Uit IJsland is baanbrekend nieuws naar buiten gekomen. Vanaf deze week is IJsland het eerste land ter wereld dat ALLE Covid-maatregelen volledig laat vallen. Er zullen geen lockdowns of sociale beperkingen zijn. Er zullen geen verplichte Covid-tests zijn en als u toevallig Covid oploopt, hoeft u niet te isoleren. Er zullen geen vaccinpaspoorten zijn en geen vaccinmandaten. Iedereen, ongeacht zijn vaccinatiestatus, kan naar het land reizen zonder dat een test nodig is. De ongevaccineerden zullen met geen enkele vorm van discriminatie of uitsluiting uit de samenleving te maken krijgen, schrijft Vasko Kohlmayer.

IJsland keert terug naar het leven zoals het was vóór Covid.

Dit zou op zichzelf al verbazingwekkend genoeg zijn, aangezien IJsland zich midden in een massale Covid golf bevindt en zelfs op dit moment nog record gevallen noteert.

Als u het nog niet wist, de vaccinatiegraad in IJsland is zo’n 80% van de totale bevolking, wat betekent dat ongeveer 90% van de volwassen bevolking volledig gevaccineerd is.

Het is duidelijk dat de vaccins absoluut niets hebben gedaan om de verspreiding van het SARS-CoV-2 virus tegen te houden of zelfs maar te vertragen. Integendeel, zij schijnen tot de toename ervan te hebben geleid.

Niet alleen heeft de regering van IJsland besloten alle Covid-beperkingen en vaccinatie-eisen te laten vallen, maar het Ministerie van Volksgezondheid heeft opmerkelijke nieuwe richtlijnen uitgevaardigd over hoe met het virus om te gaan. De gezondheidsautoriteiten van het land hebben de IJslanders geadviseerd dat “zo veel mogelijk mensen met het virus geïnfecteerd moeten worden, want de vaccins zijn niet voldoende.”

Hoort u dit?

De IJslandse regering vertelt haar volk nu dat het goed is om Covid op te lopen. Met andere woorden, de IJslandse regering heeft besloten Covid aan te pakken door middel van kudde-immuniteit, afgeleid van natuurlijke infectie.

  Biden's strijd om de Zuid-Chinese Zee in dit tijdperk van precisiegeleide raketten

Dit betekent de volledige ontkenning van het officiële Covid-narratief, dat de afgelopen twee jaar door bijna elke regering als de conventionele wijsheid werd aanvaard.

Het verhaal luidde ongeveer als volgt: de mensen moeten ten koste van alles proberen te voorkomen dat zij geïnfecteerd raken en in plaats daarvan wachten tot zij zich kunnen laten inspuiten met de inderhaast verzonnen experimentele vaccins van Pfizer, Moderna en dergelijke.

Nu echter moedigen de regeringen hun burgers steeds meer aan om de vaccins te vergeten en in plaats daarvan het virus met hun eigen immuunsysteem te lijf te gaan.

Wat krijgen we nou?

Zij zeggen dit na twee jaar van hardhandige lockdowns, restricties en sluitingen die onnoemelijke economische, sociale en psychologische schade hebben aangericht.

Zij zijn van mening veranderd na een wereldwijde inentingskruistocht, waarbij meer dan 60 procent van de wereldbevolking geïnjecteerd werd met onvoldoende geteste vaccins die niet erg doeltreffend bleken te zijn en die wereldwijd nodeloos mensen het leven hebben gekost, wat wel eens miljoenen mensen zouden kunnen zijn.

Er waren wetenschappers die in het begin pleitten voor kudde-immuniteit door natuurlijke infectie. Die stemmen werden echter geridiculiseerd, gecensureerd, in diskrediet gebracht, ontslagen en gecanceld.

In plaats daarvan grepen de regeringen over de hele wereld het valse narratief aan en gingen over tot het opleggen van een cascade van rampzalige maatregelen die het menselijk ras ongekende schade berokkenden.

