Er zijn goedgelovige mensen die denken dat de mensheid een slechte periode doormaakt. De waarheid is natuurlijk dat er geen ongelukken en geen toevalligheden zijn.

De werkelijkheid is dat enkele zeer, zeer slechte mensen een crisis hebben gefabriceerd om een wereldregering te creëren, en iedereen die dat niet gelooft moet een ongelooflijk onwetende en onnozele toevalstheoreticus zijn. In dit artikel ga ik onderzoeken en uitleggen wat er precies aan de hand is in de wereld. Als sommige dingen vergezocht lijken, bedenk dan dat mijn voorspellingen sinds het begin absoluut accuraat zijn geweest – en u kunt nog steeds mijn oude video’s bekijken en de transcripties lezen van degenen die werden verboden, gecensureerd of in de vergetelheid werden gehackt. De laffe en gehoorzame editors van YouTube hebben alles van mij verbannen omdat ze wisten dat ik gelijk had en omdat ze van de CIA en GCHQ de opdracht kregen alles te verwijderen, schrijft Dr. Coleman.

Het is nu tijd om de globalisten, de samenzweerders, de EU-aanhangers, de linkse pseudo-intellectuele extremisten en de waanzinnige legers van de woke gevangen te zetten. Ze hebben al veel te veel schade aangericht. Ze willen u blut, hongerig en dood en het is tijd om de controle over ons leven en onze wereld terug te nemen.

Kijk, om te beginnen, naar wat ze met ons voedsel doen.

Het is al bekend sinds mensen begonnen te eten dat wie het voedsel controleert, het volk controleert en uiteindelijk de wereld.

Mao, de gekke megalomaan die China bestuurde, begreep dit; en zodat de mensen begrepen wie de baas was in China, gaf hij soldaten, die niets van landbouw afwisten, de leiding over de boerderijen. Hij beval dat landbouwgereedschap moest worden omgesmolten tot staal om er wapens van te maken. Boeren die hun boerderijen probeerden te beheren, hadden niets meer dan kopieën van het Rode Boekje om te gebruiken als geïmproviseerde schoppen. Het resultaat was de Grote Chinese Hongersnood waarin dertig miljoen mensen stierven.

Wat in China gebeurde, gebeurt nu wereldwijd – op een veel, veel grotere schaal. Ze creëren opzettelijk voedseltekorten omdat ze miljarden mensen willen zien verhongeren. Ze willen armoede, rantsoenering en dood.

Ik waarschuwde al in mei en juni 2020 in twee video’s die ik beschreef als The Coming Global Food Shortage. Ik denk dat slechts één ervan nog bestaat, maar het transcript staat in mijn boek getiteld The Greatest Hoax in History.

En ik noemde ook het verschrikkelijke `r’ woord. Rantsoenering.

Het excuus voor het gebrek aan voedsel en de hoge prijzen is natuurlijk die moderne favoriet: de mythe van de opwarming van de aarde. Overal voeren regeringen, onder controle van de samenzweerders en aangemoedigd door krankzinnige collaborateurs en de luidruchtige woke-demonstranten wetgeving in die zogenaamd bedoeld is om de planeet te redden van het vreselijke einde dat de sekteleden deze week weer hebben bedacht. Sommige weken zeggen ze dat we allemaal zullen verdrinken en andere weken dat we allemaal zullen verbranden. De voorspellingen gaan al meer dan tien jaar door en zijn natuurlijk allemaal absurd en fout. In 2013 zei een professor dat we tot 2015 de tijd hadden voordat het Noordpoolijs allemaal verdwenen zou zijn. In 2009 waarschuwde Gordon Brown dat we slechts 50 dagen hadden om de planeet te redden. In 2004 kondigde de krant Observer aan dat de Britten tegen 2020 in een Siberisch klimaat zouden leven. Veertien jaar geleden vertelde Charles van de Britse koninklijke familie dat we nog acht jaar hadden.

En overal ter wereld ontstaan ernstige voedseltekorten. Elk voedingsmiddel is of wordt binnenkort schaars. Het is niet moeilijk te zien waarom.

In 2021 verbood Sri Lanka chemische meststoffen. Daardoor daalde de voedselproductie van eigen bodem zo sterk, dat het land voedsel moest invoeren dat het niet kon betalen. Eindresultaat: problemen. In Nederland sluit de regering boerderijen alsof het illegale gokcasino’s zijn.

In Canada heeft de regering het gebruik van stikstofhoudende meststoffen verboden. Overal ter wereld promoten gekken biobrandstoffen in de wetenschap dat ze daarmee voedsel in brandstof veranderen en miljoenen extra doden veroorzaken.

In de VS hebben ze de Inflation Reduction Act, die niet veel te maken lijkt te hebben met inflatie, maar die betekent dat boeren worden betaald om niet te boeren. Biden begon in 2021 boeren te betalen om niet te boeren, en Californië betaalt 3 miljard dollar zodat boeren geen landbouw bedrijven. Het verbaast me dat er nog geld overblijft in de VS, want Biden heeft ook beloofd dat de Amerikaanse belastingbetaler de pensioenen van de Oekraïense burgers zal betalen. Wanneer gaat hij van Oekraïne de 51e staat maken? Dat is misschien goedkoper.

