© Alice Popkorn / Flickr (CC BY 2.0)

Het is alleen maar twee weken. Het is alleen maar een meter uit elkaar blijven. Het is alleen maar 2 meter uit elkaar blijven. Het is alleen maar niet naar buiten gaan. Het is alleen maar geen hand geven. Het is alleen maar thuiswerken. Het zijn alleen maar niet-essentiële zaken die gesloten zijn, schrijft Addison Reeves.

Het zijn alleen maar de cafés. Het zijn alleen maar de restaurants. Het zijn alleen maar de theaters. Het zijn alleen maar de concerten. Het is alleen maar dansen. Het is alleen maar intramurale sport. Het is alleen maar koor.

Het is alleen maar niet-essentiële medische diensten die je moet opgeven. Het zijn alleen maar niet-essentiële dingen die je niet mag kopen. Het is alleen maar niet in staat zijn om te sporten. Het is alleen maar sportscholen. Het is alleen maar de tijdelijke sluiting van je bedrijf. Het is alleen maar een tijdje geen geld verdienen. Het is alleen maar even niet in staat zijn om je rekeningen te betalen.

Het is alleen maar een klein ongemak. Het is alleen maar niet mogen carpoolen. Het is alleen maar een tijdje niet kunnen socialiseren. Het is alleen maar een mondkapje. Het is alleen maar een tijdje niet reizen. Het is alleen maar een tijdje geen mensen omhelzen. Het is alleen maar missionarisseks die riskant is.

Het is alleen maar je familie en vrienden een tijdje niet zien. Het is alleen maar tijdelijk niet bij je grootouders op bezoek gaan. Het is alleen maar je grootouders die voor hun veiligheid geen bezoek krijgen. Het is alleen maar één verjaardag die je moet opofferen. Het is alleen maar één Thanksgiving. Het is alleen maar één kerst zonder je familie. Het zijn alleen maar twee verjaardagen die je moest opofferen. Het is alleen maar anderhalf jaar lang geen hoogtepunten vieren.

Het is alleen maar tijdelijk. Het is alleen maar een veiligheidsmaatregel. Het is alleen maar je vermogen om contant te betalen. Het is alleen maar het traceren van contacten. Het is alleen maar een gezondheidsonderzoek. Het is alleen maar een temperatuurcontrole. Het is alleen maar een scan van je gezicht. Het is alleen maar een klein verlies van privacy.

Het is alleen maar één semester. Het zijn alleen maar twee semesters. Het is alleen maar één jaar uit het leven van je kind. Het is alleen maar nog een semester. Het is alleen maar een diploma uitreiking.

Het is alleen maar de geboorte van je kleinkind die je gemist hebt. Het is alleen maar niet in staat zijn om er te zijn voor je familieleden als ze ziek zijn of sterven. Het is alleen maar geen begrafenis bijwonen. Het is alleen maar niet persoonlijk kunnen rouwen met je dierbaren. Het is alleen maar niet in staat zijn om een religieuze dienst bij te wonen. Het is alleen maar sommige delen van je godsdienst niet kunnen beoefenen.

  Mainstream media: Pfizer proef wees uit dat gevaccineerde peuters "meer kans hadden om ernstig ziek te worden met Covid"

Het is alleen maar verkeerde informatie die gecensureerd wordt. Het zijn alleen maar conservatieven die gecensureerd worden. Het is alleen maar een deel van de wetenschap die gecensureerd wordt. Het zijn alleen maar de mensen met de tegengestelde meningen die online worden verbannen. Het is alleen maar de oppositie die het Witte Huis als doelwit heeft voor censuur. Het zijn alleen maar slechte meningen die gecensureerd worden. Het is alleen maar verkeerde informatie die gecensureerd wordt.

Het is alleen maar de economie. Het zijn alleen maar ondernemers die financieel lijden. Het zijn alleen maar arme mensen die financieel lijden. Het zijn alleen maar gekleurde mensen die financieel lijden. Het is alleen maar financieel lijden. Het zijn alleen maar een paar kleine bedrijven die voorgoed moesten sluiten. Het zijn alleen maar een paar grote bedrijven die gesloten zijn.

Het is alleen maar niet verder gaan dan een paar kilometer van je huis. Het is alleen maar een avondklok. Het is alleen maar twee weken alleen zijn. Het is alleen maar voor een jaar sociaal geïsoleerd zijn.

