© Jason Ilagan / Flickr

Het is zover, vanaf de herfst wordt het eerste sociale-kredietstelsel op Europese bodem ingevoerd. In Italië, in Bologna, vindt het “proefproject” plaats. Met deugdzaam gedrag worden punten verdiend die tegen beloningen kunnen worden ingewisseld, bericht Tkp.at.

Het sociaal kredietsysteem wordt serieus. Oorspronkelijk een innovatie uit China, heeft de EU zich nu het sociale controlesysteem van “sociaal krediet” toegeëigend. Het eerste model komt in de herfst naar Europa. De “Smart Citizen Wallet”.

Sociaal kredietsysteem komt naar Europa

Aanvankelijk is de app vrijwillig en werkt hij ongeveer zoals een sociaal kredietsysteem uit het schoolboek. Deugdzame burgers die afval scheiden, het openbaar vervoer gebruiken, geen administratieve boetes innen, zullen “punten” verzamelen. Welke beloningen dan voor de punten kunnen worden ingewisseld, wordt “nog bepaald”, vertelde Massimo Bugano, die aan het project werkt, aan de krant “Corriere di Bologna”. Het stadsbestuur van Bologna heeft nog even de tijd, het project zou na de zomer moeten beginnen.

Voor de eerste keer in Europa zullen de burgers gesorteerd worden. Zij worden verdeeld in de goede, deugdzame burger en de slechte, schuldige burger. De vragen die daarop volgen liggen voor de hand: “Zullen degenen die niet voldoen aan de criteria van de dominante ideologie of aan wat door sommige politici als deugdzaam wordt beschouwd, eerst gestraft worden door van uitkeringen verstoken te blijven, alvorens gemarginaliseerd te worden? Wat zal er gebeuren met degenen die weigeren zich te schikken, die erop staan hun onvervreemdbaar recht op vrije wil uit te oefenen?”, vraagt de Franse journalist Yannick Chatelain.

De voorstanders stellen gerust. “Natuurlijk” is deelname aan het project vrijwillig. Maar zij zijn ervan overtuigd dat veel burgers zullen deelnemen, er zijn immers veel voordelen te behalen.

  Bill Gates over "heel, heel duur oud en ziek": Inspanningen voor meer euthanasie in het Westen

Chatelain: “Je hoeft geen groot visionair te zijn om je voor te stellen wat er zal gebeuren: Naar mijn mening zullen er eerst diegenen zijn die vrijwillig meedoen. De participatie zal door de initiatiefnemers ervan – op een uiterst reductionistische manier (bv. economische crisis, koopkracht, onzekere toekomst) – voorgesteld worden als een eerste bewijs van de burgerlijke gehoorzaamheid van sommigen. Wat de weigeraars betreft, die kunnen worden uitgesloten.”

Digitale identiteit

Hoe vrijwillig zal het systeem over een paar jaar kunnen zijn? Voor de interactie met de overheid kan in de toekomst een “Smart Citizen Wallet” nodig zijn. Niet in het najaar, maar de ontwikkeling is onmiskenbaar. Ook in Oostenrijk: de “ID Austria” vervangt de “burgerkaart” en de “mobiele telefoonhandtekening” zijn een beslissende stap in de richting van de Oostenrijkse “slimme burger”.

En op de achtergrond loopt op grote schaal het grote project: de “European Digital Identity Wallet” – een project van de EU-Commissie en Ursula von der Leyen. Achter al deze projecten gaat nog geen open sociaal kredietstelsel schuil zoals dat nu in Bologna, maar het is een duidelijke stap in de richting. Nog één kleine “functie” meer op de app en het sorteren van de burgers per instantie kan beginnen. Tegelijkertijd ontwikkelt zich een heimelijke smartphonedwang: eerst kan het rijbewijs gedigitaliseerd worden, maar de analoge identiteitskaart zal nog geaccepteerd worden. Maar op een gegeven moment zal dat niet meer zo zijn. Dan betekent het: smartphone ID of geen rijbewijs.

