden eraan te voldoen, antwoordde: “Dat weet ik nog niet.”

“Stel alstublieft dom uw eigen privé-vaccinatieplicht in voor uw werknemers terwijl ik alle verantwoordelijkheid voor het dreigende economische fiasco uit de weg ga.”

De strategie die zich aftekent is er een van intimidatie van particuliere bedrijven om hun eigen particuliere vaccinatiemandaten in te stellen, ook al is er nog geen wet van kracht. Er is nog niet eens een ontwerp van zo’n verordening of wet ingediend.

Niet alleen moeten de Fake News Media en Big Tech de zaken veel erger doen lijken dan ze in werkelijkheid zijn, maar ze moeten ook voortdurend doen alsof niets van deze huidige chaos en ellende te wijten is aan regeringen of haar beleidsbeslissingen.

Ze willen je verlammen met angst om je aan de regels te laten voldoen, terwijl ze tegelijkertijd proberen om de regering en haar bende incompetente mensen, die het grootste deel van de huidige chaos rechtstreeks veroorzaken, af te schermen van elke verantwoordelijkheid.

Hoewel dit een moeilijke periode voor ons allen is om in te leven op dit moment, zal ook dit voorbijgaan.

Het naakte gezicht van tirannie onthuld

Je kan de mensen niet vertellen wat ze zullen doen; bijna niemand gelooft je, dat deze elitaire snobs van de politieke klasse hun maskers laten vallen en zich onthullen als autoritaire tirannen.

  Het is zover: Frans winkelpubliek wordt door de politie de toegang tot de supermarkt ontzegd omdat ze geen gezondheidspaspoort hebben

De mensen moeten eerst de tirannie ervaren om voor altijd degenen te verwerpen die hen die tirannie wilden opleggen.

Kortom, om het land te redden van deze kabbalisten moest men hen doen geloven dat het nu veilig was om hun maskers te laten vallen en hun ware naakte gezicht te laten zien aan de mensen over wie zij willen heersen.

Door dit te doen, hebben zij zichzelf nu voor altijd vernietigd. Het proces van hun vernietiging zal echter niet ogenblikkelijk zijn. Het zal enige tijd duren voordat het door ‘het kleine volk’ wordt volbracht.

We leven nu in een overgangstijdperk. Zulke tijden zijn altijd moeilijk. Er is lijden mee gemoeid, en er moeten moeilijke en vaak tragische offers worden gebracht.

Het is gemakkelijk om op te geven, om gewoon toe te geven en te gehoorzamen. Dat vergt geen inspanning van je, maar het kost jou en je kinderen en de kinderen van je kinderen alles.

Mensen die hebben opgegeven zijn altijd op zoek naar iemand anders als zondebok voor hun eigen gebrek aan moed en hun plichtsverzuim.

De vijand probeert je ervan te overtuigen dat de strijd allang verloren is, dat elke inspanning die je nu doet om tegen hen te vechten verspild is en zinloos zal zijn.

Wel, ze liegen tegen jullie over al het andere, dus natuurlijk liegen ze ook hierover tegen jullie.

Alleen zolang genoeg mensen in de greep zijn van de Big Brother Matrix illusie kunnen ze hun macht behouden.

Verzet is zinloos, vertellen ze ons.

In feite is verzet tegen hun tirannie uw plicht als burger.

Op het moment dat je stopt met je te verzetten, ben je niet langer een integer burger, je hebt toegestemd om hun horige te zijn. En als je eenmaal hun horige bent, zul je nooit meer een burger zijn.

Op social media kom ik in sommige kringen eindeloos gezeur tegen dat het niet eerlijk is dat deze problemen in onze tijd zijn gekomen.

Nou, het leven draait niet om eerlijkheid. Dat is het nooit geweest.

We kunnen onze tijd niet kiezen; we kunnen alleen de beslissing nemen om de uitdagingen die zich voordoen aan te gaan met het beste dat in ons zit.

Maak je los van hun Matrix. Doe mee op het niveau van de overheid dat er echt toe doet: uw lokale samenleving. Laat je stem horen. Laat ze weten dat je wakker bent geworden uit je sluimer, en dat je nooit meer zult slapen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

WHO beveelt genetische manipulatie van mensen aanVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelTop dokters spreken zich uit tegen het Corona narratief
Volgend artikelSchotse gezondheidsautoriteit data: 83% van de Covid-19 sterfgevallen waren in de afgelopen maand onder de volledig gevaccineerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

42 REACTIES

 1. Ik geloof niet dat wij aan het winnen zijn, eerder aan het verliezen. Landen worden dadelijk weer in lockdown gegooid, wat we niet moeten accepteren.

