Sinds ongeveer half mei 2022 zult u hoogstwaarschijnlijk het woord apenpokken talloze malen in de grote media hebben gehoord of zien vallen. Als u dat nog niet hebt gedaan, dan gaat u dat binnenkort doen. Dat komt omdat op zaterdag 23 juli 2022 de directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie, Dr. Tedros, in zijn eentje de vermeende uitbraak van apenpokken heeft uitgeroepen tot een noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid van internationaal belang. (Bron)

Naar verluidt circuleert het apenpokkenvirus voor het eerst sinds de ontdekking ervan bij de mens in Afrika meer dan 50 jaar geleden, in verschillende landen tegelijk, waaronder de VS, het VK, Canada, Brazilië, Australië en het grootste deel van Europa, bericht Expose-news.com.

Maar het toeval wil dat elk land waar apenpokken zouden circuleren ook een land is dat de Pfizer Covid-19 injectie aan zijn bevolking heeft uitgedeeld; met uitzondering van enkele landen in Afrika waar de ziekte de laatste 50 of zo jaar endemisch is geweest.

De Wereldgezondheidsorganisatie heeft geen enkel verslag van apenpokken ontvangen uit een land in de wereld waar het vaccin van Pfizer niet is toegediend.

Hoe komt dat?

Wel, het is zeer zeker niet omdat wij getuige zijn van wat ons binnenkort zal worden verteld, een tweede pandemie die de wereld in de afgelopen twee jaar heeft getroffen.

Het is omdat wij de gevolgen zien van het inspuiten van miljoenen mensen met een experimentele mRNA injectie die onnoemelijke schade toebrengt aan het immuunsysteem, en omdat de volksgezondheidsautoriteiten nu bezig zijn gordelroos, veroorzaakt door een Covid-19 vaccin, in de doofpot te stoppen, en het gebruiken als een gelegenheid om hun technocratische agenda van de uitvoering van “The Great Reset” vooruit te helpen.

Klik op het plaatje hieronder en kijk eens goed en lang om te vergelijken welke landen sinds mei 2022 gevallen van apenpokken bij de W.H.O. gemeld hebben, en welke landen de Pfizer Covid-19 injectie gedistribueerd hebben.

Elk land dat gevallen van apenpokken gemeld heeft, heeft ook de Pfizer prik uitgedeeld. En er zijn maar een handvol landen waar de Pfizer prik is toegediend die geen geval van apenpokken aan de W.H.O. hebben gemeld.

Menselijke apenpokken werden voor het eerst bij mensen vastgesteld in 1970 in de Democratische Republiek Congo bij een 9-jarige jongen. Sindsdien zijn er in 11 Afrikaanse landen gevallen van apenpokken bij de mens gemeld. Pas in 2003 werd de eerste uitbraak van apenpokken buiten Afrika geregistreerd, en wel in de Verenigde Staten.

Vindt u het niet merkwaardig hoe in een tijdsbestek van 50 jaar de apenpokken nooit echt van de grond zijn gekomen buiten een paar landen in Afrika, maar dan binnen twee jaar na de vermeende opkomst van Covid-19, de apenpokken plotseling in elk Westers land zijn en door de volksgezondheidsautoriteiten, de mainstream media en de Wereldgezondheidsorganisatie worden gehyped?

  Another one bites the dust: Verschrompelde Lizzie valt van haar stokje

Vindt u het niet merkwaardig dat elk land dat gevallen van apenpokken meldt, ook het vaccin van Pfizer aan zijn bevolking heeft uitgedeeld?

Zo niet, dan verzoeken wij u dringend niet langer naar BBC News te kijken, want zoals de wereld aan u verschijnt is absolute fictie.

Volgens een wetenschappelijke studie die in 1988 gepubliceerd is, is het vrijwel onmogelijk om apenpokken van waterpokken te onderscheiden. En waterpokken worden veroorzaakt door het varicella-zoster-virus, en net als zijn naaste verwante, het herpes simplex-virus, blijft het levenslang in het lichaam aanwezig.

En net als zijn andere neef, herpes genitalis, kan varicella jarenlang onopgemerkt blijven, zich in de zenuwcellen verstoppen, en later weer tot leven komen en verwoestingen aanrichten in de vorm van de ondraaglijke huidaandoening gordelroos, een blaarvormende, branderige huiduitslag.

Bron

Wat u verteld wordt dat “apenpokken” zijn, is in werkelijkheid door het Covid-19 vaccin veroorzaakte herpesinfectie, gordelroos, auto-immuun blaasjesziekte en andere kwalen die veroorzaakt worden door een verzwakt immuunsysteem, veroorzaakt door de Covid-19 vaccinatie.

Volgens de CDC Wonder Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) database heeft de CDC vanaf 3 juni 2022 18.026 meldingen verwerkt in verband met herpes- en gordelroosinfecties die zijn opgetreden als bijwerkingen van de Covid-19-injecties.

