Ondanks het feit dat zij de serums op het hoogtepunt van de covid-saga agressief pushte, heeft de voormalige voorzitster van de Australian Medical Association, Dr. Kerryn Phelps, onlangs bekend dat de covid-“vaccins” de gezondheid van haar en haar partner hebben verwoest, schrijft Ethan Huff.

Phelps zegt dat de bijwerkingen die zij en haar partner ondervonden na de prikken “verwoestend” waren. Sommige waren van korte duur, andere hielden tot op de dag van vandaag aan, waarbij de twee ernstige verwondingen overhielden die misschien nooit zullen verdwijnen, hoe lang ze ook wachten en hopen op genezing.

Phelps heeft in talrijke interviews over de kwestie gesproken, en de bevoegde autoriteiten geschreven over de negatieve ervaringen van haar en haar partner. Phelps benadrukte in vrijwel alle interviews dat bijna niemand van binnenuit bereid is de olifant in de kamer aan te kaarten uit angst voor terugslag.

“Dit is een kwestie waarvan ik uit de eerste hand getuige ben geweest met mijn vrouw, die binnen enkele minuten een ernstige neurologische reactie kreeg op haar eerste Pfizer-vaccin, waaronder een brandend gezicht en tandvlees, paresthesie en gevoelloze handen en voeten, terwijl zij ten tijde van de immunisatie onder observatie stond van mijzelf, een andere arts en een geregistreerde verpleegster”, schreef Phelps in een bijdrage aan het Long Covid-onderzoek van het Parlement.

“Anderhalf jaar later zie ik nog steeds de verwoestende effecten, met de toevoeging van vermoeidheid en bijkomende neurologische symptomen, waaronder zenuwpijnen, een veranderd reukvermogen, visuele stoornissen en ontstekingen aan het spierskelet. De diagnose en de oorzaak zijn bevestigd door verschillende specialisten die mij hebben verteld dat zij ‘veel’ patiënten in een soortgelijke situatie hebben gezien.”

Massale onderrapportage, voegde Phelps eraan toe, heeft het voor het grote publiek moeilijk gemaakt om een duidelijk beeld te krijgen van de ernstige risico’s die gepaard gaan met het krijgen van injecties. Het heersende narratief is dat de injecties “veilig en effectief” zijn, en dat slechts een paar mensen hier en daar ziek worden of gewond raken – maar dat is niet waar.

  Dokter tegen gezondheidsautoriteiten FDA en CDC: "In 20 jaar medische praktijk heb ik nog nooit zoveel letsels door vaccins gezien"

“Ik heb CT longangiogram, ECG, bloedonderzoek, hartechogram, transthoracale cardiale stressecho, Holter monitor, bloeddrukbewaking en autonome testen gehad,” voegde Phelps toe over wat zij meemaakte na het krijgen van haar tweede dosis Pfizer in juli 2021.

“In mijn geval resulteerde het letsel in dysautonomie met intermitterende koorts en cardiovasculaire gevolgen waaronder ademnood, ongepaste sinus tachycardie en bloeddrukschommelingen.”

Weinigen in de regering zijn moedig of eervol genoeg om het covid prik-schandaal aan te pakken

Phelps zegt dat ze dit allemaal heeft gemeld aan de Therapeutic Goods Administration (TGA), het Australische equivalent van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), maar dat de overheidsinstantie “nooit actie heeft ondernomen.” Phelps heeft ook gesproken met andere artsen “die zelf een ernstige en aanhoudende bijwerking hebben meegemaakt”, maar dat “vaccinschade een onderwerp is waarover weinigen in de medische wereld hebben willen praten.”

“Regelgevers van de medische beroepsgroep hebben de publieke discussie over bijwerkingen na vaccinatie gecensureerd, met dreigementen aan artsen om geen publieke uitspraken te doen over iets dat ‘de uitrol van de vaccins door de overheid zou kunnen ondermijnen’ of het risico lopen van schorsing of verlies van hun registratie,” zo wordt Phelps verder geciteerd.

Het enige waar de Australische regering om lijkt te geven is het zo snel mogelijk injecteren van zoveel mogelijk mensen. En terwijl de waarheid over de gezondheidsrisico’s zich begint te verspreiden, is het voor het grote publiek niet zo duidelijk hoe vaak deze dodelijke bijwerkingen werkelijk voorkomen.

“Dit komt deels door onderrapportage en gebrek aan onderkenning,” vertelde Phelps aan de media.

