Het houdt nooit op: hoeveel doses vaccin zullen er worden gepusht voor elke nieuwe Coronavirus mutatie?

1

Nu overal ter wereld nieuwe Coronavirus mutaties worden ontdekt, moet iedereen die in de rij staat voor de huidige Covid-19 vaccins zich afvragen: “Hoeveel Cronavirus vaccins heeft mijn lichaam nodig om me veilig te voelen?” Een microbiologe uit de Tsjechische Republiek ziet bewijzen dat de huidige voorraad Coronavirus vaccins verouderd is en zeer weinig effect zal hebben tegen de huidige en toekomstige besmettingsgolven.

De oorspronkelijke dosis mRNA-vaccin was nooit voldoende. De ontvangers krijgen de instructie binnen een maand voor een tweede dosis te komen. Hoewel de farmaceutische bedrijven immuniteit beloven met een tweede dosis, denken de volksgezondheidsinstanties nu na over de aanbeveling van een derde dosis, waarbij Bill Gates het idee al toejuicht. Wanneer de derde dosis niet voldoende is, zal een vierde dosis vereist zijn, waarbij de mensen elk jaar een seizoensgebonden boosters krijgen toegediend. Bij klinische proeven in fase twee waren de antilichaam-niveaus van de gevaccineerden al na twee maanden gedaald. Het is misschien verstandiger om elk jaar zes doses van deze nieuwe mRNA-vaccins te overwegen, aangezien de medische industrie een afhankelijkheidsprogramma creëert dat de kudde-immuniteit schaadt.

Microbiologe weigert zich te laten vaccineren met riskante, zinloze technologie die geen rekening houdt met verschillende stammen

Terwijl de wereld de oorspronkelijke SARS-CoV-2 bestrijdt, waarschuwen gezondheidsautoriteiten over de hele wereld voor nieuwe varianten en mutaties die de doeltreffendheid van vaccins kunnen blijven verminderen en maatregelen voor de volksgezondheid kunnen ondermijnen. Dr. Anthony Fauci beveelt nu twee mondkapjes aan, zelfs na vaccinatie. Sommige gezondheidsautoriteiten, zoals Dr. Scott Segal van Wake Forest Baptist Health in Winston-Salem zeggen dat drie of vier mondkapjes beter is. Als mondkapjes en vaccins de weg, de waarheid en het licht uit de pandemie zijn, hoeveel mondkapjes en hoeveel verschillende soorten vaccins zullen er dan nodig zijn om de verschillende mutaties die zich voordoen te bestrijden?

  Complotten ... de standaardwerkwijze van deze aarde

Coronavirus mutaties zijn reeds een seizoensgebonden probleem geworden. Volgens de Tsjechische microbiologe Soňa Peková waren de tweede en derde golf van infecties in het afgelopen jaar het resultaat van nieuwe Coronavirus mutaties die de bevolking belaagden. Zij gelooft dat de huidige vaccinatielijn voor Covid-19 helemaal niet zal werken voor de Britse Coronavirus mutatie. In het interview zegt ze dat ze zich niet zou laten vaccineren voor het Coronavirus, aangezien er meerdere varianten ontstaan.

“Ik denk niet dat het vaccin kan werken. Het is ontwikkeld tegen iets dat hier niet meer bestaat. Sommigen zeggen dat dit vaccin zal werken voor de Britse stam, maar ik waag het te betwijfelen. Dit is vooral gebaseerd op hoeveel significante mutaties deze Britse stam draagt en hoeveel heterogeniteit (sequentie diversiteit) er bestaat tussen de stammen. Reeds bestaande vaccins kunnen een probleem hebben met de stammen die hier momenteel circuleren”, zegt ze.

Bevolkingen worden klaargestoomd om afhankelijk te zijn van seizoensgebonden mRNA-technologie

Dr. Peková maakt zich ook zorgen over de langetermijneffecten van de nieuwe mRNA-vaccintechnologie.

“We kennen het veiligheidsprofiel op lange termijn niet. Ik zou niet zozeer bang zijn voor de onmiddellijke bijwerkingen, maar wel voor de effecten die over vijf tot tien jaar kunnen optreden. Als iemand dertig is, kan het een risico zijn. Ik laat me niet vaccineren”, zegt de microbiologe.

Zij ziet geen heil in vaccins die ontworpen zijn voor een virus dat een jaar eerder bestond. Elke nieuwe infectiegolf wordt veroorzaakt door nieuwe varianten van het vorige Coronavirus dat in omloop is. Het manipuleren van het immuunsysteem om te reageren op eigenschappen van jaren oude Coronavirussen zal het immuunsysteem niet noodzakelijkerwijs voorbereiden op de komende varianten en de steeds muterende eigenschappen van Coronavirussen. De vaccintechnologie zou omstandigheden kunnen creëren die het immuunsysteem kwetsbaarder maken, een fenomeen dat werd waargenomen in een onderzoek van het Department of Defense uit 2018. De studie toonde aan dat griepvaccins virus-interferentie veroorzaakten, waardoor vaccinontvangers 36 procent meer kans hadden om geïnfecteerd te raken met momenteel circulerende Coronavirussen.

  Wetenschappers schrijven hoge hoeveelheden aluminium in de hersenen van autistische kinderen toe aan vaccins

De microbiologe zegt dat het lente 2020-virus de eerste variant was. De tweede dook op in september en de derde in december. De laatste golf in Groot-Brittannië is anders dan de vierde variant die voor het eerst in Groot-Brittannië opdook.

“De Britse mutatie moet SARS-CoV-5 worden genoemd. Elke golf gedraagt zich klinisch een beetje anders, het virus heeft een ander genoom, een ander programma, volgens hetwelk het is geschreven”, verduidelijkt Peková.

Artsen vaccinatie in Saarland: 54 procent kwam niet opdagen – minister van Volksgezondheid boos

Vorig artikelDe cancelcultuur gedijt in het Witte Huis – schakelt de commentaarfunctie op YouTube uit
Volgend artikelFacebook coördineert vaccincensuur met Biden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in