Precies hetzelfde heeft de EU jaren geleden ingevoerd. Ze noemen het braaklegging. Het gebruik van meststoffen werd drastisch verminderd, lang voordat het tekort aan meststoffen ervoor zorgde dat boeren het toch niet konden gebruiken. Wereldwijd zijn er stapels bizarre nieuwe wetten ingevoerd om de landbouw inefficiënt en commercieel onmogelijk te maken. De geest van Mao lijkt de baas te zijn. De boeren hebben het niet door en velen lijken verward door wat er gebeurt. Dat zouden ze niet moeten zijn. Het is allemaal opzettelijk.

Er worden nieuwe regels ingevoerd om de invoer te verbieden van levensmiddelen die niet worden vervoerd per trein of met schepen die zonder brandstof varen. Verrassend genoeg levert dit problemen op wanneer men voedsel van het ene continent naar het andere wil vervoeren. Eilanden zullen technische onoverkomelijke problemen hebben, maar ik veronderstel dat bananen naar Groot-Brittannië kunnen worden overgebracht in jachten zoals die waarmee Kleine Greta de Atlantische Oceaan overstak. Of misschien in roeiboten. Of een flottielje waterfietsen aan zee. Misschien diegene die op zwanen lijken.

Dan zijn er allemaal vreemde explosies en branden. Boerderijen, voedselfabrieken en verwerkingsfabrieken overal ter wereld ontbranden spontaan. In de VS zijn, sinds Biden president is geworden, 96 voedselverwerkende bedrijven geheel of gedeeltelijk verwoest door brand of explosies. En dan worden ze natuurlijk niet herbouwd.

In Amerika en Europa is er een epidemie van ontsporingen op het spoor en talloze branden waarbij giftige chemicaliën betrokken zijn.

Vreemd genoeg valt de schade aan voedselverwerkende bedrijven samen met de eis dat schapen- en koeienboerderijen worden gesloten om de methaanuitstoot te verminderen en te voldoen aan absurde en onnodige netto-nul-emissies. Huiseigenaren die hun eigen gewassen planten of, de hemel verhoede het, een paar kippen houden, zullen waarschijnlijk worden gearresteerd. Tuinieren is het nieuwe terrorisme.

Er wordt beweerd dat eieren schaars en duur zijn omdat de vogelgriep alle kippen heeft gedood. Maar de waarheid is dat de supermarkten de prijs waartegen zij eieren verkopen hebben verhoogd, maar niet de prijs die zij de boeren betalen. En omdat de kosten van alles (voedsel, energie) de pan uit rijzen, kunnen de boeren het zich niet veroorloven kippen te houden. En dat is allemaal jammer, want er zijn aanwijzingen dat het eten van eieren enige bescherming biedt tegen besmettelijke ziekten zoals griep. Wat een zieke grap is dat.

Hetzelfde gebeurt met melkkoeien, en daarom zullen melk en kaas gerantsoeneerd en schaars worden. Dieren krijgen valse tests – tests lijken zowel op boerderijen als in ziekenhuizen populair, hoewel ze minder nauwkeurig zijn dan het opgooien van een muntje – en als er dan één positieve test is, moeten hele boerderijen worden gesloten en dieren worden afgemaakt.

De samenzweerders vernietigen onze voedselvoorraden en de volgzame collaborateurs en de krankzinnige woke mensen juichen hen toe. Vanaf het begin heb ik gewaarschuwd dat de grootste bedreiging voor de mensheid zou komen van de collaborateurs: de mensen die de leugens accepteren, doen wat hen gezegd wordt en slechte mensen toejuichen die Genghis Khan en Attila de Hun er positief welwillend doen uitzien. Alleen een medewerker van de BBC of iemand met het IQ van een stoel, mogelijk hetzelfde natuurlijk, kan onmogelijk niet geloven dat onze vijanden ons failliet willen laten gaan, ons willen laten verhongeren en ons willen vernietigen.

Het resultaat van dit alles is dat de voedselprijzen hoger zijn dan ooit tevoren – volgens de Voedsel- en Landbouworganisatie. Op de volgende Bilderbergervergadering zal ongetwijfeld gejuicht en veel champagne gedronken worden. De mannen en vrouwen die deze crisis produceren zijn slecht en krankzinnig.

Over de hele wereld wordt nu serieus over rantsoenering gesproken. En het zal er komen. En niet alleen voedsel. Rantsoenering van brandstof – zowel voor voertuigen als voor huizen en fabrieken – is niet ver weg. Rantsoenering voor kleding en reizen binnenkort ook. En binnenkort zal er beslag worden gelegd op rijkdom, natuurlijke hulpbronnen en bezittingen. Ze willen u arm en afhankelijk.

In Amerika en Europa klagen de mensen over de prijzen, maar er zijn er nog niet veel die honger lijden. In Afrika en Azië echter zullen honderden miljoenen mensen sterven van de honger. Ik heb daar bijna drie jaar lang herhaaldelijk voor gewaarschuwd en organisaties als Black Lives Matter en die deugdsignalerende voetballers en andere sporters zonder succes verzocht zich erover uit te spreken.