  28-jarige vrouw ernstig gewond door vaccin deelt tragisch verhaal over prikspijt: "Ik geloofde dat dit ons en de mensen om ons heen zou beschermen"

Natural News:

Vergeet niet dat Dr. Phelps de medische politiestaat in Australië heeft helpen opbouwen, en zij heeft vaccins, maskers en lockdowns gepromoot. Ze geloofde zo heilig in de leugens over vaccins dat ze haar eigen lichaam liet infiltreren door de mRNA-injecties. Pas nu realiseert ze zich dat ze een cruciale, diepgaande fout heeft gemaakt. Zij geloofde in de leugens van degenen die de mensheid opzettelijk vermoorden. Ze heeft haar leven gewed op de leugen van “veilige en effectieve” vaccins, en die weddenschap is ze zwaar aan het verliezen. Het siert haar dat ze nu anderen probeert te waarschuwen voor dit alles, ondanks haar eerdere rol in het pushen ervan.

Zij is niet de enige die de vaccinfraude aan de kaak stelt. Zoals CHD rapporteert:

Phelps voegt zich bij een groeiend aantal vooraanstaande artsen wereldwijd, waaronder de Britse cardioloog Dr. Aseem Malhotra en oncoloog Dr. Angus Dalgleish, die zich tegen de vaccins hebben gekeerd nadat ze deze in het openbaar hadden gesteund, volgens voormalig New York Times verslaggever Alex Berenson.

Campbell Newman, voormalig premier van Queensland, noemde de bijdrage van Phelps aan het onderzoek een “keerpunt”, omdat Phelps eerder een sterk en openbaar voorstander van vaccins was geweest.

Vanaf 2020 stelde Australië een aantal van de meest “draconische” vergrendelings-, vaccinatie- en maskerregels ter wereld in. Phelps steunde deze maatregelen, maar roept nu op tot een genuanceerder beleid.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Microtechnologie in Pfizer’s vaccinVolg Frontnieuws op Telegram

  Hier meet de Duitse politie de corona-afstand met een duimstok

Lees meer over:

Vorig artikel“Het is een crisis” – Enorme toename van het aantal doden dwingt begrafenisondernemingen in Noorwegen om de doden in een garage op te slaan
Volgend artikel“Onverwacht”: MRNA-vaccins verhogen risico op COVID-19; elke boosterprik verhoogt risico nog meer – In studie van 51.000 werknemers van Cleveland Clinic
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

 1. Vijgen na Pasen? Of misschien toch niet? Hopelijk krijgen we een tsunami van spijt op tante zodat we het gedrocht dat dit mogelijk maakte kunnen localiseren en vernietigen.

  • Dat heb ik ook nodig, een tsunami van spijt op mijn tante. Het gedrocht heeft belangrijke papieren van mijn vader achterovergedrukt. Dus komen hij en ik vreselijk in de problemen. Ook ik hoop te kunnen localiseren voor het te laat is.

 2. Scenario ziet er veel slechter uit.

  De massa wordt tegen ons, als schuldigen aan hun ondoordachte prikdriften.

  ZIJ weten dat hun media een machtig instrument is.

  En ook wij hadden moeten vechten.
  Hoe ziet ons lijf er nog uit na onophoudelijke chemtrails, 5G, supermarktvoer (voor de meesten) etc?

  De slechten staan nog steeds op winnen.
  Gisteren in de supermarché was het aantal sswaplappen zeker vervijfvoudigd.

  (en twee oudere muppets hebben vanaf in de rij staan tot en met afrekenen pal bovenop mij achterij gestaan. Dodelijke blikken hielpen niet. Ik stond op het punt te vertellen dat dit heel gevaarlijk voor hun was omdat ik niet geïnjecteerd rondloop danwel te vragen waarom ze een lap voor de smoel hadden maar kennelijk niet echt bang waren door bovenop vreemden te gaan staan.)

