Hallo Gareth, ik wist niet zeker of je dit ongewoon zou vinden of dat je vaak e-mails en verhalen zoals het mijne krijgt. Zes leden van mijn directe familie hebben de prik gehad, ondanks mijn waarschuwingen en het delen van info, schrijft Davidicke.com.

Ik weet niet zeker of dit het geval zou zijn geweest als mijn zus niet met een paramedicus was getrouwd die natuurlijk meer weet dan de rest van de wereld! Hoe dan ook, mijn zus kreeg haar dubbele dosis en heeft nu onomkeerbare en uitgebreide leverschade, ze is er zo slecht aan toe dat ze zegt dat ze het huis niet uit kan en thuis moet werken. Ze is ervan overtuigd dat het Long Covid is!

Ze kreeg het ongeveer 6 maanden geleden. Haar man, degene die de hele familie aanzette om het te nemen, blijkt aan verschrikkelijke nachtmerries te lijden sinds zijn, alweer, Long Covid! Mijn jongere broer verloor de volgende dag in één oor volledig zijn gehoor, het andere oor klinkt alsof hij onder water is. Weer een andere infectie.

Mijn moeder, van wie ik dacht dat ik haar had overtuigd en veilig had gehouden door al mijn informatie te delen, had een verschrikkelijk moment van zwakte en werd gedwongen door mijn zeurende zus en al het personeel van haar dokterspraktijk. Ze heeft enorme spijt, dit breekt mijn hart, de anderen, bekommer ik me niet meer om! Hoe dan ook, mijn moeder is aan een kant van haar hoofd kaal geworden, haar haargrens begint nu achter haar oor! Maar natuurlijk wordt het haar van oudere mensen dunner naarmate de tijd verstrijkt! Hmmmm! Ze gelooft dat natuurlijk niet.

De zus van mijn moeder, mijn tante, net zo kaal! Ze ziet er nu uit als een monnik! Vreemd hoe ze allebei dezelfde reactie kregen. Alweer, direct na hun prikken.

En de laatste, mijn neef, de zoon van mijn zus, 22 jaar oud, die nu pijn op de borst heeft en een röntgenfoto moet laten maken, misschien een beetje myocarditis erbij! Geen van hen is gemeld bij het yellow card scheme [Brits systeem voor het verzamelen van informatie over vermoedelijke bijwerkingen van geneesmiddelen, red.], dus alleen al uit één gezin blijkt dat er te weinig wordt gemeld.

Ik heb deze BS [bullshit, red.] al vanaf het begin geroepen. Ik heb in het begin geprobeerd iedereen hiervoor te waarschuwen, maar dat heb ik opgegeven toen hun hele houding was dat ik een wetenschap ontkennende, boomknuffelaar ben die gelooft dat feeënstof en biologische citroenen de remedie zijn voor alles, wat ik natuurlijk niet ben, maar ze zullen en hebben het op de harde manier ontdekt, ondanks dat ze het niet toegeven.

Ik kan alleen mijn eigen huis veilig houden en dat is alles wat ik kan doen, gelukkig zitten mijn man en ik op dezelfde golflengte en zullen we onze dochter veilig houden. Maar om af te ronden, mijn dochter, die sinds haar 9e altijd ongesteld was, heeft de laatste 6 maanden een cyclus gehad die alle kanten op ging, van 28 dagen, 49 dagen, 40 dagen 39 dagen enzovoort en heeft er één helemaal gemist!

Het viel samen met het feit dat haar onderwijsassistent op school haar prik kreeg op precies hetzelfde moment dat dit begon, dus eigenlijk, hoe veilig kan ik haar echt houden!

Hoe dan ook, ga zo door, ik geniet met volle teugen van je podcasts en je vader is geweldig!

Veel liefs


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Heeft u de prik genomen? U loopt een hoog risico op COVIDVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet IPCC Rapport & de Omslag van Covid naar Klimaat
Volgend artikelAmerikaanse CDC toont 12.791 doden en 682.873 gewonden na experimentele COVID-19 injecties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in