Dit is een terechte vraag. Blanke etnische bevolkingsgroepen hadden ooit het vertrouwen en zelfvertrouwen om Amerika, Afrika en delen van Azië te koloniseren. Tegenwoordig accepteren ze de kolonisatie van zichzelf door hun voormalige koloniale onderdanen, schrijft Paul Craig Roberts.

Etnische blanke naties zijn aan het verdwijnen. Binnen zichzelf veranderen massale, niet te assimileren immigranten uit de derde wereld hen in torens van Babel. Het verdwijnen van Europese naties wordt versneld door hun verlies van soevereiniteit aan de Europese Unie (EU). In plaats van Duitsland, Frankrijk, Italië en de andere historische volkeren is er een Europese Unie met één centrale bank en een gemeenschappelijke munt. De Duitse mark, Franse frank en Italiaanse lire bestaan niet meer en de soevereiniteit van de Europese landen over hun monetaire beleid evenmin.

Het blanke Westen is tegen zichzelf gekeerd door tientallen jaren van demonisering door haar eigen intellectuelen en professoren. Blanken die geleerd hebben dat ze racistische kolonialistische uitbuiters van gekleurde mensen zijn, hebben niet het zelfvertrouwen om hun eigen grenzen te verdedigen. Het zelfvertrouwen van blanken in de VS lijdt bovendien onder het feit dat hen geleerd wordt dat Amerika het land is dat verantwoordelijk is voor de slavernij en dat de Amerikaanse grondwet een racistisch document is dat het voorrecht van blanken beschermt. Omdat jongeren opstandig zijn tegen de status-quo, zijn ze vatbaar voor deze boodschappen die het zelfvertrouwen en het zelfvertrouwen van blanke Amerikanen vernietigen, en velen van hen zijn pleitbezorgers geworden voor de gekleurde mensen die hen aan het verdringen zijn.

De verdringing is al ver gevorderd. Sinds de jaren 1960 hebben gekleurde mensen in de VS raciale privileges die blanken niet hebben, zoals een voorkeursbehandeling bij toelating tot universiteiten, werkgelegenheid en promotie. Dit is een schending van het 14e Amendement, maar geen enkele procureur-generaal of lid van de rechterlijke macht heeft iets gedaan om de gelijkheid onder de wet te herstellen.

Amerikaanse bedrijven met overwegend blanke directieleden en raden van bestuur hebben publiekelijk aangekondigd dat het hun huidige beleid is om zwarten aan te nemen en te bevorderen en geen blanken. Het Pentagon heeft aangekondigd dat promoties van blanken worden opgeschort vanwege de voorkeur voor zwarte promoties. Als bedrijven en het Pentagon zouden aankondigen dat zij op basis van ras blanken aannamen en bevorderden, zou het Ministerie van Justitie (sic) rechtszaken tegen hen aanspannen.

In feite zijn blanke Amerikanen nu tweederangsburgers in een tweeledig rechtssysteem waarin gelijkheid voor de wet niet langer bestaat. De impact van rassendiscriminatie op de werkgelegenheid voor blanken is enorm. Bloomberg news meldde vorige maand dat de S&P 100 bedrijven 300.000 werknemers in dienst hebben genomen, waarvan 94% zwarten en 6% blanken zijn. https://www.bloomberg.com/graphics/2023-black-lives-matter-equal-opportunity-corporate-diversity/

Robert Stark schrijft in The Unz Review: “De minst blanke S&P 100 bedrijven zijn: Qualcomm (30% blank, 62% Aziatisch), McDonald’s (31% blank), Amazon (33% blank) Nike (36%), Visa (36%), Meta (38%), NVidia (40%), Gilead (40%), Alphabet (45%), Apple (45%), Intel (45%), JP Morgan (46%), PayPal (46%), Costco (47%), AMD (47% blank, 44% Aziatisch), Target (48%) en Microsoft (48%). De meerderheid van de bevolking is blank, maar krijgt een minderheid van de banen en promoties en allemaal door raciale demonisering. https://www.unz.com/article/corporate-americas-economic-war-on-whites/

Om deze cijfers in perspectief te plaatsen: volgens de Amerikaanse volkstelling van 2020 maken zwarten of Afro-Amerikanen 13,6% uit van de Amerikaanse bevolking. Aziaten maken 6,3% uit. Hispanics maken 19,1% uit. https://www.census.gov/quickfacts/fact/table/US/POP010220

Tegenover massale, ongrondwettelijke raciale privileges voor gekleurde mensen, wordt ons de mythe van “white privilege” opgedrongen.

