Amerikaanse mariniers zullen hun pensioen, collegegeld en toegang tot de G.I. rekening verliezen, samen met andere militaire voordelen, als ze de COVID-19 vaccinatie weigeren, volgens interne e-mails die door het Washington Free Beacon zijn ingezien.

Een e-mail van 18 augustus van kolonel Teague Pastel, een bevelvoerend officier van de marinierskazerne in Washington, D.C., vertelde collega’s dat hoewel “vaccins nog steeds vrijwillig zijn”, het leger gelooft dat “ze in de nabije toekomst verplicht zullen worden”. De straffen voor het weigeren van de coronavirusvaccinatie, schreef Pastel, zouden in lijn moeten zijn met andere straffen voor insubordinatie. Die straffen omvatten “administratieve scheiding”, een aantekening in het persoonlijk dossier van de marinier, alsook het verlies van verschillende pensioen- en financiële voordelen.

“Blijf met onze troepen praten over het belang van vaccinatie en benadruk dat het op dit moment nog vrijwillig is. Zodra het vaccin echter verplicht wordt, moeten zij bereid zijn zich af te scheiden en mogelijk voordelen te verliezen”, luidt de e-mail van Pastel. “Als de mariniers niet bereid zijn om de voordelen te verliezen, dan moeten ze het vaccin nu gewoon halen.”

Pastel stuurde de e-mail voordat de Food and Drug Administration maandag het vaccin van Pfizer goedkeurde, wat de deur opende voor het leger om het te verplichten voor zijn leden. Het Pentagon kondigde het vaccinmandaat aan binnen enkele uren na FDA goedkeuring.

Hoewel militaire functionarissen, waaronder Defense Secretary Lloyd Austin en Joint Chiefs of Staff voorzitter Gen. Mark Milley, eerder hadden gesproken over het verplicht stellen van het vaccin, bleef onbekend hoe ze van plan waren het te implementeren. De memo die de Free Beacon in handen kreeg beschrijft hoe de strijdkrachten van plan zijn om een verscheidenheid aan draconische maatregelen te gebruiken om het leven van de  ongevaccineerde militairen zo moeilijk mogelijk te maken.

  Dr. Vernon Coleman: Beseft u wel hoezeer u de afgelopen twee jaar door de propaganda van de regering gemanipuleerd bent?

“Als u doorgaat met het aanspreken van uw mariniers en matrozen over het vrijwillig krijgen van het vaccin nu in plaats van te wachten, zorg er dan voor dat ze weten wat de te verwachten gevolgen zijn van het weigeren van vaccinatie,” zegt Pastel in de memo. Hij zegt vervolgens dat degenen die de vaccinatie weigeren, collegegeld, “Post 9/11 G.I. Bill”-uitkeringen en pensioenbijdragen en -kredieten zullen mislopen.

Het Pentagon zegt dat meer dan een miljoen manschappen volledig gevaccineerd zijn, en dat nog eens 237.000 een dosis hebben gekregen. Het percentage van die gevaccineerden per tak varieert sterk, volgens de laatste cijfers van het leger. Het departement van de marine, waar de mariniers deel van uitmaken, zegt dat 74 procent van zijn leden ten minste één dosis van het vaccin heeft ontvangen.

Andere takken van het leger hebben moeite om hun leden gevaccineerd te krijgen, waarbij de luchtmacht meer dan 65 procent van haar actieve strijdkrachten op zijn minst gedeeltelijk gevaccineerd ziet. Het landleger heeft de laagste vaccinatiegraad met ongeveer 50 procent.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De grote vaccinzwendel: zelfs establishment deskundigen en wetenschappers geven toe dat de vaccins niet werkenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“Explosieve” studie concludeert dat natuurlijke immuniteit superieur is aan vaccinatie
Volgend artikel15 studies die aantonen dat natuurlijke immuniteit van eerdere infecties sterker is dan de COVID-vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

30 REACTIES

 1. Eerst denk je nog, goed zo, dan gaat het leger vanzelf de kant van de bevolking kiezen en is het afgelopen.
  Blijkt al 3/4 zo’n gif prik gehad te hebben.
  Dat gaat dan ook niet meer lukken.

