Klaus Schwab en Mark Rutte op het WEF in 2019 © World Economic Forum (CC BY 3.0)

Ze mogen het niet weten, want ze zouden natuurlijk bezwaar maken. En wie kan hen dat kwalijk nemen? Dus moeten we doorgaan en de Great Reset voltooien, schrijft Dr. Mike Yeadon.

Als alles achter de rug is, zullen de normale democratische processen hervat worden. Dat zal alles weer goed maken. Het is maar tijdelijk. Het vaccinatiegedeelte, wel, we moeten ervoor zorgen dat iedereen een digitale identiteitskaart heeft. Dat is nodig om beperkingen op te leggen aan reizen, aan alles wat fossiele brandstoffen verbruikt en de opwarming van de aarde veroorzaakt.

Na een paar jaar zullen we allemaal gewend zijn aan het nieuwe normaal. En dit alles is nodig om van de wereld een betere plek te maken.

Ik denk dat dat zo’n beetje is wat de acteurs die niet tot het topmanagement behoren is verteld, en behalve dat ze een beroep doen op de betere aard van de mens, zijn ze waarschijnlijk ook nog eens gecorrumpeerd met enorme sommen geld. Ze hebben ook te horen gekregen dat ze eruit liggen en geen geld zullen krijgen als een van hen iets verklapt. Zij werden ook bedreigd met strenge straffen.

Ik denk dat dat het wel laat werken.

Vergeet ook niet dat, zoals Mattias Desmet zegt, ongeveer 30% van de mensen echt het slachtoffer is van een massapsychose en deze onzin echt gelooft.

Het aantal mensen dat alle stukjes bij elkaar kan leggen, om tot de conclusie te komen dat de meest stabiele configuratie van feiten en waarnemingen iets in de trant is van wat ik heb geschreven, is niet groot.

  George Orwell's 1984 is een blauwdruk geworden voor onze dystopische realiteit

Daar komt nog bij dat wij in liberale democratieën wel degelijk weten dat er in de marge een zekere corruptie heerst en dat politici uit eigenbelang handelen.

Maar het dringt bij de meeste mensen niet door dat onze democratische leiders ook maar iets zouden doen van wat ik heb geschreven. Zelfs als ze geconfronteerd worden met het bewijs dat ze het doen, vinden ze elke andere verklaring beter.

Dus ik zal het hierbij laten, maar pas nadat ik op één afschuwelijke observatie heb gewezen.

Alle stappen die nodig zijn om deze Brave New Greener World, met als middelpunt een totalitair controlesysteem, tot stand te brengen zijn identiek, of je nu van plan bent om daarna weer iets te doen wat de normaliteit benadert of dat je bedoeling veel, veel duisterder is.

De beste wensen
Mike Yeadon


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Dit is waarom miljoenen nog steeds geloven in de absurde COVID leugensVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDr. Mike Yeadon: DIT IS ECHT BELANGRIJK
Volgend artikelBloedbank gesproken: Bewijs rondom vernietiging van immuunsysteem door vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Zie ze daar zitten 1 van de grootste linkse facisten van deze tijd??maar ooit als de meesten mensen wakker zijn (en dat zal niet te lang nog duren) zullen hun koppen letterlijk rollen aan de galg!??!
  Ik wil gerust aan het koordje trekken

  • Let op wat je zeg ik heb dit heel vaak gezegd en nu ben ik van FB en van twitter afgegooid en op twitter voorgoed en op FB is twijfelt achtig, de linkse rotzakken die bepalen alles wij hebben niets meer te vertellen.

  • Ja en dat is maar een heel klein gezelschap als wij niet gaan ingrijpen en fatsoen om gaan zetten in het zelfde wat zij doen deze vuile elite dan bestaat er geen normaal volk meer alleen maar slaafjes en NSB’ers zij vermoorden ons met een Bio wapen de corona spuiten en wij kijken toe als een stel dwazen wij moeten ze uit gaan roeien zo zij met ons doen moeten wij dat ook met hun doen.

 2. het enige wat hier van tel is , is het feit dat ze ons al jaren bestolen hebben en geen uitweg meer vinden voor hun eigen blunders , covid is artificieel gemaakt om dat te verbergen , en om hun eigen bankroet bij te werken willen ze oorlog stichten , waar speelt geen rol , want oorlog is big bussines en brengt miljarden op…daarboven op wanen ze zich goden die eens gaan vertellen hoe en met wat wij zouden moeten leven ?? vuile smerige facisten zijn het ! het word hoogtijd dat deze criminelen de strop krijgen voor hun misdaden tegen de mensheid , vrijheidsberoving , massamoord en nog andere stinkende zaken , hangen zullen ze !!

 3. Ik begrijp totaal niet dat De mensen net als schapen mee lopen Wat ik bij front nieuws lees komt een week later overal op zoals andere sites ook nederlandse en nog geloven ze het. ..ik snap dat niet

 4. Het gaat vreemd in de vorming van hersens en moraal.
  Maar wat zeker is: waar een enkele afwijking is–b.v. sexuele afwijking–kan je zeker ook andere vinden.
  Als dat wordt gecombineerd met een personelijkheid vertekenende misvorming, door zoiets als ‘gereformeerd”in samenhang met een achtelijke leefomgeving, is “normaal”absoluut niet mogelijk.

  Er is dan sprake van het Rutte syndroom.
  oals zijn soortgenoten in de jaren dertig zeiden: niet levenswaardig.

