La Quinta Columna toont verschillende videobeelden die de toename van elektromagnetische golven over de hele wereld aantonen. Op deze beelden zijn duizenden vogels te zien die gedood zijn door de pulsen die uitgezonden worden door de 5G antennes die tijdens de plandemie geïnstalleerd zijn.

In de nieuwe video met Engelse ondertiteling geven Dr. José Luis Sevillano en biostatisticus Ricardo Delgado commentaar op dit verschijnsel, bericht Orwell.city.

Ricardo Delgado: Herinnert u zich, José Luis, dat wij altijd gesproken hebben over enkele van de tekenen die waarschuwen wanneer de elektromagnetische frequenties beginnen toe te nemen, enzovoort. En één daarvan zijn vogels. Desoriëntatie en zelfs sterfte onder vogels. Vermoedelijk verongelukken ze door gelijktijdige bedwelming. Het is zoals wat er gebeurde bij het concert waar 217 personen door een octopus man werden ingespoten.

Dr. Sevillano: Precies. Door een octopus man. Precies. Hetzelfde gebeurde met de vogels. Ze kwamen allemaal samen op die plaats en werden high.

Ricardo Delgado: We gaan enkele video’s bekijken met beelden van wat er in verschillende delen van de wereld gebeurt met betrekking tot het vreemde en abnormale gedrag van deze vogels. Dit is er één van. Wel, dat is een van de video’s. Het is een beetje vreemd. Het lijkt een beetje op de film “The Birds” van Alfred Hitchcock, niet? Ik heb hem een paar keer bekeken. Dit is een andere video.

Man: Wat de f*** is dit?!

Ricardo Delgado: Wel, het is kort maar veelzeggend. Deze hebben we al bekeken, dus… Deze nu. Ze zijn dood. Het schijnen mussen te zijn, niet? Kijk daar eens naar! Ze zijn gedesoriënteerd geraakt en in één keer neergestort.

  "Er is iets vreemds aan de hand met de ontvangers van vaccins. Wat dat precies is, zal alleen de tijd leren"

Dr. Sevillano: Het is net als wat er laatst met de spreeuwen gebeurde, weet u nog? En denk niet dat ze in de steden steeds minder gaan vallen. Het zijn de plaatsen die meer… Dat zijn tekenen van iets. Maar denk niet dat de natuurkenners er iets van zullen zeggen. U weet wat er gebeurd is met de gieren die in het park vielen. “We kijken of er een gif is.” Niemand zoekt naar iets. Zij halen er hun schouders over op en doen alsof zij iets doen. Maar ze zoeken niet echt naar iets.

Zegt u mij nu niet dat ze in de 21e eeuw niet weten waar dit allemaal vandaan komt. Weten ze dat nog niet? Weten zij het niet? Hebben mensen dit niet al waargenomen en beschreven in de literatuur van ornithologen en natuurkenners? Maar zij willen het niet weten. Want als u ingaat tegen de mensen achter de antennes, degenen die de wereld besturen, dan is het uw ondergang. Je hebt geen subsidies meer. Je wordt uit alles verdreven.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

5G DOSSIER

Activering van 5G-masten kan mensen doden die COVID-19-vaccins hebben genomen, waarschuwen analistenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe Nederlandse Omicron Lockdown was een complete mislukking
Volgend artikelCanada: Trudeau bevestigt “samenzweringstheorie”: Autochtonen zijn tweederangs burgers voor elites
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Ik HOUD letterlijk van de oprechte emotie die ik hoor in hun stemmen, altijd weer.
  Zo oprecht en betrokken.
  Ik VOEL de frustratie en begrijp precies wat ze zeggen en hoe ze het bedoelen.

  Wat een PRACHTIGE wereld leven we in maar wat een ACHTERLIJKE corruptie hebben we mee te maken zeg.. walgelijk!!

 2. En de msm geeft maar aan dat het de vogelgriep zal zijn omdat vogels nu letterlijk dood neervallen.
  En mensen: er komt daarvoor een vaccin tegen de vogelgriep voor zowel mens als vogel.
  Mensen trap er a.u.b. Niet in!

