Vanaf het begin zijn er vraagtekens gezet bij de oorsprong en de oorzaken van de “covid pandemie”. Verklaringen, die de bedrijfsmedia en de “factcheckers” van het bedrijfsleven met alle macht hebben geprobeerd te censureren, de kop in te drukken of te negeren, zijn onder meer snode experimenten met “gain-of-function”, de “lab-lek”-theorie en de snelle uitrol van gevaarlijke 5G-technologie. Welke rol zou 5G kunnen spelen? schrijft Rhoda Wilson.

Wij zijn niet langer een nietsvermoedend publiek

Door Dr. Tess Lawrie

De gefabriceerde Covid-19 “pandemie” werd in 2020 losgelaten op een vertrouwend en nietsvermoedend publiek. Daarom lijkt het verstandig om de Covid-hypothesen, die door de gezondheidsautoriteiten en hun bedrijfsmedia krachtig worden ontkend, opnieuw te bekijken. Het zijn juist deze ongepubliceerde, weerlegde en belachelijk gemaakte – zogenaamde “samenzwering” – theorieën die drie jaar later de stempel van waarheid dragen.

Waar begint men? Toen Covid-19 voor het eerst uitbrak, wezen veel onafhankelijke wetenschappers en commentatoren op de gelijktijdige uitrol van 5G-technologie in Wuhan en elders, met de suggestie dat die mogelijk heeft bijgedragen aan de verspreiding van Covid-19 en dat die moet worden onderzocht. Deze suggesties over de oorsprong van Covid-19 werden snel de kop ingedrukt door de factcheckers. Hetzelfde artikel dat deze alternatieve hypothese ontkracht, stelt verder dat “het huidige coronavirus een zoönotisch virus is… dat wil zeggen dat het van dieren op mensen wordt overgedragen”, waarbij het WHO-China Joint Mission report wordt geciteerd, waarvan is bevestigd dat het niet waar is.

Aannemelijker zijn de onthullingen uit de getuigenis van Dr. Redfield over de waarschijnlijkheid dat de uitbraak van het coronavirus het gevolg is van geheim onderzoek dat door het Amerikaanse ministerie van Defensie samen met particuliere actoren is uitgevoerd. Volgens deze hypothese kan het gemanipuleerde coronavirus pathogeen zijn gelekt uit het Wuhan Institute of Virology, waar het door de VS geleide onderzoek werd uitgevoerd.

Dit roept de vraag op of een dergelijk lek per ongeluk of opzettelijk is gebeurd. Als ik denk aan de zielloze gezichten van Anthony Fauci van het NIH (“Ik ben de wetenschap”) en Klaus Schwab van het WEF (“U zult niets bezitten en gelukkig zijn”) ben ik geneigd te geloven dat het om het laatste gaat.

Het lijkt er dus op dat zelfs de laatste hypothese een afleiding is van de grootste bedreiging – een technologie die sneller is uitgerold dan de bliksem en aantoonbaar sneller dan de gevaarlijke genetische “vaccins” zelf.

Denk aan de vroege en angstaanjagende beelden die op de BBC en andere bedrijfsmedia te zien waren van mensen die ter plekke dood neervielen door deze dodelijke ziekteverwekker, en de berichten over Wuhan dat werd veranderd in “Zombieland“. Past dit bij een virale ademhalingsziekte? Ik zou zeggen van niet. Bij nader inzien lijken deze beelden pure propaganda.

Dus, als Covid opzettelijk is gelekt uit het lab in Wuhan om de inzet van Covid-19 injecties als biowapen te vergemakkelijken, zoals veel samenzweringsanalisten suggereren, wat is dan de uitrol van 5G in het handboek van de megalomaan? Gaat 5G echt alleen over bewaking en controle, het internet van lichamen en digitale slavernij, of zit er meer kracht in deze technologie dan we bereid zijn te overwegen?

