Terwijl de lichten op het oude continent op het punt staan ​​uit te gaan en de Soeverein donkere tijden tegemoet gaat, gaat het ongekende medische schandaal ongehinderd door. Big Pharma wil dat zijn inmiddels zijn kwakkelende, genveranderende mRNA-trekpaard erdoorheen sprint, ongeacht hoeveel “nutteloze eters” worden geëlimineerd in de nooit eindigende dodenrace, schrijft R.R.

Onlangs is ook de software van het leven van minderjarigen gehackt. Als gevolg daarvan is het sterftecijfer onder kinderen (0-14 jaar) in heel Europa met 755% gestegen. Ondertussen heeft de brigade van Magere Hein haar handen vol. Zelden zijn er zoveel mensen gestorven als tegenwoordig. Hoewel ons ondertussen wordt verteld dat het synthetische Corona-vaccin het levenselixer bij uitstek is en dat de ongevaccineerden voortdurend op de rand van de dood kamperen.

Maar die hoogdravende uitspraken werden prompt de kop ingedrukt door berustende terugtrekkingen. Nu wordt gezegd dat de “mysterieuze sterfgevallen” in onderzoekskringen voor heel wat hoofdbrekens hebben gezorgd.

Het duivelse triumviraat van de geneeskunde, de medische wereld en de politiek heeft om voor de hand liggende redenen nog steeds moeite met de erkenning van dodelijke slachtoffers. Maar de steriliserende “werking” die ooit aan de Corona-vaccinatie werd toegeschreven, is inmiddels zelfs gerecapituleerd door toonaangevende propaganda-organen. Evenals de onmiskenbare toename van geïnduceerde auto-immuunziekten. Bovendien heeft de mainstream media nu ook de term VAIDS voldoende draagvlak gegeven.

Kortom, de onlangs veroordeelde “samenzweringstheorieën” waren sinds hun bekendmaking voldoende waarheidsgetrouw. Zodat men, achteraf gezien, onvermijdelijk tot de conclusie had moeten komen dat de openheid voor informatie die verder gaat dan de eigen ideeën in voor- en tegenspoed behouden moet blijven.

  Dr. Coleman: Een boodschap aan de geprikten

Dat de slogan “De samenzweringstheorie van vandaag is de realiteit van morgen” maatschappelijk evergreen is geworden, is geen toeval. Koppige geesten moeten dringend nota nemen: “Waarheid is vreemder dan fictie”. Dus zodra zich verschijnselen voordoen die op het eerste gezicht uiterst vergezocht lijken, pauzeer dan, doe een stap terug en verval niet in oude, vooringenomen patronen.

Zolang de respectieve boodschapper-ribonucleïnezuur en vectorpreparaten voortdurend als boosters worden toegediend, is het belangrijk waakzaam te zijn. Sinds een aantal jaren voorspellen deskundigen continue golven van ziekte, vermoedelijk als gevolg van een ingetreden vatbaarheid, met eindeloze vervelende verrassingen.

Volgens recente waarnemingen verspreidt een nieuw angstaanjagend schrikbeeld zijn onheil. De laatste tijd verschijnen er steeds meer video’s op internet waarin mensen van verschillende nationaliteiten nogal vreemd gedrag vertonen voordat ze verlamd met verkrampte ledematen neervallen en overlijden. Voordat de dood intreedt, gedragen de slachtoffers zich alsof ze dingen hallucineren die met het blote oog niet te zien zijn. Als waarnemer zou men gemakkelijk kunnen aannemen dat het een soort wespenzwerm of iets dergelijks zou kunnen zijn.

Als je de beelden bekijkt, lopen de rillingen over je rug. Wat is hier in vredesnaam aan de hand? De speculaties gaan van elektromagnetische pulsen die gesproeide nanotechnologieën activeren tot een 5-G correlatie.

