Washington en Londen hebben ‘nuttige Europese idioten’ in een economische oorlog tegen Rusland getrokken” – zei de voormalige Russische president Dmitri Medvedev – en voegde eraan toe dat “het begin van een systeemcrisis in de Eurozone werkelijkheid begint te worden.” Hij voegde eraan toe dat de Angelsaksen aan beide zijden van de Atlantische Oceaan de leden van de EU “als een stel balletje-balletje straatoplichters” hebben opgelicht door hen mee te slepen in een ongerechtvaardigde economische oorlog tegen Moskou, die eigenlijk een Angelsaksisch project is, en niet het hunne, schrijft Jorge Vilches.

Om James Carville te parafraseren: “het zijn de Angelsaksen, stommerd”. De Amerikaans-Britse cabal wil niet dat Europa en Rusland op welke manier dan ook handel drijven, zaken doen, betrekkingen onderhouden, of samen groeien. Daarom hebben zij de huidige John Bolton-Oekraïne oorlog ontworpen, gebouwd en aan Europa opgedrongen, dat plan A (nu mislukt) had Rusland als doelwit en plan B als substituut met Europa zelf als het beoogde slachtoffer dat als volgende komt. Wat Dmitri Medvedev misschien niet weet, is dat die “nuttige Europese idioten” in 3 tamelijk verschillende categorieën kunnen worden onderverdeeld, te beginnen met de “goed opgeleide carrière-idioten” van de EU, die er in principe op gericht zijn voortdurend salarissen en extraatjes binnen te harken die hun capaciteiten ver te boven gaan. Zij weten dus dat (a) het EU-systeem hen royaal beloont, ondanks hun overduidelijke middelmatigheid en beperkingen, en (b) durven dus het EU-systeem of de dictaten niet in twijfel te trekken, te betwijfelen, laat staan te trotseren. Zij weten en voelen allemaal elke dag van hun leven dat het EU-systeem een zeer strenge pikorde heeft en dat wat de top-haan (of top-hen) zegt te doen, summier uitgevoerd moet worden zonder het mandaat in twijfel te trekken, zelfs als dat tegen de Europese belangen ingaat, zoals het geval is.

Dit vereenvoudigt het probleem vanuit het Washington-Londen perspectief, want door een handjevol EU-leiders te controleren (daarover later meer) volgt de rest gewoon de Rattenvanger van Hamelen. Bovendien zijn deze door de EU gekaapte intellectuele onnozelaars niet zo dom om hun ondubbelzinnige rol in twijfel te trekken (zij zijn er zich van bewust) en versterken dienovereenkomstig voortdurend hun gevestigde-belangen-relatie. Kortom, zij werken er hard aan.

Dan is er een tweede categorie van “nuttige Europese idioten”, die de zichtbare topleiders van de EU omvat – velen ongekozen – die ofwel (a) ronduit corrupt kunnen zijn, zoals traditioneel in Europa is toegestaan, ofwel (b) zichzelf als door God uitverkoren beschouwen om Europa naar een glorieuze, nog ongedefinieerde bestemming te leiden, ongeacht of zij de representatieve capaciteit en waarden die zij eventueel hebben ontvangen actief kapittelen. Bij gebrek aan een betere term wordt deze “genegenheid” – die zo’n beetje bij het vak hoort – in medische kringen soms ook “bronzemia” genoemd, een zeldzame hematologische ziekte die de patiënt doet geloven dat het zijn lot is om in een bronzen beeld te eindigen en – letterlijk – aanbeden te worden, net als een soort Griekse God. Het is bijvoorbeeld zeer bekend dat de voorzitter van de Commissie van de EU, Ursula von den Leyen, het Britse leiderschap verafschuwt, laat staan na de nog niet opgeloste Brexit, die te wijten is aan niet te ontkennen bedrog van Perfidious Albion. Maar zij aanvaardt en volgt nog steeds de Angelsaksische mandaten, vanwege wat zij ziet als haar rol in het bereiken van het nog onbekende grotere Europese “goed”. En ten slotte, de derde groep “nuttige Europese idioten” zijn de gewone Europeanen van alledag, die – om hun zone van politiek en economisch/financieel comfort niet te verlaten – willens en wetens toestaan dat hun leiders hun beste belangen verraden, zonder dat zij op enigerlei wijze hun voeten nat maken.

Pepe Escobar zegt in zijn laatste artikel waarnaar hieronder verwezen wordt: “De combo die in Washington aan de macht is, “steunt” eigenlijk de vereniging van Groot-Brittannië, Polen, Oekraïne en De Drie Baltische Dwergen als een apart bondgenootschap van de NAVO/EU – met als doel “het defensiepotentieel te versterken.” Dat is het officiële standpunt van de Amerikaanse ambassadeur bij de NAVO Julian Smith.

Het echte imperiale doel is dus om de toch al versplinterende EU op te splitsen in mini-uniestukjes, die allemaal vrij fragiel zijn en kennelijk beter “beheersbaar”, want de Brusselse Eurocraten, verblind door grenzeloze middelmatigheid, zien het blijkbaar niet aankomen. Over de rol van het VK + Australië later meer.

Intussen poneert de Oostenrijkse Bondskanselier zelf bedachtzaam dat “Alcohol ons laatste redmiddel zou kunnen zijn” en de EU gaslight de milieuactivisten door op grove wijze te herdefiniëren wat “groene” energie is. Dit lijkt vrij sterk op het dilemma van de voormalige president van de VS, Bill Clinton, in zijn getuigenis voor de grote jury over zijn erkende en intense seksuele relatie met de jonge stagiaire van het Witte Huis, Monica Lewinsky “het hangt ervan af wat de betekenis van het woord is” (sic). Geen typefouten in dat citaat, dus zeg maar niets meer…

Ref #1 https://www.rt.com/russia/558846-us-uk-eu-sanctions/ Ref #2 https://www.rt.com/news/558860-austria-chancellor-alcohol-inflation/

Ref #3 https://www.rt.com/news/558790-eu-redefining-green-energy/

Ref #4 https://en.wikipedia.org/wiki/Clinton%E2%80%93Lewinsky_scandal

Ref #5 https://thesaker.is/russia-and-china-havent-even-started-to-ratchet-up-the-pain-dial/

