Het leek alsof het gisteren nog was dat iedereen, overal mensen vertelde dat ze zich moesten laten boosteren, niet één keer, maar twee keer en verder! 5 prikken, boost away baby! schrijft Peter Imanuelsen.

Maar het lijkt erop dat Noorwegen plotseling niet meer zo enthousiast is over boosters.

Hoewel iedereen tussen 18 en 64 jaar een 4e booster kan krijgen, wil noch de regering noch het Noorse gezondheidsinstituut een algemene aanbeveling doen voor het nemen van boosters. Huh. Ik vraag me af waarom?

Een heleboel gezondheidsdeskundigen en artsen in Noorwegen zeggen nu dat ze vinden dat jongere volwassenen de boosters niet moeten nemen, één arts zei zelfs dat hij ze zelf niet zal nemen!

“Nee, ik doe het niet. Ik heb onlangs covid-19 gehad, maar ik zou deze booster toch niet hebben genomen,” zei Einar Sagberg, senior arts infectieziekten in Drammen.

Andere hooggeplaatste artsen in Noorwegen waarschuwen dat vooral jonge mensen echt twee keer moeten nadenken voordat ze de booster nemen.

“Vooral de jongsten moeten mogelijke bijwerkingen afwegen tegen de voordelen van deze dosis,” zegt Ingrid Bjerring, hoofdarts bij de gemeente Lier. Zelf is ze ook niet van plan de booster te nemen!

Miert Lindboe, hoofdarts van de gemeente Oslo, blijkt de booster ook niet te nemen.

“Als gezonde 42-jarige zal ik het niet nemen, maar ik begrijp het als individuen behoefte hebben aan de booster,” zei hij.

Het Noorse Gezondheidsinstituut beveelt NIET aan dat iedereen de boosters neemt.

Hier komt iets wat me echt verbaasde, ik had niet gedacht dat ik de beste gezondheidsdeskundigen in Noorwegen zoiets zou zien zeggen. Vergeet niet dat het onderstaande citaat afkomstig is van de afdelingsdirecteur van het Noorse Instituut voor Volksgezondheid.

  33-Jarige "volledig gevaccineerde" man drijft de spot met "anti-vaxxers" en noemt hen "idioten" en "debielen" - binnen 3 maanden dood na zijn experimentele inenting

“We hebben niet voldoende bewijs gevonden om aan te bevelen dat dit deel van de bevolking nu een nieuwe dosis moet nemen… Elk vaccin brengt het risico op bijwerkingen met zich mee. Is het dan verantwoord om dit aan te bieden, terwijl we weten dat het individuele gezondheidsvoordeel van een booster waarschijnlijk gering is?

Dit is een van de redenen waarom wij hebben gezegd dat niet iedereen een nieuwe dosis moet nemen, maar dat het aan het individu zelf is. Zoals gezegd moet iedereen zich bewust zijn van het risico op bijwerkingen. Sommigen kunnen lastiger en ernstiger bijwerkingen ondervinden, maar de meeste bijwerkingen zijn tijdelijk en gaan na een paar dagen vanzelf over,” – aldus Are Stuwitz Berg van het Noorse Instituut voor Volksgezondheid.

WOW. Gewoon WOW.

Weet je nog dat een paar maanden geleden mensen voor gekke samenzweringstheoretici werden uitgemaakt omdat ze de booster niet wilden nemen? Blijkt dat veel Noorse top-artsen nu “complottheoretici” zijn….

Ikzelf had onlangs een afspraak met een van de absolute topcardiologen in Noorwegen voor een hartcontrole nadat ik wat hartkloppingen had gehad. Hij vertelde me dat zowel covid als de “je weet wel wat” hartproblemen kunnen veroorzaken. Dit zeg ik niet. Ik vertel u alleen wat deze top-hartarts in Noorwegen mij vertelde. Gelukkig was bij mij alles goed!

Wat ze eigenlijk zeggen is dat jongere mensen echt twee keer moeten nadenken voordat ze de booster nemen. Waarom is dit niet allemaal in het nieuws?

Een vaccinonderzoeker van de Universiteit van Oslo zegt dat er geen reden is om gezonde mensen voor een vierde keer te vaccineren.