Alle afgebeelde individuen vertonen een vrijwel identiek gedragspatroon. Het perifere zicht neemt iets waar boven de rechterschouder, waardoor het hoofd in die richting draait. Deze rotatie wordt vervolgens door het lichaam gerepliceerd. Sommige mensen draaien meerdere keren om hun eigen as voordat ze in elkaar zakken, alsof ze denken dat ze worden aangevallen door een krioelende klopgeest.

  De pandemie van krankzinnigen: volledig gevaccineerden verspreiden Deltavariant - dus iedereen moet gevaccineerd worden en mondkapjes dragen

De smartphone wordt er ook van verdacht de tweede, levensbeëindigende component van een binair wapen te zijn door het stimuleren van zogenaamde teslaphorese.

Het feit dat deze identieke incidenten op verschillende continenten plaatsvinden, maakt de zaak niet minder vreemd. De “mysterieuze neerwaartse spiraal”, zoals het verschijnsel is gaan heten, doet denken aan de Hollywoodfilm The Happening. Voordat mensen in de film vertrekken, vindt een soortgelijke obsessieve overname plaats. In de onderstaande reportage van Greg Reese komen de mysterieuze sterfgevallen aan bod.


Bonus:

HET “GRAFEENOXIDE-DEMON” EFFECT TREFT EEN GEVACCINEERDE BESTUURDER – ZIE DE HORROR ONTVOUWEN


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Hoe lang zullen de gevaccineerden leven?” Het antwoord van de uitvinder van grafeenoxide zal je doen gruwelenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet gaat beginnen: EU Commissie bereidt zich voor op blackouts en Wereldoorlog III
Volgend artikelWint Oekraïne? Net zoals Pyrrhus ooit deed
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Die buschauffeer is zielig om te zien,maar wie zegt dat die gevaxt is. Ik wil het best geloven. Maar het ziet er naaruit dat hij een gewoon fataal hartaanval heeft. Wat inderdaad door de vax kan getriggerd zijn. We zullen dit wel vaker gaan zien. Maar mijne inziens is het een hartaanval. En als het aan de vax ligt is dit weer het zoveelste vaxident.

  • Die andere dat is wel degelijk de gifvax die zijn werk doet, en bij jonge mannen nog wel. Er soeelt zich een breinactiviteit af voor ze neervallen. Ik weet niet of de mensen in deze video dood zijn nadien of nog leven.

  • Aanvulling buschaufeur, de beelden zijn erg vertraagd en als je het normaal afspeelt krijgje het beeld van een hartaanval. Ik weet niet of de beste man het overleefd heeft.met zulke beelden moet je uitkijken dat je geen vals beeld krijgt. Oke dat het door de vax is,maar is bevestigd dat ze dood zijn.

 2. kijk op 0.20 links naast de chauffeur .. een witte alien …
  ja t is een doek maar kon het niet meer ontzien
  … we weten allemaal waar die vervloekte gifspuit voor bedoeld is ..
  [hint: ‘image’]

  • Dat is geen alien maar een vrouw met een hoofddoek op die met haar rug naar voor toe rijst ,kijkzo krijg je verhalen die niet kloppen, dat wil ik maar stellen.

 3. De buschauffeur heeft bijna dezelfde verschijnselen in filmpje er boven. De buschauffeur keek niet achterom, begon te gestrekt te schudden, trapte op gaspedaal en bleef gestrekt zitten, bij hartaanval grijp je hand naar je hart en buigt voorover van de kramp.
  Is mijn kijk er op.

 4. Zieke zieke gasten die dit op hun geweten hebben !! Er is maar 1 straf voor !! Damn wat erg dit. En ze gaan maar door met die troep inspuiten. KINDEREN !!!