Plan A

“Rusland verkrachten” was plan A, door eerst Rusland 24x7x365 te provoceren in een existentieel gewapend conflict, dan Rusland militair te verslaan (ha!) en het regime te veranderen, dan de Russische Federatie te balkaniseren en in hanteerbare stukken te verdelen, en dan heel Rusland nog eens te plunderen, net zoals we in de tijd van Jeltsin gedaan hebben. Dat is gemakkelijk. Het probleem is dat plan A op alle fronten jammerlijk mislukt is, hoeveel en hoe goed honderden Angelsaksische deskundigen – de echte poppenspelers die de touwtjes van de EU-Oekraïne in handen hebben – het ook gepland hebben, en van wie sommigen nog steeds volhouden dat het alleen maar een kwestie van nog langer en harder drukken is. Anderen zeggen dat we deze oorlog niet mogen verliezen, laten we gewoon nucleair gaan (daarover later meer). Weer anderen – waarschijnlijk koelbloedige kale boomers met persoonlijke ervaring met de Cubaanse raketcrisis – waarschuwen dat we beter geen kernoorlog kunnen proberen, want Rusland, dat nu tenminste een volledig beproefde hypersonische vector in spel heeft… zou toch winnen. Bovendien zouden de Europese hoofdsteden in de buurt zeer zachte en snelle doelwitten zijn, nietwaar? Verder zou de Sarmat ICBM van Rusland onmiddellijk in actie komen en in staat zijn om een “half continent te slopen als de krachtigste raket van zijn klasse in termen van reikwijdte en kernkoppen die onoverwinnelijk is voor alle bestaande luchtverdedigingen” (sic). En ook mogelijke niet te stoppen drone-vloten van de laatste generatie, die Rusland reeds heeft ingezet, en/of drone-bots of gewone onderzeeërs zouden ongekend zware tsunami’s kunnen ontketenen bij elke beoogde kustlijn in de westelijke zeekusten die het vrijwel geheel door land omsloten Rusland niet heeft… plus EMP mid-air detonaties die de drukke Westerse steden tot stilstand brengen. Allemaal politiek gezien onmogelijk en Russisch gezien zeer onwaarschijnlijk… maar laten we hopen en bidden dat het ook niet per ongeluk gebeurt…

In ieder geval, plan A vergde verschillende disciplines en vele jaren van ontwerp en training, waarschijnlijk meer dan 10 jaar, zoals trots verklaard werd door de topman van de NAVO, Jens Stoltenberg. Ook was er, volgens de laatste publieke verklaringen van de voormalige Nationale Veiligheidsadviseur van het Witte Huis, John Bolton, heel veel hard werk voor nodig, vele Amerikaanse en Britse agentschappen en honderden deskundigen, denktanks, rivieren van inkt, en Zettabytes aan documenten, plannen, kaarten, satellietbeelden, logistiek onderzoek, ontwikkeling van telecommunicatie, en testen, verhoren en ondervragen van vele duizenden Oekraïense soldaten en buitenlandse huurlingen, politieke beïnvloeding, en vele miljarden dollars – sceptici verwijzen graag naar Victoria Nuland – tonnen dodelijk, modern, gesofisticeerd wapentuig naar Russische vijanden sturen … en toch mislukte plan A, en slecht ook, om redenen die hierna worden uitgelegd. Alleen veldmaarschalk nazi-generaal von Paulus en Napoleon Bonaparte zouden misschien het walgelijke gevoel van zo’n vreselijk frustrerende nederlaag delen.

  De Amerikaanse Abrams gevechtstank is niet wintergeschikt (Video)

Met plan A brak zelfs Duitsland met zijn aloude beleid om alle uitvoer van dodelijke wapens naar een conflictgebied te verbieden, op het ogenblik dat het ermee instemde 1000 raketwerpers en 500 Stinger grond-luchtraketten aan Oekraïne te leveren. Frankrijk, België, Nederland, en vele andere staten hebben zich daarbij aangesloten en, onder leiding van Duitsland, nog meer steun verleend met wat dan ook, waaronder antitank- en luchtafweerwapens, houwitsers, pantservoertuigen, kogelvrije vesten, nachtkijkers, granaatwerpers, enz., waarvan er vele/meeste geheel ongecontroleerd en zonder enig toezicht in handen zijn gekomen van talloze wederverkopers op het “Darknet”, en niet in handen van het Oekraïense leger. De zes “sanctiepakketten” van de EU – nr. 7 is in de maak – hebben plan A ook helemaal niet geholpen en waren in feite allemaal zwaar contraproductief. Evenmin als de toevoeging van “creatieve overdrachten” van echt dodelijk wapentuig uit Canada volgens een gedetailleerd voorstel van The Brookings Institution, waarschijnlijk de meest vooraanstaande “vredelievende” denktank die de VS ooit zullen hebben. Stelt u zich dus eens voor wat Hoover of The Heritage Foundation, de Raad voor Buitenlandse Betrekkingen, Cato, CSIS, PIIE, American Enterprise of Rand Corporation daarover te zeggen zouden kunnen hebben. De lijst gaat maar door en door…

Zoals vele andere Westerse strategische projecten, is plan A hoogstwaarschijnlijk ontstaan en/of in een stroomversnelling geraakt in het scherp Russofobe en altijd protagonistische Verenigd Koninkrijk. Toch was de mate van betrokkenheid van de VS buitengewoon en steeds groter naarmate plan A bleef mislukken, met inbegrip van de voorbereiding van sancties, het delen van inlichtingen, wapenleveranties, en tonnen geld, omkoperij inbegrepen. Voeg daarbij de steeds verhevigde politieke retoriek: “The United States is in this to win it… not for a stalemate” zoals een Amerikaans Congreslid trots tweette vanuit Kiev. Of zelfs beweren dat “wapenleveranties aan Oekraïne geen oorlogshandeling zijn”… De VS hebben veel F35 jets naar Estland gestuurd, nog meer naar Spanje en elders… hebben hun militaire aanwezigheid vergroot met permanente hoofdkwartieren en troepen in Polen… plus een 10-voudig uitgebreide snelle-reactiemacht tot 300.000 met nog eens extra troepen in Roemenië en de Baltische staten… plus nog meer torpedobootjagers in de wateren en wapens in het luchtruim van Europa. En altijd natuurlijk met het immer instrumentele Verenigd Koninkrijk dat meehelpt, zoals Minister van Buitenlandse Zaken Liz Truss – nu bevestigd kandidaat voor het ambt van Eerste Minister – aandringt op het zenden van meer “zware wapens, tanks, en ook vliegtuigen” naar Oekraïne ASAP “diep gravend in onze voorraden en de productie opvoerend”.