 5. Het punt is dat de lease termijnen van de landen erop zitten, hierdoor zijn in wezen alle bewoners op de aarde soeverein geworden. Maar door het aanvaarden van de injecties worden zij weer in hun slavenleven getrokken, zodat de heersers met hun loopjongens gewoon door kunnen gaan om de bewoners van de aarde uit te buiten voor eigen gewin. Want met die injecties wordt niet alleen onze eigen natuurlijke immuniteit verwoest, er zit ook technologie in om ons te chippen en zo kunnen ze ons overal trasseren waar we worden afhankelijk gemaakt aan onze zogenaamde heersers. Als ons immuunsysteem buiten werking gesteld is door die zogenaamde vaccins, zijn de gevaccineerde afhankelijk geworden van de farmaceuten. Gehoorzaam jij niet kan de volgende vaccin dodelijk zijn of wordt alles van je afgenomen. Want dan ben jij al zover dat het mens in jouw al weg is en een transhumaan bent geworden. Dat mag absoluut niet naar buiten komen. Ten slotte komt toch altijd het zogenaamde geheim boven tafel.

 6. We zitten in boeiende tijden. Wat we kunnen doen is niet buigen of barsten. Ook niet als de druk hoger wordt. en dat wordt die. Houd de energie hoog. Zoek elkaar op, liefst op fietsafstand. En help elkaar waar mogelijk is. Dit is de grootste diefstal die ooit is voltrokken in de geschiedenis van de mensheid. Duidelijk is dat het vooral op het rijke westen is gericht. Daar zitten veel oude mensen met geld. Die worden nu uitgeroeid. Angst is de beste manier om de mensen eronder te houden. Gelukkig is niet iedereen hier gevoelig voor. Er zijn er blijkbaar nog teveel die weerstand bieden. Vandaar dat de druk nu wordt opgevoerd. 34,5 miljoen per maand voor de handhaving. En 4,5 miljard bezuinigingen op de zorg. Dat staat in het regeerakkoord. Dat de zorg niet steigert is zorgwekkend. Steek geen energie in de 30% die in diepe slaap is. De 40% kuddevolk direct benaderen, heel voorzichtig. Als die oversteken naar de niet-hypnosegevoeligen hebben we een kans!

 7. Let op wat je zeg ik heb dit heel vaak gezegd en nu ben ik van FB en van twitter afgegooid en op twitter voorgoed en op FB is twijfelt achtig, de linkse rotzakken die bepalen alles wij hebben niets meer te vertellen.

  • Wees maar blij, dan hoef je het zelf niet te doen. Waarschijnlijk geen flauw idee wat alle info die je gratis daar geeft aan combinaties (over jou) hen geeft om …

 8. Een update over de huidige stand van zaken:

  De dingen in het leven zijn niet af als de cyclus volledig wordt beëindigd en begint hier als deze nog niet eens is afgerond.

  U heeft niet veel tijd meer om de enig juiste beslissing te nemen, voordat de bevolking met behulp van het SHAEF Opperbevel ingrijpt. https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/07/13/wef-regime-laatste-waarschuwing/

  Ahum..je moet het maar weten https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/07/13/nederlands-grondgebied-onder-gezag-van-shaef-boeren-en-burgers-moeten-bescherming-vragen/

  Connect de dots Onze monetaire geschiedenis leert ons echter dat goud en het delven van goud een belangrijke rol speelt in elke vorm van oorlogsvoering en verdere machtsconcentratie dan ook. Dit zien we duidelijk terug in de manier waarop de goudprijs tot stand komt, de London Gold Fix. Wat is de London Gold Fix? Een korte uitleg. De prijsvorming van goud via de London Gold Fix hangt te maken met het falen van de gouden standaard binnen een globale handelseconomie met moderne telecommunicatie- en verkeersmiddelen. Een gouden standaard in een wereldeconomie veronderstelt machtsconcentratie. https://www.bestebank.org/london-gold-fix-rothschild-macht-bitcoin/

  Want als je deze leest en in 2011 door de kerk werd overgeheveld in een wereld die van ons allemaal is Taking Care Off en niet SCARE OFF is dieper afdalen in jezelf waar dit gedrag vandaan komt = ego die de meest fragmentarische onzin verzint wat lijdt tot dit Als “ambtenaren” zich beroepen op de positive rechtspraak, erkennen ze in feite hun onmacht door de onwettigheid van positief recht. Het zijn verzonnen regels gebaseerd op het angstgelovige deel van onze perceptie. De doodzonde van dienstdoende ambtenaren is het tegen alle wetten en regels in vastklampen aan de macht die zij onwettig uitoefenen over de mensheid. https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/06/20/de-144-waarheden-een-dagvaarding-voor-de-valse-elite/

  You have nothing til somebody says you have https://youtu.be/0YhI6uXnHmU

 9. De nieuwe wereld vormgeven vanuit innerlijke autoriteit….

  De nieuwe wereld wordt vorm gegeven vanuit hart-gedragen bewustzijn.

  Daarvoor mag je eerst je innerlijke autoriteit gaan herontdekken en gaan volgen. Dit betekent verantwoordelijkheid nemen voor jezelf. Spiritueel volwassen worden.

  Een nieuwe wereld waarin liefde, integriteit, vrijheid, eenheidsbesef en waarheid de bouwstenen zijn voor de maatschappij. Energetisch is dit al een feit. Dit is de reden waarom elk imperium dat gebouwd is vanuit ego gedragen motieven zal instorten.

  De spelregels voor op Aarde zijn, zijn dus veranderd. We gaan een nieuw spel spelen. Alleen hebben velen nog niet door dat de oude spelregels niet meer werken in het nieuwe spel. De nieuwe spelregels komen vanuit het hart.

  De leiding volgen van binnen uit.

  If the house of the World is dark,Love will find a way to make windows.
  ~Rumi

  https://dewijsheidvanhethart.nl/innerlijke-autoriteit/

  https://www.createyourownworldbynaturalhealing.com/?page_id=327

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in