© Jesse Paul op Unsplash

Dr. Mike Yeadon is gepromoveerd in de farmacologie en heeft onder meer jarenlang bij Pfizer gewerkt. Een paar dagen geleden gaf hij een lezing over de COVID-19 vaccins en waarschuwt daar op indrukwekkende wijze voor. Wij presenteren hier uitsluitend geselecteerde passages, schrijft Corona-blog.net.

Als bioloog ben ik absoluut ontzet: ik zou in paniek raken als iemand me zei dit te nemen. – Dr. Mike Yeadon

Dr Mike Yeadon is een Brits farmacoloog, d.w.z. dat hij onderzoek doet naar geneesmiddelen en hun interacties in het menselijk lichaam. Dr. Yeadon werkt al 32 jaar in de farmaceutische industrie: in 1988 promoveerde hij op het onderwerp ziekten van de luchtwegen en vervolgens ging hij naar het farmaceutisch bedrijf “Wellcome Research Laboratories”, waar hij jarenlang onderzoek naar geneesmiddelen deed. In 1995 stapte hij over naar Pfizer, een farmaceutische reus die iedereen waarschijnlijk wel kent, waar hij een vooraanstaand onderzoeker was en vicepresident van een aparte onderzoeksdivisie, voordat hij in 2011 toetrad tot de wetenschappelijke adviesraad van Pulmatrix. Tegenwoordig werkt Dr. Yeadon als onafhankelijk adviseur voor bedrijven die zich bezighouden met de ontwikkeling van geneesmiddelen.

Zijn toespraak werd uitgezonden in het kader van het 1e symposium van Doctors for COVID Ethics op 30.07.2021.
Motivatie – gaat het Dr Yeadon alleen om het geld?

Dr Yeadon maakt vanaf het begin duidelijk dat hij voor het leven is ingesteld. Bescheiden zegt hij dat hij, omdat hij “vrij goed is in zijn vak”, een paar miljoen pond heeft verdiend en zich grotendeels uit het beroepsleven heeft kunnen terugtrekken. Dus geld is niet wat Dr. Yeadon drijft wanneer hij zijn (zo impopulaire) mening naar buiten brengt.

Maar waarom uitgerekend de zogenaamde “alternatieve media”? Waarom moet een blog, zoals dit, Dr. Yeadon behandelen? Waarom gaat de gedecoreerde man niet naar een grote mediaketen of talkshow waar hij een veel groter publiek kan bereiken?
Nou – dat is precies wat hij probeerde te doen.

Het is niet mijn keuze [om alleen in de alternatieve media te verschijnen]. Ik zou heel blij zijn geweest als een mainstream tv-station, radiostation of krant mij had geïnterviewd. Ik heb ze allemaal gebeld of geschreven, maar elke mening die afwijkt van het heersende narratief wordt volledig onderdrukt.

De reden waarom ik mij vanaf het begin publiekelijk heb uitgesproken, was dat het sinds april 2020 al duidelijk was dat wij werden voorgelogen. […] Je hoeft geen academische graad te hebben om dat te zien. U hoeft alleen maar uw gezond verstand te gebruiken om te zien dat uw regeringen 12 tot 15 maanden lang tegen u hebben gelogen. Het spijt me. Ze doen het. – Dr. Yeadon

Dr. Yeadon – Traditionele vaccins – veilig en effectief

Dr. Yeadon zegt dat hij van nature voorstander is van vaccinatie (hij heeft bijna zijn hele leven onderzoek gedaan naar geneesmiddelen) en dat hijzelf, evenals zijn kinderen en kleinkinderen, alle gebruikelijke vaccinaties hebben gehad. Hijzelf zou elk geneesmiddel goedkeuren waarvoor een vergunning voor het op de markt brengen wordt verleend – op voorwaarde dat het geneesmiddel veilig is en op de juiste wijze wordt gebruikt.

U komt gezond en wel aan bij de dokter, daar krijgt u een injectie. Daarna hebt u misschien een dag of wat een lichte pijn in uw arm en uiteindelijk bent u voor lange tijd – of vaak zelfs voor de rest van uw leven – beschermd. De manier waarop dit wordt bereikt is dat u een dosis van de (meestal gedode) ziekteverwekker (meestal een bacterie of virus) krijgt, samen met iets anders om uw immuunsysteem wakker te schudden. Dit is de basis van de traditionele vaccinatie. – Dr. Yeadon

  Britse man tijdelijk verbannen van Facebook na delen gruwelijke foto van na-AstraZeneca, honkbalgrote bloedprop in zijn arm

Dr. Yeadon – mRNA- en vectorvaccins: veel nog niet onderzochte variabelen

Met de zogenaamde vaccins tegen het coronavirus, zegt Dr Yeadon dat dit heel anders is. Eerst legt hij nogmaals het werkingsmechanisme van mRNA- en vectorvaccins uit.