 2. Angst voor de waarheid is de voornaamste reden voor censuur. Daarom zou iedereen alle media die censuur toepassen links moeten laten liggen. Dat is o.m. praktisch alle MSM dus wellicht 90% van de berichtgeving; toch blijft nog zat vrijwel ongecensureerde media over. Gecensureerde media herken je vooral door het ontbreken ven een reactiemogelijkheid of door het toepassen van censuur op de reacties.

 3. Maak je eigen wereld, sla voedsel en water op, zorg voor een natuurkachel in huis/YouTube, waxinelichten en 2 keramische bloempotten….
  Spellen in huis, ongevaxxen bij je om gezellig te zijn….
  genoeg medicatie/zink/vit D en quercetine…..ook thee maken van dennennaalden….kortom…..laat de gevaxxen zichzelf en met elkaar verder om zeep helpen, laat je er niet mee in, blijf met je eigen mensen en zie……het kwaad sterft uit, de restanten(het rattenhol in den haag en elders….uitroken en verzuipen.

  • Eén tip: als je veel spullen hebt komen mensen het halen als de paniek toeslaat, dat brengt je alleen maar in gevaar. Leer wildplukken; jouw kennis zorgt niet alleen dat je overleeft maar maakt je ook waardevol voor andere hongerige mensen. Ze zullen je niet gauw iets aandoen als ze dood gaan zonder jou.
   Daarnaast maakt het je zelfstandig en dus minder chantabel (door de overheid).

 4. Als die eikel van een Gommers gisteren op1 zag, gelooft niemand met hersens nog dit verhaal.
  Het wordt steeds belachelijker en wel zo belachelijk dat ook de grootste idioot moet doorkrijgen
  dat dit verhaal een hoax moet zijn.

 5. @politiek profeet

  Wauw, jij bent echt van het padje af zeg!

  “Maak je eigen wereld, sla voedsel en water op” Sorry hoor, maar we zijn nog niet belandt in een of andere nucleaire alomvattend wereld vernietigende dreiging die de hele wereld in zijn greep houdt. Voedsel en water gaat maar beperkt mee, hoe zie je dit in godsnaam voor je, 20 of 30 megakoelkasten met vriezers aanschaffen bij Bol? Zie die maar eens te plaatsen!

  “Zorg voor een natuurkachel in huis/YouTube, waxinelichten en 2 keramische bloempotten” Een natuurkachel? Zal wel een beetje lastig worden wanneer je een CV in huis hebt staan, laat staan als mensen in een flatgebouw wonen, alvast succes met een natuurkachel (houtkachel) in een appartementen complex! Zullen ze blij mee zijn bij het verhuurbedrijf! Youtube? wat heeft Youtube er nou mee te maken, Waxinelichten? Hahaha! Twee keramische bloempotten? Allemachtig, het wordt steeds gekker!

  “Genoeg medicatie/zink/vit D en quercetine…..ook thee maken van dennennaalden” Ja hoor!

  Ik wens je veel succes, je kan beter naar de US verhuizen daar zijn genoeg van die doemdenkers die een ondergrondse bunker in zijn of haar tuin heeft gebouwd, kan jij daar fijn spelletjes spelen en youtube kijken terwijl je een glaasje dennenaalden thee tot je neemt.

  Wordt wel een beetje lastig als je plots naar het ziekenhuis moet, ik denk dat je opgeslagen medicatie/zink/vit D en quercetine niet veel uitkomst biedt!

  Niet te geloven zeg! Sommigen slaan helemaal door…

  • je bent dus idd een gladiool, je kunt wel degelijk jezelf wapenen tegen de (r)overheid.
   Door bij gebrek aan stroom(lees de uitdrukkelijke signalen van de strenge winter en de torenhoge energielasten) een alternatief te zoeken waarbij je niet thuis hald dood vriest achter je glaasje ranja.
   Ik denk gladiool dat je een staatsmongooltje bent …een zogezegde TROL.
   Maar goed, voor jouw onwetendheid nog enige info ter leering ende vermaeck…sukkel.
   In een ziekenhuis kom je straks niet meer staatsrat…alleen dubbel gefuckioneerden….en liefst de boostershotjes erbij, komen ze voor binnen en meteen langs achter er weer uit.
   Weet je …staatsdebiel….mijn dochter werkt in een groot ziekenhuis en weeeeeet veel meer dan jij en ik samen.
   Water vanuit de bron gaat ruim 1 jaar mee….voedsel domme kip tot 2025!….in blil/pot maar wel wat te vreten als je stroom uitvalt ..
   Kortom….je bent voor mij gewoon een staatstrol en /of een debiele onwetende.