Ref #6 https://www.zerohedge.com/political/americas-path-war-russia

Ref #7 https://www.rt.com/russia/558801-ukraine-attacks-city-in-kherson/

Ref #8 https://www.justsecurity.org/80661/supplying-arms-to-ukraine-is-not-an-act-of-war/

Ref #9 https://www.brookings.edu/blog/order-from-chaos/2022/03/11/mind-the-escalation-aversion-managing-risk-without-losing-the-initiative-in-the-russia-ukraine-war/

Ref #10 https://www.rt.com/news/558088-biden-troop-deployments-nato-europe/

Ref #11 https://www.euronews.com/next/2022/03/04/ukraine-war-these-countries-are-sending-weapons-and-aid-to-forces-fighting-the-russian-inv

Ref #12 https://www.b92.net/eng/news/world.php?yyyy=2022&mm=07&dd=04&nav_id=114046

Ref #13 https://estonianworld.com/security/the-us-sends-more-f-35-jets-to-estonia/

Ref #14 https://www.rt.com/russia/558824-russia-sarmat-icbm-missile-production/

Ref #15 https://www.rt.com/news/558827-iran-russia-drone-claim/

Ref #16 https://www.rt.com/news/558964-russian-foreign-ministry-ukraine-himars-civilians/

Korte oorlog

Semantiek doet er toe. Zeker, een formeel akkoord tussen de belanghebbenden of een vredesregeling of een soort “vredesverdrag” kan heel lang duren… of zelfs nooit gebeuren, zoals nog steeds in Korea. En ja, het conflict zal veel verder gaan dan Oekraïne, alleen als beginpunt van een nieuwe revolutie die reeds door de Russische president Vladimir Poetin geschetst is, en die de wereld in twee zeer verschillende helften van de 21e eeuw zal splijten, in een “vóór en na” moment. Toch blijf ik erbij dat de huidige “hete oorlog” in Oekraïne van korte duur zal zijn, en dat Rusland in 2023 – of zelfs nog eerder – gewoon zal winnen door Europese wanprestatie, zoals reeds uitvoerig uitgelegd is. Voor zo’n “staakt-het-vuren” is dus geen officieel “Vredesverdrag” of regeling nodig, alleen maar een totale stopzetting van het schieten en bombarderen. Oekraïne zal gewoon zijn agressie opgeven bij gebrek aan Europese steun, of anders door Russische troepen onder de voet gelopen worden, waar Rusland dat ook beslist. Europa zou er genoeg van hebben, dus willen ze gewoon ERUIT.

Kortom, de averechtse EU-sancties tegen Rusland zullen voor Europa en Oekraïne – en niet voor Rusland – de reden zijn om de oorlog op het slagveld op te geven en zo “de oorlog op het slagveld” snel te beëindigen, zelfs als de VS er nog voor zouden willen gaan… wat eigenlijk niet zou lukken, want hun plan B (waarover later meer) zou onmiddellijk tegen Europa (!!) in werking treden zodra de oorlog op het slagveld in Oekraïne ophoudt. Dus, dankzij hun eigen EU-sancties, door niet genoeg Russische olie, brandstoffen, nat-gas, voedselproducten, enz., enz. te hebben, met sociale onrust en miljoenen die bevriezen en verhongeren, zouden de gewone Europeanen in de publieke opinie van de EU eisen dat ze de steun op het slagveld aan de uitgelokte oorlog in Oekraïne stopzet en dat hun leiders de sancties tegen Rusland terugdraaien, door het te omarmen als de betrouwbare handelspartner die het altijd geweest is en zo ASAP terug te keren naar “normaal”. In die zin zou het een korte oorlog zijn. Formeel, diplomatiek gezien, zal het misschien nooit echt eindigen. Gewoon om te zeggen…

Ref #17 https://thesaker.is/pitchforks-soon-in-europe/

Ref #19 https://www.politico.eu/article/ukraine-war-russia-germany-still-blocking-arms-supplies/

Ref #20 https://thesaker.is/natos-new-world

De rol van het VK

Na het mislukken van Brexit heeft Old Blighty VK meer dan ooit moeten overacteren, door bijvoorbeeld te stellen dat het collectieve Westen nu “een wereldwijde NAVO” nodig heeft om de geopolitiek opnieuw voort te zetten. Of ook “Europa moet zich onmiddellijk volledig afsnijden van de Russische energieleveranties olie, gas en steenkool”. Eigenlijk ging de huidige Britse minister van Buitenlandse Zaken Liz Truss nog verder, door haar bekende Rule Britannia Angelsaksische exceptionalistische denkwijze aan te boren, die nu slecht een veel grotere “lebensraum” zou eisen. Overigens laat de songtekst van Rule Britannia de wereld weten dat “…op ’s hemels bevel…Britten nooit, nooit, nooit slaven zullen zijn”. Geen sprake van, slaven zullen bestaan, maar de Britten zullen ervoor zorgen dat zij er de eigenaars van zijn en niet andersom. Dus nu, met het strategisch gelegen Australië – dat tot de grootste exporteurs van LNG en levensmiddelen ter wereld behoort – is het kernconcept van AUKUS: “alle Angelsaksen voor één, en één Angelsak voor allen”. En houdt uzelf niet voor de gek, want dit is nationaal Brits beleid van Tories, Lib Dems en ook Labour. En volgens Liz Truss zou het een flitsend nieuw “Netwerk van Vrijheid” zijn, maar dan wereldwijd van aard. De tijd en plaats van deze nieuwe “Global NATO” instelling is volgens mevrouw Truss (1) op dit moment en (2) in de hele wereld. En het “lebensraum” Oekraïne zou slechts het beginpunt zijn zegt minister van Buitenlandse Zaken Truss die erg trots is op de Britse koloniale geschiedenis. Eigenlijk zou het nog veel groter moeten zijn dan wat Adolf Hitler oorspronkelijk voorzag met zijn nazi-dictum over het buitenlands beleid dat in “Mein Kampf” is opgetekend. Ongelooflijk genoeg, en volgens de beschrijving van de Führer zelf, was zo’n “lebensraum” te vinden – o toeval – “in de Oekraïne en de tussenliggende landen van Oost-Europa”… Liz Truss heeft officieel verklaard dat China dezelfde behandeling zou krijgen als Rusland, als het zich niet “aan de regels houdt”. De oorlog in Oekraïne is “onze oorlog” omdat de overwinning van Oekraïne een “strategische noodzaak voor ons allen” is, terwijl zij de “valse keuze tussen Euro-Atlantische veiligheid en veiligheid in de Indo-Pacifische regio” aan de kaak stelt. “Wij moeten anticiperen op dreigingen in de Indo-Pacific, en samenwerken met bondgenoten als Japan en Australië om ervoor te zorgen dat de Stille Oceaan wordt beschermd. In de moderne wereld hebben wij beide nodig. Wij hebben een wereldwijde NAVO nodig,” zei zij. Ook is er die nieuwe VS-strategie die Japan wil bewapenen tegen China, ook in overeenstemming met dat beleid.

