Een paar dagen nadat ze haar injectie had gekregen, stortte de Thaise prinses “plotseling” in. Drie weken later ligt ze nog steeds in coma. De Thaise koninklijke familie is net geïnformeerd dat de aanvankelijke diagnose “bacteriële infectie” in feite altijd onjuist was; er was dus vanaf het begin sprake van een gecoördineerde doofpot door de BigPharma gekaapte autoriteiten, schrijft 2ndsmartestguyintheworld.

De Thaise koning maakt eindelijk de connecties dat het mRNA-“vaccin” van Pfizer een biowapen is dat langzaam doodt. Hij zal het contract met Pfizer nietig verklaren wegens fraude, hetgeen ertoe zal leiden dat alle immuniteit wordt opgeheven. Rechtszaken en compensatiebetalingen alleen al in Thailand zullen groter zijn dan de miljarden aan COVID-winst die Pfizer over de ruggen van de belastingbetalers heeft gestolen (diefstal).

De terugslag tegen dit eugenetica-programma van de Een Wereldregering neemt toe.

Geef NIET toe.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Neem contact op met uw arts… Geen tijd om te wachten”: Pfizer geeft dringende waarschuwing voor longembolie veroorzaakt door bloedklontersVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Volgens Frans geneesmiddelenbeoordelingsbureau zijn alle vier de Covid-19 vaccins gevaarlijk en moeten ze uit de handel worden genomen
Vorig artikelGeen andere verklaring
Volgend artikelScott Ritter: De waarheid over tanks – Hoe de NAVO haar weg naar een ramp in Oekraïne loog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

63 REACTIES

 1. Het grappige is dat de waarde van de aandelen van Pfizer, deze week sterk zijn gezakt ! Hopelijk krijgen ze nog voor miljarden aan schadeclaims.

  • ja hopelijk wel, stel ze krijgen 10 miljard boete, wow wat veel, maar wacht een stel ze hadden 20 miljard winst, dan hebben ze nog steeds 10 miljard winst, win win… in dat geval.

   verder, stel 10 miljard boete (buiten schade vergoedingen om), zo dat zal ze leren…
   maar wacht eens waar gaat die 10 miljard dan naar toe? in de zakken van?

   dat is wat je je ook af moet vragen, bv die EU legt ook boetes op aan bepaalde zaken, waar blijft dan dat geld… in de zakken van?

   • Het gaat om circa een biljoen in totaal wat deze bedrijven samen hebben verdiend wat maak het uit 10 miljard is voor hun een lachertje, de doodstraf en al het tuig die zich hier aan schuldig heeft gemaakt ophangen en al hun bezittingen in beslag nemen dat is het enigste wat ze aan denken gaat zetten.

  • Voor dat je sprookjes geloofd. Check eerst maar Thai Bioscience. Eigendom van de Koning Maha Vajiralongkorn. Iedereen die in Tailand kritiek uitoefend aan het vaccinatie programma en de rol van de koning in dit wordt als majesteitsbelediger in de gevangenis gegooid. Maar even nevenbij. Thai bioscience heb een vijftigvoudige toename in de winst gezien in 2021 sind de introduktie van het “vaccin Astra Zeneca” geproduceert door Thai Bio science. De Thai bevolking werd in de naald gedwongen en moest hiervoor ook noch duur betalen. En als kleine anekdote Koning Vaha Vajiralongkorn heb een geschat vermogen tussen 30 en 50 milliard $. Het zijn niet alleen de getuigen Coronas welke fake nieuws verbreiden.

   • Maar misschien gaat dit nu wel anders worden, omdat die prinses in elkaar gezakt is na de prik. Vaak moeten hooggeplaatsten eerst het leed van dichtbij zien willen ze wat doen.

 2. Die schadeclaims gaan ze krijgen en er gaat nog veel meer volgen.

  Het narratief dondert inderdaad helemaal in elkaar. Gaat ook behoorlijk snel op dit moment en uit allerlei hoeken vandaan. Ik heb wel medelijden met alle goedgelovige mensen die er nu achter gaan komen dat ze volgespoten zijn met puur gif.
  Uit respect naar mensen toe vertel ik ze dan ook maar niet wat ik weet over die injecties. Hopelijk is het een doom scenario wat vele wel oprechte wetenschappers vertellen. Maar ik ben bang van niet want net iets te veel komt steeds weer uit.

  • Dit herken ik zeker, maar ik laat de situatie voor zich spreken . Mensen zien het vanzelf wel nu wat er werkelijk aan de hand is. In mijn persoonlijke omgeving zijn er in 2022 4mensen gediagnostiseerd met kanker .Het kwam bij hen plotseling en zeer agressief op : 3 ervan zijn (gezonde) veertigers ,2 ervan zijn onlangs helaas eraan overleden.(En ik weet bijna zeker dat alle 4 gevaccineerd waren)
   Toeval?
   Dat kan ,echter heb ik dit nog nooit meegemaakt in zo een korte periode dat er zoveel mensen in mijn omgeving kanker kregen.

   • @ Rick, same here. (herhaling :)) Herkenbaar.