De Commissie van de EU is hier uiterst ambitieus in de schaduw van de zogenaamde “Coronapandemie” te werk gegaan. Volgens de “Thales Group”, die werkt aan de ontwikkeling van de “Europese ID-portemonnee”, wil de Commissie dat elke EU-burger tegen de herfst van 2023 zo’n app aangeboden krijgt.

  Wanneer dissidentie eindigt, zal het transhumanisme heersen en digitalisering regeren, zal de mensheid ophouden menselijk te zijn

Hier is een promotievideo uit de herfst van 2020. U moet vooral goed luisteren.

De EU zegt ook, zoals in Bologna: de app is een vrijwillig aanbod – voor wie er gebruik van wil maken. Denk aan de “Corona-steunpakketten” voor afzonderlijke bedrijven: deze konden alleen aangevraagd worden met de “mobiele telefoon-handtekening”. Wat zal de eerste dienst van de staat zijn die alleen met de digitale identiteitsapp verkregen kan worden?

Wat ook “praktisch” is aan het Bologna-project, zegt de Commissie, is dat de app “Wallet” heet. Het is dus ook een digitale portemonnee. De portemonnee is waar het geld te vinden is. Digitaal geld van de centrale bank – volgens sommigen de natte droom van de Europese technocratie – kan dan meteen opgeborgen worden in de “Smart Citizen Wallet”. En als u braaf bent, krijgt u meteen rente op uw eigen portemonnee.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Dr. Robert Malone: Verzet je – De tijd is nu gekomenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNoordse gezondheidsautoriteiten: Vaccin verhoogt 15 maal het risico op hartontsteking
Volgend artikelDe Dodenweg van Mariupol “Ilicha” (18+)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

  • Precies zo als in de bijbel 2000 jaar terug beschreven werd.

   Revelation 13:16-18

   16 And he causeth all, both small and great, rich and poor, free and bond, to receive a mark in their right hand, or in their foreheads:

   17 And that no man might buy or sell, save he that had the mark, or the name of the beast, or the number of his name.

   18 Here is wisdom. Let him that hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is Six hundred threescore and six.

 1. In Shanghai vliegen drones met gezichtsherkenning die de burgers afleggen. Als je zonder masker op je eigen balkon staat, wordt de boete direkt afgetrokken van je social credit score. Vóór het invoeren van de holohoest gebeurde dat ook al met bv een zebra oversteken terwijl het voetgangerslicht op rood staat: bing bing en weg is “je” “geld”.
  Chinezen, dacht ik toen schouderophalend. Die zijn anders. maar……

 2. Gruwelijk… en die video, in die nasale deugdmens stem van de Yank. “Ik help Lucy er aan herinneren dat ze haar verplichte vaccinatie moet halen.”
  Duivelse shit dat het is.

 3. p.s. dit is van 2020, deze promo video, dus wat dacht je, toen je lekker bezig gehouden werd met de covid vax en zo, dat de trein niet doordenderde? Jij zat er in en je had het niet eens in de gaten dat dit al in de koker zat… maar er is nog meer dat achter je rug om gebeurt, als je dat niet in de gaten houdt, dan maken we nog erger mee.

  Lees dit:
  https://zonderreden.substack.com/p/global-warming-021?s=w

 4. Spoorloos is de regering dwang drang aansmeren ik bepaal zelf mijn leven en dat van mijn gezin fuck hun beleid ik zeg NEE en der zullen zeker zeer veel mensen NEE zeggen.
  Ze pakken nu natuurlijk ook de mensen wat het geweldig vinden die zeggen zeker ja maar wacht maar als ze in de hoek gedrukt worden godverdome ben geen basis school kind.
  Ik zeg vertrouw de overheid niet want als je niet luisterd dan verlies je je geld vrijheid alles.
  Geloof hun niet wij en milioenen zullen zich verzetten.
  De mensen moeten eens naar denken wat hier achter staat, want ze brengen het zo mooi.
  Je zult niks bezitten en je zult blij zijn. Fuck die klaus swab dit zijn de nazieś wat ons in de wereld oorlog hebben geduwd en ze hebben het gefinanceerdt ook nog eens.
  Denk eerts naar voor dat je ja zegt.
  Ze nemen je vrijheid af de rijken worden rijker en en arme worden armer.
  Over mijn lijk dan wij doen niet mee.
  Minder vlees eten minder auto rijden, maar hun mogen alles flikker toch op ik ben klaar voor de strijd al kost het mijn leven. Want mij leven krijgen ze niet.

