Pixabay

Voormalig Witte Huis staflid theoretiseert over mogelijke stimuleringsstructuren om de wereldwijde kudde te ruimen; noemt wereldwijde handel en kredietembargo’s als een aannemelijk handhavingsmechanisme, schrijft Sage Hana.

Over niet terugdeinzen gesproken!

Catherine Austin Fitts is een investeringsbankier en adviseur van Wall Street die in de regering George W. Bush heeft gediend als assistent-secretaris van Huisvesting en Federaal Huisvestingscommissaris en bij het Amerikaanse ministerie van Huisvesting en Stedelijke Ontwikkeling.

Fitts is een vroege Great Reset detective.

Zij is in wezen de Dr. Mike Yeadon van Financi├źn als het erom gaat uit te zoeken dat er iets ernstig mis was met de pandemie-narratieven.

Dit is dus nieuw voor mij. Dit is waardevol inzicht van iemand die een dubbele expert is in de wereld van financi├źn en overheid.

Dit is een nieuwe toevoeging aan de “controle van de knooppunten” theorie over hoe de Kudde Reducering Worst wordt … uhhmm … gemaakt?

Laten we het hebben over Bad Batches en het ruimen van de kudde.

Slechte Batches, of zo u wilt, “Hot Lots”, maken deel uit van de COVID-overlevering sinds de introductie van de injecties.

Ook Dr. Robert Sherpa heeft de site “How Bad is my Batch?“, een verzamelplaats van verwondingen, genoemd bij het opsporen van de partij die hem naar verluidt verwondde.

Sasha Latypova, voormalig veteraan in de farmaceutische industrie, gaat dieper in op het fenomeen van slechte batches, of inconsistente producten, in de volledige video waarnaar in dit bericht wordt verwezen:

https://gettr.com/streaming/p1snuo4bab1

“Enorme variatie overal.” Sasha 2:54:45
“Enorme variatie van partij tot partij blijft onverklaard”
Grafiek met betrekking tot sterk vari├źrende sterfgevallen per staat

 

  "Het hele COVID narratief brokkelt af" nu de Wall Street Journal zich tegen de gezondheidsautoriteit FDA afzet

We weten ook dat de sterkte van Moderna versus Pfizer injecties verschillend waren, Moderna was veel krachtiger.

Waarom?

Ministerie van Defensie controleerde de contracten met beide bedrijven.

Werktheorie: omdat ze (MvD) verschillende sterkte gen-bewerking medicijnen testen op jullie, de menselijke laboratoriumratten.

Wordt het nu duidelijk? Het is niet alleen een ruiming, het is een longitudinale test van de gen-bewerking medicijnen.

Zoals de bullshit NEJM Pfizer paper voorspelde.

Het was allemaal een grote leugen om “oplossingen” voor gen-bewerking te promoten die zij op de wereld testen.

Hier is het NEJM artikel/promo dat een beschamend voorbeeld blijft van wetenschappelijke corruptie.

https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/nejmoa2034577

“De in dit rapport gepresenteerde gegevens zijn niet alleen van belang voor de prestaties van deze kandidaat-vaccin. De resultaten tonen aan dat Covid-19 kan worden voorkomen door immunisatie, leveren het bewijs dat RNA-gebaseerde vaccins een veelbelovende nieuwe aanpak zijn voor de bescherming van mensen tegen infectieziekten, en tonen aan hoe snel een RNA-gebaseerd vaccin kan worden ontwikkeld met een voldoende investering van middelen. De ontwikkeling van BNT162b2 ging van start op 10 januari 2020, toen de genetische sequentie van SARS-CoV-2 werd vrijgegeven door het Chinese Center for Disease Control and Prevention en wereldwijd werd verspreid door het GISAID-initiatief (Global Initiative on Sharing All Influenza Data). Dit strenge bewijs van veiligheid en werkzaamheid minder dan 11 maanden later levert een praktisch bewijs dat RNA-gebaseerde vaccins, waarvoor alleen informatie over de virale genetische sequentie nodig is om de ontwikkeling te starten, een belangrijk nieuw instrument zijn om pandemie├źn en andere uitbraken van infectieziekten te bestrijden. De continue fase 1/2/3 proefopzet kan een model bieden om de lange ontwikkelingstijden te verkorten die de beschikbaarheid van vaccins tegen andere belangrijke infectieziekten hebben vertraagd. In de context van de huidige, zich nog steeds uitbreidende pandemie kan het BNT162b2-vaccin, als het wordt goedgekeurd, samen met andere volksgezondheidsmaatregelen bijdragen tot het beperken van het verwoestende verlies aan gezondheid, levens en economisch en sociaal welzijn dat het gevolg is van de wereldwijde verspreiding van Covid-19.”

