De krant Svenska Dagbladet benadrukt dat het in feite een meerderheid van volledig gevaccineerden was die tussen 1-24 september aan Covid-19 is overleden. Van degenen die stierven, waren zeven van de tien volledig gevaccineerd. De gemiddelde leeftijd onder de volledig gevaccineerde overledenen is 86 jaar, bericht Freewestmedia.com.

Desondanks zijn de onderzoekers nog steeds van mening dat vaccinatie bescherming biedt tegen ernstige ziekte en overlijden, maar dat deze bescherming maar kort bestaat. Daarom worden volledig gevaccineerden aangemoedigd om zeer voorzichtig te blijven.

“Volledig gevaccineerden hebben over het algemeen een goede bescherming, maar dit betekent dat je dit najaar bedachtzaam moet blijven,” aldus Farshid Jalalvand, onderzoeker klinische microbiologie aan de Lund Universiteit.

Hij vertelt Svenska Dagbladet dat er “verschillende verklaringen” zijn voor het hoge aantal volledig gevaccineerden dat aan SARS-CoV-2 overlijdt. “De belangrijkste redenen zijn waarschijnlijk dat het nu vrij lang geleden is dat de oudsten werden gevaccineerd, dat de vaccinatiegraad is toegenomen, dat de beperkingen zijn versoepeld en dat de Deltavariant de overhand heeft genomen.”

De krant interviewde verschillende volledig gevaccineerde ouderen die nu teleurgesteld moeten vaststellen dat het leven niet meer normaal wordt, ondanks het feit dat ze twee injecties hebben gehad. Volgens een Britse preprint studie lijkt het beschermende effect van deze injecties al na drie maanden af te nemen.

Voor de 81-jarige Mona Serenius voelt de toekomst als gevaccineerde niet zo positief als zij had verwacht. Omdat zij de berichtgeving op de voet heeft gevolgd, zei zij te hebben gehoord over recente berichten dat het vaccin tegen Covid-19 niet de langdurige bescherming biedt waarop velen hadden gehoopt.

  Vroegtijdige plandemie waarschuwing: How to take over the world This is their plan - vintage cartoonfilm - Verbazingwekkend!

Volgens het Zweedse Bureau voor de Volksgezondheid heeft ongeveer 84,2 procent van de bevolking boven de 16 jaar ten minste één vaccinatie gekregen.

LifeSite news berichtte ook over de falende werkzaamheid van het vaccin in de VS. Een soortgelijke studie van Humetrix voor het Project Salus van het Ministerie van Defensie, waarin Medicare-gegevens worden geanalyseerd, heeft uitgewezen dat “volledig gevaccineerde” Medicare-patiënten momenteel naar schatting 60 procent van de ziekenhuisopnames uitmaken.

Project Salus is een op AI gebaseerd datamining-programma van het Amerikaanse ministerie van Defensie (DOD), waarbij een enorme datamonster van 5,6 miljoen Medicare-begunstigden is betrokken, waarvan 80 procent ouder was dan 65 jaar.

“Covid-19-gevallen vervijfvoudigden in de [65-plusser] bevolking. In deze populatie van 80 procent 65-plussers vond naar schatting 60 procent van de Covid-19-ziekenhuisopnames plaats bij volledig gevaccineerde personen in de week die eindigde op 7 augustus.” merkt het rapport op.

De “volledig gevaccineerden” vormden ook meer dan 71 procent van de Covid-19 gevallen vanaf 21 augustus, volgens Humetrix, een Project Salus partner. De gegevens bevestigen dat de effectiviteit van deze mRNA-vaccins al binnen een paar maanden na ontvangst van de prik sterk begint af te nemen. Het “doorbraak”-infectiecijfer onder degenen die 5-6 maanden geleden met Pfizer- of Moderna-vaccins zijn ingeënt, is verviervoudigd van 100 op 100.000 in juni tot ongeveer 400 op 100.000 in augustus, en er zijn geen tekenen van verbetering.

Opmerkelijk is dat in de gegevens van Project Salus patiënten met één vaccinatie niet als “gevaccineerd” werden beschouwd en alleen de dubbel gevaccineerden twee weken na hun tweede dosis werden meegeteld, waardoor sterfgevallen en verwondingen als gevolg van de vaccins mogelijk buiten beschouwing worden gelaten.