Het is alleen maar één vaccin. Het is alleen maar één set opkikkers. Het zijn alleen maar regelmatige om de zes maanden herhalingsinjecties. Het zijn alleen maar weer twee weken. Het is alleen maar nog een keer lockdown. Het is alleen maar één keer per week, twee keer, dat je moet bewijzen dat je gezond genoeg bent om aan de maatschappij deel te nemen. Het zijn alleen maar de ongevaccineerden die zullen worden afgezonderd van de maatschappij. Het is alleen maar een medische test.

Vrij simpel, niet?

Doe het verdomme gewoon.

Maar als je alle “alleen maar” optelt, komt het neer op ons hele leven.

Al meer dan anderhalf jaar en meer, zijn we beroofd van de mogelijkheid om ons leven volledig te leven, om zinvolle keuzes voor onszelf te maken, en om onze waarden uit te drukken zoals wij dat willen.

Het is “alleen maar” het onvermogen om onze menselijkheid tot uitdrukking te brengen en de totale ontkenning van ons eigen ik. Al deze maatregelen hebben gediend als een verbod om naar buiten uiting te geven aan iemands geldige en complexe innerlijke werkelijkheid. Dit soort onderdrukking van het zelf doet geweld aan de eigen ziel.

Al deze zogenaamd kleine en zogenaamd kortstondige “alleen maars” hebben ons omgevormd tot totalitaire staten waarvan geen eindpunt lijkt te bestaan.

In New York City, Californië, Australië, enz. hebben de mensen de regering zoveel controle over ons dagelijks leven gegeven dat we haar om toestemming moeten vragen om ons lichaam te controleren, ons vrij te bewegen, godsdienst te belijden, onze kinderen zelf op te voeden, te protesteren, enz.

Binnenkort zullen Biden, Trudeau en andere wereldleiders ons vermogen om ons online uit te drukken en met elkaar in contact te treden aan banden leggen, zodat we niet langer vragen kunnen stellen over, bezwaar kunnen maken tegen, of ons kunnen organiseren tegen het optreden van de regering. Het is de vernietiging van de democratie.

  De Gates Foundation onderzoekt hoe de bevolking ertoe kan worden gebracht "toekomstige" COVID-vaccins te accepteren

Het verbaast me dat mijn progressieve vrienden – dezelfde die beweren voorstander te zijn van “social justice” – een fascistische samenleving toejuichen waarin de overheid elke oppositie de kop indrukt en individuen geen keuzes kunnen maken over hun eigen leven.

Ik zal me er niet bij neerleggen omdat ik niet wil leven in een samenleving die wordt gecreëerd door buitengewone onderdanigheid aan de regering. Ik wil niet medeplichtig zijn aan de gruweldaden van dit tijdperk.

Wat voor zin heeft het om te leven als je alleen maar bestaat om ten koste van jezelf de elite te gehoorzamen? Is het wel leven als je niet de mogelijkheid hebt om je leven te sturen? Ik heb me al onderworpen aan een schandelijke tegenstrijdigheid met mijn waarden. Men zou kunnen zeggen, “Nou, wat is dan nog één compromis,” maar het zal niet gewoon nog één compromis zijn. Het zal slechts de volgende stap zijn in een langzame dood door duizend sneden.

Toegeven valideert alleen maar tiranniek machtsvertoon en zorgt ervoor dat er in de toekomst meer van zulke vertoningen zullen zijn.

En wat krijg je als je compromissen sluit? Alleen je blijvende lidmaatschap van een maatschappij die je alleen accepteert als je jezelf opoffert en niets meer wordt dan een weerspiegeling van de verlangens van de heersende klasse.

Als je niet echt jezelf kunt zijn in een samenleving, is die samenleving het dan waard om je aan vast te klampen? Ik denk van niet. Hoezeer het mij ook beangstigt om de stabiliteit van mijn comfortzone te verlaten, erin blijven betekent dat ik mezelf de mond blijf snoeren en ineenkrimpen voor een onoprecht gevoel van aanvaarding. Op die manier is het meer een ongemakkelijke zone.

Elke keer als ik mijn angsten uitte over de toekomstige richting van de samenleving, zeiden mijn vrienden “dat zal niet gebeuren.” Elke keer als het wel gebeurde, haalden ze hun schouders op en herinnerden me eraan dat naleving een optie was.

Op dit moment, als de regering mij zou wegvoeren naar een interneringskamp (wat niet helemaal vergezocht is en wat in het verleden ook gebeurd is) omdat ik een gevaarlijke dissident zou zijn, ben ik er zeker van dat mijn vrienden en familie het zouden zien gebeuren en zouden zeggen dat het mijn eigen schuld was omdat ik me niet aan de regels hield.