De Westerse wereld is om nog een andere reden ten einde. Haar geloofssysteem is vernietigd. Het Westen beweert een democratie te zijn. Maar democratie is gebaseerd op vrije meningsuiting, en Westerse regeringen maken wetten en regels tegen vrije meningsuiting, en criminaliseren het zelfs als haatzaaien, verkeerde informatie en binnenlands terrorisme.

De FBI en Homeland Security beschouwen uitspraken van Trump en zijn aanhangers als mogelijke bedreigingen voor de Verenigde Staten. https://www.paulcraigroberts.org/2023/10/05/the-police-state-targets-trump-and-trump-americans/

De Britten hebben een wet aangenomen om te reguleren wat er online gezegd mag worden. https://www.lewrockwell.com/2023/10/joseph-mercola/information-compliance-bill-passed-to-demolish-free-speech/

Glenn Greenwald meldt dat “de EU in september een nieuwe wet heeft aangenomen, de Digital Services Act, een van de meest repressieve wetten van dit soort in het Westen, die EU-ambtenaren enorme nieuwe bevoegdheden geeft om van social mediaplatforms te eisen dat ze politieke uitingen censureren in overeenstemming met hun eisen, en die hen in staat stelt om enorme boetes op te leggen – 6% van de totale inkomsten van deze bedrijven: niet 6% van hun winst, 6% van hun totale inkomsten – als ze nalaten om datgene te censureren waarvan de EU besluit dat het desinformatie, haatzaaiende uitspraken of pro-Russische propaganda is.” https://greenwald.locals.com/post/4709341/eu-takes-major-step-in-forcing-x-to-censor-non-sanctioned-political-speech-biden-seeks-to-link-isra

Directieleden van bedrijven steunen zelfs de onderdrukking van de vrijheid van meningsuiting. https://www.cnn.com/2023/10/11/business/harvard-israel-hamas-ceos-students/index.html

De Britse regering wil mensen arresteren die met Palestijnse vlaggen zwaaien. https://www.rt.com/news/584599-uk-palestine-flags-police/

Het gaat maar door.

Een natie wordt gedefinieerd door haar geloofssysteem. Als het geloofssysteem vernietigd wordt, wat blijft er dan over van de natie? Deze ongestelde en onbeantwoorde vraag is de reden waarom we overal waar we kijken in de Westerse wereld een sluipende ondergang zien en de verdrijving van blanke etniciteiten.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

Het Coudenhove-Kalergi plan – De volkerenmoord op de volkeren van EuropaVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHoe Israël in een val trapte
Volgend artikelIs Israël niet voorbereid op de strijd tegen Hamas?
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

61 REACTIES

 1. Ala je verschillende groepen mieren in een pot stopt en je laat ze met rust, dan gebeurt er niks en leven ze keurig langs elkaar heen… tot je de pot schudt. De mensen die de pot schudden moeten worden vernietigd. En mensen zijn geen mieren, WIJ kunnen met elkaar communiceren en beseffen dat WIJ niet elkaars vijanden zijn, maar dat de satanisten die de pot schudden de vijand zijn. We kunnen met zn allen gaan vechten zoals de satanisten willen, of we kunnen de armen ineenslaan en de satanisten aanvallen… stop met angstig zijn, start met geloven dat wij als MENSEN één vuist kunnen vormen die de elites vernietigen.

