Sinds eind april is in Israël gebleken dat bij een deel van de gevaccineerden na de tweede vaccinatie tegen Corona met het vaccin van BioNTech/Pfizer een hartspierontsteking optreedt, zo meldt de.rt.com.

Een eerste studie toonde gevallen van deze ontsteking, ook bekend als myocarditis, voornamelijk na toediening van de tweede vaccindosis. Nu wijzen de Israëlische autoriteiten duidelijk op een mogelijk verband tussen het anti-Covid vaccin van BioNTech/Pfizer en de hartspierontstekingen.

Onder de meer dan vijf miljoen tot nu toe gevaccineerden hebben zich tussen december 2020 en mei 2021 in totaal ten minste 275 gevallen van myocarditis voorgedaan, aldus het Israëlische ministerie van Volksgezondheid. Dit is met name vaker waargenomen bij 16- tot 19-jarige mannen dan in andere leeftijdsgroepen, aldus het rapport.

Twee van de getroffenen, een 22-jarige vrouw en een 35-jarige man, zijn vervolgens overleden, meldt men. Ze hadden geen van beide onderliggende ziekten.

Israël heeft niettemin de vaccinatie van 12- tot 15-jarigen goedgekeurd en is van plan daar volgende week mee te beginnen, vertelde de Israëlische coördinator voor de reactie op een pandemie, Nachman Asch, aan radiostation 103 FM. Hij vatte het bondig samen:

“De voordelen zijn groter dan de risico’s”.

Ongeveer 55 procent van de Israëlische bevolking is al gevaccineerd. Het cijfer is echter al wekenlang op dat niveau gebleven.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Pfizer vaccin in Israël: deskundigen spreken van “een nieuwe Holocaust”Volg Frontnieuws op Telegram

  Vrouw "leeft een nachtmerrie" na Moderna-prik
Vorig artikelWashington Post’s slinkse manoeuvre – “Samenzweringstheorie” verwijderd uit oude artikelen
Volgend artikelClown World: Kunstenaar verkoopt onzichtbaar beeldhouwwerk voor 18.000 dollar
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. “De voordelen zijn groter dan de risico’s”.
    Ja, dat moet je dus als volgt interpreteren: “de voordelen voor de farma’s zijn groter en de risico’s zijn voor de gevaccineerden.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in