We weten dat honderdduizenden, misschien wel miljoenen mensen over de hele wereld zelfmoord plegen vanwege ernstige bijwerkingen van de dodelijke injecties. Artsen kunnen en willen u niet helpen, uit angst hun vergunning en hun broodwinning te verliezen. Andere artsen zijn sycofante vaccinzeloten, geloven hun eigen B.S. en wijten alle bijwerkingen na de injectie aan angst, schrijft TheCOVIDBlog.com.

Amerikaanse universiteitsatleten begingen in 2022 een recordaantal zelfmoordpogingen. Ik geef toe dat zelfmoord relatief vaak voorkomt bij Amerikaanse militaire veteranen. Maar vóór 2022 waren de meeste van die zelfmoorden veteranen ouder dan 50 jaar. Nu is er een zeer verontrustende piek in het aantal Amerikaanse militairen van 30 jaar en jonger die zelfmoord plegen. De dodelijke injecties veroorzaken ook indirecte zelfmoorden.

Nate Bronstein, een 15-jarige uit Chicago, pleegde in januari zelfmoord. Hij kreeg de mRNA-injecties. Maar medeleerlingen begonnen op de middelbare school geruchten dat Nate niet was ingeënt. De jongeman werd meedogenloos gepest omdat kinderen de injecties tegenwoordig beschouwen als een overgangsritueel. Nate hing zichzelf op in de badkamer van zijn ouderlijk huis.

Mevrouw Timike Balogh.

Maar het verhaal van mevrouw Timike Balogh is het meest gedetailleerde, hartverscheurende en moeilijk te schrijven verslag van hoe de mRNA-injecties mensen van binnenuit levend opeten. Ze wist dat haar leven en welzijn nooit meer hetzelfde zouden zijn. Er was maar één mogelijkheid om haar vrede te brengen.

“Help me alsjeblieft”

De sociale media tonen doorgaans alleen de absoluut beste aspecten van het leven van mensen. Mevrouw Balogh woonde echter in Boedapest. Ze woonde daar haar hele leven. Mevrouw Balogh was een optimist. Haar favoriete citaat luidt: “De sterke is niet degene die niet valt, maar degene die altijd kan opstaan.”

Mevrouw Balogh verloor haar moeder in 2014.

Ze verloor ook een goede vriend genaamd Balázs (ze noemde hem Bazsi) in augustus 2020.

Ondanks de verliezen, nam mevrouw Balogh de dingen op de koop toe. Het is onduidelijk wat ze deed voor de kost. Maar ze had een hechte vriendenkring die ze al haar hele leven kende – een leven dat afgelopen herfst voorgoed veranderde. Merk op dat de vertalingen niet perfect zijn.

Mevrouw Balogh kreeg eind juni 2021 twee Moderna mRNA-injecties. Drie maanden later, op 25 september 2021, berichtte ze via Facebook dat ze last had van haaruitval, gewrichtsproblemen, hoge koorts en meer. Ze was vooral bezorgd over haar na-injectie alopecia (haaruitval), een veel voorkomende bijwerking van de mRNA-injecties.

  Wat wij geleerd hebben van het haten van de ongevaccineerden

Mevrouw Balogh plaatste twee dagen later een soortgelijk bericht in een coronavirusgroep op Facebook, op zoek naar alle mogelijke oplossingen voor de bijwerkingen.

Ze werd in november 2021 lid van een in Hongarije gevestigde Facebook-groep genaamd Pfizer Adverse Effects. Mevrouw Balogh probeerde positief te blijven. Ze postte een jaar lang niet meer over de bijwerkingen op haar persoonlijke Facebookpagina. Maar ze was zeer actief op het Pfizer forum, op zoek naar alle mogelijke oplossingen.

Mevrouw Balogh schreef op 11 november 2021 opnieuw over haar haaruitval. Het eiste duidelijk een psychologische tol van haar.

“Beste groepsleden. Wat helpt bij haaruitval na de vaccinatie? Bedankt! Be well everyone.”

De gezondheid van mevrouw Balogh ging gestaag verder achteruit. Ze schreef op 15 juni dat ze zowat elke denkbare kruidenbehandeling had geprobeerd. Ze droeg nu pruiken omdat haar haar bijna helemaal weg was.

“Sinds de twee Moderna-injecties (een jaar geleden) is mijn lichaam voortdurend geïnfecteerd en is mijn haaruitval niet meer te stoppen. Hoge bloeddruk! Ik heb al van alles geprobeerd: quercetine, zwarte komijnzaadolie, teunisbloem, lijnzaadolie, omega 3-visoliën, olijfbladcapsules, algen en krillolie. Hoe kan ik dit verzachten? Ik wil dat dit haarprobleem wordt opgelost. Op 36-jarige leeftijd heb ik op oudejaarsavond een pruik gekocht. S.O.S !!! BEDANKT!!!”

Mevrouw Balogh gaf op 20 augustus toe dat de haaruitval, ontstekingen en andere nadelige gevolgen haar nieuwe normaal waren. En natuurlijk, zoals in alle landen, wilden artsen haar niet helpen. De groepsleden deden er alles aan om morele steun te bieden. Maar de bijwerkingen eisten allemaal een grote fysieke en psychologische tol van mevrouw Balogh.

