Pixabay

Ik krijg vragen over het Israëlisch-Palestijns conflict, dat de aandacht lijkt af te leiden van het conflict tussen Oekraïne en Rusland. Mensen, en daarmee bedoel ik mensen die opletten, vragen zich af waarom de Palestijnen Israël op deze manier zouden aanvallen, omdat het Netanyahu een excuus geeft om de overgebleven stukjes Palestina in te pikken en de Gazastrook te vernietigen, waardoor de tweestatenoplossing door verovering van tafel wordt geveegd. Wie kan Israël de schuld geven nadat Palestijnen Israëli’s hebben gedood en gijzelaars hebben genomen? schrijft Paul Craig Roberts.

Ik heb de officiële verklaring van Palestijns verraad gehoord, maar ik heb geen verklaring voor de aanval. Het lijkt erop dat het meer dan verraad zou moeten zijn. Ik ben het met de lezers eens dat het vreemd lijkt dat Hamas dit doet, omdat het Israël in de kaart speelt. Ik ben het er ook mee eens dat er nog iets vreemds aan de aanval is. Hoe kwamen drones en zoveel raketten, naar verluidt uit Iran en volgens sommigen uit Oekraïne, in de Gazastrook, en hoe kwamen de Hamas-aanvallers in Israël?

De Hamas-aanval heeft iets weg van 9/11. Net zoals elk aspect van de Amerikaanse nationale veiligheidsstaat op 11 september 2001 tegelijkertijd faalde, faalde ook het veiligheidssysteem van Israël, inclusief de Iron Dome die de VS voor Israël bouwden. Mysterieus genoeg kwamen de Hamas-strijders Israël binnen over de grond, door de lucht en over zee zonder ontdekt te worden. Vreemd genoeg kwamen grote hoeveelheden wapens Palestina binnen via Israël zonder ontdekt te worden. Dit is te veel een makkelijke mislukking om geloofwaardig te zijn. Het zal interessant zijn om te zien of er iemand in Israël verantwoordelijk wordt gehouden voor het totale falen van de veiligheid. In de VS werd niemand verantwoordelijk gehouden voor de falende beveiliging op 11 september, wat ons veel had moeten vertellen.

  Het Israëlische leger is geen professioneel leger; zijn grondinvallen lijken op aanvallen van Daesh

Omdat we het niet weten, kunnen we alleen maar speculeren. We hebben een motief. Israël kan nu de rest van Palestina inpikken. Een ander motief zou kunnen zijn dat Israël het conflict kan uitbreiden tot een bredere oorlog en er deze keer in slaagt om de watervoorraden van Zuid-Libanon in te pikken. Het zou nog smeriger kunnen worden met Israëlische acties tegen Syrië en Iran. De olieprijzen zouden de pan uit kunnen rijzen en de wereld kunnen ontwrichten. Een zegevierende oorlog en het einde van het Palestijnse probleem zou Netanyahu bevrijden van zijn juridische en politieke problemen. Er is veel om over na te denken.

Maar laten we verder gaan met de veiligheidsfout die de aanval mogelijk maakte. Waarom zou Netanyahu Hamas in staat stellen om Israël aan te vallen door de veiligheid van Israël te beperken? Het lijkt een onzinnige suggestie, maar dat is het niet, want het creëert de voorwaarden waaronder Israël alles wat er nog over is van Palestina kan opslokken, net zoals 9/11 de voorwaarden creëerde voor de neoconservatieven om de oorlogen te beginnen die ze gepland hadden in het Midden-Oosten.

De moeilijke vraag is waarom de Palestijnen hun eigen vernietiging zouden bewerkstelligen door Israël aan te vallen als Hamas geen vooruitzicht heeft om Israël te verslaan? Nogmaals, we kunnen alleen maar speculeren. Het zou een Israëlische operatie van begin tot eind kunnen zijn. Israël infiltreert in Hamas, net zoals de FBI infiltreert in Trump-aanhangers en patriottische groepen die nu binnenlandse terroristen worden genoemd. De Israëlische agenten spelen in op Israëls mishandeling van de Palestijnen. Netanyahu helpt hen een handje door de heilige moskee op te blazen. De agenten bedenken een aanvalsplan dat mogelijk wordt gemaakt met wapens uit Iran en apparaten uit Iran om de Israëlische beveiliging te storen. Ze doen dit voorzichtig, vertrouwend op de decennia van woede en pijn en het vooruitzicht van bevrijding uit onmacht om de reden van Hamas te verdringen.

  Zal een Zuid-Afrikaanse overwinning de genocide in Gaza stoppen?