  • Ab: er zijn in de natuur overal parasieten die de gastheer levend opvreten en dan zelf ook doodgaan zodra hij dood is. Onder de mensen zitten ze ook – het wordt alleen ietsje anders uitgevoerd. De menselijke parasieten roven en plunderen, en leven er van terwijl de beroofde naties naar de verdommenis gaan, dan parasiteren ze op een andere natie. Ze parasiteren ook op de grond (Bayer-Monsanto, Gates etc), en op het firmament (SpaceX, NASA, etc), en ze parasiteren op het mensdier (Pfizer etc). Wie boeit het dat de hele omgeving naar de verdommenis gaat; mensen worden liever geleefd (mooi gezegd door Nuke) dan dat ze zelf leven, en zolang ze nog vrij en blij kunnen grazen waarom zouden ze naar de lucht kijken om te zien wat daar gesproeid wordt? Niemand wil de touwtjes verbinden, dus niemand weet ook het WAAROM van bijv de GMO-gifspuit, of van de chemtrails, of van de EMF die gebruikt wordt tegen het firmament (als ze dat al weten), en verder ontkennen ze alles waar ze een beetje over moeten denken wat voor hun neus gebeurt. Geleefd worden is het gevolg van de ingebouwde gemakzucht van het mensdier. En ja, de meesten zullen echt wel verdwijnen binnen een jaar of tien, dankzij de parasieten. Dus maak je geen zorgen. Maar wel grote rotzooi op Aarde dankzij deze parasieten, plus een soort van ‘mensdier’ dat niet meer in staat is mens te zijn. Wie zal zich deze tijd nog herinneren, behalve jij en ik en een paar anderen? Ja, da’s goed balen voor ons. Maar niet voor de GMO’s en hun parasitaire machthebbers (als die er nog zijn) op een smerige shit aarde vol vervuiling van de metalen en elektronische ‘duurzaamheid’ , de AI. (Ik was een grote complotdenker toen ik 15 jaar geleden de chemtrails onder de aandacht bracht, en nu nog steeds. En zo strompelt de mensheid verder, zijn eigen verval en opruiming in.)

   • Laten we het hopen dat we uit hun klauwen blijven. Maar er gaan nu jaren van ons leven voorbij die we nooit terug zullen krijgen.
    Spuugklaar mee

    • Zucht, zeg dat wel ja. Strontziek er van. En ja, jaren kwijt. En kennissen. En het vertrouwen in de mensheid. Je beseft nu toch wel dat het gros vd mensen echt niet te vertrouwen is…? En het staat niet op hun hoofd geschreven dat ze analytische en logische denkers zijn, dus hoe herken je je echte “mede” mens nog in die vervuilde massa van stinkende runderen die allemaal geleefd willen worden? Ik kom zelf nauwelijks weldenkende mensen tegen, heel af en toe zit er een denkertje bij op het werk die zich openbaart aan me. De rest zijn geniepen die meelopen met het geleefd worden. Fuck it…

     • @ Immortal december 22, 2022 at 13:38,
      Herkenbaar, nu met het vaccin gedoe zie je wie allemaal de meelopers zijn en wie je zogenaamde vrienden waren, die eerste instantie met je mee dachten. Maar uiteindelijk zich toch liet prikken om toch op vakantie te kunnen of toch de kroeg in te kunnen. Zelfs je eigen familie liet je vallen, door je uit te sluiten. Als ik eerlijk nu terug kijk in de tijd zijn deze look à like mensen er altijd al geweest, de meelopers en de parasieten die trouw zijn aan de autoriteiten in de hoop dat zij zo meer privileges krijgen. De analytische en logische zelf denkers, deze groep maakt maar 2% van de mensheid uit. Dus om er 1 tegen te komen in het wild is een zeldzaamheid. Nog zeldzamer zijn de vrouwelijke kant met een 0,5% van de mensheid. Als je ook nog buiten de kaders kunt denken ben je nog zeldzamer.

      • jullie zijn niet alleen. hier een sterk analystische hoogbegaafde vrouw die definitief gekapt heeft met heel haar familie, zero spuiten, zero testen heeft genomen ‘and still standing’. het is een tijd van zuivering en knopen doorhakken. de hele situatie heeft goed laten zien wat je aan iemand hebt en tis inderdaad schrikbarend hoe vreselijk dom en naief mensen zijn. liever alleen dan dat ik tussen de leugenaars toneel zit te spelen. ben daar klaar mee. als ik ten onder ga, trek ik in ieder geval een stel idioten met me mee.

       • Niet het reageren waard op iemand die vrouwen, die toch beduidend meer om hun intuïtie bekend staan, lager in te schatten. Qvic heeft nog wat te verwerken.