    Ik kan zelf ook een hele lijst toevoegen aan overleden personen in mijn omgeving, plus injectieschade. Diep triest.

    Hoewel ik vaak heb geroepen,… wie niet luisteren wil moet maar voelen,… doet het toch pijn om mensen te zien wegvallen, of in een lichamelijk wrak te zien veranderen.

    Tja, “helaas” ben ik wel een mens met een gevoel en een geweten. :S

    • Inderdaad , en als men denkt dat wij de ongevaccineerden” toch (helaas) gelijk gaan krijgen en daarom een of andere discussie hierover ”winnen”..Dan hebben ze het mis ..iedereen verliest namelijk ..Ook de ‘ongevaccineerden”‘ want die moeten nu gaan toekijken hoe familie en vrienden misschien wel ziek gaan worden .. Ik hoop het beste voor iedereen en als we allemaal een beetje tot inzicht komen en samenwerken is er altijd wel een oplossing (hoop ik)..

     • Ben heel blij met jouw reactie. Een beetje medemenselijkheid, empathie én mededogen zou eenieder sieren. ‘Blaming the victim’ is een heel naar trekje bij helaas te velen…

      • Ze hebben laten zien hoe menselijk zij waren… smerig behandeld hebben zij ons..dus Verrek nu maar met uw misdadigers vd Staat… jullie hebben Verloren….wij zijn de WINNAARS…bende lafaards ik vergeef maar VERGETEN doe ik Niet/Nooit… jullie wilden ons Dood..smerige Rotzakken…😷💀

 3. Maar wat wil dit nu zeggen? De Thaise overheid en het koningshuis wisten van niets? Welke regeringen en koningshuizen weten er nog meer van niets? Of zal het een ongelukje zijn?

 4. We gaan zien in hoeverre de Thaise koning Rama X (1954) wegens eigenbelang Pfizer voor de bus gaat werpen. Deze wereldvreemde snuiter brengt het grootste deel van het jaar door in een door hem afgehuurd viersterren hotel in de Beierse Alpen, omringd door maîtresses en hovelingen en kritiek op deze koninklijke strapatsen is uit den boze wegens hoge straffen wegens majesteitsschennis.
  Tijdens de vanaf 11.03.2020 door de Duitse autoriteiten opgelegde lockdowns wegens ‘corona’ werd voor het bevriende staatshoofd en zijn gevolg een uitzondering gemaakt. Alle mensen zijn gelijk, maar de een is gelijker dan de ander schreef George Orwell (1903 – 1950) reeds in ‘Animal Farm’.

  • Ron, bedankt voor je antwoord, toch iemand die het doorheeft.
   Die koning van Thailand is nog een grotere lul, dan de meeste anderen, hij geeft trouwens geen moer om de eigen bevolking, alleen mag je dat daar niet zeggen.
   Het geeft maar aan, hoe nog naïef en blind mensen zijn.

 5. Het is nu zaak om alle gelden en extra betalingen die zijn gedaan aan allerhande medewerkers aan het vaccineren terug te vorderen.
  Dit moet in elk land afzonderlijk gebeuren.
  Dit geld moet dienen voor compensatie van slachtoffer, ontslagen werknemers, enz.
  Denk aan het geld betaald aan ziekenhuizen, artsen,tandartsen, verpleegkundigen, enz.

 6. Uiteindelijk komen de schuldigen er mee weg. Pfizer krijgt een rekening. Maar wat is Pfizer. Een leger trollen advocaten en juridische constructies. Hier en daar een zwarte piet aanwijzen. Maar het echte tuig loopt lachend weg. Kijk naar Mark Rutte die onlangs zijn straatje schoonveegt met misschien hebben we te stevig ingezet. Het is tuig. Het zijn leugenaars. De hoogste boom is niet hoog genoeg om ze op te hangen. Het zal niet gebeuren. We blijven gezellig dansen met jansen. Hier hangt de vlag ondersteboven.

 7. Ik denk niet dat zgn ‘koningen en anderen van zgz adel’ zoveel moed hebben om tegen het narratief in te gaan. Ik kijk niet op naar koningshuizen, dat zijn tenslotte quasi allemaal inteelters…weg ermee!

 8. In Schaapachtig NederigWEFland hoor je nog steeds dagelijks de vaccinatie reclame,s op radio en tell-a-vision welke de schaapjes verzekeren dat het toch raadzaam en verstandig voor jezelf en je naasten om nog even snel de volgende prik te halen bij de slachtbank…

  HOE LANG ZOU HET NOG GAAN DUREN VOORDAT HIER NU EINDELIJK DE REGERENDE LEUGEN VERNIETIGD GAAT WORDEN !!!!

 9. Vandaag ploft op de deurmat dr. Naomi Wolfs nieuwste boek ‘The Body of Others’ over de 450.000 (!) bladzijdes aan info over de door Pfizer ontwikkelde ‘vaccins’, die tot het moment dat een Amerikaanse rechter daar een stokje voor stak 75 jaar achter slot & grendel hadden moeten blijven.