Deze week luisterde ik naar een gesprek tussen de Duitse advocaat Reiner Fuellmich en Barry Trower, een gepensioneerd militair en expert op het gebied van microgolfoorlogsvoering. Ik was geschokt toen ik hoorde dat de militaire mogelijkheden van de microgolftechnologie al sinds de jaren ’40 en ’50 bekend zijn en door militairen overal ter wereld worden toegepast, maar dat wij als publiek er niets van afwisten. Volgens Barrie Trower is informatie over en bewijs van het gevaar van deze technologie opzettelijk achtergehouden.

Ik heb al eerder geschreven over de overeenkomsten in de falende regelgeving tussen de experimentele covid-19 injecties en WiFi en 5G technologie.

Barry Trower schrijft het falen van de autoriteiten toe aan de sluwheid van een Australische professor die verbonden is aan de ICNIRP. Deze aan de industrie gelieerde particuliere organisatie stelde in de jaren ’80 de oorspronkelijke veiligheidsnormen vast voor microgolfstraling van mobiele telefoons op basis van thermische effecten op een volwassen dummy-model, gemeten gedurende 6 minuten. De organisatie komt er nog steeds mee weg het aanzienlijke bewijs van schade door niet-thermische effecten te negeren vanwege de formulering in de richtsnoeren die ICNIRP beschermt tegen aansprakelijkheid.

Op deze manier heeft de ICNIRP de verantwoordelijkheid voor de onveilige toepassing van deze technologie op de schouders gelegd van elke ambtenaar die de installatie ervan goedkeurt. Dus degenen die de ICNIRP-richtsnoeren niet lezen en beslissingen nemen die leiden tot schade voor het publiek, zijn volledig verantwoordelijk voor de veroorzaakte schade. Ze lijken het alleen nog niet te weten. Maar nu deskundigen als Barrie naar voren komen, zal het publieke bewustzijn zeker groeien en zullen deze ambtenaren in gemeenteraadscomités die verantwoordelijk zijn voor het goedkeuren van deze onveilige technologie, waarschijnlijk snel in het nauw komen. Helpt u alstublieft het vuur aan te wakkeren!

Barrie beschrijft hoe microgolfstraling kan en is gebruikt om mensen in verwarring te brengen, om onvruchtbaarheid bij ons nageslacht te veroorzaken en zelfs om mensen dood neer te laten vallen (mogelijk zoals in Wuhan aan het begin van Covid). Gezien de miljarden mannen, vrouwen en kinderen die 24/7 aan hun mobiele telefoon zijn gekoppeld, verdient dit interview onze volle aandacht, evenals een open discussie tussen ons en iedereen die beweert ons te dienen, te leiden of te vertegenwoordigen in onze gemeenschappen, steden en instellingen.

Welk verband is er, als dat er al is, tussen de uitrol van de experimentele Covid-19 injectie en de uitrol van 5G? Terwijl steden en buitenwijken in lockdown werden geplaatst, werden geulen uitgegraven en kabels gelegd; torens werden geïnstalleerd op schoolpleinen, kerktorens, langs snelwegen en op flatgebouwen zonder veiligheidsbeoordeling of raadpleging van het publiek. Dit alles terwijl doodsbange mannen en vrouwen te zeer werden afgeleid door dodelijke Covid-propaganda om het op te merken.

Op basis van het interview met deze veteraan zie ik veel vragen opkomen. Om te beginnen:

 • Wordt 5G in hele steden ingezet om te controleren, te onderwerpen en misschien zelfs te doden?
 • Maken de nieuwe door de overheid gestimuleerde sms-waarschuwingen deel uit van een militaire operatie?
 • Kunnen deze nieuwe sms-waarschuwingen van de overheid worden gebruikt om ons kwaad te doen?
 • Wij hebben toch het recht om vragen te stellen?

