Toronto, een bruisende metropool, floreert als een van de epicentra van technologische vooruitgang in Noord-Amerika. Toch is er, zoals in alle technologiesteden met een steeds toenemende interconnectiviteit dankzij de voortdurende 5G-revolutie, toenemende bezorgdheid over mogelijke gezondheidsrisico’s in verband met radiofrequente (RF) straling, schrijft 2ndsmartestguyintheworld.

Onderzoek van Toronto’s RF-landschap

Met behulp van de Trifield Meter – een apparaat dat ontworpen is om RF-straling te meten – werden de RF-niveaus in verschillende wijken van Toronto onderzocht.

Voor de context: veiligheidsnormen geven aan dat metingen tussen 0,2 mW/m2 en 1 mW/m2 als “veilig” worden beschouwd. De bevindingen waren zowel onthullend als zeer alarmerend:

 1. Stadskern: In het hart van Toronto schommelden de metingen constant boven de 20 mW/m2, een toename van 20 keer de veilige bovengrens.
 2. Buitenwijken van de stadskern: Eenmaal buiten de dichte stadskern dalen de metingen dichter naar veilige niveaus, hoewel ze nog steeds hoog zijn met ongeveer 1,0-8 mW/m2.
 3. Nabijheid van zendmasten: in de buurt van gebouwen met zendmasten voor mobiele telefonie schoten de metingen omhoog naar een verbazingwekkende 20 W/m2 – 20.000 keer het voorgestelde lage veilige niveau!
 4. Binnen gebouwen: gebouwen met zendmasten voor mobiele telefonie gaven uiteenlopende waarden te zien, variërend van 2 mW/m2 tot maar liefst 20 mW/m2; dus zelfs de laagste waarde was het dubbele van de veilige bovengrens.

Wat kan er gedaan worden aan deze buitensporige, kankerverwekkende RF-straling en de enorme aantallen turbokankers die veroorzaakt worden door de COVID-19 trage dodelijke biowapen “vaccinaties”?

In het verleden hebben studies ernstige gezondheidsrisico’s aan het licht gebracht in verband met langdurige blootstelling aan hoge RF-stralingsniveaus. Een studie van Eger et al. in Duitsland ontdekte bijvoorbeeld dat mensen die binnen 400 meter van zendmasten woonden meer dan drie keer het normale percentage van bepaalde kankers hadden. Ook een Israëlische studie (Wolf en Wolf) meldde een bijna viervoudige toename van het kankerrisico voor mensen die binnen 350 meter van een RF-mast woonden.

De implicatie van 5G

5G-technologie maakt gebruik van golven met een hogere frequentie die een snellere gegevensoverdracht beloven, maar ook meer masten nodig maken vanwege de kortere golflengte en dus een korter bereik van het signaal. Dit betekent meer potentiële blootstellingspunten, vooral in stedelijke gebieden zoals Toronto. Onze metingen van het Trifield Meter-experiment lijken deze bezorgdheid te onderstrepen, met enorm verhoogde RF-stralingsniveaus in de stadskern en in de buurt van mobiele zendmasten.

Een balans tussen vooruitgang en gezondheid

Hoewel 5G een mooiere, snellere en meer verbonden toekomst belooft, kunnen de potentiële gezondheidsrisico’s niet overschat worden. Het dichte RF-landschap van Toronto, zoals blijkt uit de metingen van de Trifield Meter, suggereert dat we aan de vooravond staan van een ramp voor de volksgezondheid.

Stadsplanners, overheden, telecommunicatiebedrijven en inwoners moeten samenkomen om de gevolgen beter te begrijpen en evenwichtige oplossingen te zoeken. We moeten ons afvragen: is de prijs van snellere data het waard om onze gezondheid in gevaar te brengen door onszelf bloot te stellen aan een enorm hoger risico om binnen een paar jaar na voortdurende blootstelling aan kanker te sterven?

Vergeet niet dat 5G stiekem werd uitgerold tijdens het tweede kwartaal van 2020, toen de bevolking van de meeste landen in lockdown waren.