  40% van de Belgische levensmiddelenproducenten stoppen of verminderen hun activiteiten wegens tekorten en stijgende kosten

Ref #21 https://www.rt.com/news/554925-missile-study-pacific-rand/

Niemand achterlaten

Bovendien heeft de zittende Britse minister van Buitenlandse Zaken Liz Truss – nu officieel Tory-kandidaat voor premier van het Verenigd Koninkrijk – benadrukt dat het Westen “ervoor moet zorgen dat naast Oekraïne ook de Westelijke Balkan en landen als Moldavië en Georgië de veerkracht en de mogelijkheden hebben om hun soevereiniteit en vrijheid te behouden”. Oekraïne is voor haar dus niet genoeg. En volgens de Britse topdiplomaat zou de NAVO Finland en Zweden “zo spoedig mogelijk” moeten integreren, als de twee Noordse naties ervoor kiezen zich bij de militaire alliantie aan te sluiten, iets waartoe zij beide zeker onder druk worden gezet.

Als klap op de vuurpijl heeft de Britse minister van strijdkrachten, James Heappey, ook verklaard dat het “volkomen legitiem” is dat Oekraïne door het VK geleverde wapens gebruikt om diep op Russisch grondgebied toe te slaan. Mevrouw Truss heeft ook gezegd dat het “tijd is voor moed, niet voor voorzichtigheid”, waardoor het Westen oorlogsvliegtuigen naar Kiev moet sturen om Moskou te verslaan, wat veel op het geluid lijkt op het Londense kantoor van het Amerikaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken. Bovendien hebben de Duitse wetgevers met een overweldigende meerderheid gestemd voor het zenden van “zware & complexe wapens” naar Oekraïne, waardoor Duitsland de gemakkelijkste, kortste en meest waarschijnlijke eerste aanval kan ondervinden, mocht een thermonucleaire oorlog met Rusland uitgelokt worden. Duitsland had geen betere manier kunnen kiezen om zich zo onnodig in de gevarenzone te brengen, vlak na Londen… of zelfs voordat Londen getroffen zou worden.

Ref #22 https://www.zerohedge.com/geopolitical/german-lawmakers-vote-overwhelmingly-send-heavy-complex-weapons-ukraine

Het VK verloor de meeste van zijn koloniën in de 20e eeuw en verloor er economisch nog meer met Brexit, terwijl de VS het grootste deel van hun productiebasis in de 21e uitbesteedden. Dus met alleen hun financiële en militaire wapens over, proberen beiden nu de NAVO mondiaal te maken. En zo zou het VK eindelijk zijn universele invloed terugwinnen en zijn natuurlijke recht om een financieel-militair “Empire on which the sun never sets” te runnen verfrissend “terugnemen”. De Britse troepen maken zich op voor een van hun grootste uitzendingen in Europa sinds de koude oorlog, heeft het Ministerie van Defensie (MoD) gezegd.

Duizenden Britse soldaten worden de komende maanden naar landen van Noord-Macedonië tot Finland gestuurd om deel te nemen aan gezamenlijke oefeningen met hun evenknieën van de NAVO, Finland en Zweden, terwijl Britse soldaten ook samen met Amerikaanse strijdkrachten in Polen trainen. Ook troepen van de Queen’s Royal Hussars zijn onlangs naar Finland, dat een 1.300 km lange grens met Rusland deelt, uitgezonden om in een gepantserde brigade te worden opgenomen. Op uitnodiging van de Amerikaanse minister van Defensie Lloyd Austin, en in opdracht van de Amerikaanse generaal van de generale stafchefs Mark Milley, kwamen vertegenwoordigers van 40 landen bijeen op de luchtmachtbasis Ramstein in Duitsland, om het spelplan op te stellen met de rest van de wereld als pionnen.

In de praktijk is er al een wereldwijde NAVO in de maak, en de top van het door de VS geleide militaire blok in Madrid eind juni 2022

is daar het beste bewijs van. Voor het eerst in de geschiedenis van de NAVO werden de staten in de Stille Oceaan – Australië, Nieuw-Zeeland, Japan en Zuid-Korea – uitgenodigd; de acties werden geïntensiveerd om “quasi-allianties” te vormen, zoals de QUAD (de Quadrilateral Security Dialogue tussen de VS, Australië, Japan en India), AUKUS (het trilaterale pact tussen de VS, Groot-Brittannië en Australië), en de Partners in the Blue Pacific (PBP: AUKUS plus Japan en Nieuw-Zeeland). In tegenstelling tot de “klassieke NAVO”, die in China lange tijd beschouwd is als een overblijfsel van de Koude Oorlog en de intra-Westerse conflicten, zijn deze allianties ondubbelzinnig anti-Chinees georiënteerd.

