Jvalenciazz op Pexels

Degenen die lockdowns accepteerden, deugdzaam hun maskers opzetten en gretig in de rij stonden voor de prikken en de boosters – mensen die denken dat ik gek ben als ik zeg dat de covid-maatregelen even verwerpelijk als inefficiënt waren – de mensen die de leugens van de staat al die jaren klakkeloos hebben geslikt – hebben één belangrijk kenmerk gemeen, misschien wel het kenmerk dat hun onwil om voor zichzelf te denken definieert.

Zij kunnen zichzelf er niet toe brengen te geloven dat hun regeringsautoriteiten tot kwaad in staat zijn, schrijft Dr. Emanuel E. Garcia.

Ziet u, zo eenvoudig is het.

Ondanks een bijna oneindige lijst van staatswreedheden tijdens de levensduur van onze menselijke soort, weigeren wij hier in het Westen van na de Tweede Wereldoorlog het idee te accepteren van een moorddadige machtselite die zich voordoet als regering voor het welzijn van allemaal.

Maar hoe is zo’n overtuiging in de oprechtheid van de Staat ontstaan? Hoe kunnen zovelen zo zeker zijn van de onfeilbare goedheid van het Westen?

Ja, dit is een Westers fenomeen – het geavanceerde democratische, deugdzame en egalitaire Westen van superieure morele waarden, geleid door Amerika. Het houdt bovendien rechtstreeks verband met de Tweede Wereldoorlog – en in het bijzonder met een mythe die door de westerse overwinnaars is gekoesterd en die als volgt gaat:

In het genocidale nazisme was het meest gruwelijke en uitzonderlijke kwaad geconcentreerd. Wij, die dit kwaad hebben overwonnen, zijn daarom goed en zullen altijd goed zijn, ongeacht onze incidentele onregelmatigheden. Het door de staat gesponsorde kwaad is een fenomeen van nazi-Duitsland, en het is begraven.

Amerika in de jaren vijftig, toen ik werd geboren, en in de jaren zeventig, toen ik zelf opgroeide, bood comfort, kansen en zelfs rijkdom voor de lagere en middenklasse, factoren die bijdroegen tot het gevoel dat het leven goed was en dat het land dat zo’n omgeving creëerde ook goed was.

  Wetenschappers aarzelen om bijwerkingen van vaccins te bestuderen, uit angst om "vaccinaarzeling" te veroorzaken

Toen JFK werd vermoord door de toenmalige CIA/Deep State, keken de meesten de andere kant op en geloofden naïef het verhaal van een eenzame schutter en een magische kogel. Toen de Twin Towers – EN WTC-gebouw 7, laten we dat niet vergeten – op 9/11 met vrije val in op hun fundamenten instortten als verpulverd puin, kon geen enkele hoeveelheid griezelige fysica en gewoon gezond verstand en ooggetuigenverslagen van meerdere explosies een meerderheid ervan weerhouden dat de schuld lag bij een groep fanatieke kapers onder leiding van een Arabisch meesterbrein uit een grot in het Midden-Oosten.

Het incident in de Golf van Tonkin in 1964, dat het voorwendsel werd voor de Amerikaanse escalatie in Vietnam, was evenzeer een leugen als de bewering van Colin Powell in 2003 in de Verenigde Naties dat Irak massavernietigingswapens bezat. Hoeveel levens gingen er voorbij, hoeveel mensen raakten ontheemd, hoeveel ellende ontstond er als gevolg van deze hardvochtige en opzettelijke misleidingen?

Ziet u, de Amerikaanse regering kan nooit schuldig zijn aan zulke gruwelijke misdaden, nooit. Andere landen van het Engelssprekende Westen en het grootste deel van Europa, hoewel ze snel de Sovjet-criminaliteit en de losbandige plunderingen van de communist Mao aan de kaak stelden, knepen een oogje dicht voor het terrorisme en de moord van de Amerikaanse staat, en weigerden de coterie van geheime agentschappen te erkennen die zich bezighielden met geheime destructieve operaties tegen hun eigen burgers.

Dus hier, en in het heden, heeft een transnationale terroristische en genocidale operatie op een nog nooit vertoonde schaal – ik heb het natuurlijk over de Corona-oorlogen – de wereld overspoeld. De covid-prik doodt ons zachtjes, en soms luid, en overal, en toch kunnen of willen mensen die zelf de gevaarlijke schadelijke effecten van dit middel hebben ervaren, de punten niet met elkaar verbinden.

  Bewijs dat het vaccin veel meer doodt dan het redt

Zo ontwikkelde een volledig geprikte en geboosterde buurvrouw van mij onlangs een diepe veneuze trombose en twee dagen later een levensbedreigende longembolie. Op dat moment twijfelde geen enkele arts aan de rol van de prik als oorzakelijke of bijdragende factor, vertelde ze me. Een week later was haar medisch personeel echter op wonderbaarlijke wijze wijzer geworden en slaagde erin een theorie te bedenken: ze gaven de schuld aan covid, waarvan ze maanden eerder was hersteld. Geen verrassing, denk ik. Covid, lang of kort of daartussenin, is de perfecte zondebok om de schuld op zich te nemen voor elke fout in verband met prikken.

Zoals ik al vaker heb geschreven en gesproken, worden goede artsen hier in Nieuw-Zeeland – die vraagtekens zetten bij de wijsheid van universele inenting, die behandelingen aanbieden, die hun zorg afstemmen op de behoeften van het individu en die vasthouden aan de noodzaak van geïnformeerde toestemming – opgejaagd, geïntimideerd en vervolgd door een inhoudsloze en corrupte medische raad die samenwerkt met een particuliere organisatie uit Dallas, Texas – de Federation of State Medical Boards.