 2. Uiteindelijk word Europa een bruine hoop onderlinge haat en oorlog, zolang de aarde bestaat. Dat hier sociale stelsels zijn en in shithole landen niet, dat hier de basis is van het merendeel aan uitvindingen en andere levens vreugde verhogende zaken en niet in shithole landen is niet voor niets….door nu hier alles uit die lande te importeren en dat te doen boven een haalbare en toelaatbare grens maakt dat er een enorme instorting op komst is, dat BMW en Audi straks niet meer bestaan en ook de plofkrakers op de ezel naar het volgende dorp moeten is slechts logisch gevolg…

  Coudenhoven Calgari en al die andere idioten die Europa bruin willen doen niets anders dan Europa zwart en bruin maken, zodat het Africa en Arabie word……een shithole werelddeel waar ook niets meer van voortkomt. Immigratie werkt enkel als de immigranten zich aan het land aanpassen, doen ze dat niet is er geen immigratie maar een parallelle wereld die vroeg of laat tot oorlog leidt. Gooi daarbij geldontwaarding en voedsel tekort op de hoop en het niet langer gratis geld en huis en Miele en hoer geven en je komt terecht in een wereld waar iedereen neemt , niemand maakt en niets meer waarde heeft behalve voor consumptie. Onderhoud aan zaken zoals bruggen, treinen, en waterzuivering gaan weg, allah’s wil voor de een, zoals de tovernaar het wil voor de ander….

  Dat er nog geen officiële oorlog is wil niet zeggen dat er geen oorlog is, alleen heeft niemand het verklaard. We zijn in oorlog met onze leiders en met een hoeveelheid lieden uit andere oorden die ene heel ander kijk hebben op respect, het leven en het bezit van anderen…..daar valt niet tegen te vechten met woorden, het is hier op straat en op de wegen en in de openbare ruimten op sommige tijden al oorlog en het zal overal komen, hoe graag de pers het ook wegschrijft of verzwijgt…..

  Genocide is wat Brussel met een prijs beloond. Laten we hopen dat Brussel het eerste is wat valt, de aftakeling is daar overal zichtbaar en de blinden blijven ziende blind. Hier ten lande gaan twee partijen samen, een partij van Pedofielen en een partij van terroristen.

  Als dat geen reden is om de hooivork te pakken en de Haagse stallen schoon te maken dan is het leven zelf en de toekomst ongewenst….

  • Ben je wel eens in Brussel geweest om de EU te bezoeken? Ik wel en dat was jaren geleden dus kan nu anders zijn maar ik betwijfel dat.

   Het centrum was leuk en gezellig maar toen we naar het EU gebied gingen, echt, derdewerld taverelen. Toen in EU gebied, damn, wat een walgelijke tentoonstelling van rijkdom. Dat was de eerste observatie.

   Toen gingen we al die gebouwen van de EU eens in, buitenlandse zaken, justitie en nog een paar meer. Overal waar we, als (sarc) democratische burgers zouden mogen kijken want democratie was de reactie hetzelfde. Fuck off, wat denk je wel?

   Ze doen niet eens meer alsof. Het is nu slechts vulgair vertoon van macht en rijkdom.

   Groeten,
   Hugo

    • Hoi,

     Dank voor je reactie. Weet je wat ik het meest pijnlijke vond van opgroeien? Er achter komen dat je bent voorgelogen. Door al die mensen die je vertrouwde, je ouders, je grootouders, je omen, je tantes. Dat ze je allemaal hebben voorgelogen over Sineterklaas.

     Zo wordt je wat ouder en ga je ”studeren”. Als je een beetje slim bent kom je er dan achter dat je door die professoren et al wordt voorgelogen. Op ongeveer hetzelfde moment kom je er achter dat je ook door de politici wordt voorgelogen.

     Je blijft nog even de MSM geloven want die tonen nog wel eens schandalen aan. Tot je erachter komt dat die MSM je ook voorliegen.

     Dan ga je graven en kom je er achter dat liegen het systeem is waarin je leeft. Je moet ”niet nadenken en mee doen”. Je walgt daar van en zoekt naar opties om niet te hoeven doen.

     Dan kom je er achter dat de hele wereld zo werkt en dat de massa overal dat prima vind.

     Dan wordt je een beetje depressief. Het is je nu duidelijk dat de wereld een leugen is. En dat de meerderheid het prima vind om zijn/haar leven in leugens te leven.

     Dan ben je gebroken en ga je mee in de leugen of ga je rare dingen doen of ga je ergens anders iets opbouwen waar de leugens niet zo extreem zijn.

     Dat is hoe ik het zie.