Naar mijn mening zijn onze regeringen niet langer in controle, als ze dat al ooit geweest zijn. De haast om deze voor wapens geschikte technologie uit te rollen suggereert voor mij dat de supranationale machten die de Grote Reset controleren, haast maken om de voorwaarden van onze slavernij op te schroeven voordat het te laat is (voor hen).

Kan iemand van ons, geconfronteerd met de meedogenloze en zinloze druk om giftige genetische injecties toe te dienen aan onze jongens, meisjes en dierbare baby’s, nog onwetend zijn?

We zijn niet langer nietsvermoedend, we zijn diep wantrouwend en hebben daar alle recht toe!

Alles wat zonder onze instemming en uitdrukkelijke toestemming gebeurt, vraagt om antwoorden.

Als u meer wilt weten over 5G en hoe u uw gezin kunt beschermen tegen dit alomtegenwoordige en onzichtbare gevaar, kom dan deze zondag naar Tess Talks, waar ik zal spreken met Dr. Beverly Rubik, een Amerikaanse biofysicus en 5G-onderzoeker die ook de alarmbellen laat rinkelen. Als voormalig hoogleraar zonder belangenconflicten en met uitgebreide onderzoekservaring op dit gebied, is Dr. Rubik een kalme stem van de rede die ik vertrouw. Stem af en beslis zelf.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

5G DOSSIER

Getuigenissen uit de hele wereld over slimme metersVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelChina brengt vrede in Jemen, Syrië en … Palestina?
Volgend artikelDe Dunegan Tapes onthullen de werking van de geesten van de psychopaten die een “Nieuw Systeem” plannen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

42 REACTIES

 1. Ik weet ’t niet want blijf altijd op 1 vraag hangen. Waar was de griep uit de boeken? Ik blijf erbij dat er niks was.

  Misschien wel bij de geprikte, want zij vertonen vreemde trekjes en zijn ziek zwak en misselijk

 2. Het kan goed zijn dat die initiële longaandoening veroorzaakt werd door een combinatie van ingehaleerde nanoparticles, en frequenties. Deze particles staan er om bekend dat ze zichzelf kunnen samenvoegen (self-assembling), tot iets dat ook kan gaan bewegen dmv frequenties. Als dit in je longen aan het bewegen is, dan krijg je problemen met het weefsel, en uiteraard een longaandoening dat op een griep lijkt, oftewel de nep ‘covid’. Ik ben er haast zeker van dat dit zo gepland was. Deze nanoparticles zijn makkelijk te strooien op mensen vanuit de lucht of vanuit een dikke mist die het hele land omhult, en mensen inhaleren die dingen. Dit kan een aantal jaren nodig hebben voordat er voldoende in de longen zit om schade aan te richten oiv frequenties. Alles is gebaseerd op experimenten, dus je komt er nooit achter. Je kan alleen maar de touwtjes aan elkaar verbinden en waarnemen wat de mogelijkheden zijn.

  • Het schijnt dat je dmv 10 dagen vasten je lichaam zuiverd en reset. Ik heb het zelf 1x gedaan en ik moet zeggen dat ik me steeds beter voelde naarmate ik langer vaste. Op het einde voelde ik me superfit en gaf mn lichaam heel heel duidelijk aan welk eten het nodig had. Het schijnt dat je dna zich na 10 dagen vasten ook begint te herstellen.

   In de bijbel is het volgens mij zo dat Jezus 40 dagen vast. Misschien zit daar wel een sleutel tot innerlijk helen/genezen. Ik ga die 10 dagen vasten binnenkort nog eens herhalen. Dit keer eens opletten wat het vanaf dag 10 doet en wanneer het punt komt dat mijn lichaam het echt overneemt van de geest.

   Ontgiften is denk ik wel belangrijk als ik zie hoe enorm veel chemtrails ze over ons uitsproeien. Ik las al eens ergens dat Glutathion belangrijk in het herstellen/ontgiften van chemtrails en de vaccin rotzooi.