  Dat is gewoon stom

Dit is groot nieuws. Het zou eigenlijk allemaal in het nieuws moeten zijn dat Noorwegen en Noorse artsen dit zeggen. De vraag is waarom het geen groter nieuws is.

Maar het is niet alleen Noorwegen.

In Denemarken hebben ze besloten om überhaupt geen boosters te geven aan mensen onder de 50, behalve als ze gezondheidsproblemen hebben of aandoeningen waarbij covid een gezondheidsrisico vormt.

We zien nu dus dat top-artsen samenzweringstheoretici worden, die de absoluut veilige en effectieve vaccinatiebooster niet zelf willen nemen!

Om de een of andere reden lijkt het alsof Noorse artsen bereid zijn te praten over dingen waar niemand anders echt over wil praten. Nog niet zo lang geleden waren het bijvoorbeeld Noorse artsen die alarm sloegen over een mysterieuze toename van het aantal patiënten en van het aantal sterfgevallen. Mijn hele onderzoek daarnaar kunt u hier lezen.

Ik betwijfel of dit groot nieuws zal worden buiten Noorwegen, dus doe alstublieft alles wat u kunt om dit overal te delen!


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

20 feiten over vaccinatie die je dokter je vergat te vertellenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDIED SUDDENLY: Bekijk de première van de schokkende onthulling van het COVID-19 vaccin
Volgend artikelOekraïne vertelt mensen niet in paniek te raken nu WHO waarschuwt voor “levensbedreigende” winter
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. (Miert Lindboe, hoofdarts van de gemeente Oslo, blijkt de booster ook niet te nemen.

  “Als gezonde 42-jarige zal ik het niet nemen, maar ik begrijp het als individuen behoefte hebben aan de booster,” zei hij.)

  Miert Lindboef .. Gelijk opsluiten. Zoveel artsen moeten boeten, voor moord door schuld !! Weg met deze Kwakzalvers. In de middeleeuwen wisten wel raad met deze oplichters..

  • Disco: kan zijn dat hij het een beetje verkapt zegt, dattie zegt dat als je stom genoeg bent om het te nemen, dan is het je eigen schuld. Want er zijn nog steeds zat mensen die ondanks alles gewoon lekker een spuitje willen… vinden ze fijn. Je kan ze niet tegen houden, wat je ook zegt. Dus laat die stomme runderen lekker spuiten. Van mij mogen ze.

    • idd, das bijna net zo erg, shedding, baby’s in de moeder en nadien melk van die moeder en of via andere mensen die zeg erg close zijn met bepaalde mensen.

     ik hoef bv geen vriendin die gegenjecteerd is met die rotzooi, de wereld (mensen op) is er niet beter op geworden helaas en het vertrouwen is volledig gesneuveld, tis als EUissche roulette, je moet net geluk hebben wie je treft, je kan niet uitgaan van de kleur van hun ogen of de welbespraaktheid van hun.

    • Besmetten is van alle tijden… en gezond voor de populatie!
     Altijd al zo geweest, zij het dat bij ziekten die eeuwenlang een continent niet hebben geteisterd, kortstondig een deel van de bevoling wegvagen. De pest en simpele verkoudheden hielden zo huis onder stedelijke middeleeuwers en indianen.

     De spaanse griep daarentegen was de eerste poging van de rockefellers en de rothschilds tot genocide; een voorproefje voor onder meer de holocaust.

     Fritz Haber, een joodse geleerde, hielp ijverig mee in het uitroeien met gifgassen van jonge soldaten. Wat zich nu afspeelt, met Albert Bourla, is weer van hetzelfde pandoer!

     Dat antisemitisme ontstaat bij slachtoffers die de nuance hebben verloren is logisch bij zichtbare hoofdrolspelers die toevallig joodse roots hebben.

     Wat je moet zien is dat hufters en moordenaars in alle bevolkingsgroepen aanwezig zijn.
     Rood, groen of geel, het maakt niet uit bij macht, hebzucht en sociopathie!

 2. onder de vijftig geen boosters omdat het (dodelijke) bijwerkingen kan hebben????
  maar boven de vijftig dan weer geen probleem dat dit probleem zich voordoet????
  hmmmm, lol..
  wat klopt er hier niet??? :p

  • Het ingespoten gif vraagt tijdens het binnendringen naar je leeftijd.
   Ben je net 50 geworden, dan houdt het immuunsysteem van ieder mens het meteen voor gezien en heb je de levensreddende spuit nodig om eerder dood te kunnen gaan. Maar dan word je zieker van cojona dan als je geen spuit of drie spuiten haalt. Of was het andersom?
   Ik weet niet meer precies hoe het zat, maar iets dergelijks vertelde mijn onbetrouwbare basisschoolmeester mij destijds. Later werd hij minister van ongezondheid of zoiets.