 5. Vandaag 4 okt 2022 in het nieuws : dat er in de nabije toekomst vele duizenden mensen zullen sterven aan kanker. O ja……. Hoe kan men dit opeens zo voorzien??
  Waarom worden in andere jaren nooit zulke waarschuwingen gegeven❓
  RAAR IS DIT ❗️
  Zou dit misschien iets met de vaccinaties te maken kunnen hebben. ???
  Je ziet nu al diagnoses dat de dokter zegt “u heb testikel kanker er zitten spike eiwitten in de teelballen”
  …o ja ……….? Je zult maar het slachtoffer zijn…. Worden er meer slachtoffers verwacht???
  O ja hart problemen is al bekent dat is waar maar nu kanker ook ????
  En vele immunologen vrezen voor beschadigingen van het natuurlijke immuunsysteem….omdat het eigen immuunsysteem “ even “ buiten werking gesteld moest worden om antistoffen aan te maken, oei… dan wordt een gewone griep de komende winter al gevaarlijk….
  Een cytokine storm dat is ook al gediagnostiseerd…… zomaar uit het niets nooit ziek geweest en zomaar………

  Ik dacht dat die spike eiwitten volgens de vaccin adviseurs na 6 dagen uit het lichaam moesten zijn.
  Hebben ze dan toch een foute code ingespoten gekregen. ?
  Blijft deze genetische code dan toch langer werken?
  Blijft het vaccin dan toch niet in je bovenarm maar gaat het dan toch met de bloedstroom je hele lichaam door….?? Dat was niet de bedoeling van de ontwikkelaars van dit spul !!
  Ze ( de vaccins) zouden een paar dagen in de bovenarm antistoffen maken, en dan afgebroken worden en door het lichaam en uitgescheiden worden, maar is dit dan toch mislukt?
  Tja ….. nu blijkt dat de spike eiwitten giftig zijn en wel tot 11 maanden na de vaccinatie bij obducties nog in het lichaam actief zijn. Oei een foutje…. Dat was niet de bedoeling….maar het zijn wel feiten!!! (In Duitsland gepubliceerd)
  En dan toch maar doorgaan met prikken….. dit heet in het “normale leven “ een misdaad,” iemand iets ondeugdelijk geven waarvan hij of zij ziek wordt…..
  In de medische stand van tegenwoordig, doet men dit anders dan bereid je alvast de mensen voor op het feit dat ze weleens kanker kunnen krijgen. En komt dit vandaag prominent in et nieuws……
  Slim en geruststellend voor alle willige volgers van de medische wetenschap.
  Dit noemt men ook wel “ als willige schapen volgen “ maar nu naar je levens einde.
  Zonder dat je dit weet…

  Gaat er daarom in de toekomst zoveel kanker ontstaan.
  Dat de vaccins toch anders werken dan gepland?
  Wel handig van de medische stand dat ze zichzelf nu alvast indekken. ❗️
  Dan hoeven ze niet te erkennen dat het vaccin “toch een foutje” was.
  Het expiriment is dus toch mislukt met miljoenen potentiële zieken, nu nog lopende tijdbommen.

  En de farmaceuten, ach ja je kiest er toch zelf voor, om ons vaccin te nemen, o ja en al die verplichtingen ( mandaten ) en de QR code dan? enne : nee wij farmaceuten, zijn niet aansprakelijk. En jammer dat je niet naar het café kunt of soms zelfs je baan kwijt raakt… Wij farmaceuten hebben ons best gedaan… o ja…..??

  Het gekke is dat de reclame op de Ned. TV nu ook zegt dat mensen van boven de 18 de prik KUNNEN halen maar GEEN OPROEP krijgen.
  Zou de EMA dan toch deze prik niet goed hebben gekeurd voor deze leeftijds categorie van 18 t/m 59 jaar.
  Dit is precies wat Kuipers een tijdje geleden in de tweede kamer heeft gezegd.
  Hij zei: “ik kan dit niet verplichten want anders ben ik verantwoordelijk voor de bijwerkingen.”
  O ja ……. dus toch bijwerkingen….! Minister de Jonge zei toch dat ze volkomen veilig waren……. En nu blijkt het dus toch niet zo veilig als ons verteld is. !!!! Dat is wel lastig !!! Wie en wat moet je nu geloven ?!?!

