De “Nuclear Primacy” metastrategie van de Amerikaanse regering zegt dat er “aanvaardbare” niveaus van vernietiging van Amerika zijn in een nucleaire oorlog tegen Rusland en/of China, zolang Amerika uiteindelijk maar wereldwijd “wint”, schrijft Paul Craig Roberts.

Brian Berletic loopt met ons door het plan van de Rand Corporation voor het Pentagon om China aan te vallen tijdens het nauwe venster tot 2025 en misschien 2030 (3 tot 8 jaar vanaf vandaag), wanneer men aanneemt dat de VS nog steeds een overmacht hebben die in staat is een oorlog te winnen die “onwaarschijnlijk” (ongedefinieerd en weinig meer dan een wensaanname “) nucleair zal zijn. Met andere woorden, de veronderstelling waarop de door Washington geplande militaire aanval op China is gebaseerd, is dat China zich eerder bij de nederlaag zal neerleggen dan kernwapens te gebruiken.

Zou een verstandige regering een oorlog beginnen op grond van zo’n riskante veronderstelling?

Er zijn nog twee andere zeer riskante veronderstellingen in de oorlogsplannen van het Pentagon. Een daarvan is dat de VS de zeeën kunnen beheersen van waaruit zij de Chinese industrie en sociale infrastructuur kunnen vernietigen met vliegtuigen of raketten. Er is duidelijk geen aandacht besteed aan de Chinese lange-afstandsraketten die de Amerikaanse vliegdekschip-vloten overbodig maken.

De andere riskante veronderstelling is dat Rusland er buiten blijft. Gezien de verwarring in het Kremlin, het onvermogen van de Russische regering om de hoop op vreedzame samenwerking met het Westen op te geven, en het onvermogen van het Kremlin om de neoconservatieve doctrine van de hegemonie van de VS over de wereld te zien als iets anders dan een utopie en zeker niet als een operationele doctrine, is het mogelijk dat het Kremlin werkeloos zal toezien hoe er een oorlog tussen de VS en China uitbreekt.

Het Kremlin laat veel kansen liggen, maar het is moeilijk te geloven dat Poetin zo dom zou zijn om niet met China tegen de VS samen te spannen. In dat geval is de VS geschiedenis.

U kunt de analyse van Berletic hier lezen: https://web.archive.org/web/20220429035113/https://journal-neo.org/2021/09/27/us-war-plans-with-china-taking-shape/

Wat betreft de bezorgdheid van het Pentagon voor de Amerikanen in het geval dat de veronderstelling dat Washington China kan veroveren zonder dat er kernwapens gebruikt worden verkeerd is: als dergelijke wapens ingezet worden, “zegt de metastrategie Nucleaire Primaat van de regering van de VS dat er aanvaardbare niveaus van vernietiging van Amerika zijn in een kernoorlog tegen Rusland en/of China, zolang Amerika maar wereldwijd als overwinnaar tevoorschijn komt.

De doctrine van het Pentagon zegt niet hoeveel Amerikaanse steden en hoeveel miljoenen Amerikanen tot de “aanvaardbare niveaus van vernietiging” behoren. Maar het is al voldoende om te laten zien dat Amerikanen door hun heersers als kanonnenvoer worden beschouwd.

  Oekraïense opperbevelhebber Saluzhny al 2 weken vermist

Want in de heersende neoconservatieve doctrine is alleen de hegemonie van de VS belangrijk, niet uw leven. Voor de neoconservatieven hebben zij gewonnen, zolang Amerika heerst over een woestenij zonder leven. De neoconservatieven zijn werkelijk krankzinnigen, en zij hebben de controle over het buitenlands en militair beleid van de VS.