Deze op genen gebaseerde vaccins zijn uniek. Ze zijn nooit op enige schaal of in enige vorm gebruikt om mensen te behandelen. En ze bevatten allemaal een stukje genetische code, hetzij DNA (zoals door het virus in uw lichaam zou worden gebracht), hetzij boodschapper-RNA (mRNA), dat het intermediair is tussen uw genen en het eiwit dat moet worden geproduceerd. Ze hebben een glibberige coating van vettige nanodeeltjes die de genstoffen helpen de cel in te glijden. – Dr. Yeadon

Wij hebben dit werkingsprincipe ook in talrijke berichten uiteengezet, hier is een grafische voorstelling van de mogelijke werkingsmechanismen van vaccins:


Tot dusver klinkt het, zoals Dr. Yeadon zegt, allemaal mooi en futuristisch – maar er zijn ten minste twee grote problemen:

Het eerste grote probleem met deze op genen gebaseerde vaccins is: de ontwikkelaars hebben een spike-eiwit gebruikt. Je hebt al die cartooneske voorstellingen van het virus gezien, die bal met al die knolvormige stekels op het oppervlak. Zo’n stekel is een spike-eiwit. En de ontwikkelaars hadden het lumineuze idee dat als we deze in gen-gebaseerde vaccins kunnen programmeren, je lichaam er een aantal van zal produceren.

Hoe vertaalt dat zich: we hebben tijdelijk de controle over je lichaam overgenomen, zodat je een producent van virale eiwitten bent geworden.

Helaas is het spike-eiwit biologisch zeer actief. Het doet veel dingen. Wanneer ik er bijvoorbeeld op wijs dat het uw bloed doet stollen waar het in overvloed in uw bloed wordt aangetroffen, moet u zich waarschijnlijk zorgen maken, want dat is precies wat het doet. Dat is een van de problemen dat het antigeen, datgene wat geprogrammeerd is om door uw lichaam te worden geproduceerd (op zichzelf een uniek proces dat nog nooit eerder is gedaan), niet goedaardig is. Het is giftig. Het is dan ook tijd om het vergif te noemen.

Het andere probleem is: in tegenstelling tot de conventionele vaccinatie, waarbij je een vaste dosis van, zeg 5 milli-druppeltjes, van een dood virus krijgt, krijg je nu 5 milli-druppeltjes genetische code. Dat betekent dat het vaccin zeer goed zou kunnen absorberen en er veel kopieën van zou kunnen maken. Ik zou kunnen eindigen met 250 milli-druppels die ergens in mijn lichaam geproduceerd worden.

Een ander neemt het misschien minder goed op en maakt er misschien minder kopieën van. Ze zouden kunnen eindigen met 5 milli-druppels door het lichaam geproduceerd. Dat is een zeer breed scala van uitkomsten. En dat is het probleem. Het is absoluut onontkoombaar, omdat deze vaccins meerdere niveaus van werkzaamheid in het lichaam hebben die niet kunnen worden gecontroleerd en die niet eens worden gemeten.

Er zullen verschillen zijn tussen mensen. Ik denk dat er mensen zullen zijn die gedurende een lange periode zeer grote hoeveelheden spike-eiwit produceren – op ongeschikte plaatsen in het lichaam. En ze zullen ziek worden en misschien sterven. Andere mensen zullen kleinere hoeveelheden produceren op gunstiger plaatsen en zij zullen zeggen “Kijk, geen bijwerkingen, waar klaag je over, Yeadon?!”. Nou – ik heb het net uitgelegd. Het is ingebouwd in het mechanisme dat er een zeer grote variabiliteit zal zijn. Ik denk dat dat een serieus probleem is. – Dr. Yeadon

Operatie Warp Speed: sneller dan het licht?

De lezers kennen misschien de term “warp speed” alleen uit Star Trek. Sneller vliegen dan de snelheid van het licht? In science fiction films is dat mogelijk. Maar in het verlengde hiervan was er in het midden van 2020 in de VS inderdaad “Operation Warp Speed”, gericht op de snelle ontwikkeling van coronavirusvaccins. Dr Yeadon brengt dit onder onze aandacht.

  Palestina nauwelijks gevaccineerd en geen lid van de WHO - dit zijn de redenen waarom

Het duurt gewoonlijk jaren om conventionele vaccins goed te ontwikkelen – tussen de 5 en 10 jaar moet daarvoor worden uitgetrokken. Wanneer je met de ontwikkeling begint, weet je niet welke dosis je uiteindelijk gaat gebruiken en onderzoekt men de juiste dosis in wat dosisbereikstudies worden genoemd.