In het licht van de groeiende bezorgdheid over de toename van kanker veroorzakende RF-straling, is er misschien een sprankje hoop door een onverwacht combinatieprophylaxeprotocol: twee stoffen die traditioneel geassocieerd worden met antiparasitaire behandelingen, Fenbendazol en Ivermectine, hebben onlangs veel aandacht gekregen als potentiële antikankermiddelen.

Fenbendazol en Ivermectine nader bekeken

Fenbendazol, dat voornamelijk gebruikt wordt als ontwormingsmiddel voor dieren, heeft de interesse gewekt door talrijke anekdotische meldingen van de antikankereffecten bij mensen. Hoewel de mechanismen niet volledig worden begrepen, suggereren voorlopige in vivo dierstudies dat fenbendazol de groei van tumorcellen zou kunnen remmen en zelfs apoptose in kankercellen zou kunnen induceren (Gao, Dang en Watson).

Ivermectine, een ander antiparasitair geneesmiddel, is ook in de schijnwerpers komen te staan. Naast het conventionele gebruik ervan, heeft het in bepaalde in vitro onderzoeken aangetoond dat het de proliferatie van kankercellen kan remmen (Juarez, Schcolnik-Cabrere en Dueñas-Gonzalez.

Zoals deze Substack al eerder aangaf, hebben deze twee goedkope herbewerkte wondermedicijnen veel wetenschappelijke ondersteuning met betrekking tot (turbo)kankers:

Gezien deze intrigerende bevindingen, kunnen we niet anders dan ons afvragen: zouden deze stoffen ons schild kunnen zijn tegen de ’turbokankers’ die mogelijk gekatalyseerd worden door de alomtegenwoordige 5G-straling?

Profylactisch gebruik: Een onsje preventie

Gebaseerd op de uitgebreide literatuur over de antikankereigenschappen van Fenbendazol en Ivermectine, lijkt het profylactische gebruik van deze stoffen een potentieel baanbrekende aanpak voor kankerpreventie te zijn.

Als we rekening houden met de groeiende hoeveelheid experimenteel en anekdotisch bewijsmateriaal dat wijst op het kankerbestrijdende potentieel van deze verbindingen, zou het gebruik ervan als preventieve maatregel een baanbrekende strategie kunnen zijn om de gezondheidsrisico’s te beperken die gepaard gaan met een verhoogde blootstelling aan RF-straling.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

5G DOSSIER

Prof. Edinger: Prikken, Grafeen en 5G – hoe we onszelf kunnen beschermen en vaccinatieschade kunnen beperkenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Vraag je me serieus naar Palestijnse burgers?”: Voormalig Israëlische premier Naftali Bennett barst in woede uit tijdens live interview
Volgend artikelDit alles en de wereldoorlog ook
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

34 REACTIES

 1. Muizenproeven laten zien dat die arme diertjes na t injecteren van slangengif, binnen 72 uur hersentumoren ontwikkelen. Slangengif en covidvaccin gaan door hersenbloedbarriere, na t geven van nicotine zijn binnen 72 uur de tumoren veel kleiner of weg!! Harvard studie 2015 of 16 over de vraag of nicotine verslavend is of niet..studie is gedaan met tabak met 600 legale chemische toevoegingen en schone tabak….het pushen van regeringen om tabak te verbieden komt hierdoor in een ander licht te staan..zoek een schone, dat is zonder toevoegingen, nicotine pleistermerk en sla een voorraad in..voor de rokers…zelf kweken, american spirit, pueblo, apache…dat zijn tabakmerken waar geen toevoegingen in zitten..
  Dr Ardis heeft t hier veel over en hij is geen roker..Dr Zelenko zat ook in die groep artsen die t covid/slangengif verhaal steunde.
  Best wel interessant om even in te duiken.

  • Ik ben nu 6 maanden gestopt met sigaretten roken en deze keer lukt het mij prima.
   Motivatie is echter anders; De Marlboro sigaretten gingen opeens vonken als je ze in de brand had. Als een sterretje maar dan heel liche vonken.
   Ik heb 30 jaar gerookt maar de laatste maanden had ik steeds meer van die sigaretten per pakje. Ik ken geen tabak waar de vonken vanaf komen.
   Het betreft hier ook een staats gecontroleerd artikel dus ik sla over.
   Houd het nu op eerlijk gekweekte wiet, maar tabak kweken zou ik wel eens willen doen.
   Dat is toch gewoon legaal?