Dat zou u moeten doen schrikken en wakker maken. Maar dat gebeurt niet. De jongeren kunnen niet lang genoeg ophouden met scrollen op hun mobieltje om enig idee te hebben van de werkelijkheid om hen heen. Zij leven reeds in een virtuele wereld, losgekoppeld van elke realiteit. Oudere Amerikanen zeggen dat zij hun hele leven al hebben gehoord over de angst voor een kernoorlog en dat die nooit zal komen, omdat er geen winnaars kunnen zijn. Dat is een zeer ongenuanceerd inzicht, vooral in het licht van een Amerikaanse oorlogsdoctrine die zegt dat Washington een kernoorlog kan winnen, zolang het maar niet verder wacht dan 2025 of 2030.

Eric Zuesse schrijft, gestimuleerd door Berletic, dat Washington van plan is om zowel China als Rusland te veroveren. https://southfront.org/u-s-game-plan-to-conquer-russia-china-is-clarified/ Het eerste slagveld van de Derde Wereldoorlog is de door Washington geregelde oorlog in Oekraïne. Ik twijfel er niet aan dat het Russische leger zeer formidabel is en in staat om de NAVO in een oogwenk te verpletteren. Het probleem voor Rusland ligt in het Kremlin, waar besluiteloosheid en verwarring heersen. Het Kremlin is niet in staat te vatten dat Washington krankzinnig is. Poetin dacht eigenlijk dat Washington de militaire interventie van Rusland in Oekraïne zou aanvaarden, omdat die beperkt zou blijven tot de bescherming van de Russen in de Donbass. Poetin en zijn minister van Buitenlandse Zaken zijn zo naïef dat zij dachten dat Washington hun een beperkte operatie zou toestaan, die beperkt zou blijven tot het zuiveren van de Donbass van Oekraïense nazi’s.

Hoe kan de meest overheersende militaire macht ter wereld zo’n fout maken? Het enige antwoord dat ik kan verzinnen is dat Amerika’s hersenspoeling van de Russische intellectuele klasse tijdens de Jeltsin-jaren de Russische leiders doof, stom en blind heeft gemaakt. Men is geneigd er dom aan toe te voegen. De leiders van Rusland – Poetin, Lavrov – beschrijven de situatie correct, maar zij kunnen zich er niet toe brengen er iets aan te doen. Er wordt veel gepraat, maar zelden gehandeld. Blijkbaar zal het Kremlin energie blijven verkopen aan de NAVO-landen, zodat de NAVO de oorlog tegen Rusland kan voortzetten. In de woorden van Alain de Lille uit de 11e eeuw, gaat het nu niet meer om soevereiniteit, maar alleen nog om geld. Dit schijnt ook voor Rusland te gelden.

  Er zijn bewijzen dat het artillerievuur op de Oekrainse Azov-krijgsgevangen in Jelenovka werd afgevuurd vanuit de Amerikaanse HIMARS

Zuesse, die zo eerlijk is als links maar kan zijn, is niet altijd betrouwbaar. Links heeft zijn eigen mythen over Reagan, en hier is Zuesse’s verklaring van één ervan:

“Ik heb gedocumenteerd dat het plan van de Amerikaanse regering was om de Russische regering [Gorbatsjov] te doen geloven dat Amerika de Koude Oorlog aan onze kant beëindigde toen Rusland in 1991 zijn deel van de Koude Oorlog beëindigde, maar dat de regering van de VS in werkelijkheid van plan was om Rusland te omsingelen door de NAVO uit te breiden tot aan de grenzen van Rusland.”

Ik veronderstel dat de waarheid van Zuesse’s uitspraak afhangt van wie de regering van de VS is. Is het de president of de neoconservatieven en het militair/veiligheidscomplex?

Als de regering de President is als vertegenwoordiger van het volk, dan weet ik zeker dat het de bedoeling van President Reagan was om de koude oorlog te beëindigen, niet om te winnen.

Hij vormde een top-secret presidentieel comité onder de CIA om een onafhankelijk oordeel te krijgen over de bewering van de CIA dat de VS een wapenwedloop zou verliezen als zij Rusland, met zijn gebroken economie, aan de onderhandelingstafel zou brengen. Het plan van Reagan was dat, zodra zijn beleid van aanbodzijde de stagflatie in Amerika had opgeheven, de herstelde economie van Amerika de gebroken en onherstelbare economie van Rusland zou begraven in een wapenwedloop. De bedoeling van de dreigende wapenwedloop was om Gorbatsjov aan de onderhandelingstafel te krijgen om een einde te maken aan de Koude Oorlog, niet om een wapenwedloop te winnen.

