President Trump heeft zaterdag in Des Moines, Iowa, een opmerkelijke toespraak gehouden die werd uitgezonden op RSBN Live. Vanaf minuut 18:16 verklaart hij dat er in 2021 ondanks vaccinaties meer mensen zijn gestorven dan in heel 2020:

Biden had een verschrikkelijke periode. Hij heeft het karwei niet geklaard.

Omdat we nu meer mensen hebben die in 2021 gestorven zijn aan Covid-19. Met de vaccins, met de therapieën, stierven er meer mensen in 2021 dan in heel 2020.

Maar de media zwijgen. Ze praten er niet over. Ze praten er niet graag over.

De uitzending heeft reeds 6,5 miljoen views op Rumble, schrijft Jan Walter op Legitim.ch.

Is Trump nu anti-vaccinatie of toch pro-vaccinatie?

Deze vraag is uiterst explosief omdat mRNA-injecties duidelijk een essentieel onderdeel zijn van de transhumanistische agenda. Mocht Trump deze agenda onderschrijven, dan zou voor eens en voor altijd duidelijk zijn voor welk team hij eigenlijk speelt

Trump is een Tweelingen (sterrenbeeld) en zijn gedrag, vooral wat de vaccinatiekwestie betreft, is zeer typerend. Aan het begin van zijn ambtstermijn had hij een ontmoeting met de toegewijde vaccinatiecriticus, Robert Kennedy Jr. om de veiligheid van de vaccinatie in de VS opnieuw te evalueren (Time). Dit bevestigde zijn kritische tweets over het verband tussen autisme en de neurotoxische toevoegingsmiddelen.

In 2017 was Kennedy er nog van overtuigd dat hij een commissie van het Witte Huis over de veiligheid van vaccins zou leiden. Maar amper een jaar later was er van dit gedurfde idee niet veel meer over. Vandaag de dag hekelt Kennedy Trump (FiercePharma).

  Ziekenhuis stopt met bevallingen na ontslag van kraampersoneel over Covid-19 vaccinatiemandaten

In het kader van de Corona-crisis heeft Trump, evenals zijn dochter Ivanka, herhaaldelijk gepleit voor de omstreden COVID-19 injectie. Trump was ook degene die de ontwikkeling van deze dodelijke injecties massaal met Operatie Warp Speed heeft gestimuleerd.

Nu uit Trump opnieuw kritiek. Hij is tegen verplichte inenting, tegen het inenten van kinderen en noemt de inentingen een zwendel van de farmaceutische bedrijven om miljarden binnen te harken.

Feit: In andere belangrijke feitelijke kwesties, zoals het klimaatbeleid, het migratiebeleid of het economisch beleid, is Trump ongelooflijk rechtlijnig. Waarom heeft hij geen duidelijke lijn over de vaccinatie agenda? Vanuit het perspectief van een wakkere Trump-aanhanger zou ik willen stellen dat Trump zich in zijn rol als politicus niet als een truther kan gedragen. Om een vreedzame verandering van regime mogelijk te maken, moet hij een duidelijke meerderheid van het volk voor zich winnen, terwijl wij in de waarheidsbeweging ons volledig kunnen wijden aan het vinden van de waarheid. Een truther Trump criticus als David Icke, daarentegen, zou stellen dat Trump probeert ontwaakte mensen te misleiden met zijn insinuaties om te voorkomen dat zij uit het satanische systeem stappen. Een andere onbeantwoorde vraag is waarom Trump zoveel collateral damage toestaat, terwijl hij en zijn militaire helpers dit genetische experiment in de kiem hadden kunnen smoren en de meesterbreinen voor een militair tribunaal hadden kunnen berechten, zoals het hoort. De spanning stijgt met de dag.

Conclusie: Het grootste deel van de mensheid is diep getraumatiseerd en lijdt aan een mengeling van waanvoorstellingen, cognitieve dissonantie en Stockholm-syndroom. Misschien is het Trump’s mandaat om de mensheid voorzichtig op te voeden over de verschrikkelijke waarheden van onze tijd; met een verhaal dat iedereen kan verwerken.