   Bah… ik wil al die 5G masten wel omver douwen en alle chemtrailende vliegtuigen uit de lucht schieten, maarja… zo werkt het niet.

   • Mijn lichaam is nu bijna 80, maar in 1994 ontdekte ik, dat leven zonder eten heel goed mogelijk is en heb ik 5 maanden “gevast”. Ik had nog nooit zoveel energie gehad. Mijn lichaamsgewicht liep eerst terug naar 67 kg, het gewicht dat ik had toen ik 20 was, maar na een paar maanden, liep het weer op tot 70. Helaas werd het mij toen duidelijk hoe verslaafd wij zijn gemaakt aan voedsel en de verslaving sloeg weer toe, net als bij elke heroïne junk.
    “Wetenschap” vertelt ons, wij zijn zoogdieren en moeten toch eten? Maar het verschil tussen ons mensen en dieren is, wij HEBBEN een zoogdierenlichaam en gebruiken het hier als voertuig in deze wereld. Wij zijn MENS omdat wij bewust SCHEPPENDE WEZENS zijn en geen reactie automaten, tenminste, zo zou het moeten zijn.
    Laat de identificatie los van dat je een zoogdier bent en ga opzoek naar wie of wat je werkelijk bent.

    Veel succes.

    • @Dik Stukkien… interessante reactie, dankjewel hiervoor. Ik ga vanaf volgende week weer minimaal 10 dagen volledig vasten en leven op water en evt. een paar supplementen. Ik ga kijken of ik het 40 dagen volhoudt. Dit om voor mijzelf in de praktijk te onderzoeken hoe het werkt en wat het met me doet.

    • Heel interessant. Ook kun je minder radicaal veel bereiken door suiker en vet te mijden voor langere tijd! Het is ongelooflijk bevrijdend; je slaapt goed, je verliest gewicht, je hebt geen ‘honger’ meer, en je eet alleen wat nodig is (heel veel groente en wat proteines, kip, ei, tofu, vlees, maar met mate). Dit al na 2 of 3 dagen cold turkey geen suiker en vet meer. Het is absoluut geen straf, maar het is lastig vol te houden omdat vrijwel overal suiker in zit. Hou je aan de stelregel van minder dan 0,4 g toegevoegde suiker per portie (dus niet de koolhydraten, maar de “waarvan suikers” op het label.) Per dag niet meer dan 9 g suiker of zo. Een appel bijv heeft er al 14. Eens in de week feest je dan op een lekker appeltje, of een bonbon. Alcohol is uit den boze! 😉 Ja, het is een schamel dieet, maar je went er heel snel aan. Plus je houdt bergen geld over!

   • Bah… ik wil al die 5G masten wel omver douwen en alle chemtrailende vliegtuigen uit de lucht schieten, maarja… zo werkt het niet.
    Nee?
    Denk wel dat het zo werkt.
    In Frankrijk gooien ze de 5G masten al een tijdje omver.
    Functioneert daar goed.

    • Blijf liever uit de gevangenis. Stralingsziekten zullen nog veel meer bekendheid krijgen, al kun je je dat niet voorstellen met 90+ % Nederlandse smartphonegebruikers.

     Houdt het in de gaten of je buren niet wifi-versterkers hebben en zo.
     En of er geen 5G-onderverdelers in de buurt staan/komen.
     Daar kun je nog wel wat aan doen.

