Uitvaartondernemingen in Noorwegen slaan alarm omdat ze moeite hebben om alle doden op te slaan als gevolg van het stijgende sterftecijfer. Volgens de lokale krant Dagbladet Trondheim is het aantal mensen dat begraven moet worden in de stad Trondheim in Midden-Noorwegen dramatisch gestegen, bericht Jim Hoft.

Lars Svanholm, algemeen directeur van de vierde generatie van Trondheims grootste begrafenisonderneming, Svanholm & Vigdal Gravferd, heeft gezegd dat de begrafenisonderneming in haar honderdjarige geschiedenis nog nooit zoiets als het huidige aantal sterfgevallen heeft gezien.

“Het is een duidelijke stijging, en we hebben zoiets in vier generaties niet meegemaakt,” vertelde Lars Svanholm aan Dagbladet.

Volgens Svanholm heeft de begrafenisonderneming dit jaar een toename van 30 procent van het aantal sterfgevallen gezien in vergelijking met vorig jaar.

“We hebben niet zo’n toename gehad sinds het bedrijf in 1922 begon,” zei Svanholm tegen de lokale tv.

Om het toenemende aantal doden op te vangen, hebben ze een gekoelde noodkamer geopend in een garage.

Door de beperkte capaciteit moeten families meer dan twee weken wachten om hun dierbaren te begraven.

“Garages als deze worden gebruikt als brancardkamers wanneer de vraag groot is. Dan worden de auto’s naar buiten gereden en worden er koelsystemen geïnstalleerd”, aldus TV2.

Meer van TV2:

De voortdurend hoge vraag heeft ongewone gevolgen gehad voor Svanholm en de 26 medewerkers van het bedrijf.

  Vaccinwaanzinnigen: Gevaccineerde Oostenrijker dreigt ongevaccineerde mensen neer te schieten

“Voor ons heeft het voor enorme uitdagingen gezorgd, van de capaciteit van de koeling tot de toegang tot ceremoniezalen, zodat er enige wachttijd is geweest voor overlevenden,” zegt Svanholm.

Soms was de vraag zo groot dat ze gebruik moesten maken van garages en andere noodoplossingen zoals koelruimtes. Dit was voorheen alleen gebruikelijk bij acute crises.

“We zijn voorbereid op een crisis als er in korte tijd veel doden vallen. Bij vliegtuigcrashes en andere grote ongevallen wordt het gebruikt, maar nu hebben we het ook moeten gebruiken bij gewone sterfgevallen,” zegt Svanholm.

“Ik denk niet dat de piek is bereikt.”

Volgens Svanholm lopen nabestaanden het risico 15-20 dagen te wachten tussen overlijden en begrafenis, omdat kerken en andere ceremoniezalen druk bezet zijn.

“Het rouwproces kan worden gekenmerkt doordat de nabestaanden langer moeten wachten dan normaal. Sommige mensen zijn teleurgesteld als ze een week langer moeten wachten op een begrafenis, maar ze begrijpen het probleem,” zegt Svanholm.

Hoewel er drukke dagen zijn, denkt hij niet dat de piek is bereikt.

“We zijn een beetje zenuwachtig voor het komende griepseizoen, en hopen dat de mensen begrijpen dat ze misschien even moeten wachten. Als ze midden in een sterfgeval zitten, is dit niet het soort bericht dat ze willen ontvangen.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom de werkelijke oversterfte erger is dan u denktVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNiets te zien hier, gewoon Bill Gates die uitlegt hoe we de bevolking van de aarde moeten verminderen om de planeet te redden
Volgend artikelKarma? Australische top-arts die op agressieve wijze COVID-19 vaccins pushte verbreekt stilzwijgen en geeft toe dat zij en haar partner beiden gewond zijn geraakt door de injecties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

  • Hoewel die olifant inmiddels het formaat mammoet heeft, vrees ik dat we nog vrij lang moeten wachten (en dan nog zullen de berichten waarschijnlijk niet geheel eerlijk zijn – men heeft bloed aan de handen en zal dit zo lang/goed mogelijk proberen te verbergen).