  Prik genomen? Het Coronavaccin van Pfizer krijgt geen reguliere goedkeuring!

Het antwoord, zo wordt ons voortdurend voorgehouden, is dat we allemaal duurzaam voedsel moeten eten, zoals insecten. En we moeten het in het laboratorium gemaakte voedsel eten dat voor ons wordt bereid door mondiale super chef-kok Bill Gates. Dit is dezelfde Gates die een pseudovaccin heeft gepromoot dat niet werkt maar wel mensen doodt, die genetisch gemodificeerde muggen heeft helpen promoten, die de lucht wil vullen met poeder om de zon tegen te houden onder het mom van het bestrijden van een niet-bestaande klimaatverandering. Zou het echt zijn om de groeiseizoenen te verstoren en meer honger en doden te veroorzaken? Gates gebruikt zijn miljarden om enkele van de gevaarlijkste en gekste ideeën uit de geschiedenis te promoten – projecten waar zelfs een James Bond schurk van zou terugdeinzen.

En, opdat u het niet vergeet, dit is dezelfde Gates die financiële banden had met de BBC en de Guardian. En het is dezelfde Gates, mocht u het zich afvragen, die banden had met Jeffrey Epstein. Tinten van Jimmy Savile bij de bevooroordeelde en onbetrouwbare BBC. Vergeet niet: de BBC laat niemand toe die vaccins in twijfel trekt in hun programma’s – of ze nu gelijk hebben of niet.

Maar de opzettelijke vernietiging van onze voedselvoorraden is natuurlijk maar een deel ervan.

Artsen injecteren nog steeds mensen met de covid-19 prik – het meest dodelijke farmaceutische product in de geschiedenis. Het doet niet wat ze zeiden dat het zou doen, maar het doet wel wat ik zei dat het zou doen – het doodt mensen.

Artsen wisten, voordat ze de prikken begonnen te geven, dat het pseudovaccin hartproblemen, beroertes, bloedstolsels enzovoort zou veroorzaken. Ze wisten het, of hadden het moeten weten, want ik wist het al lang voordat ze met de prikken begonnen.

Ze wisten het, en toch gingen ze bewust door met het prikken van hun patiënten. Het was hun professionele en wettelijke verantwoordelijkheid om te weten dat deze prikken tal van ernstige problemen zouden veroorzaken. En als artsen en verpleegkundigen de arme mensen die zij prikten niet waarschuwden voor de ernstige bijwerkingen, dan schonden zij elke ethische en wettelijke code die er bestaat, inclusief de Eed van Hippocrates, die de beroemde regel “First do no Harm” bevat. Helaas, maar niet verrassend natuurlijk, heeft de General Medical Council in het Verenigd Koninkrijk de Eed van Hippocrates afgeschaft omdat ze die te ouderwets vonden.

Elke dag lijken ze meer redenen te bedenken waarom mensen de prik moeten krijgen. De nieuwste truc is te zeggen dat mensen die zich niet laten prikken een grotere kans hebben om diabetes type 2 te krijgen.

Als dat waar is, weet u dan hoe dat komt? Er zijn twee redenen. Ten eerste verpesten de prikken uw bloedsuiker, en als u een prik krijgt, krijgt u waarschijnlijk diabetes type 1, die veel dodelijker is. En dan is er nog het feit dat de prik zoveel slachtoffers heeft gemaakt. Het doet me denken aan een idiote onderzoeker die beweerde dat rokers minder kans hebben op Alzheimer. Onderzoekers raakten vreselijk opgewonden. Iedereen werd aangemoedigd om te roken omdat het waar was. Statistisch gezien hadden rokers minder kans om Alzheimer te krijgen. Het probleem, dat ik wel zag en de onderzoekers niet, is dat rokers meestal dood zijn voordat ze de leeftijd bereiken waarop Alzheimer zich gewoonlijk ontwikkelt.

Artsen en krankzinnige wetenschappers die pseudovaccins produceerden en promootten, hebben een heel menu van nieuwe en angstaanjagende producten die ze wanhopig willen uitproberen. Ze willen elektroden in uw hersenen implanteren zodat ze uw gedachten en handelingen kunnen controleren. Ik schreef daar voor het eerst over in een boek genaamd Paper Doctors in 1977, maar nu willen ze de waanzinnige theorie omzetten in praktische toepassingen. En dat zullen ze ook doen.

Regeringen maken immers al jaren gebruik van hersenspoelspecialisten om hun eigen burgers te controleren en angst aan te jagen. Angst is altijd de krachtigste methode geweest om mensen onder controle te houden. Het is veel gemakkelijker om controle uit te oefenen via angst dan via liefde en respect. Eeuwenlang hebben koningen, pausen en politieke leiders angst als wapen gebruikt. Vandaag willen de samenzweerders zoveel mogelijk angst, onzekerheid en verwarring creëren, zodat ze met ons kunnen doen wat ze willen.

Ik maak er echt bezwaar tegen dat de regering die ik help betalen, mijn belastinggeld gebruikt om het Britse leger te betalen om angst te creëren, mij aan te vallen en te onderdrukken wat ik schrijf en mij zwart te maken.