“Denk je dat we ons voor altijd verwond hebben of kunnen we ooit nog gezond zijn? Ik heb chronische ontstekingen in mijn lichaam en ik heb al 90 procent van mijn haar verloren en het valt nog steeds uit. De artsen kunnen mij niet helpen, want al mijn bevindingen zijn negatief. Ik ben 36 jaar oud en ik moet naar een pruikenwinkel. De rest van mijn leven is verdriet en hopeloosheid.”

De week daarop, op 28 augustus, zei mevrouw Balogh dat haar stoelgang stopte. Ze kreeg een soort IV-behandeling om het vochtgehalte in haar darmen te verhogen. Maar het werkte blijkbaar niet meer na een paar rondes.

  MIT wetenschapster "We vergiftigen in feite alle mensen die geïnjecteerd worden met spike-eiwitten"

“Sinds de vaccinatie is mijn stoelgang 4 keer gestopt. Het infuus dat tot nu toe hielp, wil nu niet meer werken. Ik heb geen idee wat ik ga doen op mijn 36ste, ik word kaal en heb geen spijsvertering meer. Mijn leven is een nachtmerrie geworden.”

Afscheid nemen vóór de zelfmoord

Mevrouw Balogh was in september volledig verslagen. Haar laatste bericht op de Hongaarse Pfizer bijwerkingenpagina op 15 september bedankte iedereen voor het luisteren naar haar, en voor de morele steun van het afgelopen jaar.

“Ik ben dankbaar voor alle geestelijke steun die ik van jullie, lieve groepsleden, krijg. Ik heb het geluk dat ik zoveel geweldige mensen heb ontmoet. We moeten elkaar bij elkaar houden en elkaar helpen in het donker. Ik dank iedereen voor het in stand houden van mijn geest.”

Een soortgelijk bericht plaatste ze zes dagen later op haar persoonlijke Facebookpagina. Het was de eerste keer in meer dan een jaar dat ze publiekelijk over de bijwerkingen van Moderna op haar persoonlijke pagina postte.

Mevrouw Balogh overleed op 2 november. Haar vriendin van meer dan 30 jaar, mevrouw Dorottya Dévényi, schreef de volgende dag een lange afscheidspost via Facebook.

Mevrouw Dévényi en anderen bevestigden dat de doodsoorzaak zelfmoord was.

“Timike was mijn klasgenoot op de basisschool. Een jaar eerder heb ik deze groep ingeschakeld nadat de vaccinatie voor haar een probleem werd. Het arme meisje kon niet veel meer doen. Uiteindelijk besloot ze er een eind aan te maken. Timike, mogen de engelen over je dromen waken.”

Haar begrafenis is op 22 november.

De Grote Reset stelt iedereen psychologisch op de proef

De mainstream media moeten gecoördineerd en op codering zijn om te proberen de vaccingenocide in het volle zicht te verbergen. Facebook is begin augustus begonnen met het blokkeren van allemaal zoekopdrachten naar de termen “died suddenly” en #diedsuddenly. De mainstream media schaffen het gebruik van termen als “onverwacht overleden” af in hun nieuwsberichten over jonge mensen die doodvallen of sterven in hun slaap. Deze protocollen maken het voor gewone websurfers moeilijker om deze verhalen te vinden. Het werkelijke doel van deze protocollen is echter meer sinister.

  Wat gebeurt er met die miljarden nanodeeltjes waar je gastheer van bent geworden?

De gefundeerde schatting van deze blogger is dat meer dan 15% van de sterfgevallen door vaccins zelfmoord is. Het verhaal van mevrouw Balogh is niet uniek, behalve het feit dat zij de hele zaak heeft opgetekend. Het is al moeilijk genoeg om mens te zijn op deze helse planeet zonder plotselinge en onverwachte handicaps.

Miljoenen mensen kregen de dodelijke injecties “voor de verbetering van de mensheid”. Anderen deden dat om hun baan te behouden. Plotseling worden ze kaal wakker, met oncontroleerbare stuiptrekkingen, gruwelijke uitslag en huidziekten, door bloedstolsels en sepsis veroorzaakte amputaties, enz. En dat allemaal door injecties waarvan hun was verteld dat ze “veilig en effectief” waren. Het leven van deze ongelukkigen was voorbij zoals ze dat ooit gekend hadden. Ze besluiten dat de beste koers is om er volledig een einde aan te maken en het lijden te stoppen.

Mevrouw Balogh is niet tevergeefs gestorven. Haar verhaal is van groot belang in ons streven om zelfmoorden na een injectie in kaart te brengen. Het gebeurt, en het gebeurt vaak. Speel ook niet de hoogdravende, deugdzame, “wij geven om u” rol wanneer iemand zijn leven wil beëindigen als gevolg van ernstige bijwerkingen. Zij hebben het volste recht om de controle te hebben en het lijden te beëindigen voordat het erger wordt. Het is gewoon triest dat al deze zelfmoorden te voorkomen waren. Maar de brigadiers van Satan doen hun werk perfect.

