Duff Cooper, Burggraaf Norwich, was de enige Britse minister die aftrad naar aanleiding van het Verdrag van München van 1938. Zijn autobiografie was getiteld Old Men Forget.

Ik verwacht dat ze dat doen, maar ik herinner het me.

Ik herinner me dat het bedrijfsleven, zelfs grote bedrijven, werkte op basis van een handdruk zonder contracten. Dat kon omdat de mensen in die tijd een goed karakter en integriteit hadden. Iemand die op een handdruk verzaakte, was in de zakenwereld uitgerangeerd, schrijft Paul Craig Roberts.

Ik ben opgegroeid toen Amerika nog Amerika was. Ons werd geleerd dat je jezelf elke morgen in de spiegel moest kunnen aankijken. Dat vereiste dat je waarheidsgetrouw en eerbaar was in je relaties met anderen.

Tegenwoordig kun je jezelf niet meer in de spiegel aankijken, tenzij je, tot je eigen financieel voordeel, anderen hebt opgelicht. Lees maar eens een van de boeken van klokkenluiders van Wall Street of van regeringsfunctionarissen over hoe het systeem werkelijk werkt.

Vandaag de dag, zo vertellen mij advocaten, kunnen zelfs ijzersterke contracten een deal niet beschermen.

Regeringen die geconfronteerd worden met ander egoïstisch gedrag dan dat van henzelf, worden gefrustreerd door de moeilijkheid om de mensen achter de agenda’s van de regering, of van haar controlerende agenten, te krijgen. China consolideert de controle over zijn bevolking door een “sociaalkredietsysteem” op te zetten. De Chinese bevolking wordt gecontroleerd in haar gedrag. Een Chinese burger die het niet eens is met de regering, alcohol drinkt achter het stuur, of andere politiek of sociaal ongewenste eigenschappen en gedragingen vertoont, krijgt een zeer lage beoordeling, waardoor de burger niet naar het buitenland kan reizen, niet naar de universiteit kan, geen gebruik kan maken van het openbaar vervoer, of welke beperking en straf de regering ook maar besluit op te leggen.

  WEF en Agenda 2030: Corona als aanjager van de culturele revolutie

Dit sociaalkredietsysteem is in de hele Westerse wereld in wording Het is het kenmerk van het Wereld Economisch Forum in Davos en van Amerika’s Ministerie van Binnenlandse Veiligheid. De meeste van Amerika’s wereldwijde bedrijven zijn er voorvechters van.

Het systeem van sociaalkrediet vereist dat “burgers” onderdanig zijn aan de regering. Zulke regeringen worden dan nog wel “democratieën” genoemd, maar de burgers hebben geen stem. Alle stemmen die afwijken van het narratief worden tenietgedaan.

Ik denk niet dat de Verenigde Staten als land hieraan kunnen ontsnappen. Staten met een halfbewuste regering, zoals Florida met gouverneur DeSantis, hebben een kans, maar eerdere pogingen van staten om hun grondwettelijk gezag te verdedigen tegen een opdringerige federale regering zijn mislukt.

Merk op dat het tirannieke sociaalkredietsysteem probeert het betrouwbare, voorspelbare oude karaktersysteem na te bootsen, met dit verschil dat de loyaliteit van een burger niet ligt bij zijn karakter, maar bij de agenda van de regering.

De eerste stap bij de invoering van een systeem van sociaalkredietsysteem is controle krijgen over de media. Dit werd bereikt tijdens het Clinton-regime, toen zes megaconcerns toestemming kregen om 90% van wat een onafhankelijke media was, op te kopen en in een paar handen te concentreren.

De volgende stap is het gebruik van angst – 9/11, Covid, Rusland – om een angstige en goedgelovige bevolking zover te krijgen dat zij instemt met het verlies van hun grondwettelijke bescherming, “om veilig te zijn”.

Als dit eenmaal bereikt is, zijn er geen beperkingen meer voor degenen die de macht hebben. De Grondwet wordt een document zonder gezag.

  Dr. David Martin hekelt de gezondheidsautoriteiten omdat ze van ongeveer 4 miljard mensen "biowapenfabrieken" hebben gemaakt

Dit is precies het punt waarop wij ons op dit ogenblik bevinden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Italië lanceert het eerste Europese sociaal kredietsysteemVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVS vertelt Europa meer geld aan Oekraïne te geven
Volgend artikelVideo: Oekraïense nazi’s verbrandden Russische krijgsgevangene levend
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Als Nederlander voel ik mij totaal verraden door regering EN oppositie, door de rechterlijke macht en de controle systemen van wat ooit een democratie moest zijn. Wanneer een grondwet geen bescherming meer bied omdat hen die deze moeten beschermen in achterkamertjes en via sluiproutes en inlegvelltejes onze rechten negeren, dan is een grondwet dood.