  • Wij wandelen met onze honden veel in de natuur, iedere dag. Honden lopen meestal los.
   Nog nooit hebben wij of onze honden een dode vogel in de natuur gevonden, behalve een jaar of 10 geleden, een dode witte reiger.
   Als er ook maar iets had gelegen hadden de honden het wel bespeurd.

   Ik geloof dan ook NIETS van de vogelgriep. Griep die kippen krijgen die al in een gesloten schuur zitten . Waar geen wilde vogel in of uit kan.
   Vogelgriep komt door heel iets anders.

   • Tja..ik geloof er zelf ook niks van dat “propaganda verhaal vogelgriep”
    Naar mij weten gebeurt het ook niet zomaar. En overdraagbaar naar de mens zeldzaam.
    Weer een ander manier om mensen angst aan te jagen.

   • Ja hoor, en die ziekte’s worden desnoods uitgevonden door de Verenigde Nazi;s ( WHO,of de Chinezen), en als ze het al niet hebben bedacht, dan doen ze dat, waar u bij staat! Vogelgriep, Gekke koeienziekte, Geiten-gonoreu, Eiken-ebola, Kastanje-kanker en Berken-beriberi; alles om het ruimen van mens, dier en boom te rechtvaardigen. Als de Verenigde Nazi’s en de EU iets nog niet bedacht hebben, dan doen ze dit alsnog. Ware het alleen maar, om hun verdienmodel tot in den eeuwigheid amen te waarborgen. Het lijkt steeds meer op de rechtspraak in deze EU-kolonie. Zolang je haar juridisch maar goed zit. Dat er moreel geen zak van deugd, doet niet ter zake!! Alles om hun eigen bestaan te rechtvaardigen. Sinds jaar en dag verkondig ik al, dat ik met een davidsster ga rondlopen, waarin het woord ‘Jood’ is vervangen voor ‘Rooker, Automoobilist, Vleescheeter, en recentelijk Ongevaccineerde ( ik (66) ben gevaccineerd voor DKTP, BMR, en heb mijn schrapje’s gehad tegen tuberculose en pokken ( echte ziekte’s ) Baudet C.S., hebben dit niet uitgevonden. En ik laat mij niet inenten, zodat ik nooit meer hoest, of mijn neus hoef te snuiten; daar ben ik te ver voor heen. En mijn moeder heeft me niet voor niets geleerd, iedere dag schoon ondergoed aan te trekken, dan wel een schone zakdoek in mijn zak te steken Of zoals wij technici en andere Britten dat zo mooi zeggen; If it’s not broke, don’t try to fix it ( is het niet stuk, dan niet repareren!). Fijne zondag toegewenst.

 3. Het elektromagnetische veld wat rondom een antenne onstaat is niet zo groot, een enkele meter hooguit.
  Vodafone heeft waarschuwingsstickers bij hun (zend)antennes staan, ‘Blijf twee meter uit de buurt’

  Vogels zitten hier gewoon op onze 5G zenders geen enkel probleem.
  Niets ligt er op de grond of rondom de antenne dood te gaan

  Je smartphone creëert ook een elektromagnetisch veld van ongeveer 2-3 cm.
  Hier op het werk (Philips Natuurkundig laboratorium) zijn we al bezig met 6G.
  Het voordeel van een steeds hogere frequentie is dat de ‘andere straling’ steeds minder het huis binnendringt.

  Is staan, werken of wat dan ook binnen een elektromagnetisch veld schadelijk voor je gezondheid?
  Jazeker.!
  Dus ook binnen de 2-3cm van uw telefoon, dus handsfree bellen en dat ding altijd van je afhouden is dus heel verstandig want in tegenstelling tot de oude GSM zend een smartphone veel vaker uit.

  • Nou ben ik zelf zendamateur, en heb ik (66) in mijn leven zenders van wel 100 kilowatt bediend en gerepareerd, maar ik onderschrijf je verhaal volledig. Maar om dit, als twee-vinger-typist nu op schrift te zetten, vergt véél tijd. De hetze tegen 5G is nét als hetze’s tegen roken, drinken, vleeseten, enzovoorts STEMMINGMAKERIJ!!! Nu weet ik wel, dat ik een vieze, oude, heterosexuele blanke man ben ( af en toe vraag ik mij af, als inboorling, wat ik in mijn eigen geboorteland eigenlijk nog te zoeken heb) Mijn mobiel heb ik niet meer in mijn borstzak, sinds de implantatie van mijn pacemaker. En ik ga ook niet met een shagje tegen de antenne’s aanleunen, terwijl zenders in vol bedrijf zijn. GSM-telefoons hebben een zendvermogen van hooguit 50 mW, de relais ( zendmasten) enkele watts. Het heeft geen enkel nut, als u de zender (VHF, UHF, SHF )wel kan ontvangen, maar de ontvanger aldaar u niet terug kan horen. Als ze het werk van Tesla ( Nicolas, niet die auto’s) niet gesaboteerd hadden, hadden we op een betere planeet gewoond Boca, goed stukkie!!

 4. How Vibration and Frequency Affect Your Wellbeing. Je zit op de menselijke frequentie te werken en het wordt ieders ondergang en zelf van dienen die ze optuigt. Niet echt slim en niet goed over nagedacht. In Frankrijk trekken ze ze al om moeten niets van deze palen hebben. Onlangs zijn ze bij een dorp neergezet en binnen drie maanden waren alle bewoners overleden……

  Viruses, and disease each have their own, low frequency 

  Humans have an optimal frequency–as does everything else in the universe–that occurs when each of the cells in our body vibrates at the frequency it was designed to.

  Bruce Tainio, a famous researcher and developer of Tainio Technology, found that a healthy body resonates at a frequency of 62-70 MHz, and when your frequency drops to 58 MHz, that is when the disease starts.

  Bacteria, viruses, and disease each have their own, low frequency that influences your energy. See field 2.

  As Your Frequency Drops

  As your frequency drops due to environmental and physiological factors, your immune system is compromised and opportunistic bacteria and viruses are able to wreak havoc on your body–making you more susceptible to disease.

  Trapped emotions stored in our organs, muscles and tissues as pockets of electromagnetic energy also have a negative influence our wellbeing.
   
  Disharmony and imbalance in the body’s energy field shows up long before it becomes a physical problem 3. Download our free frequency chart to see the differences in healthy and diseased bodies.

  Maintaining a High Vibrational Frequency

  Ideally, you want to be a high vibrational being to attain peak health and wellness for your mind, body, and soul. So what can you do to raise your vibration?

  First, let’s think about everything you come into contact with, ingest, listen to, think, etc.

  Each of these things have their own vibrational frequency that affects your energy field!

  The good news is, we can actively make changes to raise or maintain a high vibration. Start by cutting out toxic, low-vibrational people from your life that make you or your thoughts turn negative.

  Think positive! Our thoughts are vibrations too, we can change our frequency by reframing our perception into something more positive and of a higher vibration.

  Eating organic foods and herbs, as they have a higher vibrational frequency see 1, and cutting out processed junk foods.

  Essential oils also contain frequencies that are several times greater than the frequencies of herbs and foods 4, and are a great tool for raising your vibration. Having healing crystals in and around your energy field is another way to raise your vibration.

  Energy and Vibrational Frequencies – It’s What We Do!

  Energy and vibrational frequencies are the foundation of our work at Purely Simple Organic Living. As part of our holistic approach, we strive to provide services of the highest vibrational frequency!

  We offer vibrational healing to raise your frequency and balance any disharmonies in your energy field.

  #people #health #wellness #change #wellbeing #work #energy #love #respect #grateful #thankyou #help #like #growth #music #vanangstnaarzekerheid #bewustwording #gezondheid #teaching  #transformation

  https://purelysimpleorganicliving.com/vibrations-frequencies/

 5. Zo is het helaas op vele gebieden, net als bij bv de mensenrechten e.d.

  >>>Maar zij willen het niet weten. Want als u ingaat tegen de mensen achter de antennes, degenen die de wereld besturen, dan is het uw ondergang. Je hebt geen subsidies meer. Je wordt uit alles verdreven.<<<

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in