     Groeten,
     Hugo

  • De goeden lijden onder de kwaden. Zolang de goeden niks doen, woekert het kwade voort. Bruin, zwart, blank… er zijn meer goeden dan kwaden, maar de goeden verenigen zich niet ze laten de kwaden doen waar ze goed in zijn… kwaadaardig zijn. De MENSEN die een goed en fijn leven willen moeten de rotte appels gaan vernietigen. We kunnen ons als slachtoffers in stukken laten hakken of we kunnen verenigen tegen de hand die ons in stukken wil hakken. Het wordt hoe dan ook een bende, maar er zijn meer goeden dan kwaden en als die goeden eindelijk opstaan, dan maakt het kwaad geen schijn van kans.

   En ja… we leven zo onderhand in een derde wereld ghetto, sommige steden zijn bijna onherkenbaar. Rotterdam leek na WO2 onherstelbaar kapot… maar 10jr na WO2 was het weer een stad. Europa lijkt verloren, maar na deze krankzinnige oorlog tegen de mensheid kunnen wij alles heel snel herstellen. Om het duister te kunnen stoppen moet het eerst voor iedereen een probleem worden en dat is aan het ontstaan, dus kijk niet raar op dat het erger en erger wordt. Er moet een verlangen naar licht ontstaan voordat het goede het kwade gaat stoppen. Het wordt een hobbelige rit, maar vertrouw op het goede.

   • Als de goeden zich verenigen is dat om de kwaden te worden, geweld kan enkel met een veelvoud aan geweld worden geneutraliseerd, niet met “liefde”, dat is totale bullshit.

    Wil je overleven moet je voor je aanvaller een grotere bedreiging zijn dan hij voor jou…..eat of be eaten, ongeacht welke onzin ze je verkopen, he tis geweld dat een samenleving uiteindelijk laat voortbestaan, en niets anders.

    • En hier ben ik het ook mee eens Duchesne, als je te lief bent, en dat ben ik te vaak geweest, gevolg van opvoeding, gewoon omdat ik wist dat ik al gewonnen had en geen kopschopper wilde zijn.

     Ik liet het maar gaan en liet ze met rust maar zij mij niet. En dat was dan weer dom want ze dachten dat ik zwak was. Ik was juist sterk door ze met rust te laten en te denken laat maar.

     Maar nu niet meer. Nu pak ik ze. Allemaal die me dwars zitten. Binnen de wet, je kan genoeg binnen de wet. Nee, flowerpower werkt niet, al zou ik willen dat het wel zo was. In dat opzicht heeft Corona mij ook de ogen geopend. Maar dat is weer een ander verhaal.

   • Zolang de ‘goeden’ hun (leef)loon en genereuse sociale uitkeringen krijgen gaat er NIETS veranderen ! Dus onze parasitaire, rot corrupte ‘leiders’ krijgen nog wat respijt , voorlopig …

    • Verandering begint altijd bij uzelf: het simpelst is om het systeem en de bandieten niet meer te voederen. Dus: bak enkel nog brood voor uzelf en uw naasten/vrienden etc.

     Last but not least: hanteer hogere tarieven voor bandieten 😉 of zeg dat u uitverkocht bent 😉 Zo simpel is het 😉 Wij hebben de macht om te beslissen voor wie we produceren! U beslist zelf hoeveel u wil meewerken aan het systeem! Wil u niet meer meewerken: zeg dan dat bijvoorbeeld dat u een depressie heeft door de covid maatregelen of dat u vaccinatieschade heeft opgelopen, ha. What a joke 😉

   • Dat was toen, een bepaald moment in de tijd.
    Kijk eens naar oude culturen zoals: Egypte, Griekenland, Italië, die zijn er niet echt bovenop gekomen.

  • Hoogmoed komt voor de val, we zijn erg arrogant geweest/gemaakt.
   Kijk naar het imperialistische Enge Land, die waren de industriële revolutie, totdat een paar boeren lullen en vechtjassen het vissersdorp Berlijn gingen opbouwen, als je weet dat je “minder” bent doe je meer je best om wat te bereiken.
   Kneusje zijn is nu ideaal, je krijgt een goed resultaat op school, geen baan , een uitkering, allerlei toeslagen terwijl Marek de asperges steekt en Youssef metselt.
   Maar die komen er ook achter hoe je veel makkelijker kunt leven (en vertellen het thuis).
   De politiek is het beste voorbeeld hoe je met dom spelen en doen je je zakken prima kunt vullen.
   Dan hoef je geen beterschap meer te verwachten

 3. Idd dat gezeik over liefde .
  Ik denk dat het Kumbaya stadium ver achter (ons) mij ligt .
  Het het eens met de stelling van Duchesne.
  LGSTO soms vraag ik mij af of je de brievenbus dicht gelijmd hebt .😃
  Heb jij nog wel contact met de buitenwereld ?