In de komende weken zullen zij zich proberen te verontschuldigen door te beweren dat het virus veranderd is en dat het nu minder gevaarlijk is dan het aanvankelijk was. Dit is tot op zekere hoogte waar. Het blijft echter een feit dat het virus voor de meeste mensen nooit een groot gevaar is geweest. Het overlevingspercentage voor mensen zonder ernstige onderliggende ziektes bedroeg ongeveer 99,7 procent. Het vormde vrijwel geen bedreiging voor gezonde kinderen. Het vormde slechts een betrekkelijk gering risico voor actieve gezonde mensen in de productieve leeftijd. De bedreiging was absoluut niet voldoende om grootschalige sluitingen van scholen en bedrijven en andere bezwarende maatregelen te rechtvaardigen.

  EU, NAVO, Al-Qaeda sluiten zich aan bij de oorlog aan de kant van de Oekraïense nazi's

Evenmin rechtvaardigde het de willekeurige massale vaccinatie van kinderen en gezonde mensen met de gevaarlijke en gebrekkige vaccins.

Dit beleid was een reusachtige misstap die onnoemelijke biljoenen dollars en ontelbare levens heeft gekost.

Nu het valse narratief aan het instorten is, moet aan degenen die voor dit debacle verantwoordelijk zijn, gevraagd worden zich te verantwoorden. Deze mensen zijn echter zeer sluw en zij zijn al bezig om de aandacht van het publiek vakkundig af te leiden naar een andere plaats met een nieuw narratief.

Vandaag hebben zij het allemaal over Vladimir Poetin als de grootste bedreiging voor de mensheid. Zij hopen de emoties van de mensen op te wekken, zodat zij niet zullen merken dat de Covid op de een of andere manier verdwenen is, hoewel wij kort geleden zogenaamd allemaal dreigden eraan te sterven.

Nu is Vladimir Poetin het grootste kwaad waarmee wij ooit te maken hebben gehad. En als bonus kunnen zij hem de schuld geven van de inflatie, de depressie en andere catastrofes die het gevolg zijn van twee jaar destructief Covid-beleid.

De Covid-19 crisis was van het begin tot het einde een door de regering opgelegde ramp. Het virus – dat door de Chinese staat in samenwerking met Dr. Fauci en zijn vrienden gecreëerd werd – ontsnapte of werd vrijgelaten uit het biolab in Wuhan.

De Oekraïense crisis is evenzeer een door de regering veroorzaakte ramp. De onnozele Joe Biden, Antony Blinken en hun globalistische trawanten hebben Poetin geprovoceerd door het idee van de NAVO op de drempel van Rusland te duwen. Dit was voor de Russen even onaanvaardbaar als de toetreding van Mexico tot het Warschaupact voor de Verenigde Staten onaanvaardbaar zou zijn.

  Niet in staat overwinningen te behalen aan frontlinie, vallen Oekraïense nazi's burgers aan in Donetsk (18+)

Poetin vroeg om de verzekering dat er geen landen van de NAVO meer aan de Russische grens zullen komen. Dat was geen onredelijk verzoek, maar men zei hem naar huis te gaan en niet te zeuren.

Zowel Covid als Rusland zijn valse narratieven. In zekere zin zijn zij één uit één stuk. De gevoelens en emoties die door het laatste worden opgeroepen, worden gebruikt om de ineenstorting van het eerste te verbergen en te verdoezelen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Russisch parlementslid zegt atoombom op VS te gooien om te bewijzen dat Rusland serieus is over NAVOVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWat is er werkelijk aan de hand in Oekraïne
Volgend artikel12.000 Tsjetsjenen klaar voor inzet in Oekraïne – Kadyrov Tsjetsjeense strijders steunen de interventie van Moskou in de Oost-Europese natie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. ‘Nu het valse narratief aan het instorten is…’ Kohlmayer kletst uit z’n nek. Er is niets aan het instorten. Deze achterlijke wereld gaat gewoon naar een volgende fase van de ‘Great Reset’. In 2021 had het WEF al een voorschot genomen op het einde van de ‘pandemie’ en heeft dit aan zijn leden via een brief bekend gemaakt.