Zij zijn niet langer in staat om de menselijkheid van de oppositie te erkennen of om de regering in twijfel te trekken.

Ik zal mij niet onderwerpen omdat ik niet wil leven in een wereld waarin mijn zogenaamde bondgenoten graag zouden zien dat ik door de regering vervolgd word.

  Vertrouwelijke Pfizer-documenten onthullen dat farmaceutisch bedrijf 'bewijs' had dat wijst op een 'verhoogd risico op myocarditis' na Covid-19-vaccins in het begin van 2022

Ik zal mij niet onderwerpen omdat het politieke klimaat zo censuurgevoelig, autoritair en in het algemeen zo giftig is geworden dat mijn standpunten nooit in het politieke proces vertegenwoordigd zullen zijn. Zonder vertegenwoordiging zullen mijn waarden en overtuigingen keer op keer worden geschonden door een overheid die elke afwijking van zichzelf als ongeldig beschouwt. Mijn meegaandheid zal dus geen enkele garantie bieden voor een betere behandeling in de toekomst.

Ik zal niet buigen omdat ik geen conformist ben.

Ik zal niet toegeven omdat ik manipulatie en dwang van de overheid niet wil belonen.

Ik zal me niet overgeven omdat ik elk moment kan sterven, en ik wil niet dat mijn laatste herinneringen er een zijn van lafhartige onderwerping aan tirannie en de daaruit voortvloeiende ellende en zelfverachting.

Ik zal me niet overgeven omdat dit niet de eerste keer is dat de regering zich met mijn lichaam, geest en ziel bemoeit; en als we ons erbij neerleggen, zal het zeker niet de laatste keer zijn. Het enige wat ik zal bereiken door me te schikken, is dat ik de claim van de regering op mijn lichaam en leven legitimeer.

Ik geef me niet over omdat dit oorlog is, en ik geef de vijand zijn overwinningen niet.

Ik zal me niet onderwerpen omdat de beloning voor mijn medewerking nog steeds zal zijn dat ik door de samenleving als tweederangs burger zal worden behandeld.

Ik zal me er niet bij neerleggen omdat ik een gewetensbezwaarde ben.

Ik zal mij niet neerleggen omdat de maatregelen onnodig zijn en het enige praktische effect zal zijn dat de macht van de overheid toeneemt.

Ik geef niet toe omdat ik geen slaaf wil zijn in de toekomstige versie van de wereld die zij creëren, en alleen maar doe wat mij wordt opgedragen en moet bedelen om toegang tot de eerste levensbehoeften te krijgen waar ik als levend wezen op deze aarde recht op heb.

Ik zal niet capituleren omdat ik geen verraad wil plegen aan mijn voorouders en voorgangers die voor mij hebben gevochten om vrij te zijn.

Ik zal me niet overgeven omdat vrijheid belangrijker is dan gemak en comfort.

Ik zal me er niet bij neerleggen omdat ik anders vervuld zou raken van woede tegen de samenleving, wrok tegen mijn vrienden en familie, en zelfverachting die me levend zou opvreten. Ik zou verbitterd en gesloten worden, en dat wil ik niet voor mezelf.

Dit alles is waarom ik het “alleen maar verdomme niet doe.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Coronakritische arts zijn bankrekening geblokkeerdVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelReiner Fuellmich update: We beginnen te winnen in de rechtbanken!
Volgend artikelDokter in de Farmacologie: “Als bioloog ben ik absoluut ontzet: ik zou in paniek raken als iemand me zei dit te nemen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Ik heb dit een aantal maanden al gelezen.
  Ik dacht dat dit verhaal van een Nederlandse journalist, schrijfster was.
  Die woont in Duitsland, Berlijn dacht ik, en doet daar ook verslag over.
  Ik kom even niet meer op haar naam.
  Heeft een eigen site, soms staat er ergens een column van haar.

 2. Volledig eens.
  Ik zal sterven voordat ik me onderwerp. Maar dan sterf ik wel als een vrij mens, een individu en niet als een willoze slaaf van het collectief
  Als dat betekent dat ik met mijn gezin afgezonderd moet leven in een afgelegen plek en voor ons eigen voedsel moeten zorgen dan zij het zo.

  • Precies zo denk mijn tweede broer ook zo over en ik zou als ik u was nu over nadenken hoe je straks moet overleven denkend aan jezelf en je gezin kunnen verdedigen,je huis/evt tuin op alle fronten versterken,bewaarbare voedselpakketten inslaan+water,zelf voedsel kunnen verbouwen er etc want de deze criminele nazi overheid gaan wetten maken om de niet geprikten het leven zo zuur maken dat je geen kant op kan gaan maar er is licht aan het einde van de tunnel zie Dhr Fuellmich maar je weet het nooit een gewaarschuwd man telt voor twee.

