© Leon Benjamin (CC BY-SA 2.0)

Een van de meest irritante aspecten van de huidige maatregelen die zogenaamd in het leven zijn geroepen “tegen de pandemie” en waaraan we nu al bijna twee jaar worden onderworpen, is het aandringen dat alles wordt gedaan “voor ons eigen bestwil”, alsof regeringen en grote bedrijven strenge maar zorgzame ouders zijn, en wij slechts weerbarstige of ongehoorzame kinderen zijn die niet echt weten wat ze nodig hebben, schrijft TE Creus.

Het doet denken aan CS Lewis’ waarschuwing voor de meest onderdrukkende van alle tirannieën: “een tirannie die oprecht wordt uitgeoefend voor het welzijn van haar slachtoffers.”

Nu kan ik niet met zekerheid zeggen of de vaccins, de lockdowns, de reisbeperkingen en de mondkapjes werken of niet. Mijn gevoel zegt van niet, althans niet op de manier die ons wordt voorgehouden, maar daar gaat het niet om. De vraag is waarom wij worden behandeld als domme kinderen die niet gewoon kunnen kiezen, maar een “prikje” moeten nemen en dan “groene pasjes” moeten krijgen om te reizen of te werken of om welk etablissement dan ook binnen te gaan.

Blijkbaar zijn regeringen en grote bedrijven over de hele wereld bezorgd over onze “gezondheid”.

Maar is dat echt zo?

Net als monomanen, lijken ze zich alleen zorgen te maken over Covid.

Niet over de ongelooflijke hoeveelheid geestelijke gezondheidsproblemen en de alarmerende toename van zelfmoorden door tieners tijdens de verschillende “lockdowns”.

Niet over mensen, zoals mijn bejaarde buren, die hun familie (die in een ander land woont) al meer dan twee jaar niet meer konden zien en lijden onder eenzaamheid.

  Prof. Dr. Mattias Desmet: "Blijf je uitspreken. Als er andere stemmen zijn in de publieke ruimte, dan zal de massahypnose verstoord worden."

Niet voor de mensen die, bang om Covid op te lopen, niet naar het ziekenhuis gingen om andere aandoeningen te behandelen en stierven.

Niet voor de mensen die stierven of ziek werden door bijwerkingen van de vaccins.

Nee, het is alleen maar “Covid”. En zelfs dat lijkt niet hun grootste zorg te zijn. Zolang ze hun “vaccinpaspoorten” en hun “tracking apps” en hun “cashless society” krijgen, kan het ze niet echt schelen of je de ziekte krijgt of niet.

Wanneer is deze golf van valse bezorgdheid begonnen? Oké, overheden waren wellicht altijd al bezig met vervelende bemoeials te zijn – “Ik ben van de overheid en ik ben hier om te helpen” was een enge zin sinds wie weet hoe lang. Maar bedrijven waren decennia lang vooral bezig met het verkopen van hun product, niet met ons de les te lezen.

Op het hoogtepunt van de BLM-rellen kreeg ik echter tientallen e-mails van grote bedrijven die me verzekerden dat voor hen “zwarten levens ertoe deden”. Tijdens Pride Month verzekerden diezelfde bedrijven me dat ze streden voor het recht van transgenders om het toilet te gebruiken dat ze wilden. Ik heb nooit gevraagd wat hun standpunt over deze kwesties is, en het kon me ook niet schelen, alleen dat ze een goed product maken dat ik kan gebruiken.

Nu sturen dezelfde bedrijven me e-mails over mondkapjes en vaccinatie en pasjes. Want, zie je, ze zijn bezorgd over mijn gezondheid.

Helaas zijn het niet alleen regeringen en grote bedrijven. Bijna elke instelling in de cultuur en de kunsten zwicht ook (hetzij door regeringsbesluiten of om gefinancierd te blijven, ik weet het niet) voor deze letterlijke “nieuwe wereldorde”.

  Wereldvermaarde Harvard psychiater: "Laat je niet vaccineren, we hebben een moratorium nodig"

Bijvoorbeeld, het Baltimore Symphony Orchestra heeft nu zeer strikte regels voor toegang. Ze vertellen ons dat ze “een omgeving willen creëren waarin we allemaal vol vertrouwen kunnen ontdekken wat het betekent om weer samen te zijn”.

En dus weren ze, in naam van de “saamhorigheid”, alle mensen die niet gevaccineerd zijn, inclusief alle kinderen onder de 12 jaar die helaas nog niet wettelijk gevaccineerd kunnen worden. Zelfs mensen met een negatieve Covid-test krijgen geen toegang tot de concerten: alleen degenen die “gevaccineerd” zijn, met hun juiste certificaten. Toch zullen zelfs zij gedurende de hele duur van het spektakel mondkapjes moeten dragen. Het is niet duidelijk of ook de muzikanten mondkapjes moeten dragen – ik veronderstel dat in ieder geval de fluitspelers vrijgesteld zullen zijn.

En toch, ondanks al die draconische regels die echt alle plezier uit het evenement lijken te halen (en in dit geval is het misschien echt beter om gewoon thuis te blijven en een video online te bekijken), “bieden deze protocollen geen absolute bescherming tegen het oplopen van COVID-19” en de toeschouwers moeten “vrijwillig alle risico’s in verband met blootstelling aan COVID-19 op zich nemen”.

Merk ook op dat degenen die mogelijke symptomen vertonen geen toegang krijgen, vaccin of niet. (Ik vraag me af of iedereen die hoest tijdens een van de pauzes er met geweld zal worden uitgegooid).

Dit is slechts één van de vele voorbeelden van de belachelijke en meedogenloze “nieuwe normaal” waaraan wij worden onderworpen in naam van onze gezondheid.

Maar denk eraan, “het is allemaal voor je eigen bestwil”.

  5.800 volledig gevaccineerde Amerikanen hebben COVID-19 opgelopen, 74 doden

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dagelijkse COVID-doden in Zweden staat op NUL, terwijl andere landen zich klaarmaken voor meer lockdownsVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet kwaadaardige bedrog achter de covid hoax
Volgend artikelZul je je slaafsheid liefhebben?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Er is maar een simpele oplossing. Gewoon massaal niet meedoen met die onzin. Ik maal er niet om dat ik niet naar een concert mag, of naar een museum. Het is hun verlies. Ik ben hersteld van covid maar vertik het om zo’n bewijs te halen want dan doe ik mee met hun machtsspelletjes. Wanneer straks de toegangstesten betaald moeten worden zullen de uitbaters er last van hebben. Je kunt je geld maar 1 keer uitgeven. Verder vind ik dat ik, zolang ik niet minder belasting, sociale premies en zorg moet betalen, ik nergens van buitengesloten mag worden. Ik betaal ervoor als een volwaardig burger dan moet ik ook behandeld worden als een volwaardig burger.

    Een ding daar ben ik het niet mee eens in jouw artikel. Het is niet helaas dat kinderen onder de twaalf niet ingeënt kunnen worden maar gelukkig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in