Een gepensioneerde verpleegster uit Californië vroeg tijdens een bestuursvergadering waarom vaccins nodig zijn als ze niet werken. Beelden van de bijeenkomst gingen viraal op social media, meldt Infowars.com.

“Waarom moeten de beschermden worden beschermd tegen de
onbeschermden door de onbeschermden te dwingen de bescherming
te gebruiken die de beschermden niet beschermt?”
vroeg de verpleegster aan de raad van toezicht van San Diego County.

Backup:

In de afgelopen maanden is de vergaderzaal van de raad van toezicht van San Diego County het toneel geworden van verpleegsters, ouders en bezorgde burgers die opstaan en zich uitspreken tegen mondkapjesmandaten en vaccinatieverplichtingen.

Een maand geleden heeft de Amerikaanse president Joe Biden de vaccinatie tegen Corona verplicht gesteld voor federale werknemers en werknemers in de gezondheidszorg. Volgens de nieuwe regel kunnen ambtenaren en gezondheidswerkers niet langer kiezen voor regelmatige Coronatests in plaats van vaccinatie.

Het defensiepersoneel van de VS moest al worden ingeënt tegen het coronavirus. Sommige plaatselijke overheden hebben ook verplichte vaccinatie voor leraren ingevoerd. Bovendien hebben verschillende bedrijven vaccinatie verplicht gesteld voor hun werknemers.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Corona-kritische arts door arrestatieteam gearresteerd en naar psychiatrische kliniek gebrachtVolg Frontnieuws op Telegram

De moordenaar in de bloedbaan: het spike-eiwit

5 REACTIES

      • @ Edwin Vissers – Nice picture 17:57 en hoe dan ook David Icke is op spiritueel niveau met hele andere dingen bezig dan de Bijbel. Dat was mij eigenlijk al wel heel snel duidelijk toen ik met ingang van jaren geleden het e.e.a. van David Icke zag en toen had ik de Bijbel nog niet eens gelezen, maar wel o.a. het beheer van een spiritueel centrum op mijn C.V. Edwin, zonde van je tijd dit soort dingen! Althans dat is mijn mening. Beter zou je een kijkje kunnen gaan nemen op het kanaal van The God Culture. Vele malen leerzamer!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here