Intussen heeft de CDC, volgens dezelfde VAERS-databank, slechts 1.052 meldingen ontvangen over herpes- en gordelinfecties die als bijwerkingen van alle beschikbare griepprikken tussen 2008 en 2020 zijn opgetreden.

Alleen al uit dit cijfer blijkt dat er een toename van 1.614% is geweest van bijwerkingen in verband met herpes/shingles vanwege de Covid-19 injecties.

Dit is niet omdat er meer Covid-19 injecties zijn toegediend.

Volgens de CDC zijn er tussen 2008 en 2020 1,7 miljard griepprikken toegediend (bron). Maar volgens “Our World in Data” zijn er in de VS op 27 mei 2022 slechts 588,04 miljoen Covid-19 prikken toegediend.

Nu we deze cijfers kennen, kunnen we ze gebruiken om het percentage bijwerkingen in verband met herpes/sintles-infecties per 1 miljoen toegediende doses te berekenen.

De resultaten zijn als volgt –

Uit de beschikbare gegevens blijkt dat het aantal ongewenste voorvallen in verband met herpes/sintles-infecties per 1 miljoen toegediende doses Covid-19 injectie 4.925% hoger is dan het aantal ongewenste voorvallen in verband met herpes/sintles-infecties per 1 miljoen toegediende doses griepvaccin.

Deze officiële gegevens van de Amerikaanse regering bewijzen dus dat Covid-19 vaccinatie het risico van een persoon om gordelroos te krijgen op zijn minst met 4.925% verhoogt.

In de vertrouwelijke Pfizer documenten die de FDA met 75 jaar heeft proberen uit te stellen om ze vrij te geven, staat ook een andere aandoening die extreme gelijkenis vertoont met apenpokken: auto-immuunziekte met blaarvorming.

De aandoening zit verborgen in de 9 bladzijden lange lijst van bijwerkingen van bijzonder belang aan het eind van het reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf document van Pfizer.

  Schokkende WEF-video stelt voor senioren te euthanaseren "voor de kinderen"

Auto-immuun blaarziekte veroorzaakt blaasjes op de huid en slijmvliezen over het hele lichaam. Zij kan de mond, neus, keel, ogen en geslachtsorganen aantasten. De ziekte wordt niet helemaal begrepen, maar “deskundigen” geloven dat zij wordt uitgelokt wanneer iemand die genetisch aanleg heeft om deze aandoening te krijgen, in contact komt met een milieutrigger. Dat kan een chemische stof of een geneesmiddel zijn. Zoals de Pfizer Covid-19 injectie?

In diezelfde documenten van Pfizer worden ook herpesvirusinfecties genoemd als bijwerkingen die van bijzonder belang zijn in verband met de mRNA Covid-19 injectie.

Eind februari 2021, slechts 2 maanden nadat voor het Pfizer-vaccin zowel in de VS als in het VK een vergunning voor noodgebruik was verleend, had Pfizer 8.152 meldingen ontvangen in verband met herpesinfectie, en 18 daarvan hadden al geleid tot het multiple organ dysfunction syndrome.

Waarom veroorzaakt het Pfizer-vaccin al deze ziekten die opmerkelijke gelijkenissen vertonen met de vermeende ziekte van de apenpokken waarover wij allemaal te horen krijgen? Dat komt omdat het het natuurlijke immuunsysteem decimeert.

De volgende grafiek toont de effectiviteit van het Covid-19 vaccin onder de drievoudig gevaccineerde bevolking in Engeland, volgens de gegevens die gevonden zijn in de rapporten van week 3, week 7 en week 13 van het COVID-19 Vaccine Surveillance Agency van het Verenigd Koninkrijk van 2022 –

Uit de gegevens blijkt dat de doeltreffendheid van de vaccins sinds ten minste begin 2022 maand na maand is gedaald, met de laagste doeltreffendheid bij de 60-69-jarigen op een schokkende min-391%. Deze leeftijdsgroep kende ook de sterkste daling, van min-104,69% in week 3.

Een negatieve vaccineffectiviteit wijst op schade aan het immuunsysteem, want de vaccineffectiviteit is niet echt een maat voor de effectiviteit van het Covid-19 vaccin. Het is een maat voor de prestaties van het immuunsysteem van een gevaccineerde in vergelijking met de prestaties van het immuunsysteem van een ongevaccineerde.

Waarom is het geen maatstaf voor het Covid-19-vaccin? Omdat de injectie onze cellen binnendringt, en ons DNA manipuleert, en het de opdracht geeft miljoenen van de vermeende spike-eiwitten van het oorspronkelijke SARS-CoV-2 virus aan te maken. Het immuunsysteem probeert dan het lichaam van deze spike-eiwitten te ontdoen, en de theorie is dat het zich moet herinneren dat in de toekomst weer te doen als het ooit het SARS-CoV-2 virus tegenkomt.

