Biden’s video’s krijgen meer dislikes dan likes. “De populairste president aller tijden” is niet zo populair als men wil doen voorkomen.

Joe Biden’s officiële YouTube-kanaal, dat wordt bestuurd vanuit het Witte Huis, krijgt veel meer duimen naar beneden dan duimen omhoog door de toeschouwers en in de commentaarvelden hebben velen hun frustratie geuit. De commentaarfunctie is nu uitgeschakeld.

Facebook en Twitter hebben hard gewerkt om toenmalig president Donald Trump het zwijgen op te leggen. Zijn volgelingen, op hun beurt, leggen nu het volk het zwijgen op. Trump doorstond vier jaar van demoniseren terwijl Biden, die in de linkse media is beschreven als de meest populaire president aller tijden, zich al na minder dan twee maanden als president genoodzaakt voelt om de mogelijkheid van burgers om hun mening te geven over zijn beleid dat hij in zijn video’s uitdraagt te verwijderen.

De democratie lijdt eronder als het volk het zwijgen wordt opgelegd

The Red Elephants hebben alle video’s van het account van de nieuwe president bekeken en merken op dat ze, op één uitzondering na, allemaal meer negatieve dan positieve reacties krijgen van het publiek. Ze schrijven gekscherend dat “met YouTube als referentie, verschijnt Biden als de meest gehate president van de Verenigde Staten aller tijden”.

De reden, zo speculeren zij, is niet om Biden te beschermen tegen de hoon van het volk, maar eerder een poging van het Witte Huis om de schijn van Biden’s populariteit in stand te houden.

In de commentaarsectie vind je wat mensen werkelijk denken over wat ze net hebben bekeken. Als ze het niet leuk vinden wat ze zien, zullen ze het je vertellen. Dat is natuurlijk, als de commentaarsectie beschikbaar is. De enige reden waarom iemand ooit zijn commentaarsectie zou uitschakelen is als ze het niet leuk vinden wat de mensen over hen te zeggen hebben, en dit is wat ze ook doen met conservatieve stemmen, maar op een veel grotere schaal.

Beoogde debat-moderator Steve Scully is geschorst na liegen

Wanneer het niet langer mogelijk is om commentaar te geven, wordt de discussie over de inhoud van de politiek beperkt, worden slechte argumenten niet tegengegaan en lijdt op lange termijn de democratie eronder.

Linkse Time Magazine geeft toe dat er een samenzwering was om Trump te verwijderen en Biden te installeren

1 REACTIE

 1. Die lul moet eruit, hoe dan ook.
  Iedere dag dattie er zit verliest USA kapitalen en normaliteit.

  Hij zal er ook wel uitgetrapt worden; maar vraag is: waneer?
  ————–
  Onze “koning”Willempie en Biden: wat hebben ze gemeen?
  Zitten er allebei te parasiteren zonder recht van titel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here