   • Beste politiek profeet,
    In jouw eerste comment staan zeker wat dingen tussen die wel zinnig kunnen zijn echter,
    de manier waarop je reageert op Gladiool is verre van zinnig.
    Omdat je het niet eens bent met Gladiool ga je over tot het beledigen en schelden met als woorden; “staatsmongooltje, TROL, sukkel, staatsrat, staatsdebiel, domme kip, staatstrol, debiele onwetende.”.
    Het is jammer dat je hiermee de informatieve waarde van frontnieuws naar beneden haalt.
    Jouw inbreng heeft dan ook geen toegevoegde waarde.
    De bovenstaande uitlatingen naar Gladiool laten zien dat je niet in staat bent om een normale discussie met anderen aan te gaan.
    Je kunt op z’n minst respect hebben voor de mening van anderen zonder het ermee eens te zijn.

    • Normaliter reageer ik zeker met respect op iemands andere mening, echter bij overheidsdienaren en staatsslaven ben ik de laatste 2 jaren alle respect kwijtgeraakt….ook naar mensen zoals jij die staatsdienaren een bestaan geven door ze bij te staan in hun valse berichtgevingen.
     Trollen zijn op alle sociale kanalen en media ingezet om vooral de verrotte staatsideologie te preken.
     Fake-news-leugens en tweedrachten zaaien…en jij helpt daarbij….jouw keuze,die RESPECTEER ik maar ben het zeker niet met jou eens.

     • Persoonlijk heb ik moeite met het woord ‘respecteren’. Ik ben niet in staat om iets of iemand te ‘respecteren’ waarvoor ik geen respect heb en/of waarvoor ik geen respect heb voor diens handelingen en/of gedachte’goed’ en/of uitlatingen. Het woord ‘respect’ wordt mijn inziens te pas en te onpas gebruikt. Mijn buurvrouw is de mening toegedaan dat een ieder zich moet laten spuiten. Ik heb geen respect voor deze invalshoek. Ik classificeer dit als iets wat ik ’ter kennisgeving aanneem’ en waarop ik wel of niet REAGEER, maar nogmaals: respect kan en wil ik hiervoor niet opbrengen!

  • @ Gladiool oktober 21, 2021 at 18:22
   Als hier in Nederland de coronapass ook voor supermarkten gaan hanteren, zullen diegene die die pas niet hebben aangewezen zijn op hun eigen voedsel voorraad. Daar de energie prijzen aan het exploderen zijn en je het toch enigszins warm wil hebben in je huiskamer, is het best een optie om met waxine lichtjes die keramische bloempotten te verhitten, een houtkachel zou idealer zijn maar die heeft niet iedereen. Om je immuunsysteem enigszins op peil wil houden zijn vitamines en mineralen preparaten geen onzinnige opties. Zo is dennennaald thee goed tegen bacteriën en parasieten in het griepseizoen. Daar er al mee bedreigd is om internet en stroom tijdelijk uit zal vallen, doordat de zogenaamde groene energie uit zal vallen, als het weer extreem koud zou worden met veel sneeuwval. Wat voorspelt wordt deze winter. Dan zullen veel CV’s uitvallen, die elektrisch bestuurd worden. Dan zijn bordspelletjes met lotgenoten best gezellig. Dus Gladiool zo domme opties zijn het niet, in deze tijd kan er alles gebeuren niets is meer zo zeker als een paar jaar terug. Je moet je zelf altijd voorbereiden voor het onverwachte, want dan kan het alleen maar meevallen. Blijf je achterover leunen en zie je wel wat op je pad komt, dan zul je met alles te laat zijn. Dan kan je andere wel de schuld geven of andere belachelijk maken omdat jij zelf te gemakzuchtig en te lui bent. Want iedereen kan zich voorbereiden, waar en hoe hij/zij woont maakt niets uit. Het zal voor iedereen toch anders zijn.