  • @Cor en Duchesne…

   Wat enorm naïef om te denken dat liefde betekent dat je in een drumcirkel kumbaya zit te zingen. De Russen strijden uit pure liefde voor de mensheid en die slaan de NAVO met een ijzeren vuist kapot. Liefde is niet knuffelen en aaien en jezelf laten overlopen door een horde barbaren. Liefde is angstvrij zijn. De Russen laten heel goed zien wat liefde voor het leven is. De Russen zien dat Europa geen enkele liefde meer heeft, daarom laten ze zich overlopen door gelukszoekers en is er geen enkele eenheid en geen strijdvaardigheid. Echte liefde is de afwezigheid van angst… als WIJ echte liefde zouden kennen in Nederland, dan zou onze regering en alle WEF partners nu op schavotten staan te wachten op hun executies. Echte liefde laat zich niet met angst besturen. Jullie denken aan ego liefde… maar dat is geen echte liefde. Echte liefde is met het mes tussen je tanden je vaderland redden van de ondergang en geen seconde bang zijn voor de dood. Echte liefde is met je straat/wijk/dorp/stad verenigen en de burgemeester en wethouders en de veiligheidsdriehoek arresteren en opsluiten.

   En Cor… jij weet niks over mijn persoonlijke situatie. Heb je al eens bedacht dat ik misschien een, niet zo aangename, reden dat ik veel tijd heb en dat ik veel reageer als een soort bezigheid? Wie ben jij om daar zo over te oordelen? Er zijn hier meer reageerders die veel reageren, waarom val je uitgerekend mij er op aan? Ik zet mij met ziel en zaligheid in om een boodschap te verspreiden die broodnodig is als de mensheid zich wil verenigen en zichzelf opnieuw wil uitvinden om deze spirituele oorlog te overleven. De liefde waar ik over praat is echte liefde… de kumbaya liefde waar jij over praat is een fantasie. Echte liefde is de rauwe waarheid. De Russen zijn pure liefde, westerlingen zijn slappe watjes die liefde allemaal belachelijk vinden… daarom verenigen westerlingen zich ook niet. Omdat we hier allemaal bange egoïsten zijn.

   Dat velen hier mij uitkotsen omdat ik zoveel over liefde praat zegt alles over het lage niveau van liefde in ons land. Het westen is alle compassie en liefde kwijt, daarom laten we ons zo gruwelijk beflikkeren en naaien en uitroeien zonder dat iemand zich organiseert of verenigt. Als wij de liefde voor elkaar zouden hebben zoals de Russen dat hebben, dan zou deze shitzooi heel snel klaar zijn.

   • In het einde der tijden wordt alles dat kwaad is als goed gezien en alles dat goed is als kwaad gezien.

    2+2=5
    Oorlog is vrede
    Liefde is slecht en nutteloos
    Angst is goed en nuttig

    • Zo is dat! Met liefde een ork nek klieven..
     Alles draait om de intentie waarmee je iets doet.
     En na t klieven desnoods een kampvuur met een gitaar of drumsessie. Vanuit je hart kan de mens echt wel een strijd aangaan, vooral als de toekomst voor al t leven en de planeet op t spel staat. T is erop of eronder…

     • @Donders…

      Donders je snapt me 🙏❤

      Herken de orks en vernietig ze uit naam der liefde. Vroeger stierven we om de liefde te beschermen, tegenwoordig moorden we uit angst en voor geld en spullen. Het is net als in Lord of the Rings… duister vs licht… angst vs liefde. Kies je team!!!

      • Ter lering en vermaak…bhagavad gita beschrijft in poëtische taal de strijd der strijden. Arjuna en Krishna tegen de satanisten. Echt episch verhaal. Heeft natuurlijk dezelfde abstracte kern als alle andere religieuze oorlogen..aanrader om te lezen.
       En nee, ik ben geen hindoe. Alle wijsheden mogen op mijn boekenplank staan. Ook de avonturen van dagobert duck.