Ref #23 https://www.rt.com/news/554705-uk-europe-drills-ukraine/

Ref #24 http://thesaker.is/queen-and-king-set-out-on-the-chessboard/

Ref #25 https://www.rt.com/russia/558819-us-consolidate-west-behind-china/

Plan A herzien

Sinds minstens 10 jaar geleden werd er pro-actief een Angelsaksisch plan A ingezet voor de oorlog in Oekraïne. Het hield in dat de VS + het VK de oorlog volledig zouden steunen en van “achter” aan de touwtjes zouden trekken, terwijl de EU + de naar behoren omgekochte marionetten van Oekraïne van alle kanten een aanval tegen Rusland organiseerden, als hyena’s op hun gewonde prooi. Dat plan A is nu duidelijk jammerlijk mislukt, want de militaire oorlog wordt op alle fronten verloren, en de “sancties tegen Rusland” hebben een averechtse uitwerking en betekenen in feite verschrikkelijke “sancties tegen Europa” (en “onvriendelijke” Aziaten…) nu de winter zijn lelijke kop weer opsteekt. Nu plan A mislukt is, is dus het Angelsaksische plan B nodig. Maar laten we, voordat we in details treden, eerst nog eens bekijken wat plan A – of het plan “laten we samen Rusland verpletteren” – inhield en hoe het mislukte. Want Rusland werd helemaal niet verpletterd onder het gewicht van de sancties en profiteerde in feite op meer dan één manier door steeds grotere inkomsten te innen – dankzij hogere geïnduceerde prijzen – voor kleinere geleverde exportvolumes. Bovendien kan Rusland elk ogenblik in de tegenaanval gaan met eigen sancties voor vele andere dingen die het Westen nodig heeft dan olie & gas & voedsel & belangrijke mineralen.

Het basisidee achter plan A – niet echt zo “nieuw” trouwens – was Rusland zo veel te porren als nodig was om het te laten reageren, en die reactie dan te gebruiken om een militaire overrompeling van Rusland te rechtvaardigen. Plan A zou een precies tijdschema en een precieze timing vereisen, het uitkopen van wie dan ook waar, het opleiden van het Oekraïense leger en zorgen voor veel geld + wapens + inlichtingen + politieke dekking + enz. Ook was er de eis om tijd te winnen voor de uitvoering van al het bovenstaande, door actief te doen alsof men zich hield aan de Minsk Akkoorden (schandelijk gesponsord en geleid door zowel Duitsland & Frankrijk), wat niets meer was dan een schijnvertoning, juist om tijd te winnen, zoals de voormalige Oekraïense president Petro Porosjenko graag toegaf. Het plan van de Westerse plunderaars was dus om Rusland hard aan te vallen, een regimeverandering teweeg te brengen – ondanks het “vele werk dat daarvoor nodig is” volgens John Bolton, voormalig Adviseur voor de Nationale Veiligheid van het Witte Huis – eventueel de Russische president Vladimir Poetin te vermoorden ( ik maak geen grap), de Russische zakenmogelijkheden voor altijd ruïneren, de deposito’s van Rusland bij Westerse banken stelen, haar handel en financiën afsnijden, Rusland helemaal opnieuw “jeltsiniseren”, de Russische Federatie in zwakke porties opsplitsen, Russische hulpbronnen blijven inpikken, gewoon alles stelen wat er nog is of het goedkoop opkopen… en eigenlijk de hele weg naar de bank schadenfreude

Er was niets te verliezen, want het productiespel van de VS en het VK van weleer was al over en uit, “Made in USA” bestaat niet meer, de van goud ontkoppelde Bretton Niets “petro-dollar” standaard is in terminale crisis, Brexit heeft helemaal niet zo uitgepakt als het VK oorspronkelijk verwacht had, en 75% van de wereld is het ook niet met hen eens. En als u bij het lezen van dit alles het gevoel hebt dat dit een zeer unieke en eigenaardige interpretatie van de feiten is, dan verzoek ik u dringend om (a) de bronnen waarnaar verwezen wordt eens te bekijken, en (b) er rekening mee te houden dat als het Witte Huis en de wereldwijde MSM pers bereid en in staat zijn om de overduidelijke en gevaarlijkste seniliteit van de huidige president van de VS in de doofpot te stoppen, welke andere verhalen zijn zij dan aan het euthanaseren zodat u er niets van weet? De president van de wereldmacht van vandaag is permanent door teleprompter en spiekkaarten die hem zeggen wat hij moet doen en zeggen in de war. De opperbevelhebber van het verreweg machtigste leger ter wereld, met 790+ militaire bases verspreid over de hele wereld en meer dan 5.000 kernkoppen, kan zich vandaag nauwelijks door openbare optredens heen slaan. Let wel, president Joe Biden zou nog niet slagen voor een rijexamen, niet in staat om een voetganger van een stopteken te onderscheiden. Maar zijn vinger zit aan de nucleaire trekker. Heeft de MSM pers u dat verteld ?

  Wat voor soort Oekraïne steunen wij?
Joe Biden’s spiekbriefje geeft gedetailleerde instructies om plaats te nemen, commentaar tot 2 minuten te beperken

Ref #26 https://www.theguardian.com/us-news/2022/mar/04/lindsey-graham-suggests-putin-assassination-russia-ukraine

Ref #27 https://www.rt.com/russia/558168-nato-defensive-alliance-global-cop/

Ref #28 https://www.rt.com/russia/558321-rus-pivoting-toward-nonwest/

Ref #29 https://www.rt.com/news/558326-spiegel-eu-economic-war/

Ref #30 https://www.rt.com/russia/558202-jens-stoltenberg-ukrainian-civil-war/

Ref #31 https://www.rt.com/russia/558384-west-failed-support-confrontation/ Ref #32 https://www.rt.com/news/558326-spiegel-eu-economic-war/ Ref #33 https://www.rt.com/russia/558168-nato-defensive-alliance-global-cop/ Ref #34 https://www.zerohedge.com/political/bidens-mental-decay

Ref #35 https://technofog.substack.com/p/bidens-mental-decay Ref #36 https://www.theepochtimes.com/former-white-house-national-security-adviser-john-bolton-says-he-helped-plan-attempted-foreign-coups_4594748.html Ref #37 https://www.rt.com/business/558891-russia-oil-earnings-soar/ Ref #38 https://www.zerohedge.com/geopolitical/climate-mandates-imposed-dutch-farmers-will-ruin-their-livelihoods-war-correspondent Ref #39 https://oilprice.com/Latest-Energy-News/World-News/Germany-To-Halt-Russian-Coal-Imports-Next-Month.html

Plan B treedt in werking

Nu is Rusland op alle fronten aan de winnende hand, of het nu militair, geopolitiek, strategisch, financieel, economisch of logistiek is. Dus als plan A mislukt – wat nu duidelijk aan het gebeuren is – zal het Angelsaksische plan B spoedig in werking treden, met Europa en Oekraïne als slachtoffers, niet als daders, want geen van beiden zal bestand zijn tegen de enorme last die hun “Russische sancties” voor henzelf betekenen, niet voor Rusland. En wie zouden de daders zijn? Antwoord: de VS + UK pupeteers-in-chief . Leest u de “nuttige Europese idioten” paragraaf hierboven nog eens, met zeer duidelijke uitspraken van de voormalige Russische president Dmitri Medvedev. De “Russische sancties” zullen dus (1) Europa en de Oekraïne blijven schaden en (2) de Russische Federatie in principe ongedeerd laten en gewoon steeds grotere inkomsten innen – door hogere geïnduceerde prijzen – voor kleinere geleverde exportvolumes. Dit komt Rusland op twee manieren ten goede (a) het krijgt meer betaald door minder te produceren, terwijl het verschil wordt opgespaard voor toekomstige verkopen (b) het maakt het mogelijk de uitputtings-oorlogsstrategie van Rusland voor altijd te financieren. Er zal zeker geweld en massale migratie in Europa komen, zoals de leiders van de EU nu eindelijk beseffen.