  De gretige bereidheid van regeringen om hun eigen mensen te vermoorden is de belichaming van het kwaad

“Zelfs met zo’n hoog cijfer, 60 procent, ligt het werkelijke aantal absoluut hoger door de scheve methoden waarmee de regering bepaalt wie is gevaccineerd. Ze tellen niet degenen mee die 1 dosis hebben gekregen, alleen degenen die 2 doses hebben gekregen en een 14 dagen tijdsbestek is gepasseerd, en nu zegt Biden dat boosters plus 2 injecties je op de ‘volledig gevaccineerd’ lijst zetten,” zei advocaat voor medische vrijheid Thomas Renz, die de DOD documenten blootlegde.

Het is schokkend dat president Joe Biden niet op de hoogte is gebracht van deze dramatische ontwikkeling, zelfs niet toen CDC-directeur Rochelle Walensky waarschuwde dat de inentingen de overdracht niet voorkomen. Biden vertelde de Amerikanen donderdag dat gevaccineerde mensen “beschermd” waren tegen Covid-19 en “het niet kunnen verspreiden”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wie heeft de video’s van ineenstortende mensen in Wuhan in scène gezet?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVideo van een verpleegster die de waanzin van vaccinatie in vraag stelt, gaat viraal
Volgend artikelTrump laat een bom exploderen: Er sterven meer mensen met vaccinatie dan zonder!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. “De belangrijkste redenen zijn waarschijnlijk dat het nu vrij lang geleden is dat de oudsten werden gevaccineerd, dat de vaccinatiegraad is toegenomen, dat de beperkingen zijn versoepeld en dat de Deltavariant de overhand heeft genomen.”

  VOLSTREKTE ONZIN, bovenstaand.
  Onderstaand is de ware oorzaak bij gevaccineerden.

  https://www.frontnieuws.com/uit-officiele-regeringsrapporten-blijkt-dat-de-volledig-gevaccineerden-in-der-loop-der-tijd-hun-immuunsysteem-verliezen-immunodeficientiesyndroom/

 2. https://www.rt.com/news/537116-merck-expensive-covid-pill-generic-drugs/

  Het antwoord op Covid…..ivermectine in een ander jasje….winst per pil 693 ….en de regering keurt het goed en betaald…PCR testen die niet deugen maar wel worden opgedrongen of je verliest je vrijheid…..maar Ivermectine toestaan als vaccinatie ho maar….over misdadigers en medeplichtigen gesproken…

  Dit soort misdrijven verdient mijns inziens een nekschot. terreur, bedrog en georganiseerde diefstal in een pretpakket….als enkel nog een kogel enge rechtvaardigheid kan brengen…

  Waar blijven de schutters?

  • Wel nee, de nieuwe pil van Merck is alles behalve Ivermectine!
   Ik vertrouw Big Pharma voor geen cent, dus verwacht dat de pil van Merck enorm veel bijwerkingen zal hebben zoals ook bij Remdesivir die covid patienten dood….

  • Klopt, de nieuwe wonderpil is een follow the money pil. Ik vermoed met een inhoud waar op termijn ook weer problemen van gaan komen. Het vertrouwen is weg.
   Als je 10 keer bent bedrogen door iemand kun je wachten op de 11e keer.

 3. Het effect werkt juist als een malle. Steeds meer gevaccineerde die het loodje leggen. Dus alles volgens plan lijkt me. De genocide is begonnen. Ben benieuwd naar de doden die deze winter vallen.

 4. Er bestaat geen Joe Biden!
  Die is al weggenomen uit de roulatie.
  Die je ziet al Biden is een acteur.
  Met Rubberface.
  Hijgehoorzaamt dd elite en dd cabal en dd deep state.
  En waarom word 5G niet genoemd als grootste veroorzaker van covid verschijnselen.
  Wuhan zit onder een paraplu een koepel van volledig openstaande 5 G bereik.
  Evenals Noord Italië. 5G stond daar volledig open.
  Nu nóg wachten opdat dit overal in dd grote steden gebeurt.
  Amsterdam en Rotterdam worden nu klaargemaakt voor Smartcyties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in