Foto ter illustratie. © @316pixel Freepik

De ziekenhuizen praten niet, dus doe ik het. Ik heb net gesproken met een begrafenisonderneming die wordt gebruikt door UCSF (University of California, San Francisco is een openbare medische school in San Francisco, Californië). Het percentage perinatale sterfgevallen in dit uitvaartcentrum was meer dan 20 keer hoger dan normaal in de tweede helft van 2022, schrijft Steve Kirsch.

Abstract

Perinatale sterfgevallen worden gedefinieerd als foetale sterfgevallen (sterfgevallen na 20 weken) en kindersterfgevallen (sterfgevallen na de geboorte). Deze sterfgevallen worden meestal doorverwezen naar een uitvaartonderneming.

Ik sprak met een van de door UCSF gecontracteerde begrafenisondernemingen. In de laatste 6 maanden van 2022 is het aantal perinatale sterfgevallen vertwintigvoudigd.

Ik vroeg Dr. James Thorp naar deze cijfers en zijn antwoord was: “Ik ben niet verbaasd.”

De ziekenhuizen zwijgen en de mainstream media melden dit niet, maar ik vond dat u dit moest weten.

Moet dit schokkend zijn? Ik denk van wel!

Zoals u in de onderstaande grafiek kunt zien, zijn de perinatale sterftecijfers opmerkelijk consistent in de tijd. Zelfs een stijging van slechts 10% zou als “significant” worden beschouwd en reden zijn voor onmiddellijk onderzoek. Deze stijging is dus 200 keer groter dan “significant”.

Perinatale sterftecijfers zijn gedaald in de VS. Dus een 20-voudige toename eind 2022 zou zorgwekkend moeten zijn. Maar niet in onze huidige samenleving. Dit verhaal komt in geen enkele reguliere pers ter wereld aan bod. Nooit.

Maar in de huidige samenleving doet dit er allemaal niet toe. Hoe hoog het aantal perinatale sterfgevallen door COVID-vaccins ook oploopt, er komt geen onderzoek.

Niemand wil de waarheid weten. Niet de CDC, niet de FDA, niet het Congres, niet de media en niet de artsen. Ze willen allemaal doen alsof er niets aan de hand is. Ze kijken gewoon de andere kant op. “Opzettelijke blindheid.”

  Dus u denkt er nog over om het vaccin te nemen om uw omgeving een plezier te doen?

Inleiding

Ik werd onlangs doorverwezen naar een begrafenisonderneming die gebruikt wordt door de ziekenhuizen UCSF en Stanford. Ik kan de naam van de begrafenisonderneming niet geven omdat de persoon die deze informatie onthult op staande voet ontslagen zou worden. De verwijzing naar mijn bron kwam echter van het hoofd van een andere begrafenisonderneming; een persoon die ik al lange tijd ken.

Ik kan geen specifieke cijfers geven omdat dit de begrafenisonderneming zou identificeren en mijn bron zou kunnen worden ontslagen.

Mijn bron vertelde me dat perinatale sterfgevallen uiterst zeldzaam zijn, maar in de tweede helft van 2022 steeg het percentage 20 keer zo hoog als normaal.

Dit is niet normaal.

De ziekenhuizen zwijgen. De federale autoriteiten doen geen onderzoek. De reguliere media berichten er ook niet over. Het Congres is niet geïnteresseerd in een onderzoek.

Niemand wil dat iemand ontdekt dat het verkeerd was om deze vaccins aan te bieden.

Geboortecijfers dalen wereldwijd

Zie Geboortecijfers dalen in zwaar gevaccineerde landen door Dr. Colleen Huber. Dit is dus niet zomaar een “anekdote”.

Aannemelijke werkingsmechanismen

Met dank aan Dr. Naomi Wolf en haar team bij Dailyclout.io waaronder Dr. Chandler en Dr. Flowers:

LNP’s hopen zich op in de eierstokken en doorkruisen de placenta. Veroorzaakt ook ontstekingen in eileiders, placenta.

Ook baby’s sterven aan PEG in de moedermelk van gevaccineerde moeders.

Bericht voor factcheckers

Ik ben blij dat een neutrale betrouwbare bron zoals UCSF professor Vinay Prasad kan verifiëren of het waar is wat ik heb gezegd. U kunt het bij hem controleren.

Samenvatting

Het is glashelder dat iets nieuws onze geboortecijfers beïnvloedt. Het treft moeders over de hele wereld.

