Hamas is geen terroristische organisatie die vastbesloten is om voor het Palestijnse volk te vechten, oorlog te voeren tegen Israël en verloren land terug te winnen.

In werkelijkheid is de vermeende dodelijke terroristische groepering eigenlijk een globalistische psy-op, gecreëerd door de CIA en gesteund door hun vermeende vijanden Israël, om de globalisten te helpen hun doelen van meer oorlogen voor altijd in het Midden-Oosten te bereiken, en te helpen bij het inluiden van een “Nieuwe Wereldorde”.

Maar gelooft u mij niet op mijn woord. Dat zegt de zoon van een van de oprichters van Hamas, die zijn positie als “vergulde prins” in de Hamasbeweging heeft opgegeven om de wereld de waarheid te vertellen over wat er echt achter de schermen van de terreurgroep gebeurt, schrijft Thepeoplesvoice.

Maar er is één probleem voor Mosab Hassan Yousef, wiens vader een sleutelfiguur was bij de oprichting van Hamas in 1987. Hij wil de Westerse wereld de waarheid over Hamas vertellen, maar onze mainstream media doen er alles aan om zijn stem te onderdrukken en onze ether te blijven volpompen met globalistische propaganda.

Volgens Mosab Hassan Yousef geeft Hamas niet om Palestijnen, en geven ze zelfs niet om de islam. Kortom, alles wat ons over de groep is verteld, is een leugen.

De verkiezing waar Yousef naar verwijst werd gehouden in 2006 en Hillary Clinton werd niet lang daarna op tape betrapt toen ze tegen een krantenredacteur opschepte over plannen om de verkiezingen te manipuleren.

Globalisten gebruiken al heel lang internationale terreurgroepen om wereldgebeurtenissen te dicteren, valse vlaggen te creëren en de massa’s te controleren door ze tot onderwerping te terroriseren.

Af en toe, dankzij mensen als Ron Paul, komt de waarheid zelfs binnen het Amerikaanse Congres aan het licht.

  Biden's Toespraak tot de Natie: Beschamende hypocrisie als laatste nagel in de doodskist van Amerika

Tulsi Gabbard ging in 2016 op een geheime onderzoeksmissie naar Syrië om door de leugens en propaganda heen te waden en uit te zoeken wat er ter plekke echt gebeurde. Het toenmalige Democratische Congreslid kwam terug naar Amerika met schokkend nieuws.

De regering-Obama financierde en steunde ISIS en Al-Qaeda.

De dappere Tulsi haalde het nepnieuwsverhaal van CNN volledig onderuit en zette alles recht.

Maar ze had nog verder kunnen gaan. De regering-Obama steunde niet alleen ISIS en Al-Qaeda in het Midden-Oosten – deze terreurgroepen werden in feite gecreëerd door de CIA om de globalisten te helpen hun doelen te bereiken.

Obama, Biden, Clinton, Bush en Cheney zijn er allemaal nauw bij betrokken en we hebben al het bewijs dat nodig is om hen voor de rechtbank schuldig te verklaren aan misdaden tegen de menselijkheid.

Globalisten gebruikten de inlichtingendiensten van de VS om uit het niets terreurgroepen zoals ISIS en Al-Qaeda te creëren om de wereld tot onderwerping te terroriseren.

Degenen die hun geschiedenis kennen, weten dat de CIA in de jaren ’80 Osama bin Laden rekruteerde, financierde, bewapende en trainde.

Wijze woorden van Rand Paul. Nu weten we dat hij over alles gelijk had.

Natuurlijk viel de mainstream media hem destijds aan en zeiden dat hij overal ongelijk in had. Wat niet verwonderlijk zou moeten zijn, aangezien de mainstream media de propaganda-afdeling is van de globalistische elite.

Maar ze kunnen de waarheid niet eeuwig blijven verdoezelen. Het gewicht van het bewijs tegen de globalistische elite en de inlichtingendiensten die hun vuile werk doen, is overweldigend.

Nu weten we dat de CIA niet alleen Al-Qaeda en ISIS in Syrië met wapens ondersteunde, zoals Tulsi Gabbard ons vertelde. Nu weten we dat de CIA actief betrokken was bij de samenwerking met de terreurgroep om… terreur over de hele wereld te verspreiden.