Wij onderzochten de documenten van de CIA en meldden aan president Reagan dat het een geval was van de CIA die haar budget en haar macht beschermde. Als Reagan de Koude Oorlog zou ontmantelen, zou zonder vijand de begroting van de CIA, samen met die van het Militair Veiligheidscomplex, weerloos zijn op hun hoge niveau.

Ronald Reagan was een buitenstaander voor het Republikeinse establishment, dat op dat ogenblik vertegenwoordigd werd door George H. W. Bush, vice-president en voormalig directeur van de CIA. Reagan werd gezien als een uitdaging voor de controle van het Republikeinse establishment over de Republikeinse Partij. Acht jaar Reagan gevolgd door acht jaar Jack Kemp betekende het einde van het Republikeinse establishment dat de georganiseerde belangen dient. Politieke partijen houden zich bezig met macht en controle, niet met het landsbelang. Hier was Reagan, en zijn weinige medestanders in zijn administratie, die de macht en de winst van de gevestigde belangen uitdaagde in het belang van de wereldvrede.

  De Oekraïne oorlog is een zwendel

De Amerikaanse media, hoeren van de CIA, sprongen in het geweer. Maar het paste niet. Het narratief was nog niet opgebouwd. James Baker, de belangrijkste medewerker van George H. W. Bush, heeft toegegeven dat hij Gorbatsjov beloofd had zich niet ten oosten van de NAVO te bewegen. Maar er is geen schriftelijk ondertekend document, dus werd het verhaal door latere regeringen in Washington veranderd.

Zuesse mist het ware verhaal, omdat hij bezwijkt voor ideologie en niet in staat is te begrijpen dat Reagan, net als Trump, een buitenstaander was die hoop bracht dat het politieke systeem weer onder controle van het volk kon worden gebracht.

De Amerikaanse media en Amerikaans links hebben ervoor gezorgd dat dit niet gebeurd is.

Dientengevolge staan wij nu voor een nucleair Armageddon. Het is nog maar een tik verwijderd, tenzij Poetin besluit zich gewonnen te geven.

De VS zijn vandaag veel meer verdeeld dan in 1860, waarbij de Democraten blanken zien als racisten en een hinderpaal voor social justice en overheersing door onderdrukte zwarten en seksuele perverselingen. In de media en het onderwijssysteem worden blanke Amerikanen meer gedemoniseerd dan de Joden in nazi-Duitsland. Zodra blanke Amerikanen een minderheid worden, wat het hoofddoel is van de Democratische Partij, zal hun lot hetzelfde zijn als dat van de Fransen in The Camp of the Saints..

De Republikeinen zijn hulpeloos. Hun doel is Amerika weer groot te maken, wat past bij de neoconservatieve agenda van de Amerikaanse hegemonie.

Om de uitdagingen waarvoor Amerika staat aan te gaan, moet men zich bewust zijn van de feiten, maar feiten zijn niet langer politiek correct. Zij passen niet in de verhaallijnen en worden daarom afgedaan als onwaar en als onjuiste informatie.

In de loop van mijn leven heb ik mijn land zien wegzinken in ontaarding, onwetendheid en kwaad. De natie waarin ik geboren ben bestaat niet meer, behalve als een geografische plaats.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Zelensky & de Derde WereldoorlogVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHongaarse premier: Overwinning van Oekraïne op Rusland is in principe onmogelijk en waarschuwt voor kentering in wereldorde
Volgend artikel“Apenpokken” circuleren alleen in landen waar het Pfizer Vaccin is verspreid & wordt gebruikt om een Technocratische Grote Reset te bevorderen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

45 REACTIES

 1. De beste oplossing de mannen als slaven gebruiken voor de bouw werewijd en alleen de vrouwen in de macht. De mannen maken alles kapot is de enige diersoort met een afwijking op DNA een goede wereldoorde de mannen worden onderdrukt.