  Zou kanker dan ook een bijwerking kunnen zijn, het geeft wel te denken dat we er op voorbereid worden vandaag. En nog wel zo “ groots “ in het acht uur journaal
  Het was al niet zo goed werkzaam als ons door de Jonge verteld werd, maar nu ook al niet zo veilig.!!!!
  Wat gebeurt er toch in de wereld wie kunnen we nog vertrouwen❓

   • @Qvic, dat is maar één mogelijkheid en er zijn er vele. Koste wat kost moeten de artsen de “farmacie” aan werk blijven helpen door het “volgens protocol” voorschrijven van chemische symptoom onderdrukkers. Maar van genezen hebben ze niet gehoord, laat staan toe te passen
    Wel blij dat veel mensen vertrouwen hebben in de natuurlijke (genees)wijzen, waarvan er vele zijn, die elk op hun eigen wijze hun best doen de ander zo goed mogelijk te helpen. Ook zij leggen, net als artsen, de eed van Hipocrates afom mensen te helpen maar niet te schaden.

    • @Klien .
     Vroeger 😃
     Als men aanhanger was van natuur wetenschap en bouwde op kruiden en geneeswijze (wat eigenlijk een totaal aanvaardbare wetenschap is) kwam je als gebruiker al te vaak meteen op de brandstapel terecht.
     Dankzij de toen heersende demonen die de dienst uit maakte .
     Zoek de verschillen met de huidige scam van de covid waanzin.
     “De inquisitie werd in de 12e eeuw door de paus opgericht om iedereen die niet katholiek was uit te roeien.

     Kort gezegd was de inquisitie een speciale rechtbank van monniken die door Europa reisden om ketters op te sporen. De inquisitie bestond uit monniken die aanklager en rechter tegelijk waren. Op deze manier konden ze mensen heel snel en zonder proces oppakken. De monniken waren op zoek naar ketters en kregen daarbij hulp van gewapende groepen. Ze maakten gebruik van allerlei martelingstechnieken om bekentenis van de ketter af te dwingen. Wie berouw toonde kon een lichte straf krijgen, terwijl de mensen die zich niet onderwierpen op de brandstapel terecht kwamen.” Ketter versus de ongevaxte . Nix nieuws onder de zon imo .
     Groeten .

     • @ohjd: Ja niets nieuws onder de zon. Mee eens. Vroeger waren het oa ook de monniken die kruidentuinen in de kloosters hadden.
      Inquisitie wel van gehoord, gelukkig niet in die tijd geleefd, alhoewel met niets nieuws onder de zon hebben we nu andere monniken, kennelijk wel gelijke kappen. :-). Ook in de rechtspraak. Soms word ik er wat moedeloos van. Maar als ik op een dag dan weer een gesprekje heb met een gelijkgestemde, is mijn dag weer goed.
      Dank voor je reactie.

  • @Anna. Ik denk dat je reactie licht cynisch is gesteld. Maar daardoor ben ik er niet zeker van of je weet dat één van de bijwerkingen van de injecties een snelle, agressieve kanker is. Dat begint nu kennelijk uit te lekken en vandaar de ophef in de media. Want kijk, we hebben het al aangegeven wat er aan kwam. Wel allerlei mogelijke verbanden/oorzaken noemen, maar helaas alweer geen verband gelegd/aangetoond met de injecties….
   Tja, mensen mochten eens niet meer geprikt willen worden, dan is er (weer) zoveel geld voor niets uitgegeven….

 6. Het is iets met de hersenen. Het lijkt wel een beetje op Listeria bij schapen. Die gaan ook zo naar één kant kijken, rondjes draaien, vallen en spastisch doen en trappelen als ze met de bacterie Listeria Monocytogenes besmet zijn.
  Mensen kunnen er ook mee besmet raken. Vrouwen kunnen er een abortus door krijgen. Maar of de mens er ook zo van gaat draaien dat weet ik niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in