Ook in Paper Doctors, in 1977, waarschuwde ik voor de gevaren van het knoeien met menselijke genen. In juli 2020 maakte ik een video getiteld ‘Ze willen zes miljard van ons doden – hier is hoe ze het gaan doen‘ en in augustus 2020, tweeënhalf jaar geleden, maakte ik een video getiteld ‘Hoeveel miljard zou het covid-19 vaccin kunnen doden of beschadigen‘. U kunt de video’s bekijken op www.vernoncoleman.org en de transcripties worden apart gepubliceerd in de sectie artikelen op mijn website. Niemand heeft ooit, ooit iets onjuist gevonden in een van mijn video’s. Maar ze hebben ze weggehaald OMDAT ze accuraat waren.

Artsen en adviseurs wisten van tevoren welke schade ze zouden aanrichten. Als ik het tweeënhalf jaar geleden al wist, kunt u er zeker van zijn dat de farmaceutische bedrijven, de vaccinpushers, het medisch establishment en de regeringsadviseurs geweten moeten hebben hoe gevaarlijk hun nieuwe vaccin waarschijnlijk zou zijn. Zo niet, dan hebben ze hun huiswerk niet gedaan. Pfizer is al tientallen jaren een van de smerigste bedrijven ter wereld.

Maar er is natuurlijk meer.

In mei 2022 waarschuwde ik dat ze de Derde Wereldoorlog wilden en nu hebben ze die. Natuurlijk werd mijn waarschuwing met de gebruikelijke spot ontvangen, maar nu is het moeilijk een land te bedenken dat er niet bij betrokken is. Het is overduidelijk dat de VS, de EU en het VK betrokken zijn geraakt bij de oorlog in Oekraïne als proxy voor een ontwerpoorlog met Rusland. De EU en het VK werden door Biden en de VS in de oorlog gedwongen. De sancties tegen Rusland waren ongeoorloofd en illegaal en bedoeld om de prijs van olie en gas in Europa, Afrika en Azië op te drijven – om economische chaos te veroorzaken en talloze miljoenen mensen te laten verhongeren. De sancties tegen Rusland hebben vrijwel geen effect gehad op het doelwit (dat olie verkoopt aan landen als China en India, die hun geluk niet kunnen geloven). Maar de sancties hebben natuurlijk wel gezorgd voor inflatie, hoge rente, prijsstijgingen en recessies in de VS, het VK en de EU. De Russische economie doet het veel beter dan de economieën in die drie zones. Aangezien dit allemaal voorspelbaar was, mogen we aannemen dat de samenzweerders achter de sancties precies wisten wat ze deden.

En als u mijn video “Urgente waarschuwing aan iedereen” hebt gezien, weet u dat de Amerikaanse regering met opzet de Nord Stream-pijpleiding die gas uit Rusland aanvoert, heeft opgeblazen omdat de regering van Biden bang was dat de Duitsers de pijpleiding zouden heropenen. De Amerikanen wilden de EU dwingen Oekraïne te steunen met militaire steun. Overigens is Seymour Hersh, die de Pulitzerprijs won en onthulde hoe de Amerikanen de Nord Stream-pijpleiding hadden vernield, nu alom bestempeld als “in diskrediet” – precies hetzelfde scheldwoord waarmee ze mij drie jaar geleden bestempelden. Het vreemde is dat we allebei al vele jaren betrokken zijn bij het blootleggen van misdaden van verschillende aard, maar dit is de eerste keer dat regeringen hun toevlucht nemen tot persoonlijk machtsmisbruik. Het is duidelijk dat het deze keer echt anders is.

Geen van de politici die nu juichen om meer oorlog was ooit geïnteresseerd in betrokkenheid bij de eerdere conflicten in Oekraïne of bij het veel langere en dodelijkere conflict in Jemen. Maar nu schreeuwen ze allemaal om meer bommen, meer oorlog, meer doden.

De enige vraag is nu wanneer ’s werelds eerste kernoorlog begint.

Politici overal ter wereld staan te trappelen om Oekraïne meer wapens en gevechtsvliegtuigen te geven. Amerikaanse politici praten openlijk over de vernietiging van Rusland. Oekraïne heeft een wet aangenomen die vredesonderhandelingen illegaal maakt. “Wij zullen niet deelnemen aan vredesbesprekingen” zeiden ze. Het is niet moeilijk om binnen enkele maanden NAVO-troepen op de grond te zien in Oekraïne. De NAVO, de VS, het VK en de EU creëren doelbewust woede en haat en het vooruitzicht op wraak. Er is geen uitzicht op vrede.

  Sydney, Australië is nu onder quasi staat van beleg: het Australische leger handhaaft de lockdown

De volstrekt afschuwelijke, kogelgelukkige Zelensky, die over de wereld paradeert en zich nog steeds voordoet als een leider, maar er steeds meer uitziet als een figurant in een film van de Marx Brothers, lijkt zich in te beelden dat hij de nieuwe Che is, zij het zonder baret, grote sigaar, oprecht medeleven en persoonlijkheid, en wil een militaire oplossing in plaats van een oplossing via onderhandelingen. Zelensky is een acteur, geen al te beste – zijn enige waarneembare talent lijkt het vermogen om piano te spelen met zijn penis – die nu de rol speelt van een leider in oorlogstijd, veilig van de frontlinie, verwend en verpest door westerse leiders die hem als marionet gebruiken. Hij lijkt te genieten van elk moment van zijn nieuwe roem en glorie. Misschien haalt zijn koninklijke hypocriet Zelensky over om zijn penis te gebruiken om God save the King te spelen tijdens de kroning – dat zou het memorabel moeten maken. De ene lul voor de andere.

