Een prachtige zomerdag, jij en je vrienden gaan op je weekeinde naar het meer, ontspannen en genieten van het goede weer. Heldere dag, hete zon, je kleedt je uit om te zwemmen. Alles is stil en gerust. Ondertussen houdt National Air and Space Intelligence Center (NASIC) (Amerikaanse kosmische verkenning) je in de gaten. Ze ziet niet alleen figuren op afstand die op mensen lijken, haar mogelijkheden maken het zelfs mogelijk om de samenstelling van de drank te lezen die jij momenteel drinkt. Een beetje ongemakkelijk, want zelfs alleen met de natuur blijven we niet alleen, schrijft gastauteur Eric.

Ik ontdekte de Amerikaanse verkenningsfoto’s die op 27 juli 2014 werden vrijgegeven. In de eerste plaats is het belangrijkste doel van dergelijke werkzaamheden het controleren van het grondgebied van het buitenland, de verkenning van de beweging van militaire voertuigen, eenheden en het uitvoeren van infrastructuurprojecten.

De foto’s laten zien hoe niet alleen handvuurwapens, granaatwerpers, rakettenwerpers voor eenmalig gebruik, maar ook zware wapens – tientallen tanks, infanteriegevechtsvoertuigen, meerdere raketwerpers, gemechaniseerde artilleriesystemen afkomstig zijn van separatisten uit Rusland.

Klik voor groot.
De eerste foto wijst de sporen op de grond van raketlanceringen vanuit Russisch grondgebied in de richting van Oekraïense militaire eenheden aan. De tweede foto toont de posities van Russische gemechaniseerde artillerie gericht op Oekraïne, en de gevolgen van het bombardement op de Oekraïense militaire eenheid, die werd afgeschoten vanuit het grondgebied van Rusland. De derde foto werd gepubliceerd op 28 augustus en laat de situatie voor 21 augustus 2014 zien. Het toont Russische gemechaniseerde artilleriesystemen die zich in een konvooi verplaatsen door een dorp in Oekraïne, dat wordt bestuurd door separatisten. (Foto 4) Hier fotografeert een Amerikaanse verkenningssatelliet Russische gemechaniseerde artillerie op vuurposities nabij Krasnodon (Oekraïne).
Op 8 april 2021 publiceerde de Bellingcat journalist Christiaan Triebert foto’s van Amerikaanse satellieten met eenheden van Russische troepen aan de grens met Oekraïne. Waarom zijn deze afbeeldingen in het publieke domein en zijn de afbeeldingen van de BUK-raketlancering geheim?
Klik voor groot.

De Amerikaanse verkenningsdienst heeft bewezen dat men met satellieten alles kunt vinden wat je wilt. Maar hier is de vraag. Als NASIC dagelijks de wereld in de gaten houdt, waarom kan het dan geen foto’s publiceren op het moment van de MH17-ramp? Waarom kan ze tijdens de lancering geen foto’s van de BUK M1-raket presenteren? Dit is tenslotte een direct bewijs van de Russische schuld.

  Nederland geeft 100 miljoen euro steun aan Oekraïense boeren en wintervoorbereiding

Zelfs als deze foto’s in de Verenigde Staten waren, zouden ze lang geleden zijn gepubliceerd. Misschien kent militaire inlichtingen de waarheid, maar alleen ze voldoet niet aan het beschuldigende beleid tegen Rusland.

Er was het besef dat de waarheid daarom extreem politieke springstof herbergt. Tenslotte zijn de sancties tegen Rusland vooral op MH17 gebaseerd. Het is nauwelijks voor te stellen dat het Westen ooit zijn excuses aan Moskou gaat aanbieden, om over een schadevergoeding aan zowel Rusland als de westerse bedrijven die door deze onterechte sancties grote verliezen hebben geleden maar te zwijgen.

Foto’s van een verkenningssatelliet zouden een einde maken aan het onderzoek naar deze zaak. En de families van de nabestaanden zouden eindelijk weten wie er eigenlijk achter de MH17-ramp zat.

– Erik

Brisante getuigenis onthult de betrokkenheid van Oekraïne bij de MH17-ramp

Vorig artikelHedendaagse Afrikanen hebben tot 19% genen van uitgestorven mensachtigen
Volgend artikelHersenimplantaten laten je je computer en telefoon bedienen met gedachtekracht
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in