De eerste psychologische operatie (“PsyOp”) was covid. Deze was ontworpen om mensen aan te vallen die in “de wetenschap” geloofden en dus kwetsbaar waren voor manipulatie door “wetenschappelijke autoriteiten”. Het doel was om iedereen “het vaccin” te laten nemen.

De tweede PsyOp is gericht op mensen die in God geloven. De PsyOp probeert mensen die in God geloven zover te krijgen dat ze acties steunen die zullen resulteren in hun eigen ondergang door middel van een Heilige Oorlog. Het gewenste resultaat is hetzelfde als de covid PsyOp – ontvolking en chaos, schrijft Rhoda Wilson.

Helaas zakken veel mensen die IQ-test nummer één weerstonden nu voor IQ-test nummer twee, zei Mike Adams, gastheer van Health Ranger Report. Ze steunen het idee van een Heilige Oorlog omdat ze zich hebben laten manipuleren door de media PsyOp.

Volgens Adams heeft de Israëlische deep state – de inlichtingendiensten – de afschuwelijke Hamas-aanval op Israëlische burgers op 7 oktober laten gebeuren. De Israëlische defensiemacht (“IDF”) kreeg in de vroege uren van de ochtend van 7 oktober het bevel om “terug te trekken”.

“Ze stonden toe dat de aanval plaatsvond en toen sprongen de media erop, precies zoals gepland, om de PsyOp tegen de mensen uit te voeren om iedereen woedend te maken om rationaliteit te omzeilen en om iedereen te betrekken in een Heilige Oorlog – een poging om een massale escalatie door Israël uit te voeren om Gaza volledig weg te vagen, waarvan de Globalisten weten dat het zal leiden tot het betrekken van andere landen en een regionale oorlog, waarvan ze weten dat het zal leiden tot een nucleaire oorlog. De Derde Wereldoorlog,” zei Adams.

Health Ranger Report: The next globalist PsyOp has been launched, 23 oktober 2023 (18 min)

Als u de video hierboven op Rumble niet kunt bekijken, kunt u hem HIER op Brighteon bekijken.

Noot van RW: Wat betreft de huidige oorlog tussen Israël en Hamas, heb ik een ander standpunt dan Mike Adams. Ik heb het gevoel dat de “Heilige Oorlog PsyOp” niet bedoeld is om een nucleaire WOIII te bewerkstelligen, maar eerder een volgende stap naar vele WOIII slagvelden over de hele wereld. De vele veldslagen zullen plaatsvinden in onze buurten, onze dorpen, onze steden en onze dorpen.

  IDF-veteraan gaat thermonucleair tegen Netanyahu, onthult dat Hamas-aanval "inside job" was

Jarenlang zijn bevolkingen op sociale media stapsgewijs geradicaliseerd om “een kant te kiezen” in deze door hen geplande oorlog tussen Israël en Hamas. Wij hoeven geen “kant” te kiezen uit de “kanten” die de Globalisten hebben gecreëerd. We kunnen een andere kant kiezen, de kant van degenen met een goed hart en een goed verstand. Goede harten en geesten zijn te vinden in elk land, elke religie, elk ras, elke nationaliteit en in alle lagen van de bevolking. Ze zijn overal om ons heen. Als ze samenwerken en met één stem spreken, zijn deze goede harten en geesten onaantastbaar.

Ik geloof dat het doel van de radicalisering op social media was om deze oorlog van dichtbij en persoonlijk te maken – om te verdelen en te overwinnen, om broeder tegen broeder op te zetten, om kinderen tegen ouders op te zetten, om de oorlog naar onze voordeur te brengen – ongeacht waar we wonen.

Eén manier om dit te stoppen is om kalm te blijven en niet toe te staan dat onze emoties onze gedachten beheersen. Wat in ons hart en in onze gedachten leeft, wordt door onze woorden en daden in de wereld losgelaten. “Wat u op aarde bindt, zal in de hemel gebonden zijn, en wat u op aarde losmaakt, zal in de hemel losgemaakt zijn.” Als we spreken, laten we dan doordacht en verstandig spreken. Laten we even stilstaan en goed nadenken voordat we iets doen, en als we iets doen, laten we dan verstandig handelen.

Zoals ik het op sociale media heb zien zeggen: Help uw naaste voor wie het kan. Voor degenen die het kunnen, probeer door te zetten en probeer wat terrein te winnen van de Globalisten – hun plan bevindt zich op een kwetsbaar moment en daarom hebben ze de angst en chaos van oorlog nodig om het door te drukken.

  Israël wil "Hiroshima-scenario" voor Gaza

Lucas 10:29 “Wie is mijn naaste?”