Ik heb al eerder uitgelegd hoe de NAVO Rusland in een onmogelijke positie heeft gemanipuleerd met betrekking tot Oekraïne, omdat Poetin, net als China, niet wilde instemmen met deelname aan de Nieuwe Wereldorde en een wereldregering op Amerikaanse voorwaarden. Maar de Amerikanen dreigen de psychologische oorlog te verliezen. Het was bijvoorbeeld een grove fout van Biden om met Zelensky door Kiev te wandelen terwijl valse luchtalarmsirenes loeiden. De Russen gingen akkoord met deze rustige wandeling van geliefden omdat het de betrokkenheid van de VS bij de oorlog aantoonde, zodat het Russische volk zou begrijpen dat zij niet tegen Oekraïne vochten, maar in oorlog waren met Amerika en de NAVO. Het was een slimme zet.

Het is duidelijk geworden dat Oekraïne het Minsk-akkoord heeft gebruikt om een leger op te bouwen dat klaar is voor de oorlog die het wil. Een Oekraïense generaal sprak erover met zijn tanks het Rode Plein op te gaan – te arrogant en te dom om te beseffen dat de Russen Kiev zouden nuken als dat dreigde te gebeuren. Oorlogszuchtige onwetende linkse sukkels hangen Oekraïne-vlaggen in hun tuinen, schilderen hun gezichten in Oekraïne-kleuren en proberen kleding in Oekraïne-kleuren te vinden. Zij schijnen niet te begrijpen in hoeverre zij neo-nazi’s steunen en lijken mij oorlogszuchtige schoften die ergens moeten worden opgesloten met een gracht vol krokodillen.

De wereld verdeelt zich in twee kampen met Rusland en China en diverse andere landen aan de ene kant – en Amerika, de EU en het Verenigd Koninkrijk aan de andere kant. Israël zit op het hek en houdt ieders jas vast, juicht beide kanten toe, dreigt met een grootschalige oorlog tegen Iran en hoopt wat goedkope olie en nieuwe wapens van Amerika op te pikken.

Het bizarre resultaat van dit alles is dat Rusland nu het wereldcentrum van het christendom is en dat het Westen in een groot deel van de wereld wordt veracht. Amerika en Groot-Brittannië en de EU zijn ongelooflijk corrupte landen en het christendom is allang vergeten en onderdrukt. Christenen zijn beboet voor het dragen van kruizen en gearresteerd voor stil gebed. Charles, zogenaamd het hoofd van de Kerk van Engeland, maar ook een klimaatveranderingsgek en een frequent flyer, en de meest gênante hypocriet van het land, zal tijdens zijn kroning verklaren dat hij de verdediger is van alle geloven. Welby, de aartsbisschop van Canterbury zal het niet erg vinden: hij is een schande.

Engeland heeft een hindoeïstische leider. Londen heeft een moslimburgemeester en toen er sprake was van een christen als nieuwe leider van Schotland was er verontwaardiging. Ik zag een kop die luidde: “Zou een christen Schotland mogen leiden?

Scholen onderwijzen leugens en propaganda en seksueel materiaal dat zelfs volwassenen schokkend vinden. Miljoenen kinderen, mentaal beschadigd door maskers, opsluitingen en onvrijwillige vaccinaties, verlaten de school en kunnen niet schrijven of eenvoudige sommen maken.

Velen pleiten er nu voor om kinderen naar believen van geslacht te laten veranderen zonder dat hun ouders worden geraadpleegd.

Er is geen gevoel voor moraal, geen besef van goed en kwaad, en aangezien er geen vrijheid van meningsuiting is in de mainstream media worden deze kwesties nooit openlijk besproken.

En al die tijd gaat het streven naar een digitale economie, waarbij iedereen een digitale identiteit bezit, gewoon door. Banga, Amerika’s nieuwe kandidaat voor de Wereldbank, wil af van contant geld en zal natuurlijk enthousiast campagne voeren tegen klimaatverandering en voor digitale identificatie – alsof die twee op enigerlei wijze met elkaar verbonden zijn of kunnen zijn, behalve dan dat ze met elkaar verbonden zijn doordat de eerste een excuus is, meer niet, om ons in de richting te drijven van de geplande wereldwijde reset waarvan de tweede een integraal onderdeel is.

Op een bijeenkomst van de World Government Summit zei Klaus Schwab, die in feite de premier van het Verenigd Koninkrijk is, onlangs dat wie de nieuwe technologieën beheerst, de meesters van de wereld zullen zijn.

De VS, het VK en de meeste EU-landen zijn technisch failliet en toch wedijveren ze om de meeste wapens te geven ter verdediging van een van de meest corrupte landen ter wereld, een land dat wordt geleid door een man die nooit is opgehouden een pathetische komiek te zijn, maar die nu een pathetische komiek is met een bedelnap die voortdurend vraagt om meer wapens, meer bommen, meer kogels, meer straaljagers, meer bommenwerpers en binnenkort zelf een paar mooie atoombommen. En zoals het nu gaat zal hij ze krijgen.