  Zoals de handdruk ooit een garantie was, en een belofte heilig, ik denk dat de ongeschreven regels zijn waar wij als mensheid op draaien. Wat op papier staat is naar willekeur een reddingsboei of een stekend zwaard, maar geen ijkpunt, geen zekerheid.

  Tijdens Rutte en daarvoor Jan Peter Bakellende is de aftkeling van onze wereld in sneltrienvaart gegaan, en zelfs contracten met de overheid zijn risico vol want je weet nie tof ze hun afspraken nakomen. Er word verzwegen, wettelijke rechten worden belachelijk gemaakt door informaite onleesbaar te verstrekken in het kader van een wet op openbaarheid naleven door de overheid….en als dat soort zaken ongestraft kan dan heeft het parlement gefaald en is de rechtstaat een dictatuur geworden.

  Daar zijn we nu en wat volgt isw het opdelen in groepen en vervolgens het gevangen zetten van groepen en ze hun rechten afnemen, natuurlijjk in het belang van de meerderheid maar de pers zal zorgen dat die steun er komt door negatief en bedreigend te schrijven, niet gehinderd door enige kennis van feit of zaak….

  Het hart is uit ons volk gehaald en nu gaat men het leven eruit halen, stap voor stap, groep na groep. Wat we gaan zien is genocide via de pinpas, via het geld.

  Het is een oorlog tegen de mens als individu en tegen groepen die te zelfsstandig zijn. Men wil geselecteerde slaven. Men is een groep lieden die zichzelf verheven voelt boven de rest van ons, maar die zelfstandig niet zouden kunnen functioneren. Enkel door te parisiteren en leugens en misleiding te hanteren als norm.
  Nee, een woord geven of een woord houden is deze lui totaal vreemd.

  Wat de politiek aan voorbeeld geeft besmet ook de rest van de samenleving.

 2. Dit wil ik graag met jullie delen. Ik ging vorige week naar de markt om groenten en fruit te kopen. Ik kwam erachter dat ik mijn portemonnee was vergeten. Ik zei dat ik dichtbij woonde en hem op zou halen. Waarop de medewerker van de marktkraam zei dat ik alles gewoon mee mocht nemen en een week later kon betalen. Dat heb ik gisteren gedaan. Op goed vertrouwen werd hier gehandeld. Dat kan. Nog steeds. Ik heb hoop!!!!

 3. Monique, toevallig heb ik kort geleden ook zoiets meegemaakt, we zijndus nog niet volledig verloren als mensheid.

  Ik denk dat het gespuis een trede of meer hoger op de ladder v.d. mensheid,het probleem zijn.

  Duchesne, geeft aan dat de gewone mens het voorbeeld v.d. overheidsgedragingen zal volgen, dat zie ik bij jongere generaties.

  Daarom is het belangrijk dat de bevolking op een lijn komt.

  Bedankt voor ieders comments, we kunnen elkaar hiermee helpen.
  Openheid van geest is in deze tijd belangrijk.
  Ik voel me ook nooit te oud om te leren.

  Bedankt en nog een fijne dag allen

  • Ik blijf bij mijzelf. Geef andere mensen vaak vertrouwen. Feit is dat dit vaak beschaamd wordt. Toch blijf ik wie ik ben. Ik wil tevreden met mijzelf zijn en blijven.

   Ik heb net even de schouwlamp op mijn passen gericht. Deze liggen vanaf nu 3 dubbel ingepakt in folie.
   Er zitten chips in.

   En hebben jullie nog meegekregen dat het sociale krediesysteem, de stadspas, in Apletown al gehacht is?

 4. Op onderstaande link staan drie heel interessante video’s: “ Juist nu heeft de spitse denker Mattias Desmet (psycholoog Gentse univ.) een omvangrijk werk uitgebracht, in boekvorm, maar ook op YouTube afleveringen : “De psychologie van totalitarisme Deel I-III”. Hij heeft op zich genomen de massa-psychose te onderzoeken, die ontstaan is n.a.v. de corona-hysterie.”