   • Als mensen afgezonderd worden van voedsel, dan is geen enkele voedsel voorraad meer veilig.
    Winkels, tuinen en aardappel velden worden dan leeg geroofd.
    Je zal inderdaad een fort moeten maken van je woon omgeving.
    Maar je kan ook niet altijd binnen blijven.
    En houdbaar voedsel is ook niet eeuwig goed te houden en op een gegeven moment ben je daar door heen.

 3. Dit klopt ook eerder gelezen maar de nieuwe abonnees zien het misschien voor de eerste keer maar dit moet je steeds herhalen zodat dit niet vergeten wordt. Ik zal nooit buigen voor zo’n tirannie en zeker niet als er gedicteerd wordt zonder een goede reden dit deed ik al toen ik 8 jaar oud was ben nu 71 en heb nog steeds dat rebelachtige gevoel. Op die leeftijd van 8 jaar stelde ik altijd vragen aan mijn ouders maar vonden de vragen te brutaal zo ook een keer moesten mijn drie broers en ik mee naar zo’n samenzijn van de Jehova’s getuigen mijn gevoel zei dat ik daar niet heen moest gaan en ik weigerde ook al lokte ze mij met gebak ik ging niet het resultaat was zonder eten naar bed en dit gebeurde verschillende keren maar hield toch aan vast. Later bleek ik toch gelijk te hebben wat resulteert in mijn spreuk “Ik hoef geen gelijk te hebben ik krijg gelijk”:)

 4. @Peter
  Ik woon in de VS. Heb een eigen bron op mijn terrein en verbouw ruwweg 70%-80% van mijn eigen groente. Dat naast een fulltime baan en dat is hier 48 uur/week). Dit jaar valt een beetje tegen, het is kouder dan gemiddeld, dus tomaten, pepers en paprika doen t niet zo geweldig, zal wel aan die ‘global warming’ liggen ?) maar andijvie, kool en boerenkoel doen t heel goed dit jaar. Hen wat bramen en bessen struiken en wat fruitbomen. Heb ook aardapoels, mais en suikerbieten.
  Met wat konijnen en kippen zit ik behoorlijk goed.
  Volgend jaar ga ik een kleine kas neerzetten en een bijenkast plaatsen. Meer voor bestuiving dan voor honing, maar je weet maar nooit.
  Grote voorraad gedroogd voedsel in huis, waterfiltersysteem met voorraad filters, medicijnen en ammo. Heb 3 handvuurwapens, 2 shotguns, 2 jachtgeweren en een ‘assaultrifle’. Daarnaast 2 serieuze jachtkruisbogen die ik al eerder heb gebruikt voor hertenjacht (mag1 hert/jaar schieten hier in Pennsylvania en dat wordt dan volledig gebruikt).
  Contact met wat gelijk gezinden via online groepen van ‘preppers’. Ben me aan het verdiepen in eetbare wilde planten hier want dat is toch even anders dan in NL.
  Maar ik kan iedereen aanraden een eigen groentetuin te beginnen. Lekkerder en je weet wat je zelf wel of niet spuit. Plus dat het qua geld ook uit kan gaan maken. Zaden zijn goedkoop, de rest is eenmalige aanschaf, dus snel terugverdiend.

 5. @ZR
  LOL heb net het aangrenzende stuk gehuurd voor nu, daarmee zit ik op ruwweg 10.000 m2.
  Maar het doel is om binnen 4 jaar te verhuizen en dan minimaal 5x zoveel grondcte hebben. Ik zou niet eens een probleem hebben met wat gelijkgezinden mits ze de handen uit de mouwen willen steken.

 6. Verwacht echter geen snel internet, ik woon afgelegen. En niet bang zijn voor sneeuw want die is er volop in de winter.
  Ben niet zo van de luxe, meer ‘down to earth’.