  De totale rijkdom van miljardairs is gestegen tot 10,2 biljoen dollar tijdens de Corona

Stel je voor dat je een vader bent en de moeder van je kinderen is op brute wijze vermoord. Zou jij je kinderen de naakte waarheid vertellen?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Zweden: Somaliërs en Syriërs “zwaar oververtegenwoordigd” onder CoronagevallenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet effect van het vaccin is aan het verdwijnen – steeds meer volledig gevaccineerde mensen sterven aan Covid-19
Volgend artikelUitgebreid bewijsrapport: Miljoenen sterven door de injecties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

33 REACTIES

  • Jawel, maar in de beginperiode, dus de tijd van President Trump, was er zowat niets bekend over het virus en de eerste mRNA (zogenaamde) vaccines, dus totaal veranderingen van inzicht en strategie zijn normaal te noemen.

 1. Voor zover ik weet heeft hij het nooit geadviseerd deze vaccin. Maar wel dat hij zei. Ieder moet het zelf bepalen of men deze prik neemt of niet. Dat hij dit heeft gezegt in die tijd was meer als normaal. Vele waren door de media al zo bang gemaakt dat ze erom smeekte. Ook kan Trump niet zeggen zonder de kennis van nu, dat door die vaccins mensen bij bosjes dood neer zouden vallen. Nu kan hij zijn mond opentrekken nu hij over de info beschikt hoe smerig deze vaccins zijn.

  • Even een les in bedriegen.
   Wanneer iemand liegt en zeer eenvoudig ontmaskert word dan is hij uitgespeeld en klaar. Dat waren de slechteriken tot 2019.

   Vanaf 2019 werd het anders;
   Wanneer iemand leugens mengt met een beetje waarheid dan is deze voor de meerderheid niet te ontmaskeren. Trump is een bedrieger net zoals al die zogenaamde experts en politiek.

  • Excact. Hij zei zelfs ‘ik ben de vaccin president.’. En kondigde operation warp speed af.
   Mensen willen niet werkelijk onderzoek doen anders zouden ze weten dat het de Jew World Order is en the jew poison dat in iedere gentile gespoten moet worden.
   Ik zou graag hard bewijs willen zien van joden die zijn overleden door het ‘vaccin’. Volgens mij krijgen ze een placebo.

   • Ik vermoed ook zoiets. De uitverkorenen zogenaamd voorlopers in de vaccinaties. Ik geloof er geen ruk van. Op zeker krijgen zij iets anders ingespoten.
    De USA word falliet verklaart en Israël neemt het stokje over.

    • Frontnieuws heeft ergens een artikel staan waar een reeks aan namen van overleden Joden worden vermeld. Verder is het goed om te weten dat er vele atheïsten in Israël wonen.

     • Ja overleden joden in het begin toen ze de angst scenario uitrolden. Daarbij zijn ook joden op de IC verkeerd behandeld en gedood. Maar het gaat nu om het vervolg. Wat krijgen zij toegediend ? Hetzelfde ? Ik betwijfel het.

    • Zo is dat. Israel regeert de VS al jaren. De VS is gewoon het soldaatje v Isgrael. Nu mogen ze de kast uitkomen. Trump heeft ze ook al diensten bewezen, o.m.met de ambassade. Hou op over trump die schizo.

   • Ik denk dat ras en geloof voor de globalisten niet zo meer uitmaakt. De media indoctrinatie her-formatteert die mensen toch wel. Keep ‘m dumb & broke. En houd een worstje voor. We gaan het zien! Uiteindelijk killen ze vooral de westerlingen want die zijn te koppig.. daarna een blik Afrikanen opentrekken in de EU.

 2. Trump laat een bom ontploffen? Het zou interessant worden als hij beweerde dat er meer mensen dóór vaccinatie overlijden.

  Wat hij dus zegt is dat er dit jaar meer mensen zijn overleden door COVID dan vorig jaar. Of dat klopt zou ik niet weten.

 3. Hoe apart te vermelden dat hij een Tweelingen is van sterrenbeeld.. Daar moet ik dan weer om lachen. Zodanig niet onderwerp gerelateerd…heel vaag.
  Er zijn zoveel belende, toon aangevenden mensen met Tweelingen als sterrenbeeld. Net zoals alle andere sterrenbeelden. Tot nu toe is Trump wel een uitzondering op de regel v.w.b. wereld wijsheid… deze man is niet standaard en zegt wat hij denkt, met alle gevolgen van dien.

  Dat getuigt wel van kracht. hoe je het ook wil zien… dit is niet een standaard aanpak en hij is 1 van de weinigen met zo’n (hoge) positie, die dingen durft… ben geen fan van hem maar ook niet “tegen” hem. Hij en FvD zijn voor mij partijen die karakter tonen. Dat weet ik wel.

