De Europese database (EER en niet-EER landen) van meldingen van vermoedelijke medicijnreacties is EudraVigilance, gecontroleerd door het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA), en zij melden nu 41.834 dodelijke slachtoffers en 3.900.241 gewonden na injecties van vier experimentele COVID-19 injecties:

Van het totale aantal geregistreerde letsels is bijna de helft (1.672.872 ) ernstig letsel.

“De ernst geeft informatie over het vermoede ongewenste effect; het kan als ‘ernstig’ worden geclassificeerd als het overeenkomt met een medische gebeurtenis die de dood tot gevolg heeft, levensbedreigend is, ziekenhuisopname vereist, leidt tot een andere medisch belangrijke aandoening, of verlenging van bestaande ziekenhuisopname, leidt tot blijvende of significante invaliditeit of arbeidsongeschiktheid, of een aangeboren afwijking/geboorteafwijking is.”

Een abonnee van Health Impact News in Europa heeft de verslagen opgesteld voor elk van de vier COVID-19 opnamen die we hier opnemen. Het is veel werk om elke reactie met verwondingen en sterfgevallen in een tabel op te nemen, aangezien er geen plaats is op het EudraVigilance systeem dat we hebben gevonden waar alle resultaten in een tabel zijn opgenomen, schrijft Brian Shilhavy.

Sinds wij met de publicatie zijn begonnen, hebben anderen uit Europa de cijfers ook berekend en de totalen bevestigd.*

Hier volgt een overzicht van de gegevens tot 15 maart 2022.

Totaal aantal reacties voor het mRNA-vaccin Tozinameran (code BNT162b2, Comirnaty) van BioNTech/ Pfizer: 19.239 doden en 1.927.063  gewonden tot 15/03/2022

Totaal aantal reacties voor het mRNA-vaccin mRNA-1273 (CX-024414) van Moderna: 11.454 doden en 629.641 gewonden tot 15/03/2022

  Een neurologie therapeute praat over de bijwerkingen van vaccins

Totaal aantal reacties op het vaccin AZD1222/VAXZEVRIA (CHADOX1 NCOV-19) van Oxford/AstraZeneca: 8.490 doden en 1.204.744 gewonden tot 15/03/2022

Totaal aantal reacties voor het COVID-19 vaccin JANSSEN (AD26.COV2.S) van Johnson & Johnson: 2.651 doden en 138.793 gewonden tot 15/03/2022

*Deze totalen zijn schattingen gebaseerd op rapporten ingediend bij EudraVigilance. De totalen kunnen veel hoger zijn op basis van het percentage bijwerkingen dat wordt gemeld. Sommige van deze meldingen kunnen ook worden doorgegeven aan de databanken voor bijwerkingen van de afzonderlijke landen, zoals de Amerikaanse VAERS-databank en het Yellow Card-systeem van het Verenigd Koninkrijk. De sterfgevallen zijn gegroepeerd naar symptomen, en sommige sterfgevallen kunnen het gevolg zijn van meerdere symptomen.

U.S. procureur: Toename van 1100% in militaire sterfgevallen na COVID-vaccins – “Dit is genocide”

Meer VAERS-gerapporteerde sterfgevallen door vaccins in Amerikaanse leger dan COVID-doden


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Update uit Israël – De gevaccineerden zijn ziek en stervendeVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe wereldwijde opstand begint: Fiatvaluta’s verdampen, terwijl de voedsel- en brandstofinflatie voor miljarden een plotselinge ARMOEDE ontketent
Volgend artikelHoe diep de verrotting is doorgedrongen in de kern van de regering en de instellingen van de Verenigde Staten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Tsja.. het S antigeen doet wonderen…
  Het is duidelijk dat de introductie van dit protein in het menselijk systeem heel wat processen verstoort. Nu nog wachten tot de troep door de darmen opgenomen kan worden, zodat je het met plantaardig voedsel naar binnen kan werken.

  Toch blijft het bizar dat mensen nu voor hun 4e booster gaan, kennelijk geen klachten. En ook niet duidelijk waarom ze zo verslaafd zijn aan die spuit.

  • Mijn zwager dood, overburen dood. dochter van buurvrouw hart, naast oma in aanleunwoning meerdere beroertes …….ik kom ze overal tegen , de prikspijters.

  • @Rudy Dannau Onder welke steen leef je
   mijn moeder longembolie
   mijn zus herseninfarct
   een maat hart probleem
   een jonge man hart problemen
   jonge vrouw dood werkte in de zorg
   mijn andere zus 5 x achter elkaar ziek
   vele zijn moe moe moe
   2 mensen die ik ken flauwvallen ,dikke klonter bloed uit neus
   ga zo maar door

   • Het is lastig omdat je ook verschillende batches hebt. De ene prik is de andere niet. Op mijn werk heb ik nog geen hele gekke dingen gezien bij alle collega’s die een prikkie hebben gehaald. Wellicht zal zich meer op de langere termijn gaan openbaren.