 7. “Wij” hoeven ook niet mee te doen met “hen”. Zij, de virusgelovigen en prikwappies hebben zichzelf van de normale samenleving afgesplitst met hun virusideologie. Laten wij normaal blijven doen. Zij zijn de afvalligen, de idioten, wij niet, wij doen gewoon normaal. Dit wordt overal omgedraaid, alsof wij, de normale mensen raar doen en vreemd zijn, maar wij moeten onze gedachten omdraaien. Iedereen die zich laat muilkorven en prikken en meeloopt aan het handje van Hugo, al die mensen zijn gehersenspoeld en dus niet meer “normaal”. Laten zij zich maar verdedigen waarom ze zo idioot doen, wij hoeven ons toch zeker niet te verdedigen waarom wij normaal doen? Laat ze allemaal maar eens bewijzen dat dat “virus” waar ze zo bang voor zin daadwerkelijk bestaat. Geen discussie van maken, laat ze eerst maar met 100% bewijs komen, pas dan praten we verder. Zo hoeven wij ook geen mensen om te praten en met cijfertjes te komen en al die onzin blabla. Je bent bang voor iets, een “virus” in dit geval? Laat ons maar eens zien wat er zo eng is dan, gebaseerd op 100% feiten en cijfers en niet op aannames en computermodellen en krantenknipsels. Klaar mee met die prikidioten.

  • Mee eens. Maar het zijn er zoveel, die idioten! We worden meegesleurd in hun bagger… Ondertussen twee jonge meisjes gesproken die de “corona” hadden na hun vakantietochtje. Eentje vertelde dat ze 3 dagen een soort van buikgriep had. Werd toen 7 dagen opgesloten, de ziekte was niet erg tijdens de opsluiting. Een andere zei dat ze weinig klachten had. Soms denk ik wel eens dat het een excuus is om “corona” te hebben, want dan hoef je weer een tijdje niet naar je werk. (Let op: ik heb het hier dan niet over die griezelige aandoening waar mensen van op apegapen liggen, die niets met de griep te doen heeft.) Dat opsluiten als iemand buikgriep heeft is van het zotte. Verder was dit meisje gewoon weer aan het serveren in een restaurant. Zo erg was die “corona” dus niet? Maar je wordt wel opgesloten 7 dagen lang, want daarna is de “corona” vertrokken? Wat is dat toch allemaal mooi geregeld he? “Ze” weten precies wat goed is voor de burger.

 8. Johan P@
  Kijk dat is voor jezelf zorgen en je heb geluk dat je in Amerika woont met een hoop ruimte en jullie mogen wapens hebben dit is hier wat betreft vuurwapens verboden maar we mogen wel pcp buksen tot 12mm en als ik op het internet opzoekt zijn ze net zo dodelijk als vuurwapens. Wat betreft zijn wij mijn tweede broer en ik ook aan het bekijken of we kunnen emigreren naar bepaalde staten in Amerika en we hebben veel familie in Californië. Maar onze hoop is gevestigd op dr Fuellmich de advocaat die alle regeringen voor een rechter(die niet is omgekocht door Soros en zijn vriendjes)wil slepen?

  • Ga maar gauw naar Johan P. Want op Fuelmich wachten kan net zo lang duren als op de terugkomst van Jesus, of wie dan ook. 😉

   Trouwens, we kunnen ook op de superjachten van die psychopaten gaan zitten, op de open oceaan. Daar is het nog goed toeven.

   • LOL
    Ga maar gauw hierheen he? Anders dan de EU ben ik toch echt vrij kieskeurig wat betreft gasten. Ongenode gasten lopen het risico hardhandig te worden ‘uitgezet’. En ook al anders dan de EU ben ik ook echt niet van plan iedereen die met een zielig verhaaltje komt te onderhouden en voor de rest van hun leven in alles te voorzien, dat is gewoon ook niet mogelijk.
    Ik heb geen probleem met optrekken met mensen die zelf de handen uit de mouwen willen steken en min of meer op dezelfde lijn zitten wat betreft belangrijke zaken, maar er zijn wel grenzen. Ik heb een handje vol kennissen die hier desnoods voor lange tijd welkom zijn. Voor een deel ook gesorteerd op hun vaardigheden. Als het er op aan komt heb ik niet zo veel aan een socioloog, een HRM-manager of een astronoom. Iemand die de kunst van smeden beheerst zou zeer welkom zijn trouwens. Verpleegster en dierenarts (altijd beter dan geen arts) heb ik al.
    Overigens absoluut geen pacifisten nodig, hier bij mij wordt zelfverdediging met noodzakelijk geweld als norm gesteld, evenals ik verwacht dat men bereid is om te leren schieten, een mes te gebruiken, te helpen de beesten te verzorgen en te helpen met de teelt etc.

 9. Iedereen met NLP kennis weet dat dit artikel een programmering is tot overgave… het woordje niet wordt niet geregistreerd door de hersenen… lees het nu nog eens

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in