 2. Zonder soldaten is er geen leger en kunnen politici geen oorlog voeren. Zonder pcr testbereidheid was er geen pandemie geweest.
  Het volk kiest er erlke keer weer voor om zijn eigen beul te zijn

  • Amen. De schapen rennen bij de eerste druppel snot om zich te laten testen en graven zo hun eigen graf. Tegen de tijd dat ze dat doorhebben is het te laat.

   • het is al te laat 2 voor 12…6 miljard zijn al inge-ent met dat vergif dat kennelijk ook in hoofd gaat zitten,als ze al niet eerder de ziekte van down syndroom hadden.. nog ff wachten lopen ziekenhuizen wereldwijd vol en sterven er behoorlijk wat mensen

 3. Verkoudheidsgriep meer niet maar werdt als een dodelijk monster de mensheid voor gehouden via pers en tv die 2 zijn het echte virus AMEN

 4. Het is niet onwaarschijnlijk dat ook Putin bij de WEF club hoort en dat de tijd rijp wordt geacht om de geplande chaos te veroorzaken in vooral in de slagvelden Europa en VS. Ukraïne is het excuus. (Ordo Ab Chao). De hoeveelheid mensen die daar het slachtoffer van worden vinden ze geen probleem en past uitstekend in de depopulatie-agenda (zie ook Georgia Guidestones). Dit alles heeft tot doel de massa’s achter hun One world government te krijgen met hen als heersers en de overgeblevenen als gerobotiseerde slaaf.

 5. Poetin heeft ff gewacht,had tijd om tijdens de lockdown dit te bedenken en tja nu alles weer een beetje open kan slaat hij gelijk toe.. hij= ziek in zijn hoofd eenzaam en de problemen in Rusland zijn erger dan hier.. grote kans dat de Russische bevolking gaat muiten en word er eindelijk weer een dictator uit macht gezet

 6. Grappig dat ook hier de aandacht scherp verschuift naar de afleiding met een ouderwets Rusland oorlog gebeuren.
  Het laatste waar ik van wakker kan liggen met wat er echt op ons af komt.

  Is er nog wel iemand wakker om psychobillie en KlauSS te stoppen????????

 7. Huidige oorlog kan een False Flag operatie zijn. Putin en Klaus Schwab hadden vorig jaar een videomeeting. Economie moet (immers) kapot. Stel dat Klaus/ WEF aan Putin opdracht gaf om de oorlog te beginnen. Als dekmantel voor aanstaande explosieve prijsstijgingen/ hyperinflatie. Luchtruimen gesloten, dus wereldwijde stagnatie van goederenverkeer en (dus) lege schappen in de winkels. Maar dit alles precies volgens plan van WEF/ Great Reset. SWIFT betalingsservice uitgeschakeld, dan digitale munt, en vervolgens TOTALE CONTROLE!

 8. Ja dat heb ik al een week geleden gezegd dat corona helemaal verdwijnt het uit moorden van 4 en een half miljard mensen is volledig misluk en plan B komt nu te voorschijn Rusland moet zorgen voor een wereld oorlog en de nieuwe Hitler zijn zo als afgesproken, hoe nu verder heel veel onzin de wereld in sturen het volk wederom misleiden met leugens en het lukt volk is al weer zo dom als een schaap gooit Poetin een atoombom dan zullen de andere groot machten de volgende gooien op Rusland en uiteindelijk zou er de verschroeide aarde zijn wat hebben de elite daar nou aan het is allemaal spel en er zal weer heel veel geld naar de oorlog industrie gaan waar de elite allemaal met hun aandelen inzitten en dan alle macht helemaal naar zich toe trekken, let op het is wederom bedrog waarmee zij het volk weer tegen mekaar gaan uit spelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in