       • @Donders…
        ‘En nee, ik ben geen hindoe. Alle wijsheden mogen op mijn boekenplank staan. Ook de avonturen van dagobert duck.’

        Ik begrijp wat je zegt en ik denk dat wij er redelijk hetzelfde in staan. Kies geen kant, kies liefde en doorsta alles wat nodig is om de liefde re beschermen… 🙏❤

      • Heel veel mannen zijn opgevoed met een raar idee over liefde: liefde is voor watjes en vrouwen. Maar liefde is juist voor de sterke en slimme mensen onder ons. Liefde verbindt en dat is precies wat we nu nodig hebben. En ik vind het fijn dat je vaak reageert hier LGSTO, je hebt een goede liefdevolle kijk op dingen waar veel mensen wat van kunnen leren. Misschien zijn veel mensen die zo hatelijk doen over liefde en verbinden wel gewoon trollen 😉

   • Hoi Let God,

    Cor is een eerste klas trol. Ik moet het hem nageven, een erg goede. Ik was en ben ook onder zijn aanval. Negeren is de beste verdediging in mijn optiek. Een discussie met hem aangaan heeft geen zin. Je krijgt dan zeer goede disinfo en propaganda welke tegen je gebruikt zal worden door hem.

    Vergeet nooit dat de staat psychologische oorlogsvoering op de bevolking heeft losgelaten.

    Dutchenese is een strijder. Die kan je vertrouwen maar is nogal… strijdvaardig (smile).

    Groeten,
    Hugo

    • Ik reageer niet op Cor en Duchesne om ze aan te vallen. Ik leg uit wat ik probeer te zeggen. Als iemand een trol is, dan zijn ze domme trollen, want het enige dat ze doen is mij helpen om scherper en helderder te worden. Daarnaast kan iedereen meelezen, dus als ze trollen bereiken ze het omgekeerde van wat trollen willen bereiken. Tegen alle trollen; blijf vooral in de vlek wrijven zodat de waarheid steeds duidelijker, helderder en eenvoudiger wordt.

    • Ik was en ben ook onder zijn aanval
     Die heb ik nooit begrepen beste Hugo, onder iemands aanval zijn voor een paar woorden,

     Probeer het maar bij mij op op dit forum, niet dat ik het wil, maar dan nog gaat het niet lukken om mij uit balans te brengen.wat is dat toch? Zo gevoelig.

     Ja als ik eraf geflikkerd wordt door Rommel, vooruit dan zou ik wel effe balen. Maar ja, dan zal ik het ook wel zelf naar gemaakt hebben toch? Heb ik er ook weer vrede mee.

     • Hoi,

      Je moet het denk ik een keertje meemaken. Je stopt wat emotie en levenservaring in je post en BAM, aangepakt door een enkeling hier. Ik noem geen namen hoor (smile).

      Je post eens wat en denkt dat andere mensen ook zulke ervaringen hadden en of hebben. Bijzonder toch dat er voornamelijk harde aanvallen op zulke posts zijn.

      Wat ik frappant vindt is dat je een Rommel ban verwacht. Maar ik dwaal af. Waar ben je nou precies in vrede mee? Een meer dan beetje verwarrend tiksel (smile).

      Je stelt dat ik gevoelig ben. Dat klopt. Heb jij, zoals ik het begrijp en denk te lezen, geen gevoelens? Zoals ik het lees niet want beschimpt ze.

      Groeten,
      Hugo

      • Nou, nu Je er toch nog vraagt, had ik een ban verwacht van Rommel, ja een zuigban! Was een discussie een paar weken geleden met een mr drs die had echt wel raken dingen te zeggen maar hij raakte verhit. Zal ik het zo maar zeggen.

       De arme man kreeg een ban en ik kwam er mee weg. Tja zo gaan die dingen. Ik telde hem al.

       En nee ik beschimp geen gevoelens, helemaal niet. Maar kom op hè, het zijn maar woorden. Maar daar kunnen veel mensen niet tegen, dat is waar.

