Op 7 juli verscheen Matthew Roche live vanuit zijn ziekenhuisbed in ITV’s Good Morning Britain. Hij leed aan Covid, en zijn boodschap aan de mensen was simpel: Ik zei: “Ik ga het vaccin halen, maar ik wil eerst zien wat er gebeurt met de bijwerkingen […] Niemand neemt het zo serieus totdat ze het hebben gehad”, schrijft Kit Knightly.

Zie je? Hij is net als wij! Hij wilde het vaccin niet krijgen, omdat hij zich zorgen maakte over de bijwerkingen, maar toen werd hij ziek!

Begrijp je het? Zie je de subtiele ondertoon?

Als je het vaccin uitstelt, of je zorgen maakt over de bijwerkingen, zul je ernstig ziek worden.

Trouwens, Matthew Roche is acteur. Hij heeft een interessant CV dat u hier kunt lezen.

Naast zijn optreden in de allereerste aflevering van Channel 4’s Naked Attraction, is de heer Roche volledig gekwalificeerd in “Slachtoffers Simulatietraining” en heeft hij deelgenomen aan meerdere trainingsoefeningen voor massa-slachtoffers.

Betekent dit dat het interview in scène is gezet? Of dat hij nooit ziek is geweest?

Kennelijk niet. Zelfs crisis-acteurs worden ziek. Hij kan een echte infectie aan de luchtwegen hebben opgelopen en zou dan naar alle waarschijnlijkheid een nietszeggende PCR-test hebben ondergaan die toevallig positief uitpakte, wat hem natuurlijk onmiddellijk “ziek met covid” zou maken.

Hij kan dan, terwijl hij in zijn ziekbed lag, de aandacht hebben getrokken van een passerende TV-journaalploeg die stopte om hem naar zijn verhaal te vragen, dat toevallig perfect aansloot bij de huidige propaganda.

Wij zouden nooit suggereren dat zoiets onmogelijk is in deze krankzinnige wereld.

  Medische Crisis Verklaring

Het is jammer dat dit interview moeilijk te vinden is sinds Matthew’s ‘dekmantel’ werd verraden, dus bewaar de kopieën die je hebt.

Onlangs kregen we deze video toegestuurd via twitter:

Het toont ‘schoonmakers’ aan het werk in Londen, zogenaamd om een metrostation te ‘ontsmetten’, maar ze zijn niet echt aan het schoonmaken. Ze poseren alleen voor foto’s.

Waarom doen ze dit? Illustraties voor een reclame promo voor ‘Churchill’ schoonmakers? Bewijzen ze zo dat ze aan het werk zijn, terwijl ze dat duidelijk niet doen en het ook niet nodig vinden?

Een andere idiote reden die we ons niet kunnen voorstellen?

Je moet je afvragen – gaat iemand daar ooit echt schoonmaken of wordt de voorstelling voldoende geacht?

Maar misschien is dat een vraag voor het pre-covid tijdperk? Ik bedoel, ze dragen hazmatpakken en houden schoonmaakspullen vast, toch, dus ze ‘helpen’, zoals de voorbijganger in de video zegt. Ze helpen een impressie van de werkelijkheid te creëren. Ze helpen de huidige geloofssystemen te versterken. Laat ze met rust. Stel geen vragen en bekritiseer niet. Ze hebben een boodschap.

Vorig jaar, toen de “pandemie” Zuid-Europa overspoelde, kwam deze video uit een Italiaans ziekenhuis:

De gezondheidswerkers en hun patiënt zijn geheel uitgedost als figuranten uit Tsjernobyl… en dan hebben we die andere man, die achter hen zit, in wat lijkt op niets anders dan een t-shirt. Armen gekruist, alsof hij zowel verward als geïrriteerd is door het circus om hem heen.

Er is een beroemde foto uit de begindagen in Wuhan, waarop een man naar verluidt is “gestorven aan covid”.

  Naziprobleem

Is dat een herkenbare realiteit van de dood in een straat, van ‘Covid’ of iets anders? Wat is er gebeurd? Hoe viel hij uiteindelijk achterover met zijn armen netjes langs zijn zijden als een flauwvallend stripfiguur?

Wat er ook met hem gebeurde, hij had nog maar de grond geraakt of een willekeurige AFP-fotograaf liep toevallig langs, zag de dode man liggen en begon – natuurlijk – foto’s van hem te maken.

Terwijl hij daarmee bezig was, verscheen er een ambulance en de twee kerels in schildersoveralls en gympen stapten uit, maakten schijnbaar een praatje met de fotograaf, laadden vervolgens de dode man in de ambulance en vertrokken.

Op dat moment verscheen er een behulpzame dame die de fotograaf vertelde dat dit soort taferelen zich overal in de stad afspeelden.

Het is niet duidelijk dat iemand van deze bende eraan dacht om de man op de grond te controleren op tekenen van leven, of te proberen te reanimeren, of andere dingen die echt werken. Nee, deze man was gewoon dood. Zonder behoefte aan verificatie. In het script, als dat er al was, was hij waarschijnlijk al gedefinieerd als ‘het lijk’, verstoken van leven en een naam voordat het drama begon.

Luister nog eens naar de man die de nepschoonmakers filmt, luister naar de pijn en verontwaardiging in zijn stem als hij die gasten bijna smeekt om hun klaarblijkelijke waanzin aan hem uit te leggen. Hij is ons allemaal, nietwaar – een eenzame stem en alleen, omringd door de geautomatiseerde en achteloze massa, die probeert wijs te worden uit zijn eigen soort die gek is geworden.

  Nigel Farage explodeert op live-tv: 'Ik wil weten waarom we allemaal zijn voorgelogen over Covid-vaccins!'

Maar tegelijkertijd is hij bewonderenswaardig en authentiek – een echt mens, omringd door hen die hun realiteit hebben overgegeven. We moeten geloven dat het dit soort mensen zijn die uiteindelijk zullen zegevieren.

Ondertussen zal die video die hij maakte, samen met de TikTok-verpleegsters die zich dansend een weg banen door het onzichtbare bloedbad, en de cartooneske dode man in Wuhan, de manier zijn waarop deze waanzin en degenen die zich eraan overgegeven hebben, herinnerd zullen worden.

Plezier en spelletjes, man, plezier en spelletjes…

Is de hele wereld een filmset aan het worden? En op dit moment, zien de meeste mensen het verschil wel?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom zijn mensen zo gek op proefkonijnen te zijn?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVaccinbezetene: vrouw raakt verlamd na COVID-19 prik, zegt dat ze zich weer zou laten injecteren
Volgend artikelFransen riskeren 6 maanden gevangenisstraf voor het betreden van een café of restaurant zonder COVID-pas
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. WAT EEN MISSELIJKE FIGUREN FIGUREREN ER IN HELE PLANDEMIE !!!

    (VIELEN DANK AN DER KLAUS SCHWAP COVID19, THE GREAT RESET )

    En Niet te vergeten 1 van Schwap zijn Trekpoppen Mark Rutte met zijn liegende Rotsmoel !!

    Zij beloven in ieder geval HUN doel naar een vreselijke toekomst !!
    Waar ze al heel lang mee bezig zijn….. check link blijft vreselijk interessant !!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in