Image by rawpixel.com on Freepik

Polishouders van The Cincinnati Insurance Companies ontvangen berichten over wijzigingen in de dekking in verband met de dreiging van een grootschalige oorlog.

Dr. Ben Tapper (@DrBenTapper1) deelde een afbeelding op X – zie hieronder – waarop poliswijzigingen te zien zijn die “een oorlogsuitsluiting bevatten,” bericht Ethan Huff.

“Uw Commercial Inland Marine Dekking zal een Nucleaire, Biologische, Chemische en Radiologische Gevaren Uitsluiting bevatten,” staat er verder te lezen.

Verwacht de verzekeringssector de Derde Wereldoorlog?

Hoewel oorlogsuitsluitingen technisch gezien niets nieuws zijn voor verzekeringsmaatschappijen, hebben ze wel onheilspellende implicaties voor wat binnenkort wordt verwacht. Click For Cover, nu bekend als CFC.com, publiceerde vorig jaar een stuk dat uitlegt waarom.

Toen in het voorjaar van 1937 Duitse bommen vielen op Guernica, Spanje, en 70 procent van de gebouwen in de stad in minder dan drie uur met de grond gelijk werden gemaakt, waren vastgoedverzekeraars volledig onvoorbereid omdat ze niet verwachtten dat zoiets zou gebeuren.

“Ze realiseerden zich al snel dat er niet veel Guernica’s nodig waren om de balansen leeg te vegen,” zegt CFC. “Ze reageerden door uitsluitingen toe te voegen aan polissen voor oorlogshandelingen – een beweging die tot op de dag van vandaag terug te vinden is in contracten.”

CFC zegt dat verzekeraars “weer in beweging komen om oorlog te adresseren” nu het duidelijk is dat er belangrijke ontwikkelingen plaatsvinden op weg naar de Derde Wereldoorlog. CFC zegt dat de verzekeringssector zich vooral zorgen maakt over cyberoorlog, maar er kan van alles gebeuren.

  Krimbrug: Vrachtwagenbom of raket? (Video)

“Deze keer gaat het om cyberoorlog – specifiek om aanvallen die zo catastrofaal zijn dat ze het vermogen van een land om te functioneren lamleggen,” zegt CFC. “Lloyd’s of London heeft de uitsluiting van dergelijke scenario’s verplicht gesteld vanaf 31 maart van dit jaar. Sommigen in de markt verzetten zich hiertegen.”

“Verzekeringsmakelaars zijn achterdochtig als er nieuwe uitsluitingen opduiken. En terecht; ze duiden meestal op een verlaging van de dekking voor polishouders. Ze brengen makelaars in de problemen wanneer klanten ontdekken dat ze niet de dekking hebben die ze dachten te hebben.”

Vroeger zou cyberoorlog geen betekenis hebben gehad omdat er geen computers bestonden. Vandaag de dag is de definitie van oorlog sterk uitgebreid en omvat nu een heleboel zaken waarvan polishouders op de hoogte moeten zijn, omdat het kan betekenen dat ze niet gedekt zijn als de “bommen”, inclusief cyberbommen, vallen.

“Mainstream wereldwijde veiligheidsorganisaties accepteren nu dat moderne oorlog ook cyberaanvallen omvat,” legt CFC uit. “Artikel 2 (4) van het Handvest van de Verenigde Naties verbiedt het dreigen met of gebruiken van geweld door een staat tegen een andere staat. Dit geldt ook voor het gedrag van natiestaten in cyberspace.”

“Hoewel een gewapende aanval nog steeds wordt beschouwd als het ernstigste gebruik van geweld, vallen cyberaanvallen ook onder deze definitie. In 2019 bevestigde de NAVO, ’s werelds grootste militaire alliantie, dit. Secretaris-generaal Jens Stoltenberg kondigde aan dat een ‘ernstige cyberaanval artikel 5 in werking kan stellen’, een verwijzing naar de collectieve zelfverdedigingsclausule in het hart van het oprichtingsverdrag van de NAVO.”

  Rusland wint de industriële oorlogsvoering

Simpel gezegd zijn er een heleboel gebeurtenissen die nu worden beschouwd als “oorlog” in de ogen van zowel de overheid als de verzekeringssector. Door oorlogsuitsluitingen aan polissen toe te voegen, komen veel polishouders waarschijnlijk in een lastig parket terecht als ze zich realiseren dat hun bezittingen niet langer gedekt zijn.

“Stel je voor dat een bedrijf op dit moment probeert schade aan de infrastructuur in Gaza uit te betalen,” schreef een commentator over de huidige gebeurtenissen.

“Stel je voor dat je dekking biedt voor nucleaire schade,” schreef een ander over hoe de verzekeringssector nooit een nucleaire aanval zou kunnen dekken en overleven.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Deze kinderen ervaren de hel op aarde zodat groene deugmensen een elektrische auto kunnen rijdenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPedofiele priesters hebben ‘eigendomsrecht’ om niet aangeklaagd te worden voor verkrachting van kinderen volgens Hooggerechtshof Louisiana
Volgend artikelNBC News: Biden ‘Bezorgd’ dat Israël Amerika probeert mee te slepen in oorlog met Iran
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Verzekeraars die als hoofdtaak hebben om niet te doen waar ze voor zijn opgericht. Geld heeft ALLES in een neerwaartse spiraal gebracht. Zolang het leven draait om geld, draait alles om strijd, gaan we nooit samenwerken en nooit echt iets leren. Geld is de brandstof van het kwaad.

  2. De elite speelt het spel goed; laten jou aan de frontline alles kapot en dood schieten en zitten zelf in de meest luxe bunkers.
    Trouwens, die 3e wereld oorlog begint in de 3e week van november as. Het eerste schot wordt (traditioneel) gelost door Duitsland…..

  3. Airbnb gaat de voorwaarden m.i.v. 06.06.2024 (66/ 2 + 4 = 6 > 666) veranderen, want op die dag worden diverse portalen geopend, vindt activering plaats van leylijnen op aarde & komt een nieuwe golf plasma-energie van de zon onze kant op.

    Mijn stokpaardje, de meestergetallen: op 29.08.1966 (2 + 9 = 11) gaven The Beatles hun laatste liveconcert. En is het waar dat Paul McCartney op 09.11.1966 bij een verkeersongeluk is overleden?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in