Ik zeg niet dat deze speculaties volstaan als verklaring. Maar het zou me niet verbazen als deze speculaties, als ze onderzocht worden, dichter bij de waarheid blijken te liggen dan welk officieel narratief ook naar voren komt.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Met deze nieuwste psy-op die IEDEREEN op het verkeerde been zet, is het belangrijker dan ooit dat we ons hoofd erbij houden en ons afvragen: “Wat is er ECHT gebeurd?”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGlobalisten openen tweede front in Derde Wereldoorlog: Aanval op Israël activeert ‘zero hour’ over de hele wereld, en het Westen is er niet immuun voor
Volgend artikelBill Gates over “heel, heel duur oud en ziek”: Inspanningen voor meer euthanasie in het Westen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

  • idd vele bronnen spreken er al over dat van Hamas e.d. tis allemaal te toevallig ala 9-11, Harbour Ww2, Sadam ‘bewijzen’, en veel veel meer in het midden Oosten en bepaalde landen in Europa waar bv veel Moslims wonen en Ukraine enz enz enz, ow MH17.

   Maar met al dat weet je dat ze blijven liegen, tell the lie big enough and keep repeating it, dus blijft het nog vele jaren ellende, immers alleen 9-11 al, we zijn 22 jaar verder en de echte schuldigen en het echte verhaal nog steeds niet officieel in het nieuws e.d. en dus die machine van het SSysteem wint en wint en wint en wint en blijft winnen, omdat ze het SSysteem zijn, en ja wellicht met zeg 7 jaar begint er echt schade te komen in dat SSysteem, mooi denk je dan, maar dan nog zitten we daarna nog eens 10-tig? jaren in vele zooi en dus velen onder ons maken het niet meer mee, bv een eerlijke MSM en regering en NL alleen voor NL enz enz enz en een eerlijke stand voor het volk en regeringen alleen werken voor het volk enz enz.

 1. “Raadselachtig”…??

  NIET als we van een false-flag-attack uitgaan. En, zoals de ziofascisten steeds beweren is dit een soort 9/11?? Nou, dat was ook allemaal in scene gezet door dezelfde ‘dansende’ massamoordenaars, dus ligt het antwoord voor de “Hidden” hand!

  Wat wel raadselachtig is zijn (bron; NOS) de “1500 Hamas strijders” die “gevonden” zouden zijn inside Israel.
  Hoe “vindt” je zomaar 1500 dode strijders van de tegenstander op je eigen terrein? Waar komen die vandaan of, hoe zijn die daar terecht gekomen en hoe zijn ze dan gedood?

 2. Speculaties? Reken er maar op dat het waar is. Je moet gewoon andersom denken dat werkt altijd. Op het schoolplein had je al dit soort intriges en het wordt steeds maar erger naarmate je ouder wordt. Welke leeftijd zou de gezamenlijke wereld nu hebben. Waar past dit gedrag bij? Kinderen van 12 of 13 misschien?

  Nee, 100% mee eens met dit stuk. Er klopt geen donder van. En ja zo pompen ze de energieprijzen op en verrijken die honden zichzelf. Lukte bij Oekraïne ook toch?

  De slachtoffers interesseert ze geen moer. Maar dan zijn het psychopaten voor. En als we nog zo kinds zijn, moet je je ook realiseren dat je psychopaten niet weg kan stemmen. Vastzetten is de enige optie en daar is een beetje goede wil voor nodig. Ook de Jonge ontloopt zijn rechtszaak niet. Als er 1 valt, vallen ze allemaal. Het kan! De Duitsers pakken zelfs nu nog oorlogsmisdadigers op.

  • ja en dan willen wat Amerikanern ff naam vergeten een Rep ala KKK figuur euh grijze, naar Iran en al die olie bedrijven/raffinaderijen daar uitschakelen, want simpel vaste locaties en ze weten waar die zijn… dat gata wellicht ook gebeuren ala de NS2 waar Biden en Nuland aankondigen, nu dus die Rep grijze creep, dus wacht een maand? oid en…