 10. Wat een hoop onzin. Het Thaise koningshuis heb een eigen vaccinatie productie dewelke het Astra Zeneca vergift produzeert. Deze firma heet Thai Bioscience en is direct eigendom van de Koning Maha Vajiralongkorn. Deze firma heb in 2021 een vijftigvoudige toename in de winst gezien sinds de introduktie van het “vaccin”. Elke kritiek hier was opgevat als kritiek aan de koning wat als majesteitsbelediging werd geinterpreteerd wat met lange gevangenis straffen wordt bestraft. De Thaise bevolking werd in de nadel gedwongen en moest hiervoor ook noch duur betalen. Een soortgelijk artikel zoals hier werd door TKP news verbreid en mijn reactie hierop belegt met links werd twee maal gewist. Reuters en Wikipedia.Blijkbaar is de waarheid nergens gewenst.

  • Deze beste meneer bakthi liegt niet. En ja iedere regering zit in de pillenfabriek, weten wij ook, maar die ashole van een koning heeft zijn dochter opgeofferd en moet dat nu heel duur betalen met haar leven, als ze sterft . Dan is de vraag wat gaat hij dan doen als zijn eigen bloed vermoord is met zijn eigen rommel. ……..denk dat we hier nog niet het laatste van hebben gezien of gehoord…..wacht maar af…..dit krijgt nog een flinke staart een koning die zijn eigen vlees en bloed opofferd voor winst. Kan ook zijn onderdanen in een oprui brengen ….

 11. Het is niet alleen in Thailand , ook Bolivia staat op het punt de contracten met Pfizer openbaar te maken.

  Als dat eenmaal begint zullen de dominostenen gaan vallen.

  Dan zal blijken hoe onze regering bewust ons volk heeft willen vermoorden… dat hebben we al kunnen zien uit de WOO verzoeken.

  • De pensioenfondsen worden leeggeroofd, Oekraïne is een ZWARTWAS OPERATIE van regeringen die dit geld stallen op bv de Kaaimaneilanden of Panama.

 12. Nieuws wat mij gisteren ter oren is gekomen.
  De 2 Amerikaanse leger basissen in Hongarije zijn ontmanteld.

  En Hongarije zou al 1 jaar bezig zijn om de EU te verlaten.

  • Yep die gaan de eerste zijn,let maar op. En verstandig ook om de kant van het verstandige morele leven te kiezen. Hiep hiep hoera voor hongarije.🥳

 13. Okay. Er zijn genoeg alternatieve websites dewelke dezelfde informatie dragen. Maar nevenbij. Mijn vrouw is Thai en zij heb first hand informatie voor oord. Ik vind het treurig dat wij die de waarheid zoeken te strijden hebben met fake news van alle kanten. Ik sta 100% achter wat ik zeg en accepteer elke uitdaging die het tegendeel beweert.

 14. Dus als een hoge dame door deze gif-prikken in coma raakt reageert de overheid, maar hoeveel burgers waren er van te voren beschadigt en is er niet erop gereageerd?
  Dit zegt dus ook genoeg hoe men daar is naar de burgers toe.

 15. Wanneer een prinsesje tegen de vlakte gaat is er ineens een probleem.
  Toen de ongewassen massa’s tegen de vlakte gingen was er niets aan de hand.

 16. Kunnen jullie alleen maar negatief zijn en kankeren !

  Ben blij dat dit nieuws naar buiten komt. Dit kan een complete game changer zijn.

 17. Breaking :

  De oorzaak van het raadselachtige eieren tekort is waarschijnlijk te verklaren.

  Uit onderzoek is schijnbaar gebleken dat de eidooier het spike eiwit van de gifspuit kan vernietigen !!

  Dat is waarom regeringen er alles aan doen
  om kippen farms te vernietigen door zogenaamde vogelgriep of door compleet afbranden van kippen farms.

  Ook het kippenvoer is bewerkt zodat kippen geen eieren meer leggen

  Hieruit blijkt dat de overheid bewust meewerkt aan het vermoorden van zijn burgers .

  Deel dit nieuws mensen !!!

  Je kunt dit nieuws zien op YouTube of anders op rumbel. Bij Redacted.news

 18. Dus er is een prinses nodig om Pfizer aan te pakken. Triest, maar dit had 2 jaar geleden moeten gebeuren.
  Dat zou vele levens hebben bespaard.

 19. Ik vermoed dat Thailand snel in een vage proxy oorlog zal belanden met Finland of een of ander NATO land om onze aandacht te verhuizen.

 20. tegenwoordig valt iedereen in mijn omgeving weg.
  gevaccineerde mensen, vooral 40 – 50 jarigen. Plotselinge, onverwachte dood.
  De reden wordt nooit onderzocht en zit telkens onder de category: natuurlijke dood.

  Alles de doofpot in!

  De corrupte regeringen (alle landen) zijn nog steeds baas.
  baas over media, baas over de vrijheid van mensen, baas over de fictieve hoge marktprijzen, etc…

  Degenen die zich verzetten worden vernietigd.

  HET ZAL NOOIT VERANDEREN, zelfs vallen er royals omver.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in