  • De schapen zullen straks weer in de rij staan om dit Ding te bemachtigen. Nu is het nog vrijwillig. Ze worden dus rijkelijk beloond met allerlei fijne zaken, terwijl ze mogen spugen op hun medemens. Net zoals ze met de vax mochten spugen op hun vax-vrije medemens. Maar dat zijn ze alweer vergeten – hoe ze anderen hebben geminacht over een nep-pandemie. Nu mogen ze weer gaan minachten, want dat vinden ze zo fijn – dus dat wordt ze straks als point-of-sale meegegeven, plus de initiële bonussen van dit Ding. Ze moeten wel hun ‘jaarlijkse’ gifspuit halen. Dat is verplicht. Maar zodra alle schapen zijn voorzien van dit Ding, dan gaat patsboem de klep er op, en zitten ze hartstikke gevangen. Ondertussen mag de vax-vrije niet meer ‘meedoen’ met de samenleving, want die is ‘ongehoorzaam’ aan de despoten, en krijgt dus geen ‘sociaal krediet’. We zijn overgeleverd aan die goyim, vrienden…En ze sterven veel te langzaam af aan de vax, dus ze zullen gewoon doorblijven gaan.

   • Precies, de overgrote meerderheid zal dit allemaal accepteren net als de laatste 2 jaar gebeurd is, als jij (Lex) nog steeds denkt dat veel mensen NEE zeggen, ben je wel heel erg naïef, want de laatste 2 jaar heeft JUIST bewezen dat de overgrote meerderheid niet zelf na willen of kunnen denken, en gewoon mee gaan, net als de gezichtsuiers en 1,5m afstand, de eerste keer dat de gezichtsuiers werden ingevoerd liepen er ook snel 95+% van de mensen met zo een ding op hun gezicht rond in alle winkels, en toen het verleden jaar weer in ging voor de tweede keer liepen de gezichtsuiers, gingen er weer snel 95+% van de mensen weer braaf met een gezichtsuiers lopen.

    We leren van de geschiedenis dat we niet van de geschiedenis leren – Georg Wilhelm Friedrich Hegel

 5. Verschrikkelijk ik ben een italiaan maar dit had ik niet verwacht van hun. Maar het zullen wel weer de gekozen liefhebbers zijn wat het gevaar niet zien en denken dat ze goed doen hier aan.
  Ze komen er wel achter als ze niks meer mogen.
  En terecht.
  Ons met miloenen zullen zich verzetten tegen dit nazie regiem.
  Fuck klaus en de elite en de rest van vak k in denhaag fuck hun.

 6. In Oekraïne is precies hetzelfde gestart via de DIIA App.
  Helaas wordt dit middels goede media propaganda stapje voor stapje als iets geweldigs gebracht dat ik nu al weet dat 90% van de mensen, ook in NL, hier gewoon in mee zal gaan. Zo stonden ze ook afgelopen jaar gewoon in de rij om hun QR Code te laten controleren terwijl wij ons favoriete bezigheid, uit eten gaan, zwemmen en naar festivals of concerten, konden vergeten.
  Voor ons is er straks (of nu al?) geen plaats meer in de maatschappij en misschien is dat wel goed, want met deze maatschappij van idioten wil ik al tijden niets meer weten. De afgelopen jaren ergerde ik me al dood aan die idioten in de metro of op straat die alleen maar naar die smartphone staren en afgelopen jaren do mondkapjes-idioten..