Goud iemand ?

De EU-politiek is nu echter tot stilstand gekomen juist bij de fysieke grens die de “vermogende” en ongebonden Europese consumenteneconomieën niet zullen mogen overschrijden, zodat hun “comfortzone” verandert. Het wordt voor de Europese publieke opinie steeds duidelijker dat zonder Russische energie, Russisch voedsel en Russische producten in het algemeen Europa eenvoudigweg niet kan overleven. Dus zoals Frank Sinatra voorzag, is het einde nu nabij en zijn gezamenlijke plannen van Angelsaksisch+EU om Rusland te verkrachten – plan A – zo goed als voorbij. Nooit in hun geschiedenis zijn de Europeanen zo strikt afhankelijk geweest van Russische producten, die heel eenvoudig niet kunnen ophouden met binnenkomen. Tot in het zeer verre Japan en Zuid-Korea toe wordt met deze Russische sancties hun broodnodige “Just-In-Time” strategie snel “Just-In-S**t”. Dus nu zullen de Europeanen en de Westers gezinde Aziaten bevriezen en verhongeren, met massale migraties die democratisch overal uitgespreid worden. Daarom zal plan B “laten we in plaats daarvan Europa verkrachten” noodzakelijkerwijs spoedig in werking treden.

Wat de Angelsaksen kunnen doen nadat zij Europa verkracht hebben en het zich voor kleingeld eigen gemaakt hebben, is een overeenkomst sluiten met wie dan ook voor de levering van energie & producten & grondstoffen. Zij zouden gewoon een greep krijgen uit de geïnstalleerde en reeds gebouwde capaciteit plus deskundigheid en menselijke hulpbronnen in Europa. Bovendien zouden zij de continentale interne markt krijgen in een belangrijk en ongeëvenaard geopolitiek gebied van de wereld. De Angelsaksen willen in feite alleen maar het tij keren en iets – wat dan ook – winnen, dus als Rusland niet verslagen kan worden, zullen zij eerst continentaal Europa verkrachten en later proberen vriendjes te worden met wie dan ook, zelfs Latijn- of Afrika… met investeringswinsten er bovenop. En Australië, als actief deel van de AUKUS kern, kan ook een sleutelrol spelen ten opzichte van “onvriendelijke” Aziaten. En pas op: als u de Angelsaksen moet geloven, hebben zij, tussen Fort Knox en de Bank of England, het goud van alle anderen, ook dat van Europa, in kluizen opgeslagen. Let dus goed op de overvloed aan stof tot nadenken die voor u ligt. Goud is echt geld, zoals Lawrence of Arabia op de harde manier geleerd heeft, en volgens Liz Truss – mogelijk de toekomstige premier van het Verenigd Koninkrijk – zou degene die het goud heeft, de regels maken, hun regels.

Deze onverwachte sloop in slowmotion, die Europa zichzelf heeft aangedaan, was niet wat Europa voor ogen had, en het had ook niet begrepen dat dit de prijs zou zijn die het zou moeten betalen voor het vechten – laat staan het winnen – van deze door de NAVO uitgelokte oorlog in Oekraïne.

Dus, als de Europeanen niet snel genoeg reageren en hun koers 180 graden omgooien, zal Europa steeds meer afhankelijk worden van de VS en zichzelf blijven pijnigen met “Russische” sancties, en niet Rusland, zodat de VS en Londen uiteindelijk de brokken kunnen komen oprapen en alles voor peanuts kunnen oprapen, volgens hun plan B. En dat zou betekenen dat er een einde komt aan de oorlog in Oekraïne. Trouwens, Rusland zou gewoon kunnen toekijken, ook omdat het niet in staat is de hele aardbol te bestrijken, en omdat het genoeg heeft van zoveel ongerechtvaardigde agressie van de EU in het verleden. En bovendien gewoon ziek en moe zijn van zoveel onzin en verspilde kansen gedurende tientallen jaren van inschikkelijkheid in de Europese behoeften. Dus met of zonder sancties, Rusland zou gewoon steeds kleinere hoeveelheden olie & gas & voedsel en andere strategische grondstoffen aan Europa en andere Aziatische “onvrienden ” kunnen verkopen, die elders niet zo gemakkelijk te vinden zijn als zo hard nodig is wat betreft kwaliteit, hoeveelheid, prijs, soort, levering, enz.

Dit zou hoogstwaarschijnlijk niet gebeuren omdat Rusland iemand zou willen uithongeren en bevriezen, maar veeleer omdat het gewoon elders nieuwe en veel betere exportklanten gevonden zou hebben, met wie het in alle opzichten samen kan optrekken en groeien, hoogstwaarschijnlijk de steeds groter wordende BRICS+ Dienovereenkomstig zou Rusland er de voorkeur aan geven om beter voor zulke nieuwe zaken-, handels- en politieke partners te zorgen – met verschillende valuta’s erbij, geen dollars en ook geen euro’s – en alle grote kansen die gemist zijn na decennia waarin Rusland zich tevergeefs als een uitstekende zakenpartner van de EU gedragen heeft, achter zich laten. Dus, om wat voor redenen dan ook en zonder ook maar één schot af te vuren, zouden de Russische sancties Europa en andere “onvrienden” zozeer kunnen verarmen, dat Amerikaanse en Britse investeerders zouden kunnen instappen en het als aasgierfondsen voor centen op de dollar zouden kunnen opkopen. Dit resultaat zou natuurlijk verwelkomd worden door de VS en het VK, de echte poppenspelers die aan de touwtjes van dit alles trekken en klaar staan om te azen op de verarmden. Dus tenzij de “Russische sancties” 180 graden worden teruggedraaid, zouden de VS & het VK hun zorgvuldig geplande plan B uitvoeren, waardoor zij Europa en andere “onvrienden” zouden benadelen, omdat zij Rusland als een betrouwbare zakenpartner hebben afgedaan. De (veronderstelde) “internationale gemeenschap” (ha!) staat dus een aantal verrassingen te wachten, terwijl nog eens drie landen tot BRICS+ zullen toetreden.