  Hamas kondigt gevangenneming van Israëlische troepen in hinderlaag in Noord-Gaza aan (18+ Video)

Het artikel uit 2010 in de Washington Post, geschreven door de voormalige inlichtingenofficier van het leger Jeff Stein, bevat een gedetailleerd verslag van hoe de CIA toegaf dat ze een valse Bin Laden-video filmde in de aanloop naar de oorlog in Irak in 2003.

Het artikel, dat commentaar bevat van meerdere bronnen binnen de Iraq Operations Group van de CIA, legt uit hoe het agentschap van plan was om Irak “te overspoelen met de video’s” waarin verschillende controversiële scenario’s werden uitgebeeld.

Andere CIA-functionarissen gaven toe dat ze verschillende nepvideo’s planden met de voormalige Iraakse president Saddam Hoessein, waarvan er één de leider verwikkeld zou laten zijn in seksuele handelingen met een tienerjongen.

“Het zou eruit zien alsof het door een verborgen camera was opgenomen,” zei een van de voormalige ambtenaren. “Heel korrelig, alsof het een geheime video-opname van een sekssessie was.”

Hoewel deze door de CIA gefilmde nepvideo’s nooit werden vrijgegeven, roept de veel over het hoofd geziene bekentenis van dergelijke psychologische operaties vragen op in het licht van de beruchte onthoofdingsvideo’s van ISIS.

Slechts enkele dagen nadat veel mensen vraagtekens zetten bij de ongerijmdheden in de video over de onthoofding van James Foley, concludeerden vooraanstaande Britse forensische experts dat de video waarschijnlijk in scène was gezet met behulp van “cameratrucs en gladde postproductietechnieken”.

“Na de enhancements is te zien dat het mes minstens zes keer over de bovenhals wordt getrokken, zonder bewijs van bloed tot het moment dat het beeld op zwart gaat,” zei een analist. “Ik denk dat het in scène is gezet. Ik heb het gevoel dat de executie heeft plaatsgevonden nadat de camera was gestopt.”

  Het samenvoegen van antisemitisme en antizionisme is een propagandistische leugen

Nu hebben we nog meer bewijs dat de CIA de schokkende video’s van ISIS voor hen maakte. Een klokkenluider heeft beelden gelekt van de filmset van een CIA-productie, met groen scherm en al.

De tactiek om de massa’s tot onderwerping te terroriseren bestaat in vele vormen, maar het gebruiken van terreurgroepen als boogeymen om het publiek ervan te overtuigen ten strijde te trekken is een klassieker uit het globalistische draaiboek.

Netanyahu is een stroman van de globalisten, dus het is geen verrassing dat hij al tientallen jaren hand in hand samenwerkt met Hamas. U kunt alles vergeten wat de westerse mainstream media u over het Israëlisch-Hamas conflict hebben verteld. Elke intelligente persoon in Israël begrijpt dat het beleid van Netanyahu is geweest om Hamas aan de macht te houden.

Waarom? Omdat het hem politiek goed uitkomt om een vijand aan de poorten te hebben. Het komt ook de staat Israël goed uit. Zelensky’s Oekraïne kreeg het afgelopen jaar een slechte reputatie door het bedelen om Amerikaanse hulpdollars, maar Israël is de onbetwiste kampioen zwaargewicht van de sport.

We weten dat de CIA Al-Qaeda en ISIS heeft gecreëerd en gesteund. Hamas is een andere appel van dezelfde boom. De elites hebben nu hun excuus voor nog een eeuwige oorlog in het Midden-Oosten, deze keer met Iran erbij.

Kijk:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Klaus Schwab eist bevel dat Amerikaanse mannen en vrouwen oproept om voor globalisten te vechten in WO 3Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe tweede wereldwijde IQ-test: Als we falen, zal dat tot onze ondergang leiden
Volgend artikelHoe en wanneer dokters leerden moorden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. “Hamas-leider klapt uit de school: Wij zijn “CIA Psy-Op” om de agenda van de globalisten te bevorderen”

  Werd al duidelijk door verschillende andere artikelen, het Kabbalistische georganiseerde jodendom is bezig het laatste zetje te geven om de NWO te implementeren, al moeten ze er meer dan 2 miljoen Palestijnen vermoorden, weinige geloven dat Israël zo’n moorddadige staat is met psychopaten en sociopaten als politieke leiders.