      • @ Hugo
       Zwaktebod om meteen de troll kaart te trekken .
       Dan te kont neuzen met Dutchenese. 🙂
       Ik oordeel je niet .
       Ben je niet waard beste .
       Laat het collectief (reguurders) maar oordelen .
       Het is ok .

    • @Let God sort them out
     Epistel gelezen .
     Hier en daar een opgetrokken wenkbrauw . 🤨
     Je leeft in een prat stelling .
     Zei zo .

     • @Cor…

      Zolang we allebei dezelfde kant op strijden, zie ik niet waarom we elkaar zouden afvallen. We willen allebei in een wereld vol liefde, waarheid, vertrouwen en harmonie leven toch? Laat mij dan op mijn manier wat bijdragen en dan doe jij dat op jou manier. Stoor je niet aan mij, stoor je aan de wezens die een fijne en liefdevolle wereld onmogelijk maken.

 4. We heben de afgelopen decennia,s de volgende lichtingen gehad….
  de hippies
  de patatgeneratie
  de gameverslaafden
  de wokers
  de transgenders.
  Kortom….wat nu leeft van 12 jaar tot pakweg 50 jaar is gedoemd…..is van generlei waarde voor een vrije welvarende samenleving zoals wij dat in west europa kenden….helaas….. wat een teringzooi.

  • Gelukkig ben ik 54, net de dans ontsprongen, weet nog niet waar ik heen moet verhuizen, weinig “vrienden” van onze nieuwe beschaving in de rest van de wereld

 5. Hebben blanken genoeg intelligentie om te overleven ?
  Ben bang van niet, kijk alleen maar de hoge vaccinatie graad onder blanken in Nederland
  Onderdruk van clowns als Rat rutte ,de jonge,van dissel en Koopmans je laten verleiden tot de gif prik getuigd niet van veel intelligentie

  • Helemaal met je eens RENE
   95 % van de blanken gedragen zich als schapen
   mekkeren en maar “mooi” meehuppelen in de groep
   vooral NIET de kop boven het maaiveld
   waarschijnlijk staan ze weer in de rij voor de juiste PRIK

   • He Rene,
    En dan zegt men meestal dat Nederland de knapste koppen ter wereld genereerd en witte mensen standaard een hoger IQ hebben dan gekleurdere of donkere mensen. Nu zie je niemand zo vurig reageren dan als het over Israël gaat, het brein is nu zo gefixeerd op het verdedigen van Israël, dat ze Oekraïne al zijn vergeten en de rest niet meer veel kan schelen. D.m.v het juiste geprogrammeerde antwoord te geven verkrijg je een hoger IQ, dus de uitdaging om diep na te denken en om wat beter een intelligentie te testen is geen sprake van. De vraag is of het wel te testen is want er zijn teveel factoren waarom een intelligentie vandaag beter werkt dan morgen. Intelligentie is vast ook te hacken middels bijvoorbeeld NLP, vandaar die schaapachtigheid.

 6. Wat ik niet helemaal begrijp is hoe een clubje van minder dan 10% van de wereld bevolking, bedrijven in de hele wereld boetes kan gaan opleggen.
  En dat met vrijheid van meningsuiting en een niet gedefinieerde “misinformatie” dat is nog belachelijker dan de rule based order.
  De geschiedenis boeken maar bewaren, weet je nog vroeger!!

 7. Vandaag stond ik in de supermarkt achter een paar ‘groene’ mensen. De dame (een soort jonge ma flodder) van het stel had een verhaal over iemand die zij irritant vond en daarom openlijk veroordeelde. Het zou een saai iemand zijn die voor zichzelf betaalde in een café of zo. Het viel mij voor het eerst op hoe ongelooflijk onverdraagzaam deze mensen zelf zijn. Anderen moeten hen tolereren, maar niet andersom. Als iemand niet doet zoals zij dat graag zien, moet die ander ‘veranderen’ of ‘aangepakt’ worden . Ze zijn compleet respectloos, en daarmee zijn ze zelf de nazi’s waar ze anderen voor uitmaken.

 8. Wie is slimmer een aap of een witte mens die zijn omgeving kapot maakt ik denk de eerste is de slimste de aap. Er zijn erg veel domme witte mensen en ik denk aan de egoisten met een hogere opleiding die asocial gedraag tonen en de mannen met lagere vermogen die naar de futbolstadion gaan. .