30 Jezus antwoordde: “Een zeker man ging van Jeruzalem naar Jericho, en hij viel onder rovers, die hem beiden uitkleedden en sloegen, en vertrokken, hem halfdood achterlatend. 31 Toevallig ging een zekere priester die kant op. Toen hij hem zag, ging hij aan de andere kant voorbij. 32 Op dezelfde manier ging ook een Leviet, toen hij daar kwam en hem zag, aan de andere kant voorbij. 33 Maar een zekere Samaritaan, reizende, kwam waar hij was. Toen hij hem zag, werd hij met ontferming bewogen, 34 kwam naar hem toe, verbond zijn wonden en overgoot hem met olie en wijn. Hij zette hem op zijn eigen dier, bracht hem naar een herberg en verzorgde hem. 35 Toen hij de volgende dag vertrok, nam hij twee denarii, gaf die aan de waard en zei tegen hem: ‘Zorg goed voor hem. Wat u daarboven uitgeeft, zal ik u terugbetalen als ik terugkom.’ 36 Wie van deze drie leek u nu een naaste van hem die onder de rovers viel?” 37 Hij zei: “Hij die hem barmhartigheid betoonde.” Toen zei Jezus tegen hem: “Ga heen en doe hetzelfde.”

Voor een meer diepgaande discussie over de onderwerpen in het Health Ranger Report hierboven, kunt u HIER de aflevering van 23 oktober 2023 van Brighteon Broadcast News bekijken. Het eerste deel getiteld ‘IQ Test’ eindigt op tijdstip 21:14. Het tweede deel getiteld ‘Kettingreactie’ eindigt op tijdstip 1:18:10. Het derde en laatste deel is een interview met Steve Quayle.

De onderwerpen in Quayle’s sectie zijn:

 • De eerste wereldwijde IQ-test was gericht op gelovigen in de “wetenschap”, met behulp van de covide PsyOp, angst en geëiste gehoorzaamheid aan vaccins.
 • De tweede wereldwijde IQ-test was gericht op christenen met een andere PsyOp (in Israël), waarbij psychologische terreur werd gebruikt om een Heilige Oorlog te eisen.
 • De ontvolkingsglobalisten hebben vele slimme manieren om mensen aan de linker- en rechterkant te misleiden, om wereldwijde genocide tegen de mensheid door te drukken.
 • Als Gaza aangevallen wordt met een grondaanval, zal de IDF verwoestende verliezen lijden.
 • Amerikaanse militaire bases zullen in het hele Midden-Oosten aangevallen worden.
 • De energieprijzen zullen de pan uit rijzen en wereldwijd inflatie en hongersnood veroorzaken.
 • De VS begint massaal geld bij te drukken om een oorlog met 3 fronten te financieren: $1 biljoen per week.
 • De rente op schatkistpapier schiet omhoog omdat de wereld de schuld van het falende Amerikaanse imperium afwijst.
 • Israël lanceert als eerste een nucleaire aanval als Iran, Hezbollah, Syrië, Turkije en Rusland de grenzen van Israël bedreigen.
 • Nucleaire vergelding zou Amerikaanse vliegdekschepen kunnen treffen, wat een perfecte rechtvaardiging voor de VS zou zijn om een wereldoorlog te beginnen.
 • Israël zal waarschijnlijk gebombardeerd worden als vergelding en vervolgens volledig onder de voet gelopen worden.
 • Wereldwijde toeleveringsketens storten in; economieën komen tot stilstand.
 • De Amerikaanse dollar stort in, Amerikaanse banken gaan failliet en uiteindelijk gaat de Amerikaanse regering failliet en stort in.
 • Spaargeld, investeringen, aandelen en pensioenen worden allemaal bijna weggevaagd.
 • Amerikaanse steden barsten uit in geweld en wetteloosheid, en de “krijgsheer”-modus wordt geactiveerd.
 • Amerikaanse staten verklaren zich onafhankelijk en lanceren hun eigen valuta.
  Biden's Toespraak tot de Natie: Beschamende hypocrisie als laatste nagel in de doodskist van Amerika