Een uitzonderlijk verantwoordelijke en geïnformeerde arts onderging onlangs de beproeving van een week durend tuchtcollege voor gezondheidswerkers. De Medical Council of New Zealand beschuldigde hem ervan het vertrouwen van het publiek in de Pfizer prik te ondermijnen door de preventie en behandeling van covid te bespreken. Ja, dat leest u goed.

Gaslighting, heksenjacht – zo gaat dat.

Maar laat ik terugkeren naar mijn stelling. Sinds wanneer trappen mensen zonder meer in het bedrog van hun overheersers? En hoe, en waarom?

  Komeetinslagen, pre-Adamitische beschaving, verloren werelden en de Luciferiaanse OORLOG tegen de mensheid - Een gesprek met Timothy Alberino

Ik ben opgegroeid in een Amerika vol beloftes – voor de burgers tenminste. Een fanatieke hardwerkende ziel kon een uitstekende opleiding volgen zonder zijn of haar leven lang een hypotheek te leggen op arbeid. Brandstof was goedkoop, reizen was gemakkelijk en de open weg was een droom.

Psychologisch bekeken zou het geconcentreerde kwaad van de Holocaust, met de nazi-dodenkampen en onvoorstelbare verschrikkingen, een handige opslagplaats worden van alles wat moreel verwerpelijk was, alles wat slecht was, terwijl onze Goede Leiders ervoor zouden zorgen dat we onder hun welwillende beschermende schild zouden kunnen leven. Zelfs de nucleaire verbranding van twee Japanse steden werd ingewijd als een daad van barmhartige noodzaak.

Hoeveel van ons zullen er op de lange smalle weg die voor ons ligt nog rouwen om de angstigen, de onwetenden, de naïevelingen of de gewoonweg egoïsten die, gevoed in een voorbijgaand tijdperk van westerse overvloed, hun gezond verstand opofferden aan een illusie, weigerden een kik te geven over het voor de hand liggende, en met een nonchalant “ja, ja” een samenleving creëerden langs de apartheidsfoutlijnen van vaccinatie?

Angst, onwetendheid, naïviteit, egoïsme – dat zijn de ruiters van onze Nieuwe Wereldorde-apocalyps.

Om ze te bestrijden hebben we een beetje moed, verstand en liefde nodig: zo eenvoudig is het echt.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinonderzoeker geeft “enorme fout” toe, zegt dat spike-eiwit gevaarlijk ‘vergif’ isVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWesterse “deskundigen” dachten dat ze de Russische economie zouden vernietigen – Ze faalden
Volgend artikelVaccinverwondingen worden het dominante thema van de Duitse berichtgeving over de mRNA-prikken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. En de uitstekend geslaagde klimaathysterie religie wordt ook al door diezelfde naïevelingen voor zoete koek geslikt. Het ziet er somber uit voor de wakkere minderheid, want de volgende plandemie wordt al voorbereid, met het digitale vaccinpaspoort, de digitale munt en de CO2 taks. Alle vrijheden worden aan banden gelegd en ook onze eetgewoonten zullen geforceerd veranderd worden. Allemaal door diezelfde hersendode massa. Zeer triest.

 2. ‘Om ze te bestrijden hebben we een beetje moed, verstand en liefde nodig: zo eenvoudig is het echt’.
  Dat hebben 90 % van de bevolking niet. Wat dan?

  • Jean-Marie >> (Dat hebben 90 % van de bevolking niet. Wat dan?)

   Klopt, we zijn aan de goden overgeleverd. Het enige wat je kan doen=nergens aan mee doen.
   Je blijven verzetten met de 10% die het wel ziet. Je doet het voor jezelf !!

 3. “Om ze te bestrijden hebben we een beetje moed, verstand en liefde nodig: zo eenvoudig is het echt.”
  De meerderheid houdt echter van autoriteitsfiguren en kan zich daar niet van ontspenen. Het bgint met Pappa en Mamma die nooit fout zijn. Dan de Meester en de Juffrouw op de schooltjes. Dan de Baas op het werk. En uiteraard de Regering. Er wordt altijd voor ze gedacht en besloten zodat ze rustig kunnen grazen en hun aangeleerde trukjes kunnen doen. Door deze behoefte zullen ze alles accepteren wat nog gaat komen.

  Er is meer voor nodig om de meerderheid in zelfstandig denkende wezens te veranderen dan liefde moed en verstand. Probeer het maar.

  • Het is voldoende om Liefde, Moed en Verstand te hebben, begin bij jezelf.
   Met deze drie ben je in staat te stoppen met oordelen en veroordelen en de verwensingen aan de heersende elite achterwege te laten.
   Je hoeft enkel en alleen maar beeust te zijn van hen en je kunt je medewerken met hen beeindigen. Niet meer in hen te geloven .
   Welke mens willen wij het liefste zijn?

   • Beste Frans, ik denk dat het wel duidelijk is welke mensen we zijn, en die we willen zijn, hier op FN, al meer dan twee jaar. Mijn vraag is, hoe krijgen we dezelfde mentaliteit van liefde moed en verstand geinstalleerd in die mensen die niet zo zijn…? Probeer het maar, en laat ons dan weten hoe je succes kreeg. BVD.

 4. Als je gaat jagen, vissen of vlees koopt om je gezin te eten te geven is dat uit liefde en noodzaak om te overleven. Datzelfde geld als je iemand uitschakelt die je gezin kwaad wil doen. Zolang mensen niet willen vechten voor vrijheid en recht voor zichzelf en hun gezin verandert er niets en blijft dat schorem op hun troon ons kapotmaken. LIEFDE = OPRUIMEN DAT SCHOREM

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in