Met de coronavirusvaccins heeft men dergelijke studies niet gedaan, of men heeft ze met enorme snelheid gedaan, bij slechts een paar mensen. Dus ze gingen door met operatie Warp Speed, denk ik dat het heette. Dit is een concept uit science fiction films. De uitdrukking “Operatie Warp Speed” is letterlijk absurd. Wat ze deden was veel stappen overslaan – en toen logen ze tegen ons en zeiden dat ze de stappen niet hadden overgeslagen.

Sorry. Na 32 jaar medicijnontwikkeling… helaas, zoals we in Engeland zeggen, kun je geen kwart in een achtste stoppen – dat kan gewoon niet. Als je heel snel vooruit gaat, zijn er sommige dingen die je niet hebt gedaan. Ik denk dat er een complete mislukking van het reglementaire goedkeuringsproces heeft plaatsgevonden.

Met traditionele vaccins weten we over het algemeen de dingen die moeten worden bestreden. We weten wat er mis kan gaan, daarom er is een reeks regels en vereisten die ervoor zorgen dat vaccins die hindernis kunnen nemen. Dus uiteindelijk kun je ze vertrouwen als ze worden gebruikt en ingeënt. We hebben geen idee wat deze stappen voor kwaliteitsborging zouden moeten zijn voor op genen gebaseerde vaccins. Er zijn geen medicijnen van dit type die ooit bij mensen of in grote delen van de bevolking zijn gebruikt. Niemand weet wat de juiste dingen zijn die gedaan moeten worden. We weten niet hoe ze in het lichaam worden verdeeld. We weten niet hoeveel eiwit ze produceren voor hoe lang en in welke delen van het lichaam dit gebeurt. Dit worden farmacokinetiek en farmacodynamiek genoemd en zijn gewoonweg niet onderzocht. Geen van de onderzoeken is gedaan waaruit zou kunnen blijken dat het veilig is. Geen van de studies is gedaan om de onschadelijkheid ervan vast te stellen. – Dr. Yeadon

“Coronavaccinatie bij zwangere vrouwen is onschadelijk” – integendeel zegt Dr. Yeadon

De mainstream media promoten op alle kanalen COVID-19 vaccinaties. Onlangs publiceerde de Duitse tv-zender SWR een artikel met de titel “Coronavaccinaties voor zwangere vrouwen zijn ongevaarlijk”. De “kleine prik” wordt gewoon aan iedereen zonder kritiek en zonder vragen te stellen aanbevolen. Laten we luisteren naar de mening van Dr. Yeadon, een deskundige die, in tegenstelling tot andere “charlatans”, terecht deze dokterstitel draagt.

Omdat de op genen gebaseerde vaccins niet werken zoals traditionele vaccins, kan men geen veronderstellingen maken over hoe veilig ze zijn tijdens de zwangerschap, of vlak voordat men zwanger wordt. Men heeft absoluut geen idee. Ik denk dat zoiets als een complex, nieuw, experimenteel geneesmiddel (en voor de op genen gebaseerde vaccins is dit allemaal zeker waar) je nooit – echt nooit – aan zwangere vrouwen geeft. Niet meer sinds thalidomide 60 jaar geleden.

Thalidomide – een halve eeuw later nog steeds onder ons

De reden dat het nooit meer is gedaan sinds thalidomide, 60 jaar geleden, is omdat er toen gewoon een onbedoelde regelgevingsfout was. Men had er geen idee van dat baby’s niet veilig waren in de baarmoeder van hun moeder, maar zelfs in hoge mate blootstonden aan elke vorm van biologische inmenging. En dit werd geleerd tegen een hoge prijs: tienduizenden kinderen werden gehandicapt geboren, vaak zonder ledematen.

  Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) noteert 1.480 procent stijging van hartspierontstekingen

En erger nog, men leerde dat als de moeder de pech had de eerste dosis in te nemen op de 20e dag na de bevruchting van het eitje, het kind met ernstige hersenbeschadiging werd geboren. Als zij de eerste dosis op de 22e dag na de bevruchting innam, traden cardiovasculaire problemen op. Op de 24e dag, waren er ledematen vermist. Laat niemand mij vertellen, zonder het echt te hebben bestudeerd, dat hij weet wat dit op genen gebaseerde vaccin zal doen met het zich ontwikkelende embryo. Niemand kan het weten. Er is gewoon geen manier om het te weten.

Alle vrouwen die overwegen zich te laten vaccineren en zwanger zouden kunnen worden of al zwanger zijn: Alsjeblieft, neem het niet. – Dr. Yeadon

Op dit punt wordt Dr. Yeadon erg sentimenteel en geagiteerd – wat heel begrijpelijk is als je kijkt naar wat er momenteel in grote delen van de wereld gebeurt en hoe de media dit spel spelen. Eerst en vooral in de westerse publieke media.