    • Ik heb diezelfde zaadleverancier..volgende lente ga ik zaaien. Eerst even inlezen en een oud eiken whiskeyvat om te rijpen, schijnt lekker te zijn voor tabak..een mooie oude rookstoel zou tof zijn, voor t gevoel. Jammer dat frontnieuws geen papieren druk heeft, zou t helemaal authentiek zijn. Zelfgekweekt sigaartje in rookstoel met krantje.

      • Mijn opa had een moestuin met een rij tabaksplanten. Ik ga ze in een kas en koude grond zetten. Misschien opkweken vanuit zaad met lamp maar t zijn 1 jarige makkelijke planten dus lekker in tuin of balkon.

       • Ga eens kijken in het tabaksmuseum in Amerongen. Daar kweken ze ook tabak. Niet veel maar het staat er wel. Ik fiets er elk jaar wel een paar keer langs. Volgens mij is tabak kweken niet zo moeilijk.

    • Wikihow – Deel 4 – Punt 3
     `Rijp je tabak in omstandigheden zoals die van het droogproces. Commerciële tabak wordt meestal 1 jaar of meer gerijpt maar als je het zelf doet kan het wel 5 of 6 jaar duren.

     Tabak rijpt niet goed als de temperatuur en vochtigheidsgraad niet perfect zijn. Als de tabak te droog is dan rijpt het niet, als het te nat is dan gaat het rotten. Helaas is het heel moeilijk om te zeggen wat de goede temperatuur en vochtigheidsgraad is. Om dit precies goed te krijgen moet je experimenteren.

     Houd je bladeren goed in de gaten tijdens het rijpingsproces. Zorg dat ze vochtig genoeg blijven, maar wel vrij zijn van rot. Rijpen is geen exacte wetenschap en er zullen soms aanpassingen nodig zijn.

     Je tabak rijpen is optioneel maar ongerijpte tabak is vaak erg ruw en heeft vaak geen goede smaak.´

     Er komt toch nog iets meer bij kijken, zo te lezen.. Zoiets als met goede wijn / kaas..

   • Even de wet er op na lezen..voor eigen gebruik is t waarschijnlijk geen probleem.. T is een accijns product dus dat willen ze minimaliseren, net als zelf stoken of brouwen.

   • Vroeger stopte ze buskruit in t papier van sigaretten, opeens mocht dat niet meer en werd t een brandstopper, nu blijkbaar weer buskruit of nog erger , nano aluminium, wat me niks zou verbazen..nano aluminium is extreem explosief en giftig..

   • Dit jaar zelf tabaksplanten gekweekt. Een oude tabak soort die vroeger gewoon in Nederland werd gekweekt en je soms verwilderd tegenkomt. Groeit goed ook op arme grond. Zelf drogen en verwerken alles op YT terug te vinden. Pure Tabacco Nicotine Hollandia. 1 plant geeft al zoveel blad voor maanden rookplezier. Voor een paar euro duizenden zaadjes…

    • Tof, jaren geleden een keer zaad gekregen van iemand die archeoloog is. Zaad waren de kinderen of kleinkinderen van zaad wat ze uit een heel oud graf hadden gehaald, men kan altijd tijd vinden in het bardo om tabak te kweken blijkbaar, de planten waren mooi, de tabak was niet te pruimen of roken.
     Grafrooftabakszaad zit niet een zegen op denk ik.

    • Het is me 1 keer gelukt, jaar of vier geleden. Sindsdien komt het gewoon niet op… Waar heb je die zaden besteld?
     Ik rook zelf niet meer, maar het zou handig wezen te hebben in de moestuin. Vorige keer had een rokende vriend geen geld meer. Hij keek nogal vies de eerste keer dat ie een biologisch gekweekte sigaret draaide. Week later vroeg ie mijn hele voorraad.
     Als het oorlog wordt is het trouwens goed om date te kunnen ruilen.

 2. 5g kent onder meer een hogere data-dichtheid door een geconcentreerd RF-veld tijdens gebruik.

  De weergegeven data door een generiek meetsysteem activeert het richtveld vermoedelijk niet en zou daardoor te lage waarden kunnen weergeven…zo is het vermoeden.