 2. ik had al vermoedden dat iets niet helemaal klopt met Hamas en Israel ,omdat ik wist dat tijdperk Netanyahu voorbij is .Dus hij start liever oorlog met “‘HAMAS” als hij maar uit bak blijft. Hoe dan ook ik zou me niets verbazen als Israelis zelf tot ontdekking komen dat ze bedrogen zijn en in opstand komen tegen Netanyahu , en uiteindelijk Vreede sluiten mat Palestijnen omdat ze inzien wat voor misdaad hun eigen leider heeft gedaan

 3. Waneer ik mijn hand in eigen boezem steek, dan zou ik véél eerder erachter gekomen zijn als ik beter opgelet had, dat Hamas terroristen de band met het CIA logo erop die ze om hun koppen dragen dan was het toch veel eerder duidelijk geweest dat deze grootste false flag operatie van de 21e eeuw ook weer CIA en Mossad gerelateerd was met een Kabbalistisch zionistisch politiek sausje er over heen, Blijkbaar doen alleen de Chinezen, Russen niet mee aan deze internationale charade of toch niet? De enorme stroom aan informatie en desinformatie wordt n.m.m. steeds moeilijker te begrijpen, in de zin van de ultieme waarheid, als zoiets überhaubt bestaat.

    • Inderdaad, dat is waar ik ook meer en meer van overtuigd geraak. Naast de vele kleine puzzelstukjes zien we nu ook grotere stukjes passen in het grootste en dodelijkste toneelspel van de wereldgeschiedenis. Het gaat goed met de Rotschilds, het Vaticaan, de Davos kliek etc..oftewel…het gaat goed met het grootste misdaadsyndicaat uit de gehele geschiedenis en het gaat héél slecht met ‘het volk’ dat hopeloos verdeeld in een systeem blijft geloven omdat zij denken dat er zoiets als een ‘reddende engel’ bestaat!

  • Deep fake is tegenwoordig naadloos. Tsunami aan info maakt t zoeken naar echt nieuws bijna onmogelijk.
   De drang en dwang om een kant te kiezen is om te kotsen. Mijn medeleven gaat sowieso uit naar alle gewone mensen en dieren..
   Op zolder staat een paar meter stripboeken, jaren niet naar omgekeken maar dit is een prima tijd om daar verandering in te brengen.

  • “.. dat Hamas terroristen de band met het CIA logo erop die ze om hun koppen dragen..”
   Dacht dat het wel duidelijk was dat dat CIA logo op de foto gefotoshopped is.

    • ‘De kennis van nu’ ??? Wat is er dan anders dan de kennis van een paar uur (of een dag) geleden?
     Ik spuw geen gif , wijs alleen op de obvious niet kwaad bedoeld hoor.
     Iedereen (ook ik) maakt wel eens een foutje en dat is ook niet erg zolang we er maar van leren.
     Het ga je goed , groeten

 4. Ik vind deze video niet echt overtuigend.
  Heel klein beetje over Hamas en het grootste gedeelte over ISIS en Al Quaida .
  waardoor er een soort ‘guilty by association’ effect gecreeerd wordt.
  Dat Hamas in het begin gesteund is door Israel is duidelijk en dat de CIA er ook een hand in heeft zal me niks verbazen. Hamas is zeker geinfiltreerd , waarschijnlijk zelfs op hogere niveaus net als in de 70er en 80er jaren de Rote Armee Faction en de Brigate Rosse bijvoorbeeld. Maar dat Hamas volledig onder controle staat van Israel/CIA vind ik tot nu toe weinig overtuigend.
  Wat eerder gebeurd is , denk ik , dat de geheime diensten inspelen op het ‘psychologosche profiel’van Hamas (zoals dat ook bij individuen gebeurd) met hier en daar een (verborgen) helpende hand.
  Bijvoorbeeld , stook de gemoederen op door wat Palestijnen neer te schieten , doe weer een ‘aanval’op de Al Aqsa moskee om het vuurtje echt goed te laten ontbranden , geweldadige reactie gegarandeerd. Zorg ervoor dat je leger in ‘stand down’modus is en voila , het resultaat wat je wil hebben.

 5. Ik denk al zou dit in msm komen dat de meeste mensen het nog niet (willen) zien. Dan (pas) zeggen ze dat de msm liegt.

  De wereld is op zn kop..de scheiding en kloof tussen diegene die niks ziet, of niet wil zien, alsmaar meeschreeuwt etc tegenover de nog weldenkende die bereid is zaken in te zien voor wat t is groeit met de dag en wie daarvan de meerderheid is zal de uitkomst en afsluiting van dit tijdperk bepalen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in