  • Je hebt je lolbroek aangetrokken vanmorgen? Vrouwen zijn absoluut ongeschikt als machthebbers. Elke vrouw op een toppositie is daar via een man gekomen. De enige uitzondering hierop is misschien Ching Shih, die daadwerkelijk haar eigen boontjes heeft gedopt.

  • erghmm, op wat baseer je die stelling???? me dunkt dat vrouwen net zo destructief zijn (indien niet meer) als mannen….met dit verschil dat jullie het anders aanpakken…een man is meestal directer, een vrouw is meestal achterbakser…dit gezegd zijnde wil ik je gerust ’s meenemen op toer..langs opvangtehuizen voor mishandelde mannen met of zonder kinderen….kom daarna nog ’s babbelen over dat ‘destructieve mannelijke gen’ van je….

  • Linkse identiteitspraat. Alleen gender, ras, kleur etc zijn belangrijk en het heeft niets met goed en kwaad, vrijheid of principes van doen.

  • Hohoho Yolanda niet alleen mannen ,kijk eens naar Duitsland Annalena Bearbock en het europees parlement in Brussel .
   Wie zwaait daar het stokje ? juist von der leijen ,das is toch een vrouw ? die europa in een gat donderd .

   • Is die botox hobbit een vrouw? Dacht meer een ontvangst station voor nazi sperma…
    Toen ze bij de Grote Snuiver op beoek was, zat ze op die gek te kwijlen als een loopse teef….

  • De grote ellende in de wereld begon toen vrouwen stemrecht kregen en zelfstandig in het verkeer mochten deelnemen.
   Dat heeft de wereld moeten bezuren.
   De allereerste keer een wereldoorlog, 1914, dat was de aftrap.

   • Zie ook de “drooglegging”en het effect. Nooit was er zoveel alcohol gemaakt en gedronken tegen zulke hoge prijzen.

    Het droeg goed bij aan ontwikkeling—van de mafia.
    ——————————
    Kijk eens naar de vrouwen in regering; corrupt incompetent, steunen terroristen.
    Waardeloos!

  • Met de Suffragettes kwam de wereld in een negatieve spiraal en nog steeds zitten we in een glijdende schaal naar beneden.
   Pas als alle vrouwenrechten ongedaan zijn gemaakt is er kans op herstel.

 2. VS, Rusland, China spelen allemaal onder een hoedje met als tegenstander het eigen volk. Die moeten eraan en wat overblijft, zal in een digitale gevangenis terechtkomen.
  Alleen zo kun je hun ‘strategieën’ verstaan.

 3. Nee inderdaad, en er komen nog veel meer dingen(niet)op ons af.
  In de zomer blijft u binnen bij hitte want anders kon u nogal eens gaan smelten, in de winter blijft u binnen i.v.m. snot en loopneus. De zeespiegel stijgt zo snel dat we gaan verdrinken, dat komt weer omdat co2 alles doet smelten, dat u maar beter binnen kan blijven i.v.m. met uw voetmaat. Foei foei, en er komt ook nog een meteoor van boven, maar gelukkig kunnen ze al van ver zien, zodat u in ieder binnen bent bij moment van impact.

 4. nucleaire shit doen ze niet, (los van dat het bs is)want dan zijn alle infrastructuren weg, waarom denk je dat ze ons willen wegspuiten…..they want more stuff……your stuff