   hopelijk zijn ze die klote Amerikanen (die baddies daar) voor en worden die…? maar zie je dat gebeuren? ik nog niet, of Ome Putin moet ze een cadeautje sturen op hun grondgebied in de US, maar zover is het nog niet, wellicht later dit jaar of bijna zeker 2024 zo het er nu voor staat, het wordt een shitzooi en hopelijk breid dat niet uit, echter Rutte sponsord met ons geld Ukrain, the US, IsraHell enz enz enz. Hangt zelfs de vlag uit voor Israhell, terwijl die nu burgers en complete flats naar beneden haalt en meer… reken zeg 1000 ‘jews’ maar zeker 3000 Palestijnen en meeste burgers/kids e.d. maar ach das niet erg vinden ze, ze vinden ook dat bv 1.000 Jews dood gelijk staat aan 10.000 Amerikanen! echt waar, nou hoeveel Europeanen mogen dan opgeofferd worden? en ow, ze zeggen zelfs, stuur de Palestijnen maar naar Europa, het is allemaal zo doorzichtig… maar je mag er weinig over zeggen anders ben je wellicht een antisemietje lol, pfff kijk ik heb niks met de ISlam oid, maar al die onschuldige mensen wel, net als in Oeki land, maar zegt Rutte, het is onze oorlog, dat maakt hij wel ff voor ons uit, het is niet en nooit onze oorlog, althans niet mijne.

 3. Ondertussen is het wel duidelijk dat de twee staten oplossing geen oplossing kan zijn. Het Zionistisch project heeft op alle fronten gefaald en is contraproductief voor de wereldgemeenschap. Ofwel passen de kolonisten zich aan de plaatselijke realiteit ofwel verhuizen ze vanwaar ze zijn gekomen. Een eenstaat oplossing dringt zich op.

 4. Begin bij de Balfour Verklaring, en het waarom er van. Dan snap je het waarom de staat van Israel was opgericht in het midden van die Semitische regio. Hint: poen en olie controle. Extrapoleer dit naar Iran en al zijn technologie en de mogelijkheid dat het ook bij de BRICS gaat. Israel gaat steeds harder achteruit. Het is al lange tijd bekend dat de 3e WW gaat fikken in het midden oosten, in Iran. Ik heb nog geen expert gelezen die de Balfour Verklaring bij de hoorns pakt. (Zelfs Joden die ken zeggen dat deze Balfour een grote fout was.)

  • Ja, wij staan allemaal op de lijsten van de Staatsveiligheid en onder verhoogd toezicht. Binnenkort een “onthullend” programma op de VRT van een reportage gemaakt door een anonieme infiltrant om de verontwaardiging uit te smeren van dit extremistisch clubje. Bijna werktuigelijk zal justitie een onderzoek openen om onder grote mediabelanstelling een proces te voeren.

 5. wat er ook van komt..de kaarten liggen Definitief op tafel..het eindspel is ingezet..voor hoelang weten we niet maar de feiten zijn daar..en de geografie zal ook daar en hier beslissend zijn..ik vrees dat het water te diep zal zijn voor dat klein Monsterlandje…

 6. De palestijnen zijn vrij dom en fanatieke islam gelovers en de joden zijn slimmer en sluw, en eigenlijk mag ik ze geen van beiden, en het is, net als in de Oekraine, ook niet mijn oorlog, ze zoeken het maar uit, helaas zal het mij weer wel geld gaan kosten wat de roverheid via belastingen van mij gaat roven.

 7. Da vakzijkers, jakkerjekkers, of hoe je die bende staats-imbecielen ook wil noemen die onze woede moeten inventariseren, zullen ons ook vermoedelijk wel indelen bij staatsvijanden, terroristische groeperingen, oorlogshitsers.

  Tsja……..de waarheid mág gezegd worden……..maar uiteraard alleen maar door de landverraders in dienst van één van ’s werelds grootste en vuilste hoerenkasten……..het WEF.

  Weet je waar ik van kotsen moet? Het dedain van dat groepje geilneven, wat zijn levensvreugde ontleend aan het bloed van kinderen en bergen cocaïne.

  Om maar een voorbeeldje te geven vanuit een ander grootschalig blok smerigheid , het feit dat die onverwoestbare strengen in de aderen van gevaccineerden straks worden toegeschreven aan een schimmel pandemie…… want aan de vaccins kán het natuurlijk niet liggen……..en ze komen er godbetert nog mee weg ook.

  Die verregaande waanzin die overal regeert…….denkt dat tuig nou écht dat iederéén doof en blind is?……. vermoedelijk wel.

  Projectieve identificatie heet dat in de psychologie……..maar om dat te begrijpen is introspectie nodig, welk vermogen die psychopaten ten enen male volledig ontbreekt…….dus zullen ze alles aanvallen wat ze als bedreigend ervaren, en dat is alles wat ze zélf creëren.

  Als we hier van af willen zullen we massaal op moeten staan, en dan bedoel ik ook massaal…….en niet alleen dat ploegje van hier.

  En dat wil maar niet van de grond af komen.

 8. Hoe kan het, laten we zo beginnen, dat het land met de beste veiligheid dienst ter wereld dit zo gezegd niet hebben zien aankomen, en ja van waar komen die wapens waarvan israel dan niets van geweten zou hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in