  Mocht er een parallele maatschappij van weldenkende mensen tot stand komen, dan draag ik daar graag mijn steentje aan bij..!

 7. (De afgelopen jaren ergerde ik me al dood aan die idioten in de metro of op straat die alleen maar naar die smartphone staren en afgelopen jaren do mondkapjes-idioten..

  Mocht er een parallele maatschappij van weldenkende mensen tot stand komen, dan draag ik daar graag mijn steentje aan bij..!)

  Me Too 😉

 8. Ik heb intuitief steeds geweigerd een Iphone te kopen, er past ook geen qr code in mijn 10 jaar oude gsm en dat blijf voorlopig ook zo dat ik die gewone gsm houd..

 9. “Mocht er een parallele maatschappij van weldenkende mensen tot stand komen, dan draag ik daar graag mijn steentje aan bij..!”

  Daar denk ik ook constant aan. Maar of die komen kan? Er wacht je nog iets anders namelijk. Ik probeer het steeds maar onder de aandacht te brengen, maar als niemand er naar kijkt, dan gaat het ook gewoon door, net zoals de vax, net zoals de QR code, en net zoals dit sociaal kreditsysteem.

  Geoengineering and consent – Global warming hoax etc.

  https://zonderreden.substack.com/p/global-warming-021?s=w

 10. Ik moet het nog zien gebeuren.
  Als ik het zie, zien ze maar.
  De afgelopen 2 jaar ben ik gewoon mijn gang gegaan.
  Heb echt niets gemist.
  Ik mocht niet alles.
  Oke dan niet.

  Ik ben vooral benieuwd, hoe men Italiaanse onmenselijke zaken uit de wereld gaan houden.

  Geen internet?
  Maar daar draait hun utopische technocratie toch om.

  Je kunt een individu veel ontnemen, maar karakter is niet af te nemen.

  Toegeven is gechanteerd worden, en dat blijft doorgaan.

  Laat ze hun nazi marxistische totalitair regime in Italië en Oostenrijk maar van de grond zien te krijgen.

  Het enige wat er bereikt word, is chaos.
  Het systeem moet nog bedacht worden.
  De ” beloningen” moeten bedacht worden.

  Hoe gaan ze “zien” dat afval “goed” gescheiden word?
  Camera in de vuilnisbak?

  Prima ik wens ze succes.
  Intussen zien de ontkenners, wat in die landen gebeurd.
  Mooi, dan beseffen ze dat stilzitten niet werkt.

  Laat Italië en Oostenrijk snel zijn, dan is er hier meer tijd om tot bezinning te komen.

  Mijn dank gaat uit naar de Kamerleden die dit alles uitleggen in de Kamerdebatten.
  Ga zo door BVNL en FVD.

  FVD succes met Forum land.

 11. Bizar, je vrijheid wordt een ‘beloning’, in de meest letterlijke zin wordt/is vrijheid een ‘werkwoord’ en aan dat werkwoord worden ‘spelregels’ verbonden die naar believen door de overheid kunnen worden gewijzigd….Als dat zo uitkomt, dat heeft niets meer met vrijheid te maken…Of zie ik dat nou verkeerd???

 12. Iedereen gaat ervan uit dat het al een uitgemaakte zaak is. Daarmee geef je toe bang te zijn voor de vijand. Hoe gaan ze mensen hiertoe dwingen? De meeste mensen, maar ook veel schapen willen dit niet. Is het niet een volgende angstcampagne, vraag ik me hardop af.

  • Je hebt gelijk.
   Bovendien, we hadden allemaal de tijd om onze mening te geven (tot 8 april geloof ik) om dit wetsvoorstel tegen te houden. ik heb het herhaaldelijk op FN gezet, omdat het een beetje geniepig verborgen werd gehouden, en zelf ook mening gegeven. Ik hoop dat voldoende mensen dat gedaan hebben om het Ding te stoppen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in