 5. Ze werken allemaal samen aan de ruimtevaart, the space race, die gaande is. Om dt te bereiken moet het dak van ons huis gesloopt worden, de lagen om de aarde heen. Dit slopen veroorzaakt ‘global warming’. Om dat op te lossen doen ze aan geoengineering, onder meer de waanzin van de ‘zonsverduistering’. Niets interesseert ze, en werkers hebben ze alleen nog nodig om hun doel van de ruimtevaart te bereiken. Wat denk je dat die space race waanzin niet kost? Waar moet het geld vandaan komen? Al meer dan 12 jaar zijn ze strepen aan het spuiten in de lucht om de schade door het slopen te bufferen. Wat denk je dat dit niet kost? Een nucleaire aanval zou de ruimtevaart niet bevorderen. Mss plannen ze wel een enorme dreun tegen de ionosfeer en de stratosfeer om het dak gesloopt te krijgen. Maar eerst die zonsverduistering, want het gaat nog heter worden zodra ze er in slagen om die beschermende omhulsels van de aarde naar de kloten te helpen. Dit is gepland voor 2030, dus tot die tijd kun je nog rekenen op ‘chemtrails’ en de bullshit verhalen over global warming, en de bedreiging van armageddon. Armageddon komt pas als het dak van het huis gerukt wordt.

  Lees meer over geoengineering op zonderreden.substack.com

  • Space race zegt u?
   U bedoelt wie kan de mooiste cgi-plaatjes maken.
   Het is dus meer een wie-maakt-de-mooiste-cgi-tekening-wedstrijd.
   Deep space is een leugen.
   Evenals het feit dat we op een balletje leven.

   Ik daag iedereen uit om deze video even te ontkrachten:
   The 2017 Solar Eclipse that Debunked the Globe
   https://www.youtube.com/watch?v=Cnnqo06begU
   11min41sec

   • Joep: De maanlanding was larie, in scene gezet door Stanley Kubrick. Nu zijn er echte pogingen om van de Aarde los te komen, wat niet mogelijk is vanwege de dikke plasma lagen. Bolle Aarde of platte Aarde maakt niet uit; koepel of omhulsel, wat het ook moge zijn, het moet gesloopt worden om van de Aarde af te vliegen.

    Je zou ook eens moeten kijken naar Wim Carrette: de Aarde is een kleine biotoom op een veel grotere planeet, in een krater omringd door een ijsmuur. De planeten zijn biotomen verder op.

    https://www.youtube.com/watch?v=aFPfPKJCx3Q

    • Ha Immortal,

     Graag meld ik eerst dat u zinnige dingen schrijft hier op FN.
     Echter uw idee dat “deep space” bestaat en de daarmee gepaarde “space race” bestempel ik als onzin.
     Hiermee wil u absoluut niet in de haren strijken!
     Dit is slechts mijn opvatting, welke gestoeld is simpele, waarneembare feiten.

     Nu aangaande uw reactie (het loskomen van etc…):
     Ze kunnen proberen wat ze willen, “deep space” bestaat niet en daarmee zijn hun zogenaamde pogingen ook zinloos.
     Deze pogingen zijn in mijn beleving ook niets meer dan een leugen. Ze weten wel beter inmiddels.

     Dan nog even over Carette (op jtube bekend als Godgevlamste):
     Ik weet wie u bedoelt, ik heb ook al zijn video’s bekeken en hij weet het leuk te brengen, maar het klopt niet.
     Hij is ook weer zo’n iemand die ons probeert weg te leiden van de werkelijkheid.

     Wij leven niet in eoa heelal, met allerlei planeten/sterren/manen-balletjes rond onze aarde.
     U weet wel: onze aardballeke schijnt met een hogere snelheid dan de snelheid van het geluid te draaien op de evenaar.
     We draaien zogenaamd ook nog met een idiote snelheid om de zon.
     En we zitten zogenaamd ook nog in een “melkweg-systeem” welke zogenaamd ook weer een rotatie heeft.
     Maar hier houdt het niet op, nee hoor: dit hele boven beschreven systeem knalt ook nog eens met een mega-snelheid door “deep space”
     De getallen van deze snelheden mag u zelf opzoeken.

     Het komt heel simpel hier op neer:
     Wij leven op een plat vlak.
     Dit platte vlak is ws. wel veel groter (wellicht oneindig) dan het oppervlakte van de voor ons bekende wereld.
     Echter, wij worden weggehouden van deze informatie.
     Er is niet voor niets een verdrag tussen alle landen in deze wereld welke ons verbied om de zuidpool te verkennen.
     We mogen er wel naar toe, maar dan wel tot een bepaalde grens.
     Wil je die grens over, dan heb je een slechte dag.
     U mag invullen waarom.