Als het immuunsysteem dat dus niet alleen nalaat, maar het veel slechter doet dan het immuunsysteem van een ongevaccineerde persoon, zoals de bovenstaande gegevens van de UKHSA aantonen, dan betekent dit dat de Covid-19 injecties het immuunsysteem over een lange periode beschadigd hebben en blijven beschadigen.

Dit leidt weer tot opflakkeringen van herpesinfecties met als gevolg aandoeningen als gordelroos, auto-immuun blaarziekte en multiple organ dysfunction syndrome, en u krijgt te horen dat het apenpokken zijn.

  WEF-insiders verlaten het zinkende schip terwijl aanklagers Neurenberg 2.0 processen voorbereiden

Maar dit wordt u niet alleen verteld om het te verdoezelen, de autoriteiten gebruiken het ook om hun technocratische agenda vooruit te helpen.

Een verborgen alliantie van politieke en bedrijfsleiders exploiteert de vermeende Covid-19 pandemie met het doel de nationale economieën te laten crashen en de weg vrij te maken voor de invoering van een wereldwijde digitale munt. Onder deze leiders bevinden zich de president van Frankrijk Emmanuel Macron, de premier van Canada Justin Trudeau, de premier van Nieuw-Zeeland Jacinda Ardern, en de premier van het Verenigd Koninkrijk Boris Johnson.

“Apenpokken” gaat hen in staat stellen om opnieuw een campagne van angst in te voeren en verdere Draconische beperkingen op te leggen, en het is hun ticket om een digitaal identiteitssysteem / sociaal kredietsysteem in te voeren waarin de fundamentele mensenrechten die wij allen als vanzelfsprekend hebben beschouwd, voor altijd verloren zullen gaan.

Sinds de jaarwisseling hebben tal van landen plannen aangekondigd om de online censuur uit te breiden, wat in feite sociale kredietsystemen zijn, in te voeren, en digitale identiteiten in te voeren, terwijl ze ook het idee hebben geopperd om nationale digitale munteenheden in te voeren.

Hier is een lijst van artikelen met betrekking tot slechts een paar voorbeelden -.

Maar om dit te laten werken, moeten de autoriteiten, die geïnfiltreerd zijn door technocraten van het World Economic Forum (bron), het publiek aan hun kant hebben.

En zij weten door de massale gehoorzaamheid van de meerderheid van de mensen aan de beperkingen van Covid-19 in de afgelopen twee jaar, dat dit geen probleem zal zijn, vooral wanneer zij de gekochte en betaalde mainstream media hebben om hen te helpen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

APENPOKKEN DOSSIER

Apenpokken – Waarheid tegenover angstporno (Nuttige info van Dr. Malone)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet is nog maar een nano-seconde tot de Armageddon
Volgend artikelBereid u voor om kou te lijden… De elitaire machthebbers van de EU geven een grimmige nieuwe betekenis aan de Koude Oorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Omg,heb n pokje o nee tis mn neus.stelletje achterlijken.T komt van de prikjes!! Maar vooral doorgaan allemaal.Veel plezier.

 2. Tijdens een eerste onderzoek in het V.K. bleek dat van de 522 geënquêteerden er 521 mannen met veel, mannelijke seksuele contacten waren. De andere wilde dit niet zeggen…
  De lijder (expres met lange ij) van het WHO is een voormalige terrorist.
  Niet vergeten waar we mee te maken hebben.

 3. Tedros presteerde het tijdens zijn persconferentie eerst alle argumenten tegen het gedrag van een deel van een bepaalde bevolkingsgroep op te sommen om af te sluiten met de boodschap dat we geen bevolkingsgroep mogen viseren.
  Hij heeft trouwens op z’n eentje de noodtoestand uitgeroepen, de wetenschappers van WHO waren het onderling niet eens.
  Over de vaccins kunnen we niets zinnig zeggen vooraleer de resultaten van de derde onderzoeksfase bekend zijn, en dat is pas volgend jaar voor Pfizer als eerste, de anderen volgen daarna. Pas dan weten we echt wat de mogelijke bijwerkingen zijn. Kent overigens iemand de schadelijkste mogelijke bijwerking van het aloude Aspirientje? Maagbloedingen, en indien die maagbloedingen niet verzorgd worden: dood.
  En om het verschil te zien tussen een Afrikaanse Herpes, Waterpokken en deze Apenpokken hoef je zelfs geen arts te zijn.

  • Klopt het is gordelroos, een fijn herpes virus maar een corrupte neger noemt het nu de pokken.
   En dat krijg je er wel van. Heb al meerdere mensen met een gigantische herpeslip gezien, alsof ze een olifant gebeft hadden en nadien een flink litteken in de lip houdend.
   Het fijne is dat het steeds terugkomt als de weerstand wat zwakjes is…
   Er zal vast een spuitje voor zijn.

 4. Nogal logisch. Die prikjes zijn geen vaccins en dat stomme c-woord is niet bewezen cq bestaat niet.

  Dat die prikjes voor mooie effecten zorgen, dat is zeker!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in