  • Waar je nooit iets over leest of hoort is dat 5G als het iets wordt opgeschroefd naar rond 10 gigahertz, het zuurstof molecuul splitst. We hebben met verkoudheid en/of griep een vorm van longaandoening, dus beperkte longcapaciteit. Zuurstofgebrek, vooral bij ouderen en zwakkeren in een dergelijk geval wordt dan fataal. Dus in die zin is 5G niet de veroorzaker van griepvirussen, maar kan wel voor fatale afloop zorgen. Als het nog verder wordt opgeschroefd naar 90 gigahertz is het inmiddels een moordwapen geworden. 5G was altijd al een militair wapen en wordt nu op ons losgelaten. Synthetische mRNA samen met grafeen nano partikels in de zogenaamde vaccins worden geheel verdeeld tot in alle organen van ons lichaam en kunnen daardoor bovendien door ons oorspronkelijk beschermde hersenbarrière. Kortom ook in onze hersenen. Feitelijk is het vloeibaar metaal. En wat doet dat met stroom. Revaccineerden zijn wandelende tijdbommen geworden….

   • @ Jan april 19, 2023 at 15:39,
    4+ G netwerk is tussen de 8 en 12GHz. Het 5G netwerk is tussen 12GHz. en 300GHz. Alle smartmeters in huis of buiten aan het huis zenden op 26GHz. Dus niet wat jij bedoelt dat het zuurstof molecuul zich splitst bij 12GHz. Rond de 12GHz. tast het ons korte geheugen aan, waardoor we o.a. af en toe moeilijk op onze worden kunnen komen. Bij 26GHz. gaat het zuurstof molecuul resoneren, waardoor het met niets meer in verbinding gaat. Hierdoor krijgen alle dieren en de mens ademhalingsproblemen (dit veroorzaakt dat honden gaan hijgen met de tong buiten hun bek, zonder dat ze ingespannen hebben). Het 5G netwerk is versnelt in 2020/2021 overal in het westen is uitgerold door buitenlandse monteurs tijdens de lock-downs. Zodat het net leek alsof er een erge ziekte rond waaide. Als de frequentie verhoogt wordt tot 60GHz. vallen niet alleen de mussen van het dak, maar wij ook en alle fauna gaat eveneens dood. De nieuwere 6G netwerk zou op 300GHz. werken. Deze frequentie gaat niet meer door muren meer, deze zitten dan in alle LED verlichtingen. Deze leds zijn ook voorzien van zend en ontvangstmodules en microfoons om ons afluisteren achter de voordeur en via elke lantarenpaal. Dit wordt door Nokia ontwikkeld. Of de leds van nu ook al deze modules in zich hebben is niet bekent. Het zou zomaar kunnen, dat in de meeste leds en lantarenpalen dit al is geïnstalleerd. Maar dat kan de ware reden zijn van we van de oude gloeilamp af moesten en aan de led en de spaarlampen. Het gaat nooit om het milieu, het gaat altijd om ons onder controle te brengen en te houden en afhankelijk van hen te maken. Zodat we 24/7 gecontroleerd, gemanipuleerd en zo nodig gecorrigeerd kunnen worden met deze techniek.

 3. he he eindelijk!!!!!! ga door Rommel dit is heel erg belangrijk. In Japan vielen veel jongeren dood neer bij bosjes heel vreemd, zij zouden zijn doodgedrukt in de massa ,terwijl de jongeren uit een gebouw kwamen waar het niet druk was.

  ik vroeg me toen meteen af Hee!!! te veel wifi op 1 plek en iedereen gevaxxed? jongeren die dood neervallen? Net als praters op TV ? Wuhan, waar juist die 5G grid was geactiveerd ? Nee er is zeker weten iets helemaal niet pluis! weg met die kabels en strijkplanken en masten op het dak!!! Ik ken ook een kraanwerker die bezig was met zijn kraan op een bouwplaats naast een dak met mast hij werd meteen ziek en misselijk daar boven en moest stoppen met de baan . Hij is na 2 jaar nog niet opgeknapt.