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Explosief verslag! Israël gaf het leger bevel om zich terug te trekken tijdens de Hamas-aanvalVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTopbankier: “Arresteer” WEF voor “Democide” wegens “Biowapen” Covid-prikken
Volgend artikelHamas-leider klapt uit de school: Wij zijn “CIA Psy-Op” om de agenda van de globalisten te bevorderen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. De mens heeft van nature de neiging ergens in te geloven en iets of iemand te volgen. De originaliteit van vele anderen is nog steeds niet betrouwbaar, het zijn de criminelen en overvallers, dus hij ziet niet meer de rationaliteit ervan sinds hij kan lezen en schrijven; hij voelt zich verraden. Wat hij niet begrijpt is dat er nu zoveel meer te lezen is, en dat er ook een rationele uitleg bestaat voor wat zijn voorouders werden verteld of deels onthouden omdat er geen middelen waren.
  De reden dat hij niet kijkt is dat er zoveel onzin is en keuzevrijheid, het begint al met de reclame, en hij ook niet toe wil geven dat hij al die duizenden jaren niet erg slim was, zo niet volkomen debiel. Het politieke gehalte van geloof was nodig om de staten te beschermen die anders zouden fragmenteren, zoals nu, in één grote orgie of stammenstrijd die zelfs wordt bevorderd door hen die de macht willen en de acceptabele verklaringen achterhouden. Maar zelfs de bronnen van wetenschap zijn niet wie ze lijken, het waren volgelingen uit vrije wil. De oorzaak van hun vondsten ligt niet bij wat nu als intelligentie wordt beschouwd.

  • They took our knowledge of spirituality, gave us a false religion and tricked us into believing our own knowledge was evil.

   De vrije mens heeft helemaal geen neiging om iets of iemand te volgen John. We leven al duizenden jaren in een matrix genaamd ego. Ze hebben ons in miljarden en miljarden en miljarden kleine stapjes van onze innerlijke vrijheid berooft door ons wijs te maken dat wij ons lichaam en onze gedachten (ego) zijn.

   Wij zijn IS/BE… Immortal Spiritual/Biological Entity… een onsterfelijke ziel in een lichaam. Ze hebben ons van de IS ontkoppeld en ons wijsgemaakt dat wij alleen een lichaam zijn. IS = Ik ben… BE = ik wil (ego). Daarom denkt iedereen dat hij/zij moet zoeken naar iets om ‘heel’ te zijn.

   Ze hebben dmv geïnstitutionaliseerde religies en geld en ONDERwijsons onze eigen wijsheid, onze eenheid, onze innerlijke connectie met alles en onze vrijheid afgenomen. Wij zijn een onsterfelijke ziel die in een lichaam de creatie ervaart. Wij zijn God die zichzelf vanuit miljarden perspectieven aankijkt, onderzoekt en ervaart. Van nature is iedereen een persoonlijke leider obv de liefde die hij/zij is. ZE hebben ons met angst van onze liefde/intelligentie/bewustZIJN/de ziel ontkoppeld. Als liefde de enigste wet zou zijn, zou iedereen zichzelf leiden obv liefde.

   Wij zijn in ons ego (angst) opgesloten en van onze ziel (liefde) ontkoppeld, zo hebben ze ons van de IS afgekoppeld en ons in de BE opgesloten. Zie ons als astronauten (zielen) die zijn overtuigd gaan ze hun ruimtepak (ego, gedachten, lichaam) zijn. Ons wordt wijsgemaakt dat wij niks zelf kunnen leren, maar dat de elites en hun istituten en systemen ons alles moeten (aan)leren… we worden geprogrammeerd ipv dat onze zielen zelf het ruimtepak leren gebruiken en besturen. De mens wordt al voor de geboorte uit zijn eigen liefdevolle leiderschap van de ziel gehaald doordat moeders en vaders al niet begrijpen wat ze werkelijk zijn. Daarom willen de elites alsmaar jonger en jonger grip op ons hebben, het liefst kweken ze ons in zakken, dat zou ze namelijk absolute macht gegen… DENKEN ze. Maar de ziel is sterker, wij maken nu het einde van hun scam mee.

   Wij zijn IS/BE… een ziel in een lichaam. Die ziel is voor eeuwig, het lichaam en de gedachten zijn tijdelijk. De ziel is liefde, het lichaam en de gedachten zijn angst als ze van deze kennis zijn ontkoppeld of liefde. In zelfrealisatie word iemand wakker voor deze waarheid en verdwijnt alle angst van het tijdelijke lichaam en de gedachten. Zelfrealisatie is absolute vrijheid door te realiseren dat je het ego(angst) niet bent, maar dat je de liefde bent van de onsterfelijke ziel.

  • Wij zijn de eeuwige ziel, niet het tijdelijke ruimtepak (lichaam, gedachten).

   Doordat die kennis ons is afgenomen, zijn we allemaal angstige volgers. Wie beseft dat hij de onsterfelijke ziel, heeft geen reden om bang te zijn. Wie gelooft dat hij het tijdelijke lichaam en de gedachten is, is bang voor het einde. Voor de eeuwige ziel bestaan geboorte en dood niet, voor het tijdelijke lichaam en de gedachten draait alles om geboren worden en sterven, beginnen en eindigen met niks.