    • Ja, het gekke is dat ik ook niemand ken die neergestort is, wel een paar met enige klachten, maar dat is weg nu. De oudjes van bijna 80 gaan nog naar Portugal, de zwaar obese diabetes kennis met twee spuiten doet het goed, en vanmorgen het bericht dat iemand zijn 4e spuit gaat halen deze vrijdag, zijn wijwater lijkt het wel. Verder, Ingespotenen lopen er fris als hoentjes bij, of zitten vrolijk aan het bier op een terrasje. Ze denken dat je gek bent als je niet ingespoten bent, er is wat mis met je. Ik zie het gros om me heen niks vreemds mankeren. Geen idee hoe het zit, want er zijn zat berichten over bijwerkingen. En als ik kijk naar wat de mRNA doet (op wetenschappelijk niveau) dan zie ik dat het heel verrot is. Die S arrestin aka S antigeen die de mRNA aanmaakt in je cellen, dat is smerige troep die veel schade veroorzaakt. Dus het kan niet anders dan dat er mensen bezwijken. Maar weet je, ik zie ook nergens dode mussen liggen, of dode katten, waar sterven die dan.

     • Of het openbaart zich pas na meerdere jaren. Ook in mijn omgeving geen gekke dingen onder de gevaccineerden. Op een gegeven moment wil je ook bevestigd worden door alle verhalen die over deze mRNA prikkies naar buiten komen. Ik hou elke week de CBS sterftecijfers bij. Het zou echter wel kunnen dat de ziektecijfers wel uit de band springen momenteel.

      • Het verschilt enorm inderdaad.
       Bij mij;
       – 1 collega 4 maanden ziek (25 jaar).
       – 1 collega; hartritmestoornis (35 jaar).
       – 1 collega; hartzakje ontsteking (34 jaar en járen klimmer).
       – Buurman: loopt op pantoffels omdat er na de booster behoorlijke bijwerkingen zijn aan zijn voeten, meermaals in ziekenhuis geweest en elke dag nog bang.
       – Moeder van een vriend van mij; plots in 3 maanden kanker en bloedinfectie, was spik gezond!
       – Schoonmoeder van een directe vriend van mij (60+) : bloedproppen.
       – Schoonvader (zelfde directe vriend van mij): (60+) allerlei lichamelijke aandoeningen ná de prikken. gaan beiden niet meer voor de booster.
       – Schoonzus van directe vriend van mij = 47 jaar (zelfde familie): kanker is teruggekeerd; hoest bloed…
       – Directe kennis van mij: (26 jaar) hoest bloed, wisten in ziekenhuis niet wat het was; dus zeiden; longontsteking.
       – Andere directe kennis van mij (25 jaar); ziek en kwakkelt, paar keer naar ziekenhuis geweest door zenuwaandoening complicaties.

       Mensen kwakkelen voornamelijk.
       Tikken tijdbommen.

       En ja, laat ze lekker genieten van de tijd die ze nog hebben. In de zon, op het terras.
       Zolang ze hun bloed niet laten testen, zullen ze nooit weten hoe hoog de (infectie) waarden zijn en hoe LAAG de witte en rode bloedcellen én bloedlichaampjes waarden zijn.

       Mensen die met de geprikten om gaan om mij heen worden zelfs ziek! Hebben ineens oog ontstekingen en long ontstekingen wat ze nooit hadden.

       Ik heb het wel gezien, ik laat ze lekker genieten nu het nog kan…. ze takelen af.

       In mijn omgeving, mijn collega’s (85% is geprikt) zien er werkelijkwaar NIET uit… iemand hier zegt “fris en fruitig” nou het is letterlij kalles behalve.. PAK MAAR EENS FOTO’s van die mensen van 1 á 2 jaar geleden (vóór de prikken) en NU HUIDIG. Je gaat je echt kapot schrikken..

       Ik heb er maar 1 woord voor: aidsverschijnselen.

       Goed als iedereen lekker met zichzelf bezig blijft want nu meer dan ooit is het belangrijk om scherp te blijven hierop. Mondkapje?! MIJ ZIE JE NIET zonder…. ik moet er niet aan denken al dat gehoest en geproest (want dat is wat ik zie in al die geprikten om mij heen!) in te ademen.

       Nee dankjewel.

       BE SAFE

       • Sinds de prik hysterie in het begin na de eerste prik al drie doden rond de 50 jaar.
        Veel familie en vrienden vaak grieperig of verkouden.(corona)
        Na de booster in mijn omgeving twee mensen plotseling accute kanker uitbraak,de vrouw al overleden de man vorig jaar nog flink onderzoek gehad,niks loos en nu een groot kankergezwel in een nier.
        In mijn buurtje nu mensen na booster twee een hartinfarct,twee herseninfarct en mijn hulp die bij bejaarden werkt kent al zoveel mensen die of doodziek zijn of geweest zijn.Drie adresjes is ze reeds kwijt omdat 2 zijn overleden en een vrouw in coma ligt.