  • Met een jaar of 5 hebben ze dus geen functioneel leger meer.
   Dan zal daar de stars and stripes vervangen worden door de rode Chinese vlag net als hier vrees ik.
   Althans in politiek en militair opzicht.

 2. Oh wat ligt dat er toch vingerdik op dat het veel meer is dan ‘een vaccin’….
  Dwingen op deze manier… ???
  Terwijl ze heel goed weten dat de geïnjecteerden nooit hun pensioenleeftijd zullen bereiken…. !!!
  Hahaha, ik zou het wel weten hoor !
  Bye bye pensioen…. !!
  Zo een chantage van een volk… dit gaat de zwartste periode ooit in de mensengeschiedenis zijn !!
  Arm dom volk onwetend geleid naar een vreselijke dood georganiseerd door een satanische elite…

 3. Hebben ze daar ook nog zo iets als een AOW.
  Of is je pensioen het enige waar je van moet leven.
  Hier krijg je een pensioen bij je AOW.
  Hoe het daar geregeld is weet ik niet.

  In Duitsland heet je AOW je pensioen en je pensioen heeft daar een andere naam.
  Dat heeft even geduurd voordat ik er achter was ze daar iets het anders noemen voor hetzelfde.
  Dus dat extra geld wat je gespaard hebt komt daar dus bij je pensioen.

  • Dat ging om een artikel bij bron over het korte van oudere.
   En niemand begreep er op een gegeven moment nog iets van om welke bedrag het nou ging van welk inkomen.
   Dat heeft Bert daar even uitgelegd hoe het daar werkt en heet.

  • Nog even wachten en dan krijg je hier ook niks meer, advies: trek je pensioen al naar voren, als t kan. Wat je hebt gehad kunnen ze je niet meer afnemen….ik heb t zo gedaan.

 4. Als de weigeraars ontslag nemen houden ze alleen “usefull idiots” die alles zullen doen wat ze opgedragen zal worden over.
  Dan…hebben ze een namenlijst van gevaarlijke personen, want…getraind en anti maatregelen.
  Grote voordeel van VS boven NL de hoeveelheid wapens in privé bezit

 5. Zodra je zwicht voor chantage, want dat is het, ben je verloren. Militairen kunnen gemakkelijk wel een andere baan vinden, desnoods in de beveiliging. Gewoon weggaan. Als 1/3 van de strijdkrachten verdwijnt hebben ze ook een probleem.

 6. De legertop is ook een verzameling hersenloze schapen. Wat willen die lui nog met hun mankrachten doen als zij invalide of dood zijn? De legertop had de leiding moeten nemen en massaal ontslag moeten aankondigen indien de gifspuiten verplicht zouden worden.
  Nu is het leger schaakmat gezet…
  Omdat immers m.n het leger (!) de elite had kunnen uitschakelen…vermoed ik daarom dat verplichte vaccinaties richting alle militairen nu met haast is gedicteerd door de elite om bij voorbaat hun eigen leven veilig te kunnen stellen…
  Juist nu omdat de waarheid over de gifspuiten binnenkort onafwendbaar aangetoond zal worden door de macht van het getal, vanwege het overweldigende bewijs van gigantische wereldwijde toename van doden en chronisch zieken onder m.n de vele gevaccineerden!

  • Je moet al een meeloper mentaliteit hebben om het in het leger uit te houden.
   Het is daar niet de bedoeling dat je ergens zelf over nadenkt als je een taak of opdracht krijgt

  • Fleur, je moet al die kerels, die stoere praatjes hebben over het leger nooit geloven.
   Om een leuke tijd daar te hebben moet je gewoon een slijmbal en meeloper zijn.
   Na 2 weken was ik daar pleite met een gratis treinkaartje. Toen had ik wel gezien.
   Wat een mafkezen daar. Luisteren en gehoorzamen zal je daar.

