De Australische senator bevestigt berichten over zelfassemblerende nanodeeltjes in zowel het Covid-vaccin zelf, als in het bloed van mensen die met het vaccin zijn ingespoten.

Malcolm Ieuan Roberts (geboren op 3 mei 1955) is een Australisch politicus. Hij is lid van One Nation en is sinds 2019 senator voor Queensland, Australië. Hij zat ook van 2016 tot 2017 in de senaat, schrijft Halturnerradioshow.com.

Roberts studeerde bouwkunde aan de Universiteit van Queensland. Hij was mijningenieur voordat hij de politiek inging, en werkte in de Australische steenkoolindustrie. Hij werkte met name als algemeen directeur van de kolenmijn Gordonstone in centraal Queensland.

Roberts werd bij de federale verkiezingen van 2016 in de senaat gekozen, als tweede op het list van One Nation in Queensland, achter partijleider Pauline Hanson. In 2017, tijdens de Australische parlementaire verkiesbaarheidscrisis, werd hij uit het parlement gediskwalificeerd wegens het bezit van het Britse staatsburgerschap door afstamming, wat in strijd is met sectie 44 van de grondwet. Bij de verkiezingen van 2019 werd hij herkozen in de senaat als de hoofdkandidaat van One Nation in Queensland.

Tijdens zijn verschijning op de TV Show “Maria Zeee Uncensored” liet Roberts bommen met informatie vallen over de COVID-19 vaccins. Hij vertelde de kijkers dat er bewijs is dat er nanotechnologie in het Pfizer-vaccin zit. Hij liet toen beelden zien van wat zelfassemblerende nanodeeltjes schijnen te zijn, zowel in het vaccin zelf, als in het bloed van mensen die met het vaccin ingespoten waren.

Roberts noemde dit vervolgens “Genocide”.

Hier is video van zijn verschijning op TV Show:


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-PRIK ONTGIFTING DOSSIER

Hoe verwijder je grafeenoxide uit je lichaam? UPDATEVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBisschop Viganò hekelt een helse elite – “Poetin vecht tegen dezelfde globalistische elite die ons allen gegijzeld houdt”
Volgend artikelOekraïne: “Toekomst van de Donbass zal op het slagveld beslist worden”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Dat zei ik aan het begin van de waanzin al. En dat zei ik ook over hoe die “covid ziekte” werkt. Het is geen “virus” – het is smeerlapperij met nanotechnologie en frequenties. Daar wordt al jaren mee gespookt, ook door het TNO met hun derde DNA sliert, die door de USA military wordt gefinancierd. Dat niemand daar naar keek, niet te geloven… Maar dat toont wel weer hoe stom de meeste mensen die denken alles te weten, eigenlijk zijn. Hoogopgeleid, PhD, wetenschapper, expert, het stelt allemaal geen ruk voor als je je hersenen niet gebruikt en analytisch nadenkt.

    Nu zijn we twee jaar verder, en de waanzin dendert maar door. En mensen die nog een beetje kunnen nadenken en de touwtjes aan elkaar kunnen verbinden: vox clamantis in deserto.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in