Blijf waakzaam en bescherm uw vrienden en geliefden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

MOET U ZIEN: “Denkt u dat dit eerlijk is?” – Moderna CEO en AstraZeneca functionaris onthullen schokkende geheimen van COVID-vaccins nadat Roemeens parlementslid Cristian Terheș hen ondervraagd heeftVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMijn vrienden sterven aan hartaanvallen
Volgend artikelKiev valt Wagner PMC groep aan – Maar alleen in de media (Video 18+)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Los van vaccinaties zijn bijna alle traditionele huisartsen verdwenen of opgeslokt in compounds waar alles inzit. Medische centra. Er wordt gepredikt vanuit WHO narratief. De veelal jonge huisartsen zijn gebrainwashed en komen rechtstreeks uit een verkeerde hoek met D66 gedachtegoed. Ik voerde een bittere strijd met een paar artsen inzake WHO en confronterende hun met Tedros die geen diploma heeft en oorlogsmisdadiger is en de nieuwe advies functionaris uit België die Mw. /vieze vette klomp vet van 666KG. En vroeg hen waarom zij hun adviezen op volgde en/of waarom ik deze mensen die de praktijken ook hier in NL aansturen zou moeten vertrouwen….Aangezien het nou niet echt gezonde wezens zijn zowel geestelijk als fysiek. Hun cognitieve dissonantie blikken spraken boekdelen. Eentje kreeg een soort brainfreeze kon de zus zijn van Sunek…De ander draaide met zijn ogen heel raar..Ik hoopte stiekem dat het vaccin eindelijk insloeg bij die arts en dat ie wegdraaiertje kreeg maar helaas. Geen normaal gesprek mee te voeren met deze sekte achtige mensen die achter WHO aan lopen. Werd tot slot gezegd “Wij volgen de richtlijnen van WHO en als u het niet eens bent moet u andere praktijk zoeken”…Mijn oude huisarts (Goede maar naïeve man) waar de praktijk van is geïnfiltreerd zit sinds zijn vaccinatie en waarschijnlijk booster ziek thuis…..Denk dat niet alleen de “Cabinets gepenetreerd” zijn maar bij alles….

 2. Yep wat te zeggen.
  Je moet wel ver heen zijn om jezelf het leven te benemen .
  Wat mij wel staaft is dat er na dit “leven” en het maakt niet uit hoe of wat er rust is .
  En de laatste frase van het topic is hoopgevend zolang je dat met alle macht blijft proberen .
  Quote “Blijf waakzaam en bescherm uw vrienden en geliefden.”
  Hoe erg je het ook hebt meegemaakt een ander kan het nog erger hebben meegemaakt .
  Groeten .

 3. Je zal toch in die schoenen moeten lopen…
  Wat ik nog steeds niet zie, is wat het ideaal beeld van die parasieten toch is…? Een wereld vol mismaakten die niet normaal functioneren, en de machthebbende rest doet aan inteelt? Op een Aarde die smerig en vervuild is door de waanzin experimenten met geoengineering. Wat is nou precies de bedoeling van die Great Reshit? Weten ze het zelf wel?

 4. Mn ex probeerde ik te waarschuwen. Kreeg er uiteraard boosheid voor terug. Ze was goed ziek in zomer van 2021. Griepachtig. heeft ze nooit gehad, ze is 37. nu ook zeer ziek. Longontsteking. ik las teveel propaganda. Nee ik ben hsp

  • Ben met waarschuwen gestopt. Iedereen heeft het recht om zijn eigen dood te kiezen. Sommigen doet dat dus via de vaccinaties. Door hun uitzinnige angst voor ziekte lopen ze het via de vaccinaties juist op.

   Een oud vrouwtje zei eens tegen me “waar je bang voor bent dat komt juist op je pad”.

 5. De meeste gaan aan auto-immuun systeem ziekte dus aan werkelijk alles gaan ze dood.Ik heb gewaarschuwd mijn taak gedaan ,ben zaken uitgezet met politie erbij,uitgekotst en financieel kapot gemaakt met bedrijf. Van mij mogen ze morgen allemaal kapot vallen die stasi gevaccineerde die mij uitsloten en nu lopen te janken of nog even wandelend tijdbommetje zijn hun mark off of the beast.

  • De verzwakte westerse mens zal binnenkort verdwijnen. Door niet meer goed werkend sperma. Of door de leiders die hun landen omvolken. Omgeruild voor barbaarse volkeren die (misschien?) nog sterk zijn.
   Kijk naar dit land. Moeten we dit zwakke zootje nog wíllen redden? Waarom die moeite nog doen voor die woke halvegaren?

 6. We zien in onze biologische praktijk meerdere mensen wiens gezondheid zo sterk aangetast is door de jabs. Vele hebben tevoren al van alles geprobeerd. Het lijkt erop dat bioresonantie de enige therapie tot nu toe is die verbereong geeft. Drs R Zwijsen, Driebergen-Rijsenburg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in