   • Hmm. jij scheert iedereen over een kam!
    Niet iedereen is n meeloper. Ook bij je eigen (ander soort) baas zul je je werk moeten doen, slijmen noem je dat???
    Of zie ik dat verkeerd?

    • Maar jouw baas komt niet jouw kluisje inspecteren of jij je jas en broodtrommeltje wel op een correcte wijze daar in heb opgeborgen.
     En wel zo exact zo als jou college ze jas en trommeltje daar in heeft opgeborgen.

     Maar je kent het dan wel, dat ze je kast komen inspecteren en komen bekijken of jij je onderbroeken en sokken wel correct heb gerangschikt op de daarvoor aangewezen plaats en vouw.
     Dan bereik je bij een grens. Vandaar dat ik weg was na 2 weken.
     Dat je van je uniform niet een zooitje moet maken, daar kan ik nog in mee komen.
     Maar niet over je onderbroeken.

     • En met je baas kan nog in overleg, of je bent daar een sloffie.
      Dat is in het leger totaal uitgesloten.
      Luisteren zal je.
      Orde, tucht en discipline………………….

 7. En vergeet niet dat de smerigste beesten bovenin zitten. Die kijken alleen voor hun besluiten wat hen het meeste oplevert. Komt dus big pharma en big money weer te voorschijn.

 8. Tegenwoordig is een drone voldoende. Tenzij het een “derde” wereld land is. Het leger in het algemeen is sowieso het offeren van mensenleven als kanonnen voer! Dus….de voordelen en extra’s van marinier zijn heeft een emotionele waarde. Oorlogen waren en zijn voorbedachte rade om een doel te bereiken. WO II is opgezet als experiment om verschillende dingen uit te proberen. Wij zitten nu in de zelfde situatie (zoals een Holocaust overlevende vertelde) als de Joden en de Romaanse bevolkingsgroep. De 5 landen met Veto recht in de VN zijn er beter van geworden(financieel)!De bedenkers van WO II. De VS heeft bovendien 1700 geleerden en technici meegenomen vanwege hun kennis en ervaring opgedaan tijdens de oorlog in o.a. de concentratie kampen!

 9. Het is zo duidelijk, zo voor de hand liggend dat weinigen het zien. Als China hierachter zit, wat bijna niet te missen is, met alle poppetjes in WHO, WEF etc etc die in de afgelopen tientallen jaren zorgvuldig op hun plek zijn gezet, dan is dit dé manier om het USA leger uit te schakelen en op het gemakje de wereld over te nemen. Chinezen hebben altijd een lange adem, ze wachten tot de gifspuiten wereldwijd hun werk hebben gedaan en de mensen die overblijven zijn een eitje voor ze om te onderwerpen. Let maar op, China doet aan niks mee, koopt goud bij het leven, dus doet ook niet mee met digitale munten en het leger van China groeit, groeit, groeit. Als oningespotene is het misschien handig om vast een cursus Chinees te gaan doen bij LOI ofzo…
  Voor degenen die van uitpluizen houden, zoek de banden van WHO eens op met CCP, zoek de banden van Biden eens op met CCP, zoek de banden eens op van TikTok met CCP, Fascismbook met CCP etc etc etc…. Het is zo zichtbaar dat slechts weinigen het zien… Wil je iets verstoppen, leg het open en bloot neer. Daar zoekt niemand. Ni hao!

  • Klopt helemaal.
   wij zijn een eitje geworden voor China.
   Zonder China kan je niet eens een weg gooi aansteker kopen.
   Alles komt daar vandaan, we hebben ons compleet afhankelijk gemaakt van China.
   En dat was ook de bedoeling.

  • @ Vrijheid is ver te zoeken – Zoek de internationale (!!!) banden van de Vrijmetselarij eens op … Loges overal, inclusief in China. Van het noorden tot het zuiden; van het oosten tot het westen en alles er tussenin.

   Oh, en had ik al verteld dat een Engelstalige zoekopdracht altijd meer oplevert dan in ons eigen lullige landtaaltje? Bij deze dan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in