    • Bij mij hetzelfde, alleen een miskraam /geboorteafwijkingen bij de vriendin van een collega. En ik weet dat er drie oud-leraren van mij, die al aardig op leeftijd waren, plots zijn overleden. Wellicht verzwakt door de prikken.

 2. Tja ,…..wat moet je der nog van vinden. Told you so🥺
  Ben zo vaak uit gescholden voor conspiracytheorist, terwijl ik mensen alleen maar allert wilde maken op de bijwerkingen van de vax.
  Tja…told you so, heb ik nu wekelijks al gezegd tegen iemand……en dan hebben ze prikspijt. Ze wilde allemaal graag op de eerste rij zitten om buiten te mogen spelen en hun pleziertjes niet af te laten pakken, tenkoste van wat.
  Mijn kinderen zijn niet gevaxt en zijn gewoon de afgelopen twee jaar de wereld rond gegaan, hebben over het schijt aan gehad. Hebben zich niet laten inperken. Kan dus blijkbaar ook.

  • Hebben jouw kids goed gedaan!!

   Top te lezen.
   Weet je ook of ze moesten testen?

   Zo’n stokje in je neus is niet niks.
   En het eventueel vast zitten in Peru omdat ze daar even beslissen om de mensen uit NL een positieve test uitslag te geven.. (vals positief uiteraard) lijkt me ook geen pretje!

   Als iemand het word conspiracy theorist noemt zegt ik; ik ben een conspiracy ANALIST.

   Da’s wat anders 😉 .

 3. Doe de cijfers gerust x10 zit je nog krap denk ik.’
  Momenteel is er naast de bekende hartklappen een agressieve kankergolf gaande.
  Komt het door de uitgeschakelde weerstand of is het vaccin zelfs kankerverwekkend? Wellicht beide?
  Kranten staan elke dag vol met “plotseling, onverwachts, kort ziekbed, niet tegenop te vechten” ect.
  Hopelijk gaat de massa nu ook ontwaken en zich tegen deze moordenaars keren!

 4. Op het werk ook 3 collega’s met hartfalen…..zwager ging rondje lopen,druk op de borst….maar komt niet door het vaccin!!! Toeval bestaat niet gapers

   • Ja die shedding… daar weten we nog weinig over. Ik vrees ook dat er straks met het graan geduveld wordt. Al die grond die Gates bezit, zijn vriendjes Bayer-Monsanto de GMO kingpins, geen graan meer uit de gebruikelijke landen –> daar komt weer een nieuw Gates monopolie waar we aan ten onder mogen gaan.

    • Inderdaad. Als Billie Boy zijn zin krijgt krijgen we de gentherapie middels de GMO gewassen binnen. Te hopen dat Gates voor die tijd voor een tribunaal verschijnt wegens misdaden tegen de menselijkheid.

 5. Dat VAIDS is iets om in de gaten te houden. Die Franksteinshots slaan voornamelijk op de lange termijn toe. Veel mensen beginnen ziek te worden. Qua sterftecijfers valt het allemaal nog mee in Nederland. Ervan uitgaande dat de sterftecijfers die het CBS wekelijks communiceert accuraat zijn.

  • Precies dat dus Nehemia!

   Shedding!

   Ik zie letterlijk mensen om mij heen klagen over verschijnselen die ze nooit hadden, alleen maar omdat ze omgaan met directe mensen die wel geprikt zijn.
   Bijv. uitblijven van menstruatie van 1 iemand in een gezin waar een ander geprikt is!
   “kan toeval zijn”.

   En een vriend van mij; beide ogen ontstoken… gaat alléén maar met geprikte (vrienden en véél familie) om.

   This is a thing.

   Mij niet gezien.

   Mondkapje op deed ik sinds iedereen ineens geprikt was.
   No way dat ik adem druppels in ga ademen van die mensen. Of in 1 zaal ga staan om te sporten.
   Never.

 6. Check: ik ben mensen moe ja ✔
  Check: Levens moe .. nee ✔
  Check: Verbaasd wat ik om mij heen zie gebeuren nee ✔
  Check: heb ik nog hoop ? nee ✔
  Check: ben ik armoede gewend volmondig ja !! hadden vroeger net aan voedsel ✔
  Check: Blij dat je wat ouder bent ? JA ✔
  Check: Ga je bij de pakken neerzitten ? Nee !! ✅
  Morgen weer een dag .☯

 7. Check: Ik ben mensen moe ja ✔ ✔ ✔
  Check: Levens moe .. Never.
  Check: Verbaasd wat ik om mij heen zie gebeuren nee – wel teleurgesteld.
  Check: heb ik nog hoop ? Ja ✔ voor mezelf én voor de mensen die snappen wat er gebeurd >> en die niet geprikt zijn<<
  Check: Ben ik armoede gewend volmondig ja !! ✔
  Check: Blij dat je wat ouder bent ? Ja, moet er niet aan denken NU 20+ te zijn.
  Check: Ga je bij de pakken neerzitten ? Nee, absoluut nooit.
  Check: Geloof je in een parallelle samenleving ? KOM MAAR OP!! ☯ ✅ ✅✅✅✅

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in