     Overigens: video bekeken?

     • Hallo Joep, interessant… ja de video is duidelijk, je vraagt je wel wat af. Maar even over dat platte vlak – waar zit dat in, is er een bovenkant en een onderkant? En hoe zit het met bijv Andromeda? En nog wel meer vragen. 🙂

      • Ha Immortal,

       Jouw vragen kan ik niet beantwoorden, simpelweg omdat ik dat niet weet. Ik kan het niet bewijzen.
       Het enige wat ik weet, is dat het heliocentrische model je reinste onzin is.
       Dit is nu inmiddels al vele malen bewezen.
       Bijv. door de mij aangeboden video: er is tot nu toe niemand die deze video heeft weten te weerleggen.

       Je kunt eea ook zelf vaststellen, door bijv. naar het strand te gaan en daar naar een boot te gaan kijken die van je afvaart.
       Zodra die “over de horizon” is, pak je een verrekijker en hopsa, daar is die boot weer in volle glorie.
       Vervolgens gaat die weer “over de horizon” en dan pak je een telescoop en verdraaid zeg, daar is die hele boot weer.

       Of kijk naar de zon die onder de horizon zakt.
       Je kent de plaatjes vast wel: de zon die nog maar half zichtbaar is boven het water (alsof die half in het water is gezakt).
       Pak wederom een verrekijker/telescoop (met filter) en je zult zien dat de zon nog steeds geheel boven de horizon staat.
       Van bovenstaande zijn trouwens genoeg video’s te vinden, vnl. gemaakt met een Nikon P900 camera.

       Of neem de satellieten.
       Er zijn geen echte foto’s hiervan te vinden.
       Neem de proef op de som zelf en ga naar een woestijn en probeer daar een verbinding te krijgen met een satelliet.
       Gaat je niet lukken.
       Ook genoeg video’s over te vinden.

       Over het ISS ga ik het niet eens hebben: dat is zooooo overduidelijk fake!

       Of het feit dat er dagen zijn dat je overdag omhoog kijkt en een halve maan ziet.
       Je draait je 180 graden om, kijkt omhoog en je ziet daar de zon.
       Er staat dus helemaal niet tussen tussen de zon en de maan, en toch zie je een halve maan…

       Maar hoe onze aarde er nu werkelijk uitziet?
       Hoe groot dit platte vlak is?
       Zitten we daadwerkelijk onder een firmament? Ik denk van wel, maar heb nul echt bewijs.
       Ik heb de middelen niet om dit uit te zoeken.

       U kent vast wel het liedje ‘Yellow submarine” van The Beatles.
       Dat zou best wel eens de waarheid kunnen zijn.
       Wij leven onder een koepel/firmament en daar buiten (boven en onder) is slechts water.
       Yellow slaat dan op de zonneschijn.
       Maar of dit werkelijk zo is….???

       Groet, Joep

     • @Joep – filmpje gezien. NASA – To Deceive. Wat mij betreft is de Aarde plat. Je schreef ´Dit platte vlak is ws. wel veel groter (wellicht oneindig) dan het oppervlakte van de voor ons bekende wereld.´ Ik zou graag weten op grond van welke informatie je de stellingname ´wellicht oneindig´ op baseert.

      An Every Day Learning Student.

      • Ha Greengo,

       Ik ben ook ‘an everyday learning student’.
       Aangenaam!

       Mijn opmerking dat eea wellicht oneindig is, is gebaseerd op het feit dat wij helemaal niets weten.
       En dus hou ik die optie open.
       Heb verder geen enkele aanwijzing, of enig artikel/commentaar oid gelezen die licht werpt over deze stellingname.
       Tis puur het open houden van deze optie.
       Niets meer, niets minder.