 4. Trump is uitgespeeld. Hij heeft anderen aangeraden het te nemen. Dat is veel verder gaan dan dat het ieders eigen keuze is. Hij heeft de democratische partij gewoon niet snel genoeg verlaten. Eens een rat..

 5. te zien aan de reacties kan men uitmaken hoe makkelijk het is om een volk te manipuleren…de meeste reageren tegen Trump…da’s hun goed recht, of ze volgen gewoon de linkse indoctrinatie van de msm…maar , ze kunne ook Trump het voordeel van de twijfel geven , en hem steunen ..willen ze dit belachelijk gedoe tot een einde brengen..en dààr zit heel de kwestie , iedereen denkt dat hij of zij gelijk heeft..zo zit de maatschappij de dag van vandaag in elkaar…wel beste Trump bashers , jullie zouden hem wel eens nodig kunnen hebben om dit circus gedoe te stoppen ! daar al een s aan gedacht ??? nee , net zoals de plandemie volgen jullie eens te meer de msm….want die heeft de voorbije jaren Trump alleen maar in een slecht daglicht gesteld…en dàt gaat er in als zoete koek…zielig vind ik dit, jullie zijn het niet waard om gered te worden??onderga dan maar de hele agenda en loop erna te janken als een schaap….want dit is wat jullie nu doen…kijk, om dit te stoppen is één mens nodig die enig gezag heeft , waar de bevolking 100% achter staat , enkel zo krijgen we de Davos kliek , rechters,politiekers en alle laffe meelopers op hun kniëen …verenig jullie ,het gaat anders niet lukken !…sta op tegen alle regels en onderdrukking ! weiger mee te gaan in alle idiote maatregelen , steun elkander ! en wees één volk die nee zegt tegen de tirannie ! onderneem actie ! en dan bedoel ik geen zoveelste betoging…want ze lachen u vierkant uit ! ze zijn bezig met jullie ouderen, familie leden en kinderen van kant te maken ! is het nu nog nie duidelijk ??? eens komen jullie op een punt ; wij of zij….de keuze is aan jullie…sttaks is het gedaan met naar de suppermarkt te gaan en alles wat jullie hartje wens te kopen…enkel nog te krijgen met een pas??? waar is jullie zelfrespect?? geen enkel individu heeft zoveel macht om u te zeggen ; het kan niet meer…wtf?? de mensheid is enkel verloren als jullie toegeven aan de “elite” , die zullen wel op luxe restaurants blijven gaan zonder mondmasker, en zonder regels , die zullen geen insecten eten, die zullen er wel warmpjes bij zitten deze winter , maar jullie plebs? ^-want zo kijken ze op de mensen neer- jullie gaan slaven worden, hun slaven….dus word verdomme wakker en ga de strijd aan, we zijn in oorlog hoor….

  • Ten tijde dat de media Trump aan het bashen was, behoorde ik tot degenen die wel vertrouwen in hem had. Ik volgde een of ander Amerikaans kanaal welke Trump positief belichtte. Totdat ik Trump een handtekening zag zetten onder een contract met NASA. Toen ging ik hard twijfelen. Daarna zag ik hem met een keppeltje bij de Israëlische Klaagmuur staan. Toen ging ik nog harder twijfelen. Daarna zag ik hem bij iedere presentatie met z’n Masonische handgebaren spreken en toen wist ik het zeker: Trump ook is niet degene die de wereld kan redden. Onlangs zag ik z’n ‘optrekje’ geheel volgens de architectuur van Masonry en besefte ik hoe hij zichzelf omringt en omringd wordt door satanische krachten en waar hij niet zomaar uit gaat komen. Wanneer ik dit alles mis heb, zal de tijd het me gaan leren; mocht ik tegen die tijd nog in leven zijn én toegang hebben tot onafhankelijke media, want dat aan beiden een einde gaat komen, is mij wel duidelijk.

  • Trump moest weg omdat het covid programma door zijn toedoen in gevaar kwam en een slapjanus voor in de plaats is gekomen Helaas volgen alle wereldleiders de USA die kunnen doen wat ze willen Ook de EU is gevolgd als een mak schaap en doet wat Billy G. nu er van wil maken Billy vond internet uit en vind nu zijn weg in de farmac. industrie als machtigste wapen ter wereld die alle schapen naar de slachtbank gaan leiden Het wordt dus geen gewapende conflict oorlogen meer maar een biologisch chemie oorlog met miljarden slachtoffers…..