De wereld wordt beheerst door verstokte, linkse, communistische extremisten die zich voordoen als liberale groenen en eindeloze leugens vertellen over niet-bestaande klimaatverandering. En het is trouwens niet waar dat wetenschappers geloven dat klimaatverandering echt is of dat ze denken dat het door de mens wordt veroorzaakt of dat het onze manier van leven bedreigt. Dat zijn leugens die worden gebruikt om angst aan te jagen en te controleren. En er is geen debat. De waarheid is dat de klimaatveranderingsgekken wetenschapsontkenners zijn. Ze houden niet van feiten die ze beschouwen als een ongemak dat moet worden genegeerd. Net als de BBC, die 22.000 professionele propagandamakers in dienst heeft, zijn ze verknocht aan desinformatie. Als de BBC een feit zou uitzenden, zouden ze zich zo slecht voelen dat ze een kruiperige verontschuldiging zouden uitzenden. Samen met Google, YouTube en Wikipedia is de BBC een van ’s werelds vier grootste vijanden van de waarheid – vol schijnheilige, pretentieuze, arrogante en onwetende dwazen. Ze zouden Dr Mengele inhuren als hun vaste gezondheidsexpert als ze het lichaam konden vinden om op te graven. In Groot-Brittannië wedijveren de mainstream media om net zo slecht te zijn als de BBC.

Het komt erop neer dat er in het VK en de VS meer communisten aan de macht zijn dan in Rusland. Ze willen de cultuur en geschiedenis van elk land uitwissen en het enige waar ze het over hebben is diversiteit. Nou, ik heb genoeg van diversiteit. Ik ben klaar met diversiteit. Ik heb niet gevraagd om wat we hebben en ik wil niet meer. Laat onze standbeelden met rust. De humorloze woke minderheid moet ophouden met zeuren over seksisme en racisme telkens als ze niet precies krijgen wat ze willen op het moment dat ze het willen. De grootste misdaad in de wereld van vandaag is leeftijdsdiscriminatie. De meest voorkomende slachtoffers van racisme zijn blanken. En de meest voorkomende slachtoffers van seksisme zijn mannen.

Iedereen die hier iets van zegt, wordt onmiddellijk gedemoniseerd als een samenzweringstheoreticus. En als zodanig in diskrediet gebracht.

Beide termen werden overigens in maart 2020 op mij toegepast nadat ik de covid-angst had ontmaskerd als een hoax en toch bood niemand bij Google – dat het misbruik verspreidt – het minste bewijs voor de geldigheid ervan. Ze zeiden en herhaalden het alleen maar. De enige bron voor deze laster was een redacteur bij Wikipedia – volgens een medeoprichter van Wikipedia een valse naam voor een reeks CIA-agenten. Larry Sanger, de medeoprichter, heeft Wikipedia, de website die maar al te vaak wordt geschreven door bevooroordeelde en onverdraagzame amateurs, beschreven als corrupt en ik vind het moeilijk om het daar niet mee eens te zijn. Wikipedia is grotendeels machtig door zijn nauwe, symbiotische relatie met Google.

Niemand kon iets aanwijzen dat ik fout had. Het waren de mainstream media die alles fout hadden en die leugen na leugen vertelden. En toch ben ik zo verbannen dat het verbazingwekkend is dat ik nog steeds af en toe video’s kan maken en website-artikelen kan plaatsen. De voorlaatste keer dat ik werd geïnterviewd voor internetradio, duurde het laatste interview 17 minuten. De keer daarvoor verloor de interviewer zijn Spotify podcast en zijn PayPal als direct gevolg van mijn interview. Ik ben verbannen van alle social media die ik ken. Toen ik in het voorjaar van 2020 probeerde lid te worden van Facebook vertelden ze me dat ik te gevaarlijk was voor hun gemeenschap.

  Hollywoodster geeft toe dat elites bloed van kinderen gebruiken in 'misselijkmakende' satanische rituelen

Er is de laatste tijd terecht veel ophef ontstaan over de ontstellend hardhandige, woke veranderingen in de boeken van Roald Dahl. “Laat de boeken met rust”, zeggen veel auteurs en commentatoren. Maar niemand maakt zich druk over het feit dat degenen onder ons die worstelen om de waarheid te delen over wat er in de echte wereld gebeurt, worden verbannen uit alle mainstream media en uit het grootste deel van het internet.