       Groet, Joep

       • Hallo Joep, TOP !!! En bedankt voor je antwoorden. Bovenstaand geadresseerd aan @Immortal – en overige lezers – vind ik een heel mooie. Ik wil je deze video aanbevelen die op een ander FN draadje werd achtergelaten door @Edwin Vissers. Een pareltje!

        FLAT EARTH: JESUITS & THE GLOBAL CONSPIRACY!
        https://www.bitchute.com/video/wnVFdRpXR3gd/

        Langer van stof, maar imo ook interessant is de serie van The Book of Enoch op het yt kanaal van The God Culture. A.j.b. zelf even zoeken waar het gaat over de aardse topografie. Een aantal delen.

        Groet – Greengo

        • N.B. de opnames welke jij beschrijft, genomen met de Nikon P900 camera heb ik ook gezien. En je beschrijving van de maan en de zon beiden zichtbaar heb ik meerdere malen getracht te fotograferen. Helaas wilde dat niet lukken.

        • Ha Greengo,

         Ik zal je aanbevelingen gaan kijken.
         Dit zal ws. wel enkele dagen gaan duren voordat ik er doorheen ben.
         Ik zit nl. zoals zovelen in de “ratrace”.
         En een dag heeft maar 24 uur 😉

         Overigens:
         Je bent hoogst waarschijnlijk bekend met Atlantis en Lemura en andere oude continenten.
         Wellicht bestaan deze continenten gewoon nog steeds.
         En ook hier worden we weggehouden.
         Waarom zeg ik dit?
         Welnu, simpel vanwege het feit dat er vlieg -en vaarroutes zijn waar niet vanaf geweken mag worden.
         Doe je dit wel, dan krijg je een indringende mededeling dat je je route moet corrigeren naar de aangegeven route.
         Hou je je hier niet aan, dan komen ze even bij je ‘buurten’.
         Blijf je doorgaan, dan zijn je laatste secondes geteld.

        • Apart zeg, dat je eea niet op de gevoelige plaat krijgt.
         Heb het zelf nooit geprobeerd, er zijn immers genoeg voorbeelden te vinden op het 666-net.

         Ik zal de eerst volgende keer dat deze situatie zich voordoet het ook proberen vast te leggen.
         Zowel met foto’s als video.
         Ben benieuwd!

        • Ha Greengo,

         Ik had verwacht dat jij zou reageren op deze post van mij:
         https://www.frontnieuws.com/het-is-nog-maar-een-nano-seconde-tot-de-armageddon/#comment-96538

         Wellicht heb je deze gemist?

         Ik wil meteen even aangeven dat ik werkelijk geen aanwijzingen heb of deze continenten daadwerkelijk nog bestaan.
         Slechts het feit dat er strikte vlieg -en vaarroutes zijn, zette mij aan het denken.
         Vervolgens zag ik een video die ook deze voorzichtige conclusie trok.

         Waarom bestaan die verplichte routes?
         Wat mogen wij niet zien?

         Vragen, vragen, vragen, ……

 6. Hallo Joep, excuus was er nog niet aan toegekomen. Voor wat betreft Atlantis heb ik begrepen dat dit ergens op de bodem van de zee ligt. Heb niet onthouden welke zee dat was. Het zou bevolkt zijn geweest door reuzen? Maar ik kan het net zo goed verkeerd hebben. Lemura zegt me niets. Voor wat betreft verboden routes heb ik daarover gehoord, maar dat is dan wel weer wat jaren geleden en het fijne ervan heb ik niet kunnen onthouden. Een filmpje staat me nog wel bij welke ging over een genomen afwijkende route door een passagiersvliegtuig vanwege een dame die op het punt van bevallen stond en de piloot besloot om te gaan landen op een locatie die op grond van een ronde aarde onmogelijk zou zijn geweest. Met die rapportage werd dus aangetoond dat de aarde niet rond is maar plat. Heb destijds de volgende video´s opgeslagen welke ik hieronder neerzet. Er wordt gezegd dat Richard E. Byrd een Vrijmetselaar was en inherent een leugenaar. Ik heb werkelijk geen idee. Vond het destijds beslist interessant. Daarna pas ben ik tot het geloof gekomen en heb ik de Enige Schepper erkend en door de content van The God Culture inzake de serie Book of Enoch ben ik nu eerder geneigd om daarin mee te gaan.