  • daar ga ik niet op zitten wachten met die msm. zelfs al zou die het dag in dag uit melden, dan nog heb je bergen idioten die t zullen blijven ontkennen. m’n zus is er zo 1; fullblown deugmens en moraalnarcist. om te kotsen. ik ben alle grenzen van fatsoen en empathie voorbij: laten ze zich allemaal helemaal te barsten spuiten. laat het aantal doden maar skyhigh worden. Ruimt lekker op; en dan zijn we juist van die personen af waar we het meeste last van hebben. en we hoeven daar niets voor te doen; ze doen het zelf! mooier kan je het niet hebben.

 1. Kan toch ook allemaal online mensen, voor de meesten was dit echt eigen keuze om die genocidegeninjectie erin te laten jassen. Videoverbinding aan en HUP, zo de oven in. Klaar. Niks ceremonies en begraven. Opgeruimd staat netjes. Jammer voor die enkele persoon die een normale natuurlijke dood of door een “gewone” ziekte is gestorven. De goeden lijden zoals altijd weer onder de dommen en kwaden.

 2. In het artikel staat” wij hebben dit in een hele generatie nooit meegemaakt”
  Dat is een bijzondere uitspraak: als de voormalige vaccin ontwikkelaar van pFizer dr Mike Yeadon gelijk heeft zal deze generatie dan ook geheel verdwijnen te gevolge van deze mRNA prikken.
  Nucleïne zuur inspuiten bij mensen is dodelijk. Op korte of op langere termijn. Dit kan 5 tot 8 jaar duren maar de natuurlijke erfelijke eigenschappen zijn beschadigd.

 3. heel interessant hoe ernstig de oversterfte nu werkelijk is: grootste uitvaartbedrijf wat al 100 jaar bestaat en nog nooit zo een % toename heeft meegemaakt…zegt echt iets.

 4. He schaapjes laat jullie niet bang maken de dood komt heel onverwachts en daarom roep ik jullie op spuiten zoveel je kan de tijd dat je nu nog blijft leven gaat ons wappies veel geld kosten, wat is mijn voorstel nu ze toch proef konijnen zijn geworden kunnen wij voor andere onderzoeken deze schaapjes gebruiken en a.u.b laat de ratten leven deze beesten zijn goed volk maar laat het tuig schaapjes vlug sterven zij hebben gedaan waar Hugo met Rutte ze voor gebruikte het zijn helden maar wel straks dode helden kom maar eens kijken op de militaire graafplaats in Margraten hoeveel er daar van liggen en die gestorven zijn voor ons wij zijn dankbaar voor het leven dat jullie ons hebben gegeven behalve Rutte en zijn schaapjes vinden dat zij niet voor niets zijn gestorven.

 5. Hé ! Als goeie complotdenker bedenk ik ineens iets nu…Wie is eerste verdachte, wie heeft het meeste belang bij de misdaad van de zogenaamde pandemie plus maatregelen en ‘vaccin’spuiterij ??? Nou ? De wereldwijde Begrafenis- en Crematie Branche natuurlijk ! Die hebben alles bedacht ! Vergeet WHO en WEF en Gates en wat ook… NOu ja, hmmm…sorry jongens ! Grápje ! Moeten toch ook even kunnen láchen niet ?

 6. Tuurlijk ,eigen schuld, dikke bult, ik ben niet geprikt, de hele familie en kids wel, dus ja, ik maak me zorgen, ook vrienden die heel ziek zijn, ga ik verliezen, swaabie en gates en zijn robots, zoals moordenaar rutte, sorry, hitler, hebben hun zin,
  De tijd is aangebroken, er gaan veel mensen, ook kids ,dood,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in