 4. Ooit hadden we gewoon prima internet, maar ineens moeten OVERAL van die 5G masten worden geïnstalleerd. Sinds cojona begon staan die lelijke masten ineens overal. Ik vertrouw die rommel allemaal niet. Alles draait om frequenties/vibraties, en die masten vormen een gesloten netwerk. Het kan niet anders dan dat 5G wordt ingezet in combinatie met de chemtraila en HAARP. Het is een systeem dat ze willen verfijnen. Je ziet ze sinds cojona ELKE DAG maximaal experimenteren met chemtrails. Het is niet meer normaal hoe ze alles aan en uit zetten. Dat is wat ze verfijnen, steeds subtieler, steeds sneller… ik hoor vliegtuigen en binnen een uur is alles wazig of wit of ze heffen alle wazigheid/witte lucht in een uurtje op. Ik zie en hoor de natuur er op reageren. Vooral vogels gaan aan en uit.

  De chemtrails zijn echt zo gigantisch toegenomen, dat ik niet kan geloven dat 5G gewoon een nieuwe vorm van internet is. Wij kijken naar een puppetshow die we politiek en media noemen en we laten ons vrijwillig hersenspoelen/programmeren in het ONDERwijs. We leven in een wereld die wordt geregeerd door geheime diensten en het leger voert oorlog tegen de mensheid. Die chemtrails, dat is een inmense militaire operatie die de mensheid nog nooit heeft meegemaakt. De rotzooi die ze sproeien moeten ze decennialang hebben opgespaard in eindeloos grote voorraden. WIJ leven niet zomaar in een moment in de geschiedenis, WIJ leven een agenda die de kwaadaardige elites honderden jaren hebben voorbereidt. Terwijl wij van generatie op generatie dommer werden, gaven zij van generatie op generatie deze zieke plannen door.

  Ik bid dat de mensheid ineens wakker schrikt uit de gestoorde hersenspoeling. En anders wens ik iedereen succes tijdens de ineenstorting. Niks in het leven is voor eeuwig, er komt een nieuw begin nadat alles is ingestort.

  • @Naam:* (De chemtrails zijn echt zo gigantisch toegenomen,)

   Klopt, vanmorgen stond ik om 7 uur op, strak blauwe lucht. Om 8 uur kwamen de eerste strepen weer in de lucht, weer foto’s van gemaakt. Binnen een half uur 10 tallen dikker strepen die de lucht aan het vergiftigen zijn. En je ziet een grijze waas ontstaan in de lucht. Tot aan nu 14.00 uur zijn ze nog massaal de boel aan het vergiftigen. Schijtziek word je ervan bij het zien van die chemtrails. Het stopt ook niet meer? Vallen mensen binnenkort massaal dood neer ? Wat een wereld waar we in leven….

   • Ik wil best meegaan in dat verhaal maar ik wil eigenlijks wel verdere bewijzen zien. Wie sproeien het en welke vliegtuigen? Passagiersvliegtuigen? Of zit het in de brandstof?

     • @Discobol… thanks, deze heb ik nog niet gezien. Interessant, ga ik vanavond ook kijken.

      @Jantien… observeer vlirgtuigen en hun sproeisels en wat je kan zien. Chemtrails en contrails… het zijn allemaal chemtrails. De lange strepen maken wolken en nevels, de korte strepen veroorzaken een chemische reactie. Als je er op gaat letten ga je de patronen herkennen en dan ga je ook merken dat het weer zelden nog echt natuurlijk weer is. Eigenlijk durf ik wel te zeggen dat het weer boven NL voor 90% wordt bestuurd. Kijk ook de docu ‘The Dimming’. Maar boven alles… kijk, observeer en neem waar… als je het eenmaal ziet besef je dat het mega erg is. De hele mensheid moet dit doorkrijgen. LOOK UP…

      • @Naam:* (@Jantien… observeer vlirgtuigen en hun sproeisels en wat je kan zien. Chemtrails en contrails… het zijn allemaal chemtrails. De lange strepen maken wolken en nevels, de korte strepen veroorzaken een chemische reactie.)