Karen Kingston, een andere veteraan uit de farmaceutische industrie die een White Hat is geworden: FDA Lies About PFIZER’s mRNA Vaccine Ingredients and Safety in Government Briefing Documents and Website

  AstraZeneca gevaarlijker dan Covid-19

Volgens de Initial New Drug Application (IND) van Pfizer is het waar dat BNT162b2 de mRNA-formulering is die in de klinische proeven is gebruikt.

In de BLA-goedkeuring van de FDA van 23 augustus 2021 staat echter duidelijk dat COMIRNATY en BNT162b2 soortgelijke, maar verschillende biosynthetische middelen zijn.

Conclusie: de verklaring in het FDA-briefingdocument van 15 juni 2022 dat COMIRNATY en BNT162b2 hetzelfde en uitwisselbaar zijn, zijn valse en opzettelijk misleidende beweringen.

FDA Documents Confirm Pfizer’s 2021 mRNA Vaccine Lots Had Different Formulations Based on Lot#

Toen de COVID-19 mRNA-vaccins voor noodgebruik (EUA) voor het eerst in de Verenigde Staten werden uitgerold, vroegen veel Amerikanen zich af of er verschillende formuleringen werden verspreid. Waarom? Omdat sommige mensen ernstig gewond raakten of stierven na vaccinatie, terwijl anderen helemaal in orde leken. Bovendien hadden sommige partijen vaccins meer ernstige verwondingen en sterfgevallen, terwijl andere partijen weinig tot geen bijwerkingen vertoonden volgens de VAERS-database.

Bij de goedkeuring door de FDA van de Biological License Application (BLA) van Pfizer vroeg Dr. Ramachandra Naik van de FDA/CBER specifiek aan Pfizer: “Welke partijen EUA mRNA-vaccin zijn hetzelfde als de door de FDA goedgekeurde formulering van COMIRNATY?”.

Het antwoord van Pfizer had moeten zijn: “Allemaal.” Waarom? Omdat het Amerikaanse volk in 2021 werd verteld dat er maar ├ę├ęn formulering was voor de EUA COVID-19 mRNA-vaccins van Pfizer. Maar dat was niet het antwoord van Pfizer. Niet eens in de buurt.

In plaats daarvan reageerde Pfizer op Dr. Naik en de FDA door te zeggen: “Hier is een lijst met partijnummers voor EUA mRNA-vaccins die dezelfde formulering hebben als COMIRNATY.”

Dit betekent dat er in 2021 enkele EUA mRNA-partijen van Pfizer waren die dezelfde formulering hadden als COMIRNATY en een heleboel partijen die andere mRNA-formuleringen hadden.

Het eigen BLA-document van Pfizer en de FDA bevestigt dat Pfizer meerdere COVID-19 mRNA-formuleringen losliet op het Amerikaanse volk en onze kinderen.

Laten we nu naar Marc Girardot gaan.

  Psychiatrische aandoeningen en horror-ingegeven paniekaanvallen explodeerden nadat Operation Warp Speed tientallen miljoenen mensen injecties opdrong

Onlangs poneerde Marc Girardot (opnieuw) op Mathew Crawford dat het spike-eiwit niet het primaire mechanisme is van vaccinatieschade.