 3. Terwijl iedereen in lockdown zat tijden de langdurige COVID periode werd 5G overal ongemerkt geïmplementeerd.
  Ik vraag me af hoeveel mensen nog in leven en in goede gezondheid zullen zijn 5 jaar na de zogenaamde pandémie .
  Dan zal pas beginnen duidelijk worden hoeveel schade de mRNA injecties en de 5G uitrol aanricht.

  • Sep 10, 2020
   Wit-Russische president Loekasjenko zegt dat het IMF een miljard USD smeergeld aanbood om Covid-19 lockdown op te leggen
   Nu zien we een andere dimensie aan de Duitse druk om de Wit-Russische president Loekasjenko te verwijderen!

   Armstrong Economics –

   De Wit-Russische president Aleksandr Loekasjenko zei in Augustus 2020 via de Belarusian Telegraph Agency, BelTA., Dat de Wereldbank en het IMF hem $ 940 miljoen aan smeergeld aanboden in de vorm van “Covid Relief Aid”. In ruil voor $ 940 miljoen USD eisten de Wereldbank en het IMF dat de president van Wit-Rusland:

   • zijn volk ‘extreme lockdown’ oplegt
   • hen dwingt maskers te dragen
   • zeer strikte avondklok oplegt
   • een politiestaat oplegt
   • de economie doet instorten

   De Wit-Russische president Aleksandr Loekasjenko sloeg het aanbod af en verklaarde dat hij een dergelijk aanbod niet kon aanvaarden en zijn volk boven de behoeften van het IMF en de Wereldbank zou stellen. Dit feit kan worden geverifieerd met behulp van de meeste zoekmachines.
   Nu proberen het IMF en de Wereldbank falende luchtvaartmaatschappijen te redden met miljarden dollars, en in ruil daarvoor dwingen ze de CEO’s van luchtvaartmaatschappijen om zeer strikt beleid te implementeren, zoals gedwongen gezichtsmaskerafdekkingen voor iedereen, inclusief kleine kinderen, wier gezondheid zal lijden als gevolg van dit beleid.
   En als het waar is voor Wit-Rusland, dan is het waar voor de rest van de wereld. Het IMF en de Wereldbank willen elke grote economie laten crashen met de bedoeling de infrastructuur van elk land tegen zware korting op te kopen

   https://web.archive.org/web/20201111233038/https://fort-russ.com/2020/09/belarusian-president-lukashenko-says-imf-offered-a-billion-usd-bribe-to-impose-covid-19-lockdown/

 4. Dan nogmaals deze:
  Kijk op de 5g uitrol kaart van Ookla, en zie voor jezelf dat Rusland geen 5G uitrol heeft. Vraag je dan af waarom niet.

  Hier is de kaart weer een keer:
  Je ziet er 2 staan in het hele Rusland.
  En kijk dan in je eigen buurt hoeveel er staan.

 5. Er gebeuren steeds vreemdere dingen.
  ‘S Nachts eindeloos laag overvliegende zware vliegtuigen (bij dag al eens gezien dat ze geen nummer dragen).
  En ik waak als een pitbull dat er te dicht bij ons geen witte kastjes geplaatst worden.

  En dan nu:
  Deze week moest ik na jaren iets van de laptop hebben.
  Met slecht bereik met een smartphone (abonnement alleen 4g en lager!) verbonden voor overdracht.
  Gaat die enge spyphone ineens aangeven dat ik gratis 5G ontvang en dat het apparaat (terwijl ik alles blokkeer!) voor “noodzakelijke bla bla” continu ongevraagd verbindingen gaat maken.

  Dit rotding heeft al huisarrest, ligt verder in een dikke kluis….nu ook maar de chip eruit en de batterij leeg laten lopen. Ik weet dat de ratten mij in de gaten houden, maar ruim rondom ons geen antennes en geen smartdingen.

  Het wordt tijd de 2 netwerken van onze hel te verwoesten. 2-3-4-5 G en electra.