Ref #39 https://www.rt.com/news/558981-china-international-community-argument/

Ref #40 https://www.rt.com/news/558960-saudi-turkey-egypt-brics/

Ref #41 https://www.goldmoney.com/research/the-collapsing-euro-and-its-implications


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Het plan “Rusland verkrachten” slaat terugVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Geen geld voor brood” – Uitgehongerde Italianen bestormen het stadhuis
Volgend artikelOngelooflijk: EU-ambtenaren trakteren zichzelf nu op 8,5% meer loon!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Wat een bla bla verhaal , als Rusland het hele westen kan verslaan met het stopzetten van
  a , gas
  b . olie
  c . mineralen
  d . voedsel
  Waarom wachten ze dan zo lang en kom niet met een verhaal als dit

   • Ben je zeker Pierre?
    Ik dacht dat momenteel rodium duurste metaal ter wereld was.
    De prijs ligt rond de 16.000 dollar voor een klein 27 of 28 gram.
    Heb je het over metal oxide die ze ook in transistors (MOSFET) gebruiken?

   • Rusland is ook rijk aan de benodigde edelgassen e.d. die nodig zijn voor de IC productie. Zonder deze gassen geen digitalisering van de wereld mogelijk. Daar nu vele westerse landen toch overschakelen naar kernenergie, vergeten ook dat Rusland het (verrijkte) uranium levert voor het westen.

    Dat het westen zich zelf afhankelijk heeft gemaakt van Rusland, is wel het aller domste om dan ruzie te gaan maken met Rusland. Het nog dommer dan het domst is, je zelf af gaan vragen van waarom Rusland geen energie meer levert voor niets. Nu ze uit de SWIFT transacties zijn gegooid door de EU. En zelfs verdommen om het in Roebels te gaan betalen.

    Dan pleeg je toch zelfmoord op je eigen economie. Om dan vervolgens het zelfde op de vrije markt 3 tot 10 zoveel er voor moeten betalen en wat ook nog eens zeer beperkt voor handen is in volume.

    Dan verspeel jij je concurrentie positie op de wereld markt. Maar tegelijk blijven ze wel massaal immigranten importeren, waardoor de beperkte eigen energie behoefte nog nijpender gaat maken. De race naar de bodem is ingezet en de bodem is al duidelijk inzicht.

  • Ze vragen nog veel idioten om plan B uit te voeren is dat niet iets voor jou en je aanhang, Rutte staat te trappelen op zo een idioten als jou.
   Je snap het gevaar niet waar wij als gewoon volk zijn in gedreven door de elite die niet alleen het geld willen maar ook de macht over de volkeren zo kunnen zij altijd buiten schot blijven maar helaas dat begrijpen veel van jullie schaapjes niet want als Rutte jullie een water pistool in de handen stop en zeg val Rusland binnen doen jullie achterlijk dom volk straks bij het eerste schot zijn jullie de personen die naar een schuilkelder zijn aan het zoeken lafaards.

 2. Het “echt” goud waarop je kan bouwen is het menselijk kapitaal. Dit weten de duivelse criminelen beter dan wie ook. Daarom hebben ze deze vaccins geïntroduceerd zodat ze ons totaal kunnen controleren en desnoods uitschakelen.

 3. Als het juist is dat Europa weer de klos is vanwege de Angelsaksische hegemonie en er dus grote economische achteruitgang ontstaat en hongersnood, krijgt men hetzelfde scenario als na de de eerste wereldoorlog, toen de Angelsaksen ook Europa in diepe armoe stortten. En wat gebeurde er? Hitler zag zijn kans schoon en schudde dit “joodse juk” van zich af met alle vreselijke gevolgen vandien. En weer wonnen de Angelsaksen in WO 2.
  Gaat het wellicht weer gebeuren? Er was een oma die ooit uitsprak, als de Duitsers honger lijden trekken ze de laarzen weer aan. Als iemand in Duitsland, wat nu ook je in de EU de broek aan heeft, opstaat en zegt, nu zijn we die Angelsaksische hegemonie zat, we maken daar een eind aan, krijgt die het hele volk mee.
  Dit is eigenlijk de strekking van bovengenoemd artikel, laat de EU zich knock-out slaan of staat het op uit de as.

  • Nee, Laurens, de Angelsaksen hebben WO 2 niet gewonnen. De Joden zijn WO 1 en WO 2 begonnen en hebben beide oorlogen gewonnen.
   De Joden zijn nu WO 3 begonnen om de niet-Joden, de Goyim, uit te roeien en de wereld te beheersen als beloofd door Yahweh, hun God, ook de God van de Christenen.
   De Europeanen zijn Amalek voor de Joden, hun Eeuwige Vijand die vernietigd moet worden.

   De Joden verklaarden de Duitsland de Oorlog op 24 maart, 1933. Zie de voorpagina van de Daily Express:
   https://www.nationalists.org/library/hitler/daily-express/judea-declares-war-on-germany.html

   “Vandaag de dag, hoewel Amalek zeker en helaas bestaat, kunnen we niet met zekerheid zeggen wie, of waar, ze allemaal zijn. Er is echter een opmerkelijke uitzondering. Toen keizer Wilhelm van Duitsland Jeruzalem (1898) bezocht tijdens zijn reis naar het Heilige Land, kwamen bijna alle religieuze leiders van Jeruzalem naar de stadspoorten om hem te begroeten. Rabbi Yosef Chaim Sonnenfeld (d.1932), de geestelijke leider van het Asjkenazische Jodendom in Israël in die tijd, ging niet. Toen hem naar zijn weigering werd gevraagd, antwoordde hij dat hoewel de keizer zelf de eer verdiende die hem werd verleend, “ik een traditie heb dat Duitsland Amalek is.” – Yossi Katz
   https://breslov.org/who-and-where-is-amalek-today/?print=pdf

 4. De Russen zijn lange tijd geminacht; dat heeft gevoert tot een soort “volks minderwaardigheids complex”; de concequentie ervan is een heel sterke saamhorigheids gevoel, liefde voor het vaderland en een prestatie drang met reultaat—zie de bewapening…..