     • >>> dus hoe herken je je echte “mede” mens nog in die vervuilde massa van stinkende runderen die allemaal geleefd willen worden? <<<

      In elk geval loopt hij / zij NIET over straat met een kromme nek voortdurend turend naar een 3" gsm-schermpje.. 😉

 3. Punt is gewoon dat heel veel artsen – zowel huisartsen als in het ziekenhuis al tientallen jaren worden gesponserd door Big Pharma. Daar bovenop verrijken artsen zich aan hun patiënten.
  270 euro voor een drie en een halve minuut telefonisch consult wordt klakkeloos door je verzekering betaald. Reken het maar door naar een uur.
  Dus artsen promoten ook de doodsprikken want ook daar wordt aan verdiend en niet weinig ook.
  Het gehele medische systeem is zo rot als een mispel.
  En de fouten die ze maken liggen na verloop van tijd op het kerkhof.
  Met de EED die ze afleggen als ze hun titel arts halen, “hypocratus” vegen ze hun reet af. Dus is de patiënt een melkkoe die volledig uitgemolken wordt voor eigen gewin. Hetzelfde voor tandartsen en oog artsen.
  Laten we het ZIEKENFONDS weer terug installeren en de commerciële shit eruit halen. Mijn “huisarts” is nog nooit bij mij thuis geweest, ze zijn te lui om hen reet van hun luxe stoel af te halen.

  • Die eed bestaat al lang niet meer. Dokters doen nu de BIG. zoek maar op. De eed is al lang weg. Geen dokter houdt zich daar nog aan vast, alleen aan de richtlijnen voor wat ze mogen vragen aan betaling.

   • Een eed is niets anders dan een beroepsgroep uit de rechterlijke macht te onttrekken en casus voor hun eigen (gekozen) tuchtcollege onder te brengen.

    (Bv Een dierenarts heeft bij ons, omdat hij eerder op z’n p.. getrapt was toen ik aangaf geen fiducie in hem te hebben en mijn hond in de 2e lijn heb laten opereren, GEWEIGERD mijn andere hond jaren later uit zijn gruwelijke afstervingsproces te verlossen.

    Welles/nietes, z’n hulpje werd niet ondervraagd en…. Niente, hij mag gewoon doorgaan.

    Het beeld van m’n hond hoef ik mij maar weer voor de geest te halen en ik ben tot gruweldaden bereid.)

  • Dat vond ik zo frappant. Mijn tandarts wilde me niet helpen toen ik onverzekerd was. Liep jaren rond met een etterkies die maar niet getrokken werd. Met hartproblemen als gevolg. Janeway lesions.
   Maar toen ze hoorde dat ik weer verzekerd was ging het van grof hout zaagt men planken: elke halfjaarlijkse controle twee röntgenfoto’s maken, vullingen vervangen die nog goed waren en meer van dat soort fratsen. De blikken die je van haar krijgt.. dan denk ik.. meid je weet best waarmee jij bezig bent. Haar rekeningen gaan linea recta naar de zorgverzekeraar dus je hebt er geen zicht op als je nooit op je zorgaccount kijkt.
   Maar ja als je ook maar drie dagen in de week werkt als tandarts dan moet je ook wel wat bijscharrelen met onnodige werkzaamheden denk ik.

   • en dan ga je niet naar een andere tandarts? het klinkt eerder als een op geld beluste tandarts zonder hart voor de zaak. en waarom laat je over je heen lopen bij de werkzaamheden die ze doen? als je het geen nut vind om een foto te laten maken, vraag je waarom het nodig is en/of zeg je: dat wil ik niet. simpel. Ik ben ook niet verzekerd voor tandarts, maar men maakt er bij mij helemaal geen probleem van. En als je niet verzekerd bent, krijg je de rekening rechtstreeks, dus 100% inzage in de kosten. in t dorp waar ik woon, zitten andere tandartsen, waarvan ik weet dat 1 praktijk zelfs kosten opvoert voor werkzaamheden die ze helemaal niet gedaan hadden. ik heb dus net zo lang gezocht, totdat ik een tandartsenpraktijk vond die te vertrouwen is. je moet zelf ook wat doen: vragen en doorvragen, bij het zoeken naar een goeie tandarts en bij een behandeling.

  • >>> Punt is gewoon dat heel veel artsen – zowel huisartsen als in het ziekenhuis al tientallen jaren worden gesponserd door Big Pharma. <<<

   Het is nog veel erger: Medische Universiteiten worden 'gesponsored' door Big Pharma dus weet die 'arts' veel die hier letterlijk uitrold?? 🙁
   Ik moet de eerste (alopatisch) arts nog tegenkomen die daadwerkelijk in staat is iemand te genezen.. Gaat 'm niet worden..