 6. Vroeger werd er nog wel eens onderzoek gedaan naar 1g, 2,g en 3g. Sindsdien hoor je niet veel meer over onderzoek naar de gezondheid van burgers wegens de aanleg van 4g of 5g masten. Zijn we zo diep gezakt? I.p.v. over Ivermectine te praten als reactie op ziekmakende masten, moeten we gewoon die 5g uitschakelen. Dan leven we weer lang en gelukkig. We moeten ieder op ons eigen manier een luis in de pels zijn. Met vrienden en buren over deze onderwerpen praten, overheden aanschrijven. Artikelen blijven schrijven. Elke beetjes helpen.

  • Och, een luis in de pels hoef je niet te zijn, en ben je ook niet als je gewoon je eigen gezondheid bewaakt. Een luis is per definitie een irritatie aan iets dat goed is, en 5G is niet goed. Maar ik vrees dat veel te veel mensen onverschillig zijn tov de gezondheidsgevaren van 5G; het zal wel loslopen, zeggen ze. Of het zal me tijd wel duure. Ik hoor er zelf nooit iemand over praten, en toch zie je overal kanker om je heen. Als je er over begint, dan kijken ze je aan met een domme blik.

 7. zou het gebruik ervan als preventieve maatregel een baanbrekende strategie kunnen zijn om de gezondheidsrisico’s te beperken die gepaard gaan met een verhoogde blootstelling aan RF-straling.

  dus wij moeten als mens preventief slikken zodat ze verder kunnen gaan met de straling?
  nee opzouten met die zendmasten.

  pleur alles weg wat data verstuurt , simpel en effectief.

 8. @salvar
  Hoe heb jij dan nu je data hier neer gezet ? 🤨
  Ik leef hier met groen om mij heen , zie gekke dingen met insecten die zich vreemd. gedragen.
  Ook een duidelijke afname van soorten .
  Veel libelle’s normaal hier, vlinders bekand weinig gezien
  Raar gedrag van bromvliegen die op een klein stukje grond met veel agressie niet toestonden dat andere insecten over zijn plekje liepen . (heen en weer lopend te verdedigen, opvallend gedrag )
  Hommels nauwelijks nog hier .
  Altijd voeder silo’s in de boom hele jaar door , altijd veel vogels, nu geen aandacht meer.
  De heggemussen zijn verdwenen .
  De altijd aanwezige merels … verdwenen .
  Kolonie kouwtjes ik zie nog hoor ze niet meer .
  Altijd slaande ruzie met de roeken .
  De tuin vogels hadden daar geen last van normaal gesproken .
  Zombies op de fiets met mobiel, en in de winkels met mobiel altijd standaard paraat daar sterft het van . Stom betaal gedrag met de debiele foon.
  Kan nog wel even doorgaan , er is een gedrags kentering gaande op grote schaal !

 9. Is er een online kaart voor stralingsniveaus?
  Zulke artikelen zijn prima, maar er is zo ongelooflijk veel mis in de wereld dat je bands on info moet hebben. Zo van. Jij woont in Rotterdam, stralingsniveau 2 mW per vierkante meter neef Jan…. Dan krijg jij waarschijnlijk prostaatkanker. Dan heb je iets in handen om mensen te raken. Toronto pfff ver van mijn bed show

 10. I’ve suffered from the effect of EMP, [ElectroMagnetic Pollution] for the past 69 years.
  I didn’t know why my health-life changed drastically when I was around TEN years old.
  I recently read a book called, ”The Invisible Rainbow” by Arthur Firstenberg, which finally explained it. That was when the USA switched on the most powerful radar scanners ever, not far from where I lived in Suffolk, UK.
  They were switched off some years ago, but their place has been taken by thousand of other wireless transmissions, both on earth and from space.
  The effect is constant tiredness, with aches and pains all over, day and night, but worse in daylight hours. It may be the actual cause of ”Chronic Fatigue Syndrome” [‘syndrome’ being a word used by doctors who don’t have a clue what the cause is!]
  If your aches and pains and tiredness is worse during daylight hours, then it’s almost certainly caused by EMP.
  EMP is more concentrated during daylight hours due to compression of the ionosphere by the solar wind.
  5G radiation will cause the iron molecules in the blood to explode, especially in the lungs, resulting in lung damage, that may be falsely attributed to some other cause, like a virus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in