 5. Wow, zeer interessant artikel
  Ik heb het wel allemaal maar vluchtig gelezen…
  Zal nog een dag vrij nemen om na te lezen en de bronnen te raadplegen.
  Een lang verhaal blijft bij mij nooit lang hangen.

  • Gaat dit boven je pet joh?
   Dacht ik al.

   Het is een ontzettend leerzaam stuk, waarvan veel herkenbaar maar ook wat nieuws.
   Mijn dank aan de schrijver.

   • Lekker naar beneden trappen, Susan, goed voor je kleine ego. Lekker zo doorgaan, het zal ons vast naar een betere toekomst brengen.

 6. Nee de vinger van die nep Biden zit niet aan de nucli trekker.
  Trump heeft dit onmogelijk gemaakt.
  Dat is weer mooi he.
  Zijn regeren was goed vooruit zien.

  • klopt Frans, zeer goed ingedeeld van de oranje man!
   vandaar ook deze paniek onder de ” zogenaamde ” leiders
   Trump is een VADER en géén politicus , een familie man die zaken door heeft, en een eigen strategie heeft, daar valt alles samen, ook zo als Poetin het heft in eigen handen neemt
   spannende tijden , dat wel
   groet

 7. Wat betreft het verhaal en tekst en uitleg petje af moet ik zeggen, want om al die teksten te vinden van wat hoort bij wat en wat is de volgorde. Om alles te rangschikken, te vertalen en te interpreteren, om het vervolgens in lekentaal op te schrijven tot een kloppend verhaal met alle referenties erbij, dat doe je niet in een paar uurtjes. Daar ben je vele dagen druk mee. Mijn complimenten aan Frontnieuws.

 8. Europa moeder van Minos Europa – ΕΥΡΩΠΗ. Europa was in de Griekse mythologie de dochter van de koning van het rijke Sidon of Tyrus. Zij speelde met haar vriendinnen op het strand en werd door Zeus, die ter plaatse verliefd op haar was geworden, in de gedaante van een stier benaderd.Europa werd vertederd door de stier en ging op zijn rug zitten.
  Vervolgens sprong de stier in zee en ontvoerde haar naar Kreta. Op Kreta bedreef Zeus de liefde met haar, onder een plataan en bij een frisse bron. Daar werd ze bij Zeus de moeder van Minos, Rhadamanthys en Sarpedon. De plataan die een stille getuige was geweest van hun gemeenschap, mocht als dank het gehele jaar zijn bladeren houden.
  Later, toen Zeus terug naar de berg Olympus moest, trouwde Europa met koning Asteriondie die haar kinderen adopteerde en het ons als zodanig bekendstaande continent Europa haar naam gaf.

  EUROPA: The Last Battle – Part 5 (2019) 6:45 minuut: de Stier verkrachtte Europa
  https://brandnewtube.com/watch/europa-the-last-battle-part-5-2019_CxxjUFv1XBzD9TA.html

 9. He, schapen als straks de eerste bommen gaan vallen vergeet dan niet je schapen kooi op slot te doen en vergeet je boosters niet, Oosterhout heeft al een spuit ontwikkeld samen met onze Hitler Rutte als je die neemt ben je gewapend zelfs tegen de atoombom snel bij zijn op is op.

 10. “Wat Dmitri Medvedev misschien niet weet, is dat die “nuttige Europese idioten” in 3 tamelijk verschillende categorieën kunnen worden onderverdeeld”

  Arrogantie van de auteur Jorge Vilches, alsof Medvedev dit niet zou weten, de Russen lopen bijna op elk onderwerp dat men kan bedenken voor op de Westerse wereld waar alleen plaats is voor mensen die de hol van de gesouffleerde idioot Biden likken, zeker de helft van alle Amerikanen is zó stupide dat het gewoon stuitend wordt om te merken dat de zoon van Biden voor rottigheid heeft uitgehaald, geen een Amerikaanse politicus Democraat of Republikein die hier werk van maakt.

 11. Poetin is ons vele stappen vooruit en daar voel ik mij blij bij, een super strateeg en ik hoop werkelijk dat hij de VS geheel vernietigt en Europa geheel Hervormd en alle regering leiders tegen de muur zet .

 12. Aan It’s me

  In VS wonen veel goedaardige mensen zo ook in Europa, Oekraïne, Rusland, China, Azië, Afrika, Latijns Amerika, Arabische wereld. Die allen uitgebuit zijn en worden door familiaire netwerken.
  De naam Clinton ( jaar ca 1750) bv kwam ik tegen in een geschiedenis boek, een politicus.

  Er zijn geen slechte landen, wel slechte ‘mensen’ en veel corrupte lieden zoals in Nederland waarvan de helft ! van de bevolking niet spoort.

 13. Als Oekraïne is verslagen .oeten de Nederlandse ministers van de partijen die voor oorlog tegen Rusland stemden voor het tribunaal berecht moeten worden zonder pardon. Gezien de aantallen gesneuvelden van Oekraïnse zijde

 14. Heel kort
  De Eene zijn Dood is de Ander zijn Brood
  Kortom …… Wat te doen?
  Openen De Ogen
  In het land van blinden is èèn Oog Koning

  Vervolgens
  Vluchten zolang het nog kan
  Weg uit gehate Europa van Racisten
  Beter gezegd het copie van het origineel

  Origineel is Krishna Copie heet Paundrak Krishna = Verzamelnaam van Copieën Ineri via verbeelding Jahweh God Allah
  Ook bekend als het neppe of de Spiegelbeeld Hallucinatie Verbeelding Fantasie
  Dit geschied Via :
  Nummer 1 . Jehova Valsheden in geschriften
  Nummer 2 . Christenen Valsheden in geschriften
  Nummer 3 . Islam Valsheden in geschriften
  Teweeg gebracht in naam van :
  Onbenullen onschuldigen zwart makende hun namen Geheten :
  1 . Mozes
  2 . Jezus
  3 . Mohammed

  Dus :
  Ken het Origineel
  Of Kijkt men liever door de bij wijze van het Achteruitkijkspiegel van een auto om een voertuig vooruit te besturen ?

  Zoek het zelf uit
  Wat het beste bij een persoon past
  Dat zal die doen

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in