   Dit is de kennis die ons is afgenomen en ze doen er ALLES aan om deze kennis verborgen te houden, want dit is hoe ze ons in het tijdelijke ego (angst) houden en hoe ze voorkomen dat wij bij onze ziel (liefde) komen. Dit is de matrix. De ziel is de eerste realiteit waarin wij pure liefde zijn omdat we onsterfelijk zijn, want dat wat onsterfelijk is (ziel) kent geen angst en waar geen angst is, is alles liefde.

   Wij zijn de stilte waarin onze gedachten plaatsvinden, wij zijn de eeuwigheid waarin alles bestaat. Wij zijn dat wat niet tijdelijk is, maar om ons te besturen wordt ons geleerd dat wij alles zijn wat tijdelijk is… en omdat wij dat geloven leven we uit angst en omdat we uit angst leven laten we ons leiden.

   Door deze existentiële leugen worden wij met angst en leugens geleid en bestuurd. Als wij deze waarheid (eeuwige ziel) realiseren worden wij de ziel (liefde) die ons lichaam en onze gedachten zelf leidt/gebruikt en bestuurt.

   • Dankjewel 🙏
    Veel tekst, maar met minder wordt het ook minder duidelijk.
    Dit is wat ik bedoel als ik zeg: blijf de waarheid vertellen.
    Ik vind dat je dit goed hebt verwoord, nogmaals dankjewel.

    • Dankjewel… het is moeilijk om het kort te houden, maar we leren razendsnel en het wordt steeds simpeler. Ik pretendeer overigens niet dat ik het allemaal weet, ik schrijf op wat er tot me komt en door mij heen communiceert. Als je obv mijn tekst inspiratie krijgt aanvullingen ziet of vragen hebt, vul me vooral aan en bevraag me gerust. We zijn mijns inziens aan het herinneren en herleren wat ons is afgenomen… onze eigen wijsheid. Ik vertrouw erop dat de uitleg alsmaar korter en bondiger en simpeler wordt, want de waarheid is simpel, de weg er naartoe is soms ingewikkeld en vergt veel woorden en reflecties om tot de kern te komen. Fijn om te lezen dat je het kan waarderen.

   • Alles is het middelpunt.
    Waar kom je vandaan?
    Hoe zag je eruit voordat je een baby was?
    Hoe klonk je in de stilte?
    Rare vragen.
    Knijp in je arm, je bent er.

    Je kunt je rug niet zien, toch is je rug er.
    Je kunt de toekomst niet zien, toch is de toekomst er.
    Wat is er vóór jouw leven en ná je dood?
    Wat is daar weer voor en daar weer na?
    Zo ver weg, je hebt geen idee.
    Je weet vooral waar je nu woont.

    Alles ligt misschien wel als een cirkel om je heen.
    Ben jij het middelpunt van jouw cirkel?
    Dan ben ik het centrum van mijn cirkel en de buurman van zijn cirkel.
    Je moeder is het centrum van haar cirkel. En een boom?
    Daarvan zie je dat die het centrum is van zijn eigen cirkel.
    Alles en iedereen is het middelpunt van een eigen wereld.
    Alles is het middelpunt.

    http://tekensvanleven.nl/ktao14.htm

 2. Het artikel in 1 zin: of het gaat goed en we leven verder (met beperkte levenskwaliteit) of het kaarsje gaat uit.
  Gelukkig kunnen we op gekwalificeerde leiders in de VS en EU bouwen, jammer dat het drijfzand is.

 3. Oorlogen op allerlei manieren. De geldcreatie op heel hoge snelheid ondermijnt het vermogen van het “gewone volk”, en de macht van de allerrijkste Big Money oorlogsvoerders wordt sterk vergroot.

 4. Dus in het kort.
  We kennen de boom van goed en kwaad en deze symboliseert de dualiteit.
  We denken dat we altijd moeten kiezen en veroordelen.
  Intuïtie brengt ons naar liefde, het denken naar ons gelijk, in het denken voelt het ego zich thuis.

  Intuïtie zegt dat een kind, een mens, dat sterft in een oorlog een liefdeloze keuze is.
  Het verstand zegt: dat kind is schuldig of nog beter de ouders, het land, de cultuur, enz.
  Het verstand eist : aanvallen.
  Laat Christus voor je kijken, hij laat je een andere keuze zien, de echte waarheid.

 5. ´Issam is a strong refugee man who always tries to improve his family’s life and give them a decent life. He is 40 years old and living with his family in Bethlehem, West Bank.

  He has a souvenir store and sells to tourists, and he wants to improve his work because he is the sole source of income for his family. He turned to Palestine for Credit and Development (FATEN) to request a loan to buy new supplies for his store. This will help him to increase his sales and income. He hopes you will help him by funding his loan.´

  https://www.wakibi.nl/projecten/2-2657313

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in