MC zegt:

Dit kostte wat tijd omdat ik, zoals velen in de medische vrijheidsbeweging, geloofde in het spike-eiwit verhaal als de primaire hypothese voor vaccin-geassocieerde ziekte. Maar dat is een moeilijke hypothese om te aanvaarden of te verwerpen als je geen bioloog bent die fulltime aan het bewijs werkt. Houd uw geest altijd open en lenig tegen de druk van cognitieve dissonantie.

In de discussie over Mathew’s post stelt Girardot dat slechte partijen nepnieuws zijn.

Arkmedic’s blogOkt 10 schrijft (op Spike)

Bedankt Mathew. Persoonlijk heb ik geen tijd meer voor de theorie van Marc omdat ze farmacologisch geen enkele zin heeft en ├╝berhaupt niet de effecten op langere termijn verklaart die ik (en de wereld) zie. Maar het is belangrijk om iedereen zijn zegje te laten doen, vooral als ze bewijzen aandragen. En Marc lijkt me een aardige vent. Daarom heb ik dit artikel opnieuw geplaatst. Ga zo door.

Dan krijgen Marc en Arkmedic ruzie. (Een van de leukere aspecten van deze Psy Op is om wetenschappers en slimmeriken ruzie te zien maken).

Als Bad Batches nep zijn… wat zou dat dan betekenen?

Als Spike-Eiwit geen dominant letselmechanisme is… wat betekent dat dan?

Veel te bespreken.

Ik denk dat Bad Spike en Bad Batches echt zijn.


Copyright ┬ę 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Robert Malone: “Hoe slecht is mijn batch” – Het verhaal van mijn prikspijtVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNeem het vaccin en u gaat niet naar de hel
Volgend artikelAmerikaanse pers: Tweederde van de NAVO-landen is niet langer in staat militaire bijstand aan Oekraïne te verlenen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Door verschillende batches uit te rollen konden de depopulatiefetisjisten precies zien welke varianten het meest effectief zijn om de bevolking uit te dunnen voor de Frankensteinshots die later nog op het programma staan.

 2. Kloppen deze statistieken en cijfers?
  In mijn ogen zijn veel zoniet alle gegevens en getallen onder-of overrekend.

  Hoe zijn genoemde instanties aan de juiste gegevens en getallen gekomen?

  Wat bijwerkingen betreft, is het moeilijk die door te geven, met wat ik daarover heb vernomen.
  Die zijn dan vele malen hoger.
  En zo kloppen de ziekenhuiscijfers ook niet wat betreft: opgenomen met of zonder corona.

  Dus hoe hebben ze de juiste gegevens gekregen?

  Daar blijf ik twijfels over houden.

  Catherine Austin Fitts is een geweldige vrouw, die zich niet voor een gat laat vangen.

  Onderaan het artikel staat een artikel van Robert Malone van. Januarie 2021, over zijn prikspijt.
  Dat vind ik geralateerd aan dit artikel.

  Dat voed mijn twijfels over de cijfers.

  Ondanks dat, goed artikel met gegevens van betreffende instanties.
  Hiervoor mijn dank.

  • Catherine Austin Fitts (1950) was gisteren aanwezig bij een vergadering van de FVD in Zaandam. Deze dame woont samen met een Nederlander in ons land en daar is natuurlijk niks mis mee. Ze waarschuwt voor de komst van de digitale controle maatschappij aka New World Order.

   Tijdens de regering van George H.W. Bush (1924 – 2018) was ze onderminister van huisvesting en ruimtelijke ordening (1989 – 1993) en ze moet in die periode iets van de New World Order hebben opgevangen, dit kan niet anders. Vergeet niet dat George Bush in het Amerikaanse congres een rede heeft gehouden over de New World Order op 09.11.1990 en de toespraak begon om . . . 09:11 uur, neen dit verzin ik niet.

   Waarom heeft Catherine al die jaren haar snavel gehouden?

 3. Tot nu toe heeft NL alleen een quotum tot vermeerderen! Hier in Arnhem liggen inmiddels meerdere cruiseschepen met asielzoekers aan de kade en de kade is afgezet voor de inwoners!!!!! In de stad wordt volop gebouwd … voor die migranten. Op straat is geen NL meer te horen. Denk je dat Hein overdrijft? Je gaat het meemaken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in