 4. Toch bedankt meneer en mevrouw Phelps.
  Bedankt voor de moeite om uiteindelijk toch de waarheid durven te vertellen.
  Want willen wij ooit uit deze duisternis treden, zullen wij de waarheid moeten blijven vertellen.
  Er zal voor de geprikten onder ons, die schade hebben opgelopen, geen hulp meer mogelijk zijn.
  Maar juist deze mensen kunnen ons helpen om het licht te laten winnen.
  Heb niet alleen wrok maar toon ook erbarmen of zelfs vergeving.
  Want the safe blood generation, moet straks verder kunnen gaan in de nieuwe wereld.

 5. Tsja..berouw komt na de zonde.
  Het klinkt hard, maar ik heb gewoon eigenlijk geen medelijden met hen. Ze hebben deze gifprikken gepushed en hebben in feite opzettelijk nagelaten de testresultaten te bekijken of het gezonde verstand te gebruiken.
  Zelfs de eerste documenten die Pfizer en Moderna vrijgaven voor de ‘emergency use’ goedkeuring liet al heel veel problemen zien, dat werd gewoon weggewuifd.
  Nu hebben ze er zelf last van dus komen ze er nu voor uit? Waarom dan verdomme niet meteen als ze zeggen dat ze er al direct bij de eerste prik enorme bijwerkingen van ondervond? Dat ze zelf misleid zijn…dat is al moeilijk te geloven, maar laat ik ze het voordeel van de twijfel geven. Maar om dan vervolgens de bijwerkingen stil te houden en intussen toch te blijven pushen? Nee. Over en uit.

  @Henri
  Ja, die safeblood personen zullen alles weer op moeten bouwen. Het spijt me zeer, maar dan zal er geen tijd, geld of middelen meer zijn om ook nog eens al die figuren die zwaar ziek zijn te onderhouden. Zelfs als we aannemen dat ‘slechts’ 50% van de mensen in de westerse wereld zijn geprikt en dat ‘slechts’ 50% van hen op termijn steeds zwaardere gezondheidsklachten krijgt dan hebben we het dus al over een kwart van de bevolking. Wat nog erger is, dat is voor een groot deel ook de jongeren. Plus dat de gevolgen op vruchtbaarheid en geboorteafwijkingen best blijvend zou kunnen zijn. Het is gewoon godsonmogelijk om zoveel mensen in de werkende leeftijd te onderhouden terwijl de hele zaak de soep in draait; minder voedsel, minder energie, minder alles, maar meer werk. Dan kun je niet zoveel personen onderhouden.
  Hard, maar wel de werkelijkheid. Voor diegenen die de zaak straks moeten opbouwen zou het een zegen zijn als er zoveel mogelijk geprikten ze snel mogelijk overlijden.

 6. Vervloekte wezens…spijt na de daad komt steeds te Laat…de Hell is op aarde aan het opwarmen….🤔🤔🤔NO MERCY 🤐

 7. p.s. Hoe godvergeten moeilijk is het voor die klote kudde dokters om een klein beetje onderzoek te doen naar de ingredienten van die shitzooi?? Als hoocheropgelijdde arts ben je in aanraking gekomen met wetenschappelijke documenten tijdens je studie en je leert die dingen te lezen. Het is van groot belang dat je die dingen kan lezen, en zeker als jij in staat moet zijn mensen te genezen!!! Als ze dat hadden gedaan, dan hadden ze net zoals ik kunnen zien wat de shit doet met je, wat het mikpunt van die troep is, en dat het jaaaaaaaren geduurd moet hebben voordat die zooi klaar was, en dat er daarom een heel sinistere reden voor het gebruik achter zit. Echt geen complot, maar gewoon lezen en doorpakken, en de touwtjes verbinden. Maar het is zoveel makkelijker om jezelf te laten leven door anderen, “geleefd worden” (zoals Nuke zo mooi schreef, zo passend op die kut kudde) dan om een klein beetje moeite te doen, integriteit te tonen en jezelf te verdiepen in de materie om te zien of je wel op de juiste manier bezig bent met je klanten (je patienten). Ik kots van die “geleefd worden” mentaliteit, de makkelijkste weg, de best betaalde weg, de omkoop weg, de boeit me niet weg, de ander zal me een worst wezen weg… Noem er zelf nog een paar, schaapuh, je weet wat ik bedoel. Ja moeite doen kost pijn en energie. Maar je wordt er wel beter van, en de wereld ook.