  Canadese verslaggeefster Jessica Robb heeft eng medisch incident live in de uitzending

Het uitvaartcentrum van de UCSF waarmee ik sprak is slechts een klein voorbeeld.

Niemand wil dit verhaal verslaan.

Ik vraag me af wat de oorzaak kan zijn van de wereldwijde stijging van het aantal perinatale sterfgevallen na de invoering van de vaccins. Het enige wat ik kan bedenken zijn de COVID-vaccins. Mis ik iets?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mike Yeadon: Ik denk dat het iedereen zal dodenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGriezelig: Dit is wat er werd gevonden in het lichaam van een jonge gevaccineerde man
Volgend artikelVoormalig diplomaat confronteert het Westen met de onaangename waarheid over Rusland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. ´In maart begint in de VS een zeer belangrijke rechtszaak tegen Pfizer, aangespannen door voormalig Ventavia-directeur Brook Jackson. Zij zegt bewijs te hebben dat Pfizer heeft gefraudeerd met de data van de klinische proeven om goedkeuring voor het mRNA-vaccin te krijgen. ‘Een veroordeling kan het faillissement betekenen voor Pfizer’.´

  Artikel:
  https://www.blckbx.tv/corona/kan-rechtszaak-klokkenluider-brook-jackson-faillissement-pfizer-inluiden?

  • @ Antichrist Zit in´t Vaticaan februari 22, 2023 at 19:37,
   Pfizer is niet de ontwikkelaar van dit zogenaamde vaccin. Het is enkel de uitvoerder van de opdracht van DARPA. DARPA is een militair gerelateerde afdeling van het Pentagon. Alles wat valt onder militaire operaties, vallen niet onder de federale wetten. Dus Pfizer probeert zich beroepen op onschendbaarheid, omdat het in opdracht handelde. Maar voor een militaire tribunaal schuldig is, waar alle personeel ter dood veroordeeld kan worden. Een bedrijf kan niet juridisch aangeklaagd worden, enkel de rechtspersonen. Dit zogenaamde experimentele gen veranderde injecties, was al in de jaren ’90 van de vorige eeuw ontwikkeld, maar had tot nu nooit een goedkeuring gekregen om het op de markt te brengen. Dit DNA veranderde biowapen heeft de FDA en CDC op een frauduleuze basis onder de noemer ‘” vaccin ” geplaatst, omdat zo alleen onder deze noemer het mogelijk was om onder een tijdelijke noodsituatie, deze biowapens op de markt te brengen.

   DARPA heeft enkele farmaceutische productie bedrijven de opdracht gegeven om dit DNA veranderde biowapen te produceren. Dit zogenaamde vaccin is een dekmantel voor een wereldwijde staatsgreep. De bindende contracten die Pfizer heeft afgesloten met de desbetreffende landen, was dat de desbetreffende landen borg moesten staan om minimaal een X aantal vaccinflesjes af te nemen. De borg bestond uit aanspraak op waardevolle staatsbedrijven, zoal olie en gasbedrijven, havens e.d. Voor een farmaceutisch bedrijf is dit heel ongewoon. Maar als je het grotere plaatje bekijkt, dat Amerikaanse neocons die samenwerken met het WEF zo onder dwang ieder land onder hun gezag konden plaatsen. Daar is de VN/WHO een hoofdrolspeler van deze wereldwijde staatsgreep om de ieder land met zijn bevolking te onderwerpen aan een medische dictatuur, om zo de bevolkingen gefaseerd te kunnen uitroeien zodat de veroorzakende biowapen uit het zicht kan blijven. Vandaar dat alles de schuld krijgt van de medische wetenschap, behalve het zogenaamde vaccin. Zodat er een 1 wereldregering kan ontstaan.

 2. Ja natuurlijk is dat zo. Daar heb ik geen titeltjes…… en het veel te late gekwaak van een statistische hoogstapelaar voor nodig.

  Maar goed…..ga vooral door hier met het neerzetten van achteraf-verhalen door diploma-zeulders.

  Daar hebben we het ècht van moeten hebben in de laatste drie jaar.

  Nu de bevolking ècht nijdig begint te worden kruipen ze uit het schuilkeldertje van hun grote gelijk, om diezelfde zo gaarne onderuit te halen plebejers na te gaan kwaken.

  Rot nou ook maar op. Dat soort had er moeten zijn toen het nodig was .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in