Behoorlijke toelating? “Ik heb me nog nooit zo geschaamd voor de industrie waarin ik heb gewerkt”

Dr. Yeadon legt verder in detail uit dat de coronavirusvaccins geen echte vergunning hebben, maar alleen een noodvergunning, die in Europa een “tijdelijke vergunning” wordt genoemd. In wezen is dit echter slechts geharrewar – wij hebben dit reeds in talrijke artikelen uitvoerig toegelicht.

Er zijn bijna geen veiligheidsgegevens. Dus of er iets heel ergs gebeurt 6 maanden na inname, of in gelijke samenhang in een bevolkingsgroep die niet in de proef is getest, kunnen we niet weten.

Laten we maar hopen dat het goed komt – dat is wat er nu gedaan wordt. Vaccins worden aan honderden miljoenen, zo niet miljarden gegeven – gebaseerd op de hoop dat het goed komt. Ik heb me nog nooit zo geschaamd voor de industrie waarin ik heb gewerkt. – Dr. Yeadon

Dr. Yeadon zegt verder nog veel meer onthullende dingen: dat vaccinatie niet de enige remedie tegen het coronavirus is en dat er thans talloze behandelingen beschikbaar zijn. Hij bespreekt ook de PCR-tests, die een absoluut onbetrouwbare basis waren en zijn voor de paniek, de hysterie en de overhaaste ontwikkeling van vaccins.

En hij neemt ook de groep onder de loep die ook de Duitse regering bijzonder na aan het hart zou liggen: de ouderen. Hier legt Dr. Yeadon uit dat de vaccins bijna niet op deze groep zijn getest – vooral niet op oudere mensen met onderliggende ziekten. Niettemin is deze groep nu bijna volledig gevaccineerd (ook in Duitsland). Met verwoestende gevolgen – in Engeland bijvoorbeeld was er een sterke stijging van het aantal sterfgevallen in deze groep toen de vaccinatiecampagne begon. Wij hebben hetzelfde verschijnsel ook in andere landen gezien.

Goed nieuws en verontrustend nieuws van Professor Sucharit Bhakdi

Aan het eind legt Dr. Yeadon dan precies uit wat Prof. Bhakdi onlangs ook heeft geprobeerd aan het publiek bij te brengen en legt hij uit waarom er een toename is van trombo-incidenten na vaccinatie en waarom dit te voorzien was.

En de mainstream media? Zij zwijgen hierover. Nee, ze gaan zelfs door met het propageren van het vaccin – nu voor kinderen en zwangere vrouwen.

De volledige lezing van Dr. Yeadon vindt u hier:


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De “veilige vaccins” toezeggingen worden steeds wankelerVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“Het is alleen maar…” – Waarom ik nooit en te nimmer zal opgeven
Volgend artikelArtsen delen HUN EIGEN horrorverhalen over vaccinletsel en onthullen dat vaccins een verwoestende uitwerking hebben op de medische wereld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Waarom de man niet in de media komt hebben we gezien aan de zwaaiende interviewer.
  Doodsangsten staan ze uit wanneer dit allemaal bekend zou worden.
  En ik heb ook nog nooit gehoord dat iemand een jaarlijkse polio prik moet halen of een mazelen prik, enz…..
  1x is ruim voldoende voor de rest van je leven.
  Maar dit niet. Een eerste, een tweede, daarna nog een aantal boosters.
  En niemand wet hoelang dit nog door gaan.

 2. Dr. Yeadon komt oprecht over, het verhaal komt geloofwaardig over, MAAR, dat is het niet! Ook deze zogenaamde wetenschapper (die miljoenen en miljoenen heeft verdiend bij big pharma en dus totaal onbetrouwbaar is) gaat uit van het bestaan van “virussen” en dus dit zogenaamde “coronavirus”. Ook hij komt vaak met dat tekeningetje van een rond bolletje met die spikes erop, maar feit is dat NIEMAND ter wereld, echt niemand ooit zo’n bolletje in iemands lichaam heeft gezien. “Virussen” zijn sowieso nooit aangetoond. Dus ook deze oprecht lijkende man zwetst compleet uit zijn nek. En de mensen die “alternatieve” media lezen trappen dus ook nog steeds massaal in de virusleugen. Door dit soort mensen als Yeadon te quoten blijven we in de vicieuze cirkel zitten en worden we compleet misleid! Er is geen basis, er is geen “virus” dus alles wat over “virussen” getypt en gezegd wordt is quatsch, onzin, leugens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in