  Hier nog een keer wat die vuile GMO gifspuit, dat biowapen, met je doet:
  Geoengineering and consent – zonderreden.substack.com

 8. De weg naar de hel is geplaveid met goede bedoelingen. Fijn dat dit soort domme mensen spijt heeft, maar daar kopen al die doodgeprikte en ziekgemaakte gengeïnjecteerden niks voor. Dus ja, heerlijk die Karma. Dat er nog velen het pad naar de hel mogen volgen. (met rutte voorop)

 9. Naast gezondheidsschade heeft het ook tweedeling veroorzaakt in huwelijk,gezin,vriendenkringen, kerken en clubs . Wij nietgeprikten werden uitgesloten en namen genoemd. Echtparen zijn uit elkaar gegaan om ruzie of de kinderen wiel/niet geprikt moesten worden.
  Toen ik opgeprikt toch overleefde, alleen ,thuis, kreeg ik nog een schrobbering omdat ik overleefd had ;ALS IK NAAR HET ZIEKENHUIS GEBRACHT WAS HAD IK EEN PLAATS VAN EEN WEL GEPRIKTE INGENOMEN ! EN DE PRIK WAS NOTABENE GRATIS! GRATIS!

  Ik houd verder mijn mond nu. Genoeg gewaarschuwd. Over 10 jaar zullen we weten wat de waarheid is. Arme jeugd, die vereenzaamde en vaak zelf geen keuze had.

 10. Kan er weinig medelijden mee hebben…”Phelps roept nu op tot een ‘genuanceerder beleid’….” Daar krijg je toch een hartverzakking van…ook zónder spuit ! Dit zijn allemaal gasten met een VWO-opleiding en daarna nog universitair.. die op school te horen hebben gekregen dat ze tot de 10% intelligentsten van het volk behoren, ja ?? En ze hebben als stomme sponzen–en dáárom konden ze ook zo goed léren–altijd álles wat ze voorgekauwd kregen dáár en op de universiteit voor zoete koek aangenomen, nóóit ergens aan willen twijfelen, zich nóóit afgevraagd of het allemaal wel klopte en wáár was, alleen de cijfertjes, de punten en het slagen voor de tentamens en de lonkende toekomst en de prof. naar de mond kletsen etc. was van belang….Eerlijke kritische opstelling, zelf overdenken, beoordelen, wáárheidsvinding ? Ben je gek, was allemaal dom en voor naïeve watjes toch ? De 10% intelligentsten des volks…gadverdamme…! Bij de oprispingen aan de universiteiten eind jaren ’60, begin ’70 waren er die hun doctorstitel, hun bul al gehaald hadden en demonstratief hun papieren verscheurden ! Er wáren toen gasten met karakter en moráál !
  Een neef van mij die ‘medicijnen studeerde’–zo heette en heet dat nog, in feite heel eerlijk..–kreeg kánker van de complete nonsens omdat hij een éérlijke gast met karákter was, werd terminaal en onbehandelbaar verklaard, gooide uiteraard zijn studie erbij neer en ging om tot rust te komen met de hand sleuven graven bij een bevriende aannemer : na enige tijd keerde het proces zich om, de kanker verdween totáál…Hij is naderhand restaurateur van oude beelden en zo geworden, daar werd hij níet doodziek van.. Geen énkele arts of onderzoeker vond dit soort gevallen een onderzoek waard !!! ‘Spontane genezingen komen ooit voor’ zeggen ze dan..(en er wordt geen moer aan verdiend dénken ze dan…) Kreeg toen al door hoe de hazen liepen..Toen ik enige tijd later probeerde te gaan studeren aan de UVA, was ik na 3 maanden knal-overspannen ging gruwelijk gekke dingen doen en gooide ook alles erbij neer, wilde nooit geen studieboek meer aanraken en liefst alleen nog met m’n handen werken… Dus misschien zat het in de familie, haha ! Wij waren natuurlijk wel de sukkels, de loosers, de mislukkelingen…Vind iemand nog dat ik medelijden moet hebben met de Phelpsjes van deze wereld ? Laat ze maar eens leren ook écht voor anderen te knokken in plaats van als loopjongens en -meisjes van het maffioos medisch-farmaceutisch kartel te dienen en in hun belangrijke goedbetaalde positie te zwelgen ! De sukkels ! Wáár zijn ze nu, al die geslaagde geleerde gasten, waar iedereen zo tegenop zag en vertrouwen in had ? Op een opvallende en door mij ook zeer gewaardeerde veel te kleine minderheid na dan, godzijdank !!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in