Mainstream media journalisten, die universeel dom of corrupt of beide zijn, zijn er vast van overtuigd dat we leven in de Tijd van het Toeval. De neppandemie. Het nepvaccin dat niet werkt maar wel doodt, en de verplichte vaccinatieprogramma’s die in het kielzog daarvan kwamen. De maskers die niet werken. De lockdowns die veel meer kwaad dan goed deden. Eindeloze angst voor nieuwe besmettelijke ziekten – waarvan de meeste, zegt men, verband houden met boerderijdieren. Een epidemie van plotselinge dood die voorheen gezonde mensen treft. De mythe van de klimaatverandering. Een wereldoorlog, bewust in gang gezet door de NAVO en nu voortdurend aangewakkerd door onwetende idioten die steeds meer betrokkenheid eisen. De onderdrukking van alle waarheden. De demonisering van alle waarheidssprekers. Het ene toeval na het andere. En ze gebeuren allemaal tegelijkertijd in elk land ter wereld. Ondertussen wordt ons verteld dat niemand minder dan Boris Johnson secretaris-generaal van de NAVO wil worden. Dit is dezelfde Johnson die wil dat Oekraïne lid wordt van de NAVO en die wil dat het Verenigd Koninkrijk Britse straaljagers aan Oekraïne geeft – een land met verrassend sterke en gemakshalve over het hoofd geziene nazi-emoties.

Het doel is het bevorderen van het beleid van radicaal-linkse liberalen die de wereld willen vernietigen en de Grote Reset willen doorvoeren. Zij geloven in welvaartsnivellering, wat betekent dat zij willen wat jij hebt, maar ze geloven niet in particuliere investeerders, vrijheid van meningsuiting of biologisch geslacht. Zij geloven dat de middenklasse moet worden vernietigd, dat het kapitalisme slecht is en dat de wereld er veel beter aan toe zou zijn als zij al het geld hadden en u en ik gewoon onze mond hielden en deden wat ons werd gezegd. Het zijn wetenschapsontkenners die geloven in dwaas bestuur en zij voeren voortdurend nieuwe wetten in om hun absurde politieke agenda’s door te drukken. Ze houden van de EU, die de droom is van elke fascist en de nachtmerrie van elke vrijheidsliefhebber, ze houden van diversiteit en duurzaamheid en zullen je door gebroken glas laten kruipen als ze meer van beide kunnen krijgen. Ze zullen voor een kernoorlog stemmen als ze denken dat ze daarmee krijgen wat ze willen. (Ze zijn te dom om te beseffen dat er in een kernoorlog geen winnaars zullen zijn en dat iedereen die nog leeft zal wensen dat hij of zij dood was).

Wat de zelfingenomen, zelfmisleidende radicale linkse liberalen zich niet realiseren is dat zij werken in opdracht van hun sponsors – de miljardairsamenzweerders die gewoon weten dat de wereld een veel betere plaats zal zijn als ZIJ al het geld hebben en u en ik en de radicale linkse liberalen, die de wereld willen vernietigen, gewoon hun mond houden en doen wat ons allemaal is verteld. Hoe slecht u ook vreest dat de dingen binnenkort zullen worden, ik vrees dat ze aanzienlijk slechter zullen worden.

De uitvoerders van de Grote Reset zijn mensen als Schwab, Blair, Obama, Charles de Hypocriet, Soros, Musk en Gates. Maar de trekkers zijn Fink van Black Rock, Bloomberg van Bloomberg, Paulson, voorheen van Goldman Sachs, Solomon van Goldman Sachs, welke bank ik beschouw als het bastaardkind van een ongemakkelijke alliantie tussen Shylock en Fagin, Rockefeller en Rothschild, degene die een vinger in Charlie’s borst stak. Een groot deel van ’s werelds zogenaamde leiders zijn trouwens alumni van Goldman Sachs. Sunak, de huidige premier van Groot-Brittannië, is er een.

De corrupte samenzweerders en de corrupte en volgzame collaborateurs zullen alles in het werk stellen om hun oorlog te winnen. Zij zijn niet geïnteresseerd in consensuspolitiek. Zij zijn volledig gericht op controle en macht en op het beëindigen van het spel met al het geld in hun zakken. Zij hebben doelbewust, nauwgezet elke traditie die wij hebben vernietigd. Ze weten dat onze cultuur is gebouwd op onze geschiedenis en ze zijn vastbesloten om alles waar we trots op zijn te verwijderen.

Het is tijd om ons te verdedigen tegen de goddeloze tirannie die onze menselijkheid en ons leven zelf bedreigt.

De samenzweerders en de collaborateurs moeten allemaal gearresteerd worden. Alle Bilderbergers moeten worden gearresteerd omdat ze op onze kosten vergaderingen hebben gehouden en ons vervolgens niet hebben verteld wat ze van plan waren. Voorstanders van Oekraïne zouden moeten worden gearresteerd wegens naïviteit en domheid en het niet begrijpen van wat er gaande is. Journalisten die voor de reguliere media werken, moeten worden gearresteerd. Al het personeel en alle aanhangers van de EU moeten worden gearresteerd. Alle aanhangers en promotors van het nepvaccin moeten worden gearresteerd. Het personeel van de WHO moet worden gearresteerd. Het personeel van Facebook, Google, YouTube en Wikipedia moet worden gearresteerd voor het onderdrukken van waarheden en voor het bijdragen aan genocide. Afgestudeerden van het Common Purpose-programma moeten worden gearresteerd. Iedereen die betrokken is bij het WEF zou gearresteerd moeten worden. En de linksgeoriënteerde klimaatveranderingsgekken zouden moeten worden weggestuurd om te worden geherprogrammeerd zodat ze de betekenis van waarheid en wetenschap begrijpen.