  • Koop dan een metalen emmertje/vuurkorf die je op de balkon kan zetten. In het allerergste geval leg je wat bakstenen in je kamer en zet je de emmer daar op, of bouw je een mini rocket stove van bakstenen. Natuurlijk wel een bovenraam openzetten (zodat de rook via het plafond kan ontsnappen). En zoals ik tegen de persoon zei die jij nu uitscheldt (al denk ik dat die persoon dat al lang weet); leer wildplukken. Potjes en blikjes gaan maar zo lang mee, maar kennis is voor altijd.
   Dat is natuurlijk voor het uiterste geval als de andere optie doodgaan is, maar zelfstandigheid en overlevingskennis zijn een groot goed! Echte vrijheid komt met zelfredzaamheid.

  • Terug trappen is ook laakbaar .
   Ok agree politiek profeet ging even buiten het pad .
   Ik neem het hem niet echt kwalijk .. 😀
   Quote Tigron “De bovenstaande uitlatingen naar Gladiool laten zien dat je niet in staat bent om een normale discussie met anderen aan te gaan. ” ook niet echt zinvol om dat te doen is na trappen .
   On topic .
   Ook een oude maar goede truck is die ik zelf ook wel gebruikt heb onderweg (buiten dat ik een gasfles en gasstel had) is een concereve blik je knipt de bovenkant zodat je een draagvlak krijgt onderin maak je op 4cm van de bodem rondom gaatjes . en doe een laagje spiritus erin en je hebt een mooie blauwe vlam om wat water of om je dennen thee te maken .. 😛 Voor een vuurtje te maken schaf nu vast een vuurstaal aan geeft een vonk van 2800 graden .. handig .. en zo heb ik nog wel meer overlevings trukjes . Begin nu vast idd .. en een goede vuurstaal koop je ook bij herr BOL .
   Fijne dag .

 6. Ik vraag mij af waarom er bovenaan deze site “Bill Gates” staat, is dit nodig, zou ik graag een antwoord op willen. Ik zou kunnen denken dat Bill Gates het hier precies voor het zeggen heeft.
  De titel bij de tekst, “Het systeem is in paniek, het narratief werkt niet meer, houd voet bij stuk, de vijand is aan het barsten”, waar slaat dit op, waar haal je deze informatie, ik hoor nu dat men al goed bezig is met de 4de golf, de coronapas wil gaan uitbreiden, nog maar eens de boel opdraaien als je de overheid leest.
  Kan beter zelf een nieuwssite opzetten, zonder pottenkijkers, zonder invloeden van wie of waar dan ook.

  • Dat is een categorie waar FN de informatie in opdeelt. Is geen pottenkijker. Maar er zijn natuurlijk altijd pottenkijkers, hè, daar moet je je wel bewust van blijven…

 7. Grappig om de tegenstrijdigheid te zien op deze website. Lees in overige berichten dat mensen het gelijk delen op facebook als er weer een nieuws item verschijnt. En nu wordt er gezegd om uit de buurt te blijven van de Big tech bedrijven. Vreemd…

  • Tegenstrijdigheden zijn goed, ja kan ook grappig zijn, het geeft input om zo discussies los te maken, is een bepaalde vorm van intelligentie, belangrijk is dat mensen met elkaar praten, welk standpunt je ook in neemt, iedereen heeft zijn idee, het maakt je als mens ook onderlegd en sterk, met de schapen kan je enkel mee blijten, ja op facebook zitten dan ook de schapen, ik ben er even op geweest, zo kan ik er over oordelen, intelligentie is daar nihil.
   Stel dat je 10 mensen die op facebook zitten zou uitnodigen voor een face to face gesprek, niemand die dan nog iets zinnig te vertellen heeft, een hoop café praat.

 8. Een roermeen vertelde mij: Blijf jij maar hier, jouw soort is hier meer dan welkom.Hier ben je veilig. (van een corrupte en moordlustige NL overheid)
  En hij heeft gelijk. De NL voert een oorlog tegen har eigen bevolking.
  De grootste vijand van de NL bevolking zijn de ambtenaren en de linkse politici.
  Zie medewerking aan testen, vaccinatie, corruptie, financieren van terroristen, (Isis, Palestijnen) binnenhalen van moslims en afrikanen ten koste van autochtonen.