       Alles waar je vragen of antwoorden op hebt, word door deze oud KLM piloot uitgelegd, alles heeft te maken met het kapot maken van de ionosfeer voor militaire doeleinden. De gestoorde zogenaamde wetenschappers. Zijn gewoon ziek die gasten, zoals bij veel waar (Wetenschap) om de hoek komt kijken. Het gaat maar om 1 ding, het vernietigen van de mens. En al het leven op deze aarde ?? Maar dat zal je wel horen… Mensen word wakker en sta op !!!

 5. Als je zoekt op popcorn-longen (zelfde als matglasafwijkingen) en rouleaux-effect (bloedstolsels door covid) zie je de overeenkomsten tussen microgolf-straling en covid…
  Icm de suprgeleider grafeen die al in de griepprik van 2019/2020 zat zou dit tot heftige griepverschijnselen kunnen leiden..

 6. Tijd geleden was ik opzoek naar patenten over het weer en kwam onderstaande tegen ook weermanipulatie en 5G Corona.

  Coronavirus
  https://patents.google.com/patent/US10130701B2/en

  5G Interoperability Architecture
  https://patents.google.com/patent/US20190364616A1/en

  System and Method for Testing for COVID-19
  https://patents.google.com/patent/US20200279585A1/en?oq=US2020279585(A1)

  Self-focusing antenna system
  https://patents.google.com/patent/US3174150A/en

  Trapped electromagnetic radiation communications system
  https://patents.google.com/patent/US3445844A/en

  Communications system utilizing modulation of the characteristic polarizations of the ionosphere
  https://patents.google.com/patent/US3882393A/en

  Generation of electrical fields
  https://patents.google.com/patent/US2881335A/en

  Creation of artificial ionization clouds above the earth
  https://patents.google.com/patent/US4999637A/en

  Method and apparatus for altering a region in the earth’s atmosphere, ionosphere, and/or magnetosphere
  https://patents.google.com/patent/US4686605A/en

  Artificial ionospheric mirror composed of a plasma layer which can be tilted
  https://patents.google.com/patent/US5041834A/en

  Method and apparatus for creating an artificial electron cyclotron heating region of plasma
  https://patents.google.com/patent/US4712155A/en?oq=US4712155A

 7. Center for Biotech Information bevestigt in studie verband tussen 5G en Covid-19

  Het National Center for Biotechnology Information (NCBI) in de VS heeft een nieuwe studie gepubliceerd waarin wetenschappers een verband aantonen tussen Covid-19 en 5G. Vorig jaar werden studies en berichten hierover door de mainstream media meteen naar het rijk van complottheorieën verwezen. Inmiddels is er wereldwijd wel degelijk voldoende bewijs boven tafel gekomen om te spreken van een ‘correlatie’, en de voorlopige conclusie dat 5G de symptomen van Covid kan veroorzaken en fors kan verergeren, met blijvende ernstige gezondheidsschade als gevolg.

  Auteurs Beverly Rubik en Robert R. Brown verwijzen naar een paper van mei 2020 (‘Correlation between the potential electromagnetic pollution level and the danger of Covid-19’) van Vladimir I. Mordachev (Staatsuniversiteit Informatica en Radio Elektronica in Minsk)) waarin op basis van de data in 31 landen en gebieden een ‘statistische veelbetekenende correlatie’ werd aangetoond tussen intense WCR (wireless communication radiation) straling (4G/5G) en de (veronderstelde) sterfte door SARS-CoV-2.

  Grote uitbraken pal na activering 5G

  Daarnaast wordt een Amerikaanse studie aangehaald die laat zien dat in landen waar 5G reeds actief was er een aanzienlijk hoger aantal zieken en doden is gevallen die aan Covid-19 werden toegeschreven. Covid-19 brak in december 2019 uit in Wuhan, kort nadat 5G er op 31 oktober was geactiveerd. Andere bekende grote uitbraken volgden in Italië, Zuid Korea, New York, Seattle en het zuiden van Californië, met steeds dezelfde overeenkomst: (pal na) het (deels) in gebruik nemen van het 5G netwerk.