  • Dit is allang zo. Maar als je bijvoorbeeld de Speld ziet, is dat ook lifestyle geworden. Het is reclame sinds ze geld verdienen.

   Kunst is een leugen die de waarheid vertelt.
   Picasso

   Verklaar jezelf voor gek en je hebt vrijheid van meningsuiting.
   Een andere manier is om minderheid te worden, daarom doen de Hollanders daar zo hun best voor. Ze zijn al gek.

  • De ironie is dat een ambtenaar zijn mening niet publiekelijk mag geven.
   De afgunst dicteert.
   Het is weer democratisering van de slimmer-ik.

 9. blanke mensen hebben weinig kans in België toch niet als ik hier rondkijk..maar ook veel Marokkanen of Turken niet..vreten alle rotzooi, zijn te lui voor 100 of 200 meter te stappen..bus of step, zelfs geen fiets.. en verkijk u niet op stadsgeweld..alleen zijn ze weinig waard in de fabrieken is het van komen en gaan..pakjes rondbrengen gaat nog net..in de haven op de dokken, in de bouw nougabollen..blanke oostblokkers weer wel maar of ze samenwerken..🤔❓❓

 10. Dat het overgrote deel werknemers uit onze gekleurde medemens bestaat, verbaasd mij niet.
  Het overgrote deel van de arbeiders wordt stelselmatig onderbetaald.
  De beter betaalde banen houden de slavendrijvers voor zichzelf.
  Mijn grootste zorg bij het duidelijk overschot aan hoofdzakelijk gezonde jonge mannen uit alle uithoeken van de wereld is:
  Zijn dit wellicht allemaal sleepercellen onder mindcontrol, die stilletjes in positie gebracht worden, om op het juiste moment geactiveerd te worden om hun weldoeners uit te roeien?

  Ik raak die gedachte toch maar niet kwijt!
  Ik vraag mezelf wel eens af als dat zou gebeuren, of er dan nog steeds geroepen wordt: “Yes we can!” en: “Wir schaffen dass!

  Nostradamus voorspelde al: “Heel Europa zal Arabisch spreken!”.

  • Tja PP, weet je wat zo jammer is, na 54 jaar raak je zo gewend aan West Europa, en kun je op die leeftijd ergens anders nog iets opbouwen?
   Ik denk dat ik maar gewoon verder ga met dwars liggen, als je niet dat hebt wat iedereen wil, komen ze er ook niet voor.
   Je spreekt geen vreemde talen, hebt nul technisch verstand, loopt erbij als een bedelaar en boert in het openbaar.
   En Thuis achter gesloten deuren of met echte vrienden……
   En als er geen stroom is, nooit het licht aan de straat kant aandoen

  • De grote vraag is niet of het gebeurt maar wanneer ? islamitische bendes die plunderend ,brandstichtend en moordend door onze wijken trekken voor frustratie en haat ,allemaal mogelijk gemaakt door het huidige politieke beleid vol leugenaars en landverraders.

 11. wat een onzin om zulks toe te schrijven de kleur van huid , blanken zijn zelf ook slaven geweest onder blanke Bazen , En ik herhaal dat Arabieren ,en Negers zelf de grootste slavenhandelaars , geweest zijn , en nog zijn ,,, wat ik nu schrijf is onweerlegbaar , genoeg bewijzen daarvoor , TRAP niet in hun leugens , die zichzelf opstellen als slachtoffers , de negers die andere negers gingen vangen voor geld van , ook zeker Arabieren , en andere slavenhandelaars , DIT MOET IEDEREEN WETEN , ZEKER MENSEN die zich door hun BLANKE huid schuldig voelen , gevoeld hebben , en het is ook aan jullie dit eerlijk te verkondigen aan iedereen , DENK ER OVER NA , MOET U zich SCHULDIG VOELEN WAAR U SOWIESO NIET OVER BESLIST HEEFT , ,, EN SOMMIGEN , OVERVRIENDELIJK BEHANDELEN , TERWIJL ze goed weten ho de vork aan de steel steekt , M A W , zij die gelijk geven aan de Economische vluchtelingen , zouden zichzelf eens achter de oren moeten krabben , om een eerlijk uitgangs punt te hebben waarop ze hun gedachten op baseeren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in