  Wat die man te vertellen heeft is schitterend en legt perfect uit waarom de huidige maatschappij is wat ze is.

  Ik zou zeggen, doe de moeite, want het is het echt waard.

  https://www.golfbrekers.be/cyclus-82/

 5. De basis van deze ligt aan het feit dat wij burgers enkel privileges hebben en geen enkel recht. De gehele wereld draait om de geboorte trusts van iedere geborene. Zodra iemand geboren wordt wil de overheid dat jij je baby aangeeft bij de gemeente. Dan gaat als ware 1 van je ouders een contract aan met de overheid. Dan bij jij als baby van vrije autonome mens van vlees en bloed omgekat in een natuurlijk persoon door de overheid. Alleen deze natuurlijke persoon ben jij niet, maar het is jou placenta die de zelfde naam krijgt als jouw en als zodanig geregistreerd met een BSN nummer die wordt in de basis personen registratie opgenomen in je gemeente archieven. Deze dode entiteit wordt dan eigendom van de overheid, waar een geboorte trust op afgesloten wordt. Zodat er mee gehandeld kan worden door de overheid in de vorm van staatsobligaties. Jij als levende autonome mens van vlees en bloed wordt na je 7de verjaardag dood en verloren op zee gemeld, omdat er geen lijk is gevonden. Zolang jij in de veronderstelling blijft dat jij dat bent, dan heeft de overheid alle macht over jouw. Want je ouders (die hierover onwetend worden gehouden door de overheid) hebben jouw tenslotte vrijwillig aangegeven aan de overheid.

  Alle regeringen zijn de houders van ieders geboorte trusts en hebben een coöperatief bedrijf opgericht wat het gehele grondgebied van het desbetreffende land inbeslag neemt en onder verdeelt wordt in provinciën en gemeentes. Na je 18de verjaardag wordt op jouw naam geregistreerde geboorte trust rendabel en kan wel 1,5 miljoen euro rendement per jaar opleveren. Alleen is het bestaan hierover altijd verzwegen voor jouw door de overheid. Deze overheid heeft jou de trustee gemaakt en zich zelf de executeur en de beneficiair van op jouw naam geregistreerde geboorte trust. De trustee is diegene die de trust moet vullen en in dat geval moet jij gaan werken om al die belastingen van de overheid te kunnen betalen. Maar zodra jij je bekent maakt bij de zelfde overheid, dat jij nog leeft en dat jij op jouw naam geregistreerde geboorte trust beneficiair aanvaard als de enige erfgenaam. Is de overheid verplicht om daar gehoor aan te geven, want dan sta jij in jurisdictie gelijk met uitvoerende macht van de regering. Dan wordt de overheid de trustee, die jouw geboorte trust moet vullen i.p.v. andersom.

  Dan ben jij geen slaaf meer van het systeem en sta jij boven elke wet die de overheid zelf maar verzint. Het enige waar jij je aan moet houden is het gewoonterecht. Je kunt zelfs een diplomatiek paspoort aanvragen, zodat jij onschendbaar wordt en onbeperkt ieder land in en uit mag zonder restricties. Met het oog op de huidige en toekomstige doom scenario’s voor de burgerslaaf door de regeringen en de EU/WEF/VN. Zal jij boven deze organisatie staan en kunnen we weer in vrijheid leven zonder beperkingen. Hoe meer mensen zijn eigen geboorte trusts beneficiair aanvaarden, zullen deze organisatie steeds minder macht krijgen over de bevolkingen.

 6. Het Clinton-bewind (1993 – 2001) is ook verantwoordelijk voor het intrekken in 1999 van de Glass-Steagall act uit 1933. Deze onder president F.D.Roosevelt (1882 – 1945) ingevoerde maatregel heeft een scheiding aangebracht tussen zakenbanken en privébanken. Heel veel spaarders zijn namelijk begin jaren dertig hun spaargeld kwijtgeraakt door het grote aantal banken dat failliet ging.
  Zoals misschien bekend was FDR de 32ste president van de VS en een 32ste graad vrijmetselaar bij zijn aantreden in 1933. De Glass-Steagall act was precies 66 jaar van kracht & 66 is een meestergetal van de vrijmetselaars.

 7. En had zij ook al last van Catherine is lang beleggingsmakelaar geweest. Ze heeft in de regering van George H.W. Bush gewerkt als “Assistant Secretary of Housing and Urban Development for Housing”. Daarnaast runt ze al een behoorlijke tijd het platform The Solari Report.