  Bevolkingsdichtheid, luchtkwaliteit en omvang leken er eveneens van invloed op te zijn, maar in drie verschillende causale analyses kon alleen voor 5G een verband worden aangetoond. De wetenschappers vergeleken deze bevindingen vervolgens met de bioeffecten van (lage, dagelijkse) WCR, inclusief 5G, met de symptomen die aan Covid worden toegeschreven.

  Daaruit volgde een lijst met overlappende lichamelijke gevolgen zoals ‘bloedverandering zoals kortetermijn rouleaux (een soort bloedklontering, doorgaans een teken van ziekte) en langetermijn verminderde hemoglobine (in ernstige Covid-19 gevallen); oxidatieve stress en schade in weefsels en organen; verstoringen van het immuunsysteem (zowel afbrekend als over-stimulerend), inclusief onderdrukking van T-lymfocyten en verhoogde ontstekingsbiomarkers; toegenomen intracellulaire calcium, dat de binnenkomst en replicatie van virussen vergemakkelijkt; en hartritmestoornissen.’

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/center-for-biotech-information-bevestigt-in-studie-verband-tussen-5g-en-covid-1

  • Dat orgonite, is dat een zwarte substantie? Ik keek eens een docu/lezing over ‘Black Goo’ van Harald Kraut. Dat ging over een zwarte substantie die buitenaards is en waar de elites een bron van kracht of energie uit halen. Het verhaal deed mij denken aan het spiderman verhaal over Venom. Venom is spiderman die is geïnfecteerd door een zwarte buitenaardse substantie die hem heel machtig, heel sterk en heel agressief maakt.

   In de lezing van Harald Kraut ‘Black Goo’, ging het ook over morgellon’s en chemtrails.

   Pfff… wat een krankzinnige wereld leven we ineens in. Wat is er in hemelsnaam allemaal voor ons verborgen en hoe lang hebben we nog voordat de mensheid gaat bezwijken onder de waanzin?

   • Orgonite word juist gebruikt tegen 5g ook voor bv de smartmeters etc
    Je maakt het ze zelf met bv met metalen en half edelstenen gemengd met epoxy
    Als je het op het web intikt lees je er heel veel over

 8. Ik geloof dat de combi grafeenoxide in de prikken en 5G (en in de toekomst 6G) het “internet of persons” heeft gecreëerd. Grafeenoxide kan door de bloed-hersenbarrière breken en zich in de hersenen nestelen. Via 5G kunnen mensen nu op afstand ziek gemaakt worden. Dat is de reden dat Covid gecreëerd is, konden ze en 5G uitrollen en iedereen prikken. Vanaf nu worden alle vaccinaties mRNA prikken met grafeen zodat ze alle geprikten op afstand kunnen controleren. Dat is volgens mij de reden dat veel mensen rond lopen als zombies en nergens meer om geven en zo raar woke zijn (hackable animals van Harari) Het is moeilijk om hard bewijs te vinden, maar als je 1 en 1 optelt 😉

 9. Mona Keizer heeft indertijd gezegd
  dat 5 G is voor crowd control.

  Tijdens de Olympische Spelen van 2012 hebben ze ook al laten weten eerbetoon aan de engelse gezondheidszorg waar 5G voor dient
  en hun satanische plan om kinderen in
  te spuiten ivm Corona.
  Zelfs Boris Johnson komt voorbij in
  een ziekenhuisbed.

 10. Antenneregister beweerde trouwens dat stralingsvrije zones niet eens meer mogelijk zijn,
  omdat het gehele totaalnetwerk anders niet zou werken.

 11. niburu.co er is ons precies verteld
  verteld wat ons te wachten stond.

  Madonna tijdens het songfestival in
  Israël deed er nog een wake up
  call bij namens haar meesters.

  Zieke geesten zijn het!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in