We hebben grotere gevangenissen nodig.

Dat is voorlopig genoeg.

We moeten alert blijven.

Het laatste gevaar is dat ze van plan zijn om het een misdaad te maken om de waarheid te vertellen over vaccins, van welke aard dan ook, of over de opwarming van de aarde. De waarheid vertellen wordt een misdaad – gebrandmerkt als terrorisme en een misdaad tegen de mensheid.

Bekijk alstublieft de prachtige video’s van mijn goede vriend Colin Barron en kijk op mijn websites www.vernoncoleman.com en www.vernoncoleman.org – waar de meeste dagen nieuw materiaal te vinden is – en deel wat u vindt met iedereen op social media. Vergeet niet dat ik overal verboden ben, behalve op mijn eigen websites en die vriendelijke mensen die mijn materiaal delen. Alle social mediasites die u in mijn naam ziet, zijn frauduleus. Zelfs Linked-In heeft mij verbannen.

En onthoud: als u iets slechts ziet gebeuren, moet u opkomen voor wat u juist acht. Doe je dat niet, dan kun je net zo goed dood zijn. Helaas hebben de meeste mensen hun gezicht naar de muur gekeerd en het opgegeven. Er bestaat nergens ter wereld vrijheid van meningsuiting. In het Verenigd Koninkrijk zijn christenen een etnische minderheid en in veel delen van het land zijn blanke Engelsen een onderdrukte etnische minderheid.

Maar u bent zeker niet alleen. Steeds meer mensen worden wakker. En eenmaal wakker gaan ze niet meer slapen.

Moge God met u zijn en denk eraan: zij willen meegaandheid, laten we ze trotseren. Hoe langer deze oorlog duurt, hoe dankbaarder ik ben dat we God aan onze kant hebben in onze strijd tegen de Goddeloze horden.

Wantrouw de regering, vermijd de massamedia en bestrijd de leugens. Dat is nu nog net zo waar als toen ik het bijna drie jaar geleden voor het eerst zei. En als u uzelf, uw familie en uw vrienden wilt redden, deel dan deze en mijn andere video’s met iedereen die u kent en met veel mensen die u niet kent. Ik kan niets delen omdat ik overal verboden ben voor de moderne zonde van het vertellen van de waarheid. Maar ik blijf hier op www.vernoncoleman.org en www.vernoncoleman.com zolang ik kan.

Bedankt voor het kijken naar een oude man in een stoel.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Dr. Coleman: Wat gaat er gebeuren in 2023?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelStudie: Gevaccineerden hebben 14,5 procent meer kans om te overlijden aan Covid
Volgend artikelGerenommeerde wetenschappers: Klimaatwaanzin zal de helft van de wereldbevolking in hongersnood storten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Dit is de werkelijke waarheid die gelukkig nooit te verstoppen is maar nog vele mensen wakker zal maken.
  Zo duidelijk als maar kan!!!

 2. Dr. Coleman heeft het over de vrijmetselarij die momenteel de wereld bestuurt. Mao was een vrijmetselaar. Eigenlijk is de communistische partij overwegend vrijmetselarij. Er moet overgegaan worden op een verbod op de vrijmetselarij, wereldwijd. Het zou goed zijn dat Coleman daarvoor pleit.

  Omdat ik persoonlijk met de vrijmetselarij ben geconfronteerd in het ex-kraakpand Tetterode (Woon-Werkpand Tetterode Dacostakade 158 1053XC AMSTERDAM Huurdersvereniging Ruimschoots 100 huurders) waar ik 30 jaar woon. In het pand zijn ongeveer 10 vrijmetselaars geïnfiltreerd waardoor er ongeveer 4 miljoen euro van de huurpenningen is gestolen die nodig waren voor het onderhoud van het pand. Aangifte van diefstal leverde mij de ontruiming van mijn zelfgebouwde woning op. Hierdoor kwam ik er achter dat zowat de hele stad Amsterdam wordt bestuurd door de vrijmetselarij. Verder onderzoek bracht aan het licht dat het hele land wordt bestuurd door deze sekte met de sekteleider Mark Rutte. Deze vrijmetselaars hebben allemaal dezelfde kenmerken: afwezigheid van een geweten en geen moreel besef. Daarom kan Rutte zeggen dat de oorlog in de Oekraïne “onze oorlog” is. Hij bedoelt met “onze” de vrijmetselarij. De president van Rusland, een Christen,heeft herhaaldelijk uitgesproken dat Rusland oorlog voert tegen satan en daar bedoelt hij de vrijmetselarij mee, een joodse organisatie die de Franse en Russische ‘revolutie’ heeft aangesticht en nu bezig is met de “Great Reset”, de wereldwijde ‘revolutie’ met de gebruikelijke genocide, ditmaals met een injectie.
  Hans de Jonge.

 3. biobrandstoffen is niet voedsel in brandstof veranderen
  zie David Blume
  jammer dat de goede dokter het verschil niet kent tussen kapitalisten die de wereld regeren en communisme

 4. Voordat de prikken werden uitgerold waarschuwde dr. Coleman al dat ze gevaarlijk waren. Hij wist van proeven met slechte uitkomsten, kon de cijfers ook noemen. Hij had gelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in