   • Billy heeft helemaal niks internet uitgevonden. Hij heeft middels illegale praktijken zijn waardeloze browser gepushed toen Netscape duidelijk aan de winnende hand was.
    Billy is niets anders dan een criminele manipulateur, en dat al vanaf het begin van Macro$haft.

 6. Trump was anders dan alle vorige presidenten en hij hield aan zijn verkiezingsbeloftes, maar er kwamen steeds meer barstjes in zijn strakke beleid. ik begon steeds meer twijfels te krijgen of hij toch ook 1 van de globalisten was of dat hij met de dood gedreigd zo zijn, als hij niet deed wat ze hem op droegen. Vooral toen hij de vaccins ging promoten met de warp speed en dat hij niet de noodtoestand uitriep toen bekent werd dat er met de verkiezingen zo mega gefraudeerd was. Want je kunt alles wel zijn beloop laten en zo exact erachter komen wie er allemaal in dat fraude complot meespeelt. Maar dan ben je de macht kwijt, om er iets tegen te doen. Of je geeft de werkelijke macht al voor jouw overdracht achter de schermen al weg aan de militairen, die dan op de achtergrond erna kunnen beginnen met ruimen. Zodat Trump zelf ongedeerd verder kan. En nu ook niet echt duidelijk is of hij voor of tegen die gifspuiten is. Wazig allemaal. Maar als we het grotere plaatje bekijken heeft hij wel vele zaken gedaan die in het voordeel van de burgers waren, maar ook voor de westerse globalisten gunstig waren. Deze twee tegenstrijdigheden kan ik niet verklaren, maar ik weet natuurlijk ook niet alles en moet het ook van vele andere de verhalen naast elkaar legen en me zelf afvragen wat is waar en wat niet en wat het voor mij het meest logisch lijkt. Want er spelen nog veel meer mega machtsspelletjes over de wereld en die kunnen stuk voor stuk zeer grote gevolgen hebben voor iedereen op de aarde. De ene naar de andere brandhaard staat op uitbarsting om de 3e grote wereldoorlog en/of mega grote manmade natuurramp te ontketenen en/of burgeroorlog in vele landen tegen de regeringen met hun vaccinatiedrang en vrijheidsbeperkingen en/of instorting van het geldsysteem/banken crisis met de beurzen in combinatie van black-outs van elektriciteit en internet. Of is dat allemaal min of meer te gelijk de tijd zal het leren. Maar 1 ding is zeker het is aan het broeien en zal deze winter/voorjaar extreem worden in alles.

 7. Trump hoort er gewoon bij. Hij heeft de Corona Relief Bill ook getekend. Deze ‘bill’ was opgesteld voordat er COVID-19 was. Hij prees de ‘vaccines’ aan en zij dat ze veilig zijn. Hij doet dus helemaal niets, en nog erger, hij hoort erbij. Schijnbare tegenstellingen. Niemand komt je redden mensen.

 8. Trump is een laffe rat. Het begon al met de ambassade in Jeruzalem voor de zionisten club. Toen zijn gelul met de gifspuit. En hij verraadt mensen zonder blozen omdat hij een slappe lul is. Een tweeling… You are fired! Is het enige wat die aasgier weet te zeggen.

 9. Trump besmeuren is gemakkelijk. Ik zelf ben onpartijdig. Ik moet erkennen dat hij wel een natuurtalent is in zich te laten opmerken.
  Feit: hij bezoekt een chemtrail vliegtuig en maakt de duivelsteken samen met iemand anders.
  Feit: een technisch directeur vzn CNN heeft onthuld dat CNN leugens vertelde over Trump (als president) en tevens ook over de Covid-19.
  Feit: campagneleden van Trump werden de toegang ontzegd tijdens de telling, ze hadden het recht aanwezig te zijn. Dit gewoon al maakt het resultaat van de telling ongeloofwaardig.
  Feit: Trump lijkt van beide walletjes te eten.
  Feit: op Wish.com kan je een soort Boedda beeldje kopen maar met gezicht en haarkapsel van Trump. Ok, dit is waar maar vond het grappig.

  David Icke is vrijmetselaar EN satanist! Blijf weg van dit soort mensen. Klokkenluiders ZIJN vrijmetselaren en volgen bevelen op. Snowden, Salange (of hoe noemt die nu weer ook?) Zijn vrijmetselaren. Net zoals David Wilcock. Allemaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in