  Wordt hoog tijd voor een rechtse overheid.
  De politieke struktuur moet dan volledig herzien worden.
  Moet mogelijk zijn Rutte, de Jong en Schouten, Ollongren, Kaag er staande voet uit te trappen, zonder wachtgeld of compensatie.
  Beslissingen moeten worden genomen via electronische maandelijkse referenda.
  Uitvoering ervan door zaken kabinet.
  “nep “koninklijk huis”per direct ontslaan; alle bezit confisceren; is via fraude tot stand gekomen.
  Vervangen door een hoog geschoolde presidente.die gekozen wordt voor onverlengbare periodes van 7 jaar.

  Politiek verder: treaty van 1974 en treaty van Barcelona ongeldig verklaren.Uit EU. Uit Nato. Alle wetten voortkomend uit EU schrappen.

  Terug naar normaal.

 9. Ondertussen ontstaan er nederlandse nederzettingen in Hongarije, Tjechie, Polen, Roemenie.

  De bewoners worden door de lokale bevolking “vluchtelingen” genoemd- terecht.
  Nederland is voor denkenden niet meer acceptabel.

  Zoals ze zeggen: een land waar homo’s trouwen, waar kleuters masturbatieles krijgen, waar jonge schoolkinderen les krijgen in homo sexuele technieken; waar op de plaatjes dan altijd een van de twee neger is, waar de overheid preoriteit geeft aan “vluchtelingen”wat betreft behuizing, financiele tegemoet koming, medische zorg;
  Waar de overheid de populatie probeert te dwingen tot “vaccinatie”terwijl er geen pandemie is.

  Zoals NL ooit was, begon het in de jaren 80 langszaam te sterven, en ligt nu in het graf.

 10. Net als EU: ongeveer 60 jaar geleden schreef ik een stuk over EU–Wereld federatie; kwam met foto in Amersfoortse Courant en kreeg een prijs.

  Had zo leuk kunnen zijn, als lidstaten zich beperkten to vrij vervoer van personen en goederen; want ondrlinge hulp.

  Maar ze moesten zich “ontwikkelen”tot het enige wat ze kenden: super corrupt, crimineel, incompetent, daarbij geleid door de omgekochte figuren als Rutte, Kaag.

  En kijk eens om je je heen: de landen waar sexueel devianten in topfuncties zitten is het hommeles: NL, Frankrijk, Canada, USA,
  En wij waren zo stom een ongeschoolde op de plaats van MP te zetten die EN gereformeerd is EN homo.
  Wat goeds kan je daar van verwachten?
  Niets.

 11. Helaas zit ik ook vast in een land met vaccinatieplicht.

  Maar als er t.z.t. nog ergens een rechtsorde bestaat dan is, naast zeker 15 andere zeer belangrijke redenen voor mijn absolute weigering, hèt punt waarop ze mij nooit kunnen dwingen:

  Het is geen vaccinatie. Het is een injectie met een goedje.

  Een wezenlijk verschil of je een vaccin (klein beetje vd ziekte om weerstand op te bouwen) of een injectie met…. (hoef ik hier vast niet verder te benoemen) in je wezen laat spuiten zonder toestemming, zonder verantwoordelijkheid vd boeven zelf.

  Dus na de experimentele fase kan in 2023 deze ex revolutionaire staat mij nooit op vasis van dat al absurde vaccinatiewetje dwingen tot iets anders.

 12. Sorry maat met woorden komen we er niet, geweld en met alle middelen dat is het antwoord, ze moeten bang zijn om de straat op te gaan of zelfs in hun eigen huis, overal moeten we ze op jagen en terecht stellen, en de slachtoffers en nabestaanden mogen de straf bepalen en als laatste de rest van de bevolking. Romeo’s of politie wat mee geholpen heeft tegen de vreedzame demonstratie en zich als beesten heeft gedragen ook op jagen en bekend maken wie ze zijn en adres bekend maken, laat hun nu maar leven zoals wij nu leven, en daarna vermorselen tot pulp.

 13. Ik ga stemmen op Rutte en Kaag zij weten hoe je een dom volk moet aanpakken en vermoorden ik ben trots op die twee geweldige leiders wij hebben nog nooit zo een geweldig kabinet gehad, kijk wat ze allemaal voor ons gedaan hebben ons land verkocht onze gasvoorraden voor nog geen 7 centen verkocht al onze nutsbedrijven aan het kapitaal verkocht, KLM verkocht Treinen en ons uit geleverd aan de EU het WEF een niet gekozen stel elite de macht over ons land weg gegeven en ga zo maar verder, en ja wij zijn een super dom volk stront vliegen zijn slimmer als ons kudde volk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in