 3. Eindelijk, die Vikingen worden nu pas echt wakker en tonen ons de weg. Dit zou HEADLINES moeten zijn op alle kranten ter wereld. FF goed blazen en valt dit duivels kaartenhuis uit mekaar. 30 jaar in voorbereiding.
  Depopulatie, maximale controle, digitale gevangenis, slavernij, transhumanise, neurolink, G5…

 4. Hmmmm, health benefits of a poison jab? None that I’m aware of.
  Side effects? Stimulating some inconsequential anti-body production.
  Effects? Death and injury.

 5. Hopen dat deze goede adviezen om die herhaalprikken vooral niet te gaan halen voor een flinke boost kunnen gaan leiden onder de bevolking.

 6. Ja wij weten het nu ook buiten Noorwegen.
  De boosters zijn nl puur gif!
  In Ontario zegt ern psychiater dat alle niet vaxxinvrije mensen een psychiatrische ziekte hebben en behandeld moeten worden met medicijnen en opsluiting.
  Ze lopen daar dus een eeuw achter tov Noorwegen!

 7. Ik sprak een man op de boerderij, ja ik ga best vaak in gesprek met vreemden…..afijn we kwamen op een bepaald moment op de vaccinaties hij verklaarde; ik ben niet ingeënt……mooi zo jongen zei ik waarom niet dan ? Ja mijn vrouw werkt in het Radboud ziekenhuis op de IC en de hoofdarts aldaar neemt geen vaccins dus ik ook niet en mijn vrouw en kinderen ook niet…..goh zei ik wat goed allemaal en waarom neemt die hoofd IC arts de prik dan niet?
  Omdat hij vindt dat hij geen ongeteste zaken in zich laat spuiten en omdat er geen bijsluiters bij het vaccin zitten… …mooi he?…Die arts beschermt zijn personeel en hun gezinnen das toch al heel wat! Beter iets dan niets…..

  • Deagel.com door 1 persoon opgericht. Toen die overleed hebben ze die statistiek van de website verwijderd. Toen ik hem voor het eerst las bleven er in de USA nog 50.000.000 mensen over van de 350 miljoen toen. Die projecties in de toekomst veranderden nogal regelmatig. Het ging toen nooit viraal en er waren er maar enkelen die de website noemden.

 8. Voordelen van dit “vacccin” en uiteraard de zogenaamde boosters zijn er helemaal niet. Alleen nadelen.
  Langzaamaan worden er dus halfslachtige woorden gebruikt om te waarschuwen en dus de woede van de bevolking niet op te wekken.
  Duidelijk dat je een grandioze sukkel bent als je dit nog niet inziet.
  Ook die leeftijdvermelding slaat nergens op. Dit “vaccin” geeft vroeg of laat gevaarlijke en dodelijke bijwerkingen voor ieder mens, zonder uitzondering.
  Ook ouderen willen graag nog even zo gezond mogelijk doorgaan met leven.

 9. Zie soms toevallig reclame..
  En élke keer ( toeval?)zit er dat infantiele reclameblokje bij om boosters te nemen en voor de zekerheid nog een zelf test.
  Als rivm zegt dat covid zga weg is uit nederland, dan is het al anderhalf jaar weg.

  • Nooit een virusisolaat uit laboratorium geweest. drStefan Lanka, Andrew Kaufman virussen bestaan niet. Rechtszaak in Dtsl gewonnen. De bedenker Louis Pasteur is al 100 jaar geleden volledig debunked en gaf dat ook toe op zijn sterfbed. Het is het terrein. Maar Ken Caldera, We kunnen Pathogenen aan regen toevoegen en op onze vijanden neer laten regenen. Verder Chemtrailing vol met toxines. Kllimaatsverandering wordt niet veroorzaakt door broeikasgassen maar door wolkenvorming. Wetenschappers die daarover een docu op YT zetten worden van MSM verbannen. Chemtrails is Wolkenvorming.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in