  We spraken over Catherine haar tijd onder de “Bush administration” waar ze begon te zien hoe corrupt de politiek en het systeem is. Over de periodes van bedreigingen richting haar en haar familie. Het monetaire systeem en hoe het ingericht is. Wie trekken er aan de touwtjes achter het wereldtoneel? Wat staat ons te wachten de komende tijd? https://youtu.be/bWYgkrjRruk en dus al heel leng geleden opgetuigd voor waar we nu staan. De uitkomst zie je hier Word je genept door de bank? https://youtu.be/j04PVZYOGg0

  Dit hele gebeuren stamt nog van de Terra Nullius en op 2 A4 papiertjes ooit opgemaakt en stamt nog van de Romeinen en werden vrouwen bestempelt als vee. Zie hier: https://www.createyourownworldbynaturalhealing.com/?page_id=364

  Dus lang geleden al bedacht en proberen ze ons in mee te trekken voor totale controle over de mensheid en probeerde deze ok al Your birth certificate is a slave contract with Rome https://youtu.be/cYsBeB7U6Z8 en nu dus de overheid die meent met diezelfde oude gedachten van 2 eeuwen terug nog steeds hetzelfde te kunnen doen en is History Repeat en ging zo door deze aardse energie: Anderen de schuld geven, toe-eigening zonder maar enig recht, wet en regelgeving, dader/slachtofferrol eigen wil opleggen en controle houden zijn/waren de ingrediënten van de vorige cyclus die langzaam aan het veranderen is en het eeuwenlange effect zie je hier de Gnosis deel 2 Katharen 1990 https://youtu.be/1FtYE1ghfdw

  De nieuwe Waterman energie is: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde zoals: Transformatie, Eenheid, Holisme, Liefde, Acceptatie, Naastenliefde, Compassie, Vrijheid, Vrije wil ervaren. De poort naar ons hart werd hierbij geopend als je weet dat de aarde in cyclussen verloopt en brengen oude hartsverlangens wat zielsverlangens zijn alsnog naar boven en uit zich op alle fronten in onze samenleving.

  Maar het gaat hier om: Wij zijn niet uw kinderen. Wij zijn de zonen en de dochters van het verlangen van het leven naar zichzelf. Ze komen niet van u, maar ze zijn ook niet van u. En al zijn ze bij u, toch behoren ze u niet toe. U mag ze uw liefde geven, maar niet uw gedachten. Want ze hebben hun eigen gedachten. U mag hun lichaam onderdak bieden, maar niet hun ziel. Want hun ziel verblijft in het huis van morgen, dat u niet kunt bezoeken; zelfs niet in uw dromen.

  U mag er naar strèven aan hen gelijk te worden, maar niet proberen om hen aan u gelijk te maken.
  Want het leven stroomt altijd voorwaarts, en blijft niet talmen bij gisteren. 

  -Kahlil Gibran, De Profeet 

  Mogen we na 2 eeuwen eens eindelijk onszelf worden nu de energie van de aarde als sinds 2009 veranderd is van Anderen de schuld geven, toe-eigening zonder maar enig recht, wet en regelgeving, dader/slachtofferrol eigen wil opleggen en controle houden zijn/waren de ingrediënten van de vorige cyclus die langzaam aan het veranderen is. De nieuwe Waterman energie is: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde en verplaatsen we van begeerte naar intelligentie.

  “We geloven niet langer blind in de overheid, onze ouders of beroemdheden, maar meer in onszelf.”

  https://www.goedgevoel.be/artikel/happy-living/het-watermantijdperk-gaat-in-en-zal-ruim-2000-jaar-duren-wat-kan-je-volgens-astrologen-verwachten?referrer=https%3A%2F

  Is eigen toko opzetten: https://www.patreon.com/themes/browse

  En een nieuwe bank met financiële producten en diensten voor burgers die anders willen.

  En belanden we hier met nieuwe initiatieven om nieuwe paden te bewandelen ten gunste van de bevolking en zie je hier: https://deblijeb.nl/thuis.html en heb je hier zelf plannen voor dan begin je hier: Gebaat van financiële producten en diensten voor burgers die anders willen. De Nederlandsche Bank (DNB) maakt zich hier hard voor. https://www.dnb.nl/voor-de-sector/open-boek-toezicht-sectoren/banken/vergunningaanvraag-banken/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in