  LONGINES CHRONOSCOPE WITH RICHARD E. BYRD
  https://www.youtube.com/watch?v=PrdSal9uH28

  The 33 Continents after Antarctic Ice Wall is the Breakaway Civilization
  https://www.youtube.com/watch?v=P2gYJ3rzlZk

  1,000 Year Old Map Showing Hidden Continents Beyond Antarctica Ice Wall
  https://www.youtube.com/watch?v=iZsHVf14bxs

  Richard E Bird’s Secrete Diary
  https://www.youtube.com/watch?v=1bC07ELJZnU

  Why Most World Maps Are Wrong
  https://www.youtube.com/watch?v=nfXKgIG_Lr0

  Nog even over Area 51 weten we dat dat gebied niet bezocht mag worden en zeer zwaar bewaakt wordt.
  Militaire operaties – Laboratoria – geheime artefacts van het Smithsonian Institute?

  Heb je onderstaand artikel meegekregen?
  https://humansbefree.com/2022/05/the-rockefellers-are-the-founders-of-the-ufo-disclosure-movement-why.html

  Groet – Greengo

  • N.B. De serie Book of Enoch geeft een hele reeks oude wereldkaarten. Daarbij in kaart gebracht wat Enoch heeft gezien. Imo bijzonder interessant.

  • 33 Continenten … en daar is Lemuria. 33 is een Vrijmetselaarsgetal, naast de leeftijd van Yahusha. Nope, ik ga dit niet verder onderzoeken @Joep. Ik houd het bij Gods Woord en de teachers welke ik noemde.

 7. Greengo en Joep, ik ben bezig met het verteren van het materiaal aangeleverd door jullie, en vooral ook de laatste door Greengo. Dus niet dat ik er over heen lees, maar ik krijg geen meldingen, en moet actief terugkeren om te zien of er reacties zijn. 🙂 Toffe discussie!

  • Ha Greengo en Immortal,

   Ik zou graag direct contact met jullie willen.
   Jullie komen met zinvolle bijdrages en dit moeten we gaan bundelen.
   Hoe kunnen we dit realiseren?

   Groet, Joep

   • Hallo Joep,

    Dank voor de uitnodiging. Ikzelf bundel niet zo gemakkelijk en zal daarom niet deelnemen aan een direct contact. No hard feelings I hope.

    Groet – Greengo & tot ziens op Frontnieuws.

    • Ha Greengo,

     Geen probleem.
     Eenieder heeft zijn/haar eigen leven, behoeftes en “afkeer”.
     Dat respecteer ik zeker.

     Bedankt voor je snelle reply!

     Groet, Joep

    • Overigens, mijn idee kwam door het feit dat Immortal opperde om een “substack” te beginnen.
     We reageren op elkaar in meerdere topics hier op FN.
     Ik heb nu meerdere topic-vensters openstaan om eea te blijven volgen.
     Maar ik heb niet de tijd om dit alles bij te houden.
     Vandaar het idee om eea te bundelen, zodat eea overzichtelijk wordt.

     Maar u wens om hier geen deel vanuit te maken, respecteer ik.
     Blijft u vooral reageren hier op FN!
     Dat is zinvol 🙂

     • @Joep – Dank voor de vriendelijke opsteker! Daaraan wil ik toevoegen dat het dankzij Frontnieuws voorheen Fenix is en die ons lezers een platform biedt om te kunnen reageren én kopij te leveren mijn drive is om informatie te willen delen. Ondanks dat er meerdere sites zijn waar reacties welkom zijn, is Frontnieuws mijn favoriete stamkroeg en met een enkele uitzondering dé website waar ik mijn vondsten en/of reacties deponeer. Tenslotte heb ik hier veel mogen leren en waarvoor ik bij deze tevens mijn dankbaarheid wil uiten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in