Hedendaagse Afrikanen hebben tot 19% genen van uitgestorven mensachtigen

9

Uit onderzoek blijkt dat 19% van de huidige Afrikanen bestaat uit genen van nu uitgestorven mensachtigen, meldt antropoloog Robert Sepehr op Twitter.

Antropoloog en auteur Robert Sepehr heeft in een discussie op Twitter erop gewezen dat er veel meer is dan huidskleur dat Europeanen van Afrikanen scheidt.

Sepehr, wiens boek “Species with Amnesia: Our Forgotten History” betoogt dat er technologisch geavanceerde beschavingen op aarde waren die in de vergetelheid zijn geraakt, schrijft dat dit feit alleen kan worden erkend door echte wetenschappers en niet door “egalitaire marxisten die politiek gemotiveerde propaganda projecteren”.

Volgens Sepehr is 19% van de genen van de huidige Afrikanen identiek aan uitgestorven mensachtigen zoals Homo erectus en Homo habilis – genen die niet worden aangetroffen bij Aziaten of Europeanen, die daarentegen Neanderthaler-genen dragen.

Hij verwijst ook naar een onderzoeksrapport dat in februari jl. werd gepubliceerd en dat dit bevestigt, getiteld “Recovering signals of ghost archaic introgression in African populations“.

Volgens het onderzoeksrapport zijn deze genen echter afkomstig van een onbekende, vroegere mensachtige soort.

“Afrikanen hebben meer aapachtige genvarianten dan andere rassen”

De Chinese professor in de genetica Dr. Shi Huang, veroorzaakte in december jongstleden opschudding toen hij de mening verkondigde dat Afrikanen “meer aap gelijkende gen-varianten dan andere rassen”.

  Ondanks lockdown - Afrikanen reizen ongehinderd per trein uit Italië - "helpers" betalen tickets

Volgens een studie uit 2011 moeten de voorouders van de Afrikanen zich ooit hebben vermengd met een uitgestorven aapachtige mens, en is het DNA daarvan nu nog in hen aanwezig.

Professor Genetica: “Afrikanen hebben meer aap gelijkende gen-varianten dan andere rassen”

Vorig artikelmRNA-vaccins kunnen je lichaam PRIONS laten produceren die je hersenen opeten, net als de gekkekoeienziekte
Volgend artikelBig Brother is watching you, maar die BUK zagen we niet
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Dat verklaart, dat, als ze hier aankomen, en een woning zoeken,ze direct naar de grotebomen in lokaleplantsoen rennen….

  Maar het is super dom volk.

 2. Mensen met linkse waanbeelden verkeren in een voortdurende staat van ‘reality denial’ waarvoor ze uiteindelijk de prijs zullen betalen eens ze de rekening niet langer kunnen doorschuiven naar anderen.

  “Reality cannot be ignored except at a price; and the longer the ignorance is persisted in, the higher and more terrible becomes the price that must be paid.” – Aldous Huxley.

 3. Alleen een dwaas zegt in zijn hart: er is geen God.
  Dan vertel je, en doe je ook dwaze en verschrikkelijke dingen. Zoals mensen in kampen steken, uitmoorden zeggende dat zij maar half mens zijn ,of al wie gehandikapt of oud is onnuttig zijn. En onze regeringen en de goedmensen zeggen met grote woorden :dat mag nooit meer gebeuren !?. Maar onze gehandikapten hun uitkeringen worden meer ingeperkt .onze ouderen alleen opgesloten voor een leugen en gedcimeerd.De Christenen worden monddood gemaakt en hun rechten van vrije keuze afgenomen , en gedwongen het LHBT programma te aanvaarden.Het vermoorden van Christenen is nog nooit zo hoog geweest ,wij spreken van duizenden per dag, dan in deze tijd ,maar wordt verzwegen en verstopt door media.
  Anti semitisme is nu groter dan ooit, groter dan toen in de aanloop naar de hollecaust. Europa betaald met onze belastingen schurkenstaten die openlijk dagelijkse oorlog en moorddaden doenin Israel en beloven ze in zee te zullen drijven en totaal vernietigen. Iran miljoenen geven een atoombom te fabriceren om dat tot uitvoering te kunnen brengen. En dan beweert europa dat het niet antisimitisch is?
  Dat gebeurd er dat God de deur wordt uitgezet en de wereld het marxisme gemaakt door de duivel en globalisme verkiezen ,tegen de wil van God die de afzonderlijke staten gecreeerd heeft. God heeft ooit babel vernietigt ,ik denk dat Hij deze nieuwe babel ook zal vernietigen maar dit niet enkel door taalverwarring .

 4. God bestaat niet.
  Als je met een druk op de knopalle moslims zou afmaken, is ook 98% van alle anti semitisme verdwenen.

  Waarom haten moslims joden?
  –afgunst. Joden: 0,2% van de wereldbevolking, maar 25% van de nobel prijzen; moslimshebben ook 25%; jawel, van de wereld bevolking; maar 0,05% van de nobelprijzen. Reden voor laag IQ: inteelt

  2) Mohammed werd door joden uit medina getrapt (alla en Gabriel hadden een vrij weekend)
  3) als een moslim door een vrouw of een jood wordt gedood, gaatie naar de hel.
  Mohammed werd ergiftigd door een JODIN en stierf 2 jaar later. Waar issie nu?
  ———————————–
  Babel ging tenonder aan gebrekkigtaal onderwijs. Het ging zo goed in Babel, dat vreemde luitjes daar kwamen maar elkaars taal niet spraken. Dat is de basis voor de problemen aldaar
  Dus:gebrekkig onderwijs.
  ———————-
  Iran is geen bedreiging voor Israel. Israle heeft ooit zonder goed matereaal 5 landen tegelijk bevochten en gewonnen.
  Arabieren zijn meestal moslim; kennen geen loyaliteit, of lef.

 5. Nou die joden kunnen wat mij betreft ook de harde tyfus krijgen.

  Moslims en joden zijn een pot nat. Ze verschillen beiden antropologisch van de Europese mens. We zijn niet gelijk aan de Jood wat velen wel beamen.

  Ik weet niet of het jou is opgemerkt maar sinds de stichting van Israël is er in het midden Oosten alleen maar onvrede. En sinds die stichting raakt heel Europa in verval door : de verbastering van onze cultuur, de massa migratie met alle gevolgen van dien, de vergiftiging de van het volk etc. etc. Sinds de staat Israël is opgericht worden blanke landen beetje bij beetje kapot gemaakt en vernietigd.

  Israël zorgt voor onvrede en massa vluchtelingen naar Europa. En ons belastinggeld gaat daar jaarlijks met miljarden heen! Wat een top land toch!!

  Onze kinderen gaan het nog moeilijk krijgen. Onze dochters en vrouwen zullen gevaar lopen.

 6. Schedelvorm en DNA zegt nog niks over intelligent functioneren. En bedenk dat onze IQ test is ontworpen voor mannelijke blanke west Europese “beschaving”. Ieder die daar buiten is opgegroeid zal die test niet goed kunnen maken.
  Het Afrikaanse continent kent vele volkeren, net zoals China wel 150 volkeren telt, met allemaal hun eigen bijzonderheden en kwaliteiten. Delen van Afrika kenden een hoogbeschaafde ontwikkeling vóór ze vernietigd werden door blanke colonisten.
  Maar die geschiedenis leren we niet op school. Dat is te schaamtevol. De geschiedenis wordt geschreven door de overwinnaars, zoals het Engels het mooi zegt